Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
audi mi a pötsömet akar a biszem-baszom ligába ilyen ráfákkal, meg vezérlázokokkal??hozzánk meg jött még1 exdózsás kapus, ejjj remélem dejavunk lesz! mindenesetre Levi megdolgozhat, h kezdő maradjon!
|
több mint 11 éve
Zsidai--->DVSC, Vadnai--->Haladás?, Nikházi--->DVTK, Wolfe--->ETO Hídvégi--->??? Jövőre több mint bizonyos hogy megy el Józsika is...ezzel szemben jött dr.Horváth a Pécsről, egyelőre így állunk, jó kis szezonnak nézünk elébe!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
juhász meg visszatérhet brüsszelbe az u21-esekhez! azért ott nem sokan mondhatják el, h 10mp-eket játszanak a felnőtt válogatottba!!! 😀Divatde most komolyan, felcsinálta a klubigazgató lányát, vagy mi? ez túlmutat a "nincs rá szükségünk"vonalon, ez már a "csakazértis kibaszunk vele" projekt.
ez tipikusan az a döntés, amelyik egyik félnek sem jó, az Anderlecht is pénzt veszít ezzel, meg Juhász is játéklehetőséget...
több mint 11 éve
juhász meg visszatérhet brüsszelbe az u21-esekhez! azért ott nem sokan mondhatják el, h 10mp-eket játszanak a felnőtt válogatottba!!! 😀
|
több mint 11 éve
Könnyű úgy itéletet mondani mikor nem láttátok az igazságot mert olyan gyors volt.majd Pepe jól lever neki egyet, aztán akkor tudni fogja, mitől fekszik.hát ez mekkora gyökér 😀😀😀DDDNagyon fogom utálni ha ezt fogja nálunk is csinálni.Kenny
Duff
vagy Arbeloa, ő úgyis csak a sunyi verőember szerepére jó...slowmotion
több mint 11 éve
végülis ez egy reális fenyegetés, csak annyi kell hozzá, hogy a csomópontnál ne balra forduljon a horda a rendőrörs felé, hanem jobbra, a stadion irányába...de nekik muszáj.Rájuk gyújtanák a stadiont ha látványosan leszarnák az egészet.KennySenki se veszi komolyan.Kennyde, a hazaiakHöri
több mint 11 éve
majd Pepe jól lever neki egyet, aztán akkor tudni fogja, mitől fekszik.hát ez mekkora gyökér 😀😀😀DDDNagyon fogom utálni ha ezt fogja nálunk is csinálni.Kenny
Duff
vagy Arbeloa, ő úgyis csak a sunyi verőember szerepére jó...
több mint 11 éve
A hosszabbítás pont élvezetes volt szerintem, mondjuk kellett hozzá az is, hogy az olaszok elfáradjanak.Maga a meccs is sokkal jobb volt, mint a 2008-as negyeddöntő.Ha te ezt a meccset még engedted volna játszani, akkor nemhogy inkább soccer-párti vagy, hanem emberellenes :pjjncaaAkkor meg az nyer, akinek jobb a fizikuma 120 perc után, a sportban ez is benne van nálam, nah de nem akarok én itt igazságot osztani, csak magánvélemény volt. Remélem a bácsi aki fölélőtte 1 méterrel kap majd törölközővel a seggére az öltözőben. 😀bobi0092Megint az igazságos tizenegyesekkel dől el valakinek egy meccs ... NFL-be is be kellene vezetni a 30 yardos field goalozást. Mondjuk én vagyok biztos csak soccer ellenes, meg 0-0 ellenes, de én addig fociztatnám őket amíg rendes gól nem születik.bobi00925 percenként -1 játékos mindkét csapatból.shawnka
több mint 11 éve
Ha te ezt a meccset még engedted volna játszani, akkor nemhogy inkább soccer-párti vagy, hanem emberellenes :pAkkor meg az nyer, akinek jobb a fizikuma 120 perc után, a sportban ez is benne van nálam, nah de nem akarok én itt igazságot osztani, csak magánvélemény volt. Remélem a bácsi aki fölélőtte 1 méterrel kap majd törölközővel a seggére az öltözőben. 😀bobi0092Megint az igazságos tizenegyesekkel dől el valakinek egy meccs ... NFL-be is be kellene vezetni a 30 yardos field goalozást. Mondjuk én vagyok biztos csak soccer ellenes, meg 0-0 ellenes, de én addig fociztatnám őket amíg rendes gól nem születik.bobi00925 percenként -1 játékos mindkét csapatból.shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bobi0092
4 355
Akkor meg az nyer, akinek jobb a fizikuma 120 perc után, a sportban ez is benne van nálam, nah de nem akarok én itt igazságot osztani, csak magánvélemény volt. Remélem a bácsi aki