Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Sajnos Douglas Costán s Buffonon kívül senki nem nyújtott értékelhetőt...grrr remélem azért nem engedjük át a Scudettót.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
hoppa NapoliTeljesen megérdemelten nyertek. Nem tudom mi volt a Juve taktikája a mai meccsre, leszámítva a döntetlent.
ozibozi
több mint 7 éve
hoppa Napoli
több mint 7 éve
igen.Olyan 14 éve nézek Liverpool meccseket, MINDIG ez volt. Te még komolyan fel tudod idegesíteni magad ezen?nekem nem a döntetlennel van bajom, mert azt pont leszarom.ezért a west bromért nem kár, alattomos sunyi faszpörgettyűk, tényleg essenek csak ki a faszba jól.Jegyezzük meg, hogy az utolsó ellen 2-0-ról elbukni a győzelmet, nos... ciki.
jövőre is.
slowmotion
Legyen bármekkora suttyóparaszt az ellenfél.
Mikey
de a suttyóparaszt köcsögök úgy hozták le egyetlen sárga lap nélkül a mérkőzést, hogy közben megúsztak minimum másfél azonnali pirosat és három teljesen evidens sárgát.
slowmotion
Mikey
egyszerűen utálom az alattomos faszparasztokat.
több mint 7 éve
Olyan 14 éve nézek Liverpool meccseket, MINDIG ez volt. Te még komolyan fel tudod idegesíteni magad ezen?nekem nem a döntetlennel van bajom, mert azt pont leszarom.ezért a west bromért nem kár, alattomos sunyi faszpörgettyűk, tényleg essenek csak ki a faszba jól.Jegyezzük meg, hogy az utolsó ellen 2-0-ról elbukni a győzelmet, nos... ciki.
jövőre is.
slowmotion
Mikey
de a suttyóparaszt köcsögök úgy hozták le egyetlen sárga lap nélkül a mérkőzést, hogy közben megúsztak minimum másfél azonnali pirosat és három teljesen evidens sárgát.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
nekem nem a döntetlennel van bajom, mert azt pont leszarom.ezért a west bromért nem kár, alattomos sunyi faszpörgettyűk, tényleg essenek csak ki a faszba jól.Jegyezzük meg, hogy az utolsó ellen 2-0-ról elbukni a győzelmet, nos... ciki.
jövőre is.
slowmotion
Mikey
több mint 7 éve
ezért a west bromért nem kár, alattomos sunyi faszpörgettyűk, tényleg essenek csak ki a faszba jól.Jegyezzük meg, hogy az utolsó ellen 2-0-ról elbukni a győzelmet, nos... ciki.
jövőre is.
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
ezért a west bromért nem kár, alattomos sunyi faszpörgettyűk, tényleg essenek csak ki a faszba jól.jövőre is.
több mint 7 éve
Tejesember
256
Én nem értem a Dió vezetőségét.Itt a gond már az utánpótlásnál kezdődik. Párszor anno írtam milyen óriási káosz van ott. Akadémiákon a kezdő 11-et nem a tehetség alapján dől el, hanem kinek a szülei mennyit fizetnek. Lehet az se tudja, hogy mi az a labda, de akkor is ő a kezdő.
Hát mi a tökömért vonják meg a szolgálati autót, amikor oda sem kellett volna adniuk? Ilyen Tamás Márk meg noname NB3-as emberek, új VW-eket kapnak, komolyan az eszem megáll. A közeg, a vezetőség, az állam úgy elkényezteti ezeket a "futballistákat", hogy szolgálati lakás meg kocsi, plusz 1-2 millió havonta, na meg a cafeteria, aztán csodálkoznak, ha ellustulnak, nem hajtanak, nem akarnak (khmm, tudnak..) futballozni?!?
Vicc..
#JC6
Ezt még tetézik azzal, hogy sok helyen, főleg nagyobb utánpótlás csapatban már ott is pénzért hajlandóak pályára lépni. Kb. olyan 80-100 ezer körül kérnek el havonta ezek a ,,fix 11" tagjai, anélkül nem hajlandóak megpróbálni játszani. Felmenni fel megy a pályára, de csak gyalogolni lesz hajlandó.
Edző meg nem szólhat rá, mert akkor vége. Egyetlen egy rossz szó és vége a munkájának, ezekre nem lehet egyetlen egy rossz szót mondani se, mert anyuka-apuka egyből rohan a vezetőkhöz panaszt tenni.
Így aztán úgy kerülnek ki az utánpótlásból és kerülnek fel a felnőttbe, hogy nekik ez jár. Ott is enélkül nem hajlandóak megerőltetni magukat a pályán. Félek itt is már azért se lesznek hajlandóak már megerőltetni magukat.
De a legszörnyűbb az egészben, hogy Tamás Márk még hagyján is, vannak tőle durvább esetek is (Osváth Attila és társai).
több mint 7 éve
Wenger a szezon végén lelép, hivatalosBelichick es Brady is. Hosszas gyasz lesz, a futball legendas alakjai akasztjak szogre a cipoket. Brady visszavonulasaval pedig Gronkowski is megy. Faj. Nehez. De el kell fogadni. A The Mirror szerint McDaniels szoban meg megallapodott az Arsenallal, ahogy veget er a szezon, kinevezik. A cel, hogy a klub megtartsa az eddig megszokott tamadofocit.
*heavy breathing*
ZERO_L
több mint 7 éve
Wenger a szezon végén lelép, hivatalos *heavy breathing*

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Haaaatt, vege a dalnak 😀www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-megvan-az-idei-elso-topligas-kieso-nyert-a-betis-2630911
több mint 7 éve
index.hu/sport/futball/2018/04/17/guzmics_piros_lap_kina/Kapott is egy 10 meccset. Teljesen megérdemelten.
ettől a Koroknai gyerektől is csak annyit kérdeznék irodalmi stílusban: hogy a faszba' nem lehet ebben látni a szándékosságot?
Guzmó meg fasz volt, oda akart taposni, csak nem gondolta, hogy pont a csávó feje kerül oda. nálam az ilyen minimum 3-6 hónap eltiltás.
slowmotion
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Nagyon nagy forma 😀😀😀Az a durva hogy egy nagyképű fasz aki tud igazán gyökér is lenni a pályán, de mégis mindenki (én is) imádja 😀
youtu.be/Q1TXk7ZdiQE
Matthew99
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Nagyon nagy forma 😀😀😀youtu.be/Q1TXk7ZdiQE
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Iktriadek is kapnak egy stadiontMár két éve kapjuk, ez lesz asszem a hatodik eredménytelen közbeszerzés.
Amadeus
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Iktriadek is kapnak egy stadiont
több mint 7 éve
Még a végén PAFC - Balmaz MK-döntő lesz 2500 néző előtt.500 néző nem lenne...
Amúgy nagyon durván lejt a hazai pálya ma..csóri Loki.
#JC6
Nem eshet meg az a szégyen, hogy ezek megnyerjék a kupát...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Még a végén PAFC - Balmaz MK-döntő lesz 2500 néző előtt. Amúgy nagyon durván lejt a hazai pálya ma..csóri Loki.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Én nem értem a Dió vezetőségét.Hát mi a tökömért vonják meg a szolgálati autót, amikor oda sem kellett volna adniuk? Ilyen Tamás Márk meg noname NB3-as emberek, új VW-eket kapnak, komolyan az eszem megáll. A közeg, a vezetőség, az állam úgy elkényezteti ezeket a "futballistákat", hogy szolgálati lakás meg kocsi, plusz 1-2 millió havonta, na meg a cafeteria, aztán csodálkoznak, ha ellustulnak, nem hajtanak, nem akarnak (khmm, tudnak..) futballozni?!?
Vicc..
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
index.hu/sport/futball/2018/04/17/guzmics_piros_lap_kina/Az a kemeny hogy Kina II. vonalbol van bevalogatva.
ettől a Koroknai gyerektől is csak annyit kérdeznék irodalmi stílusban: hogy a faszba' nem lehet ebben látni a szándékosságot?
Guzmó meg fasz volt, oda akart taposni, csak nem gondolta, hogy pont a csávó feje kerül oda. nálam az ilyen minimum 3-6 hónap eltiltás.
slowmotion
több mint 7 éve
index.hu/sport/futball/2018/04/17/guzmics_piros_lap_kina/ettől a Koroknai gyerektől is csak annyit kérdeznék irodalmi stílusban: hogy a faszba' nem lehet ebben látni a szándékosságot?
több mint 7 éve
fogalmam sincses o szerezte a labdat nem?de legalább volt annyi esze, hogy Nagynak nem kellett fordulásból lőnie, és az összes védőt meg a kapust is látta.Nagyon örülök Nagy Ádi góljának, óriási gátat szakíthatott át vele. Számomra eddig példaértékű a hozzáállása, nem szaladt haza 1 év után, hogy nem szeret az edző. Dolgozik, halkan, csendben... Csak így tovább! Érdemes megnézni, hogy a gólja után mennyi szeretetet kap a többiektől. Komolyan, elérzékenyültem..Igen azt én is néztem, hogy mki hogy örül. Amúgy a csatár aki lekeszitette simán el vállalhatta volna ő is.
#JC6
csebi
slowmotion
ZoliMP