Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sajnos Douglas Costán s Buffonon kívül senki nem nyújtott értékelhetőt...grrr remélem azért nem engedjük át a Scudettót.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
hoppa Napoli
ozibozi
Teljesen megérdemelten nyertek. Nem tudom mi volt a Juve taktikája a mai meccsre, leszámítva a döntetlent.
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 945
hoppa Napoli
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
ezért a west bromért nem kár, alattomos sunyi faszpörgettyűk, tényleg essenek csak ki a faszba jól.
jövőre is.
slowmotion
Jegyezzük meg, hogy az utolsó ellen 2-0-ról elbukni a győzelmet, nos... ciki.

Legyen bármekkora suttyóparaszt az ellenfél.
Mikey
nekem nem a döntetlennel van bajom, mert azt pont leszarom.
de a suttyóparaszt köcsögök úgy hozták le egyetlen sárga lap nélkül a mérkőzést, hogy közben megúsztak minimum másfél azonnali pirosat és három teljesen evidens sárgát.
slowmotion
Olyan 14 éve nézek Liverpool meccseket, MINDIG ez volt. Te még komolyan fel tudod idegesíteni magad ezen?
Mikey
igen.
egyszerűen utálom az alattomos faszparasztokat.
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 092
ezért a west bromért nem kár, alattomos sunyi faszpörgettyűk, tényleg essenek csak ki a faszba jól.
jövőre is.
slowmotion

Mikey
de a suttyóparaszt köcsögök úgy hozták le egyetlen sárga lap nélkül a mérkőzést, hogy közben megúsztak minimum másfél azonnali pirosat és három teljesen evidens sárgát.
slowmotion
Olyan 14 éve nézek Liverpool meccseket, MINDIG ez volt. Te még komolyan fel tudod idegesíteni magad ezen?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 228 — Keep pounding
Kassai a gólvonalon....
Egy feladata lett volna a meccsen, elbaszta

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
jövőre is.
slowmotion

Mikey
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 092
jövőre is.
slowmotion

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 660
Gólözön a mennyeiben

több mint 7 éve
jövőre is.
több mint 7 éve
Tejesember 256
Én nem értem a Dió vezetőségét.
Hát mi a tökömért vonják meg a szolgálati autót, amikor oda sem kellett volna adniuk? Ilyen Tamás Márk meg noname NB3-as emberek, új VW-eket kapnak, komolyan az eszem megáll. A közeg, a vezetőség, az állam úgy elkényezteti ezeket a "futballistákat", hogy szolgálati lakás meg kocsi, plusz 1-2 millió havonta, na meg a cafeteria, aztán csodálkoznak, ha ellustulnak, nem hajtanak, nem akarnak (khmm, tudnak..) futballozni?!?
Vicc..
#JC6
Itt a gond már az utánpótlásnál kezdődik. Párszor anno írtam milyen óriási káosz van ott. Akadémiákon a kezdő 11-et nem a tehetség alapján dől el, hanem kinek a szülei mennyit fizetnek. Lehet az se tudja, hogy mi az a labda, de akkor is ő a kezdő.
Ezt még tetézik azzal, hogy sok helyen, főleg nagyobb utánpótlás csapatban már ott is pénzért hajlandóak pályára lépni. Kb. olyan 80-100 ezer körül kérnek el havonta ezek a ,,fix 11" tagjai, anélkül nem hajlandóak megpróbálni játszani. Felmenni fel megy a pályára, de csak gyalogolni lesz hajlandó.
Edző meg nem szólhat rá, mert akkor vége. Egyetlen egy rossz szó és vége a munkájának, ezekre nem lehet egyetlen egy rossz szót mondani se, mert anyuka-apuka egyből rohan a vezetőkhöz panaszt tenni.
Így aztán úgy kerülnek ki az utánpótlásból és kerülnek fel a felnőttbe, hogy nekik ez jár. Ott is enélkül nem hajlandóak megerőltetni magukat a pályán. Félek itt is már azért se lesznek hajlandóak már megerőltetni magukat.
De a legszörnyűbb az egészben, hogy Tamás Márk még hagyján is, vannak tőle durvább esetek is (Osváth Attila és társai).
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 623 — Whoops, looks like something went wrong.
Wenger a szezon végén lelép, hivatalos

*heavy breathing*
ZERO_L
Belichick es Brady is. Hosszas gyasz lesz, a futball legendas alakjai akasztjak szogre a cipoket. Brady visszavonulasaval pedig Gronkowski is megy. Faj. Nehez. De el kell fogadni. A The Mirror szerint McDaniels szoban meg megallapodott az Arsenallal, ahogy veget er a szezon, kinevezik. A cel, hogy a klub megtartsa az eddig megszokott tamadofocit.

több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 058 — situational football
Wenger a szezon végén lelép, hivatalos

*heavy breathing*

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Haaaatt, vege a dalnak 😀

www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/la-liga-megvan-az-idei-elso-topligas-kieso-nyert-a-betis-2630911
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 index.hu/sport/futball/2018/04/17/guzmics_piros_lap_kina/

ettől a Koroknai gyerektől is csak annyit kérdeznék irodalmi stílusban: hogy a faszba' nem lehet ebben látni a szándékosságot?
Guzmó meg fasz volt, oda akart taposni, csak nem gondolta, hogy pont a csávó feje kerül oda. nálam az ilyen minimum 3-6 hónap eltiltás.
slowmotion
Kapott is egy 10 meccset. Teljesen megérdemelten.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nagyon nagy forma 😀😀😀
 youtu.be/Q1TXk7ZdiQE
Matthew99
Az a durva hogy egy nagyképű fasz aki tud igazán gyökér is lenni a pályán, de mégis mindenki (én is) imádja 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 263 — Invisible man
Nagyon nagy forma 😀😀😀
 youtu.be/Q1TXk7ZdiQE

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Iktriadek is kapnak egy stadiont
Amadeus
Már két éve kapjuk, ez lesz asszem a hatodik eredménytelen közbeszerzés.

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Iktriadek is kapnak egy stadiont
több mint 7 éve
Még a végén PAFC - Balmaz MK-döntő lesz 2500 néző előtt.

Amúgy nagyon durván lejt a hazai pálya ma..csóri Loki.
#JC6
500 néző nem lenne...
Nem eshet meg az a szégyen, hogy ezek megnyerjék a kupát...

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Még a végén PAFC - Balmaz MK-döntő lesz 2500 néző előtt.

Amúgy nagyon durván lejt a hazai pálya ma..csóri Loki.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Én nem értem a Dió vezetőségét.
Hát mi a tökömért vonják meg a szolgálati autót, amikor oda sem kellett volna adniuk? Ilyen Tamás Márk meg noname NB3-as emberek, új VW-eket kapnak, komolyan az eszem megáll. A közeg, a vezetőség, az állam úgy elkényezteti ezeket a "futballistákat", hogy szolgálati lakás meg kocsi, plusz 1-2 millió havonta, na meg a cafeteria, aztán csodálkoznak, ha ellustulnak, nem hajtanak, nem akarnak (khmm, tudnak..) futballozni?!?
Vicc..
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509

ettől a Koroknai gyerektől is csak annyit kérdeznék irodalmi stílusban: hogy a faszba' nem lehet ebben látni a szándékosságot?
Guzmó meg fasz volt, oda akart taposni, csak nem gondolta, hogy pont a csávó feje kerül oda. nálam az ilyen minimum 3-6 hónap eltiltás.
slowmotion
Az a kemeny hogy Kina II. vonalbol van bevalogatva.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Nagyon örülök Nagy Ádi góljának, óriási gátat szakíthatott át vele. Számomra eddig példaértékű a hozzáállása, nem szaladt haza 1 év után, hogy nem szeret az edző. Dolgozik, halkan, csendben... Csak így tovább! Érdemes megnézni, hogy a gólja után mennyi szeretetet kap a többiektől. Komolyan, elérzékenyültem..
#JC6
Igen azt én is néztem, hogy mki hogy örül. Amúgy a csatár aki lekeszitette simán el vállalhatta volna ő is.
csebi
de legalább volt annyi esze, hogy Nagynak nem kellett fordulásból lőnie, és az összes védőt meg a kapust is látta.
slowmotion
es o szerezte a labdat nem?
ZoliMP
fogalmam sincs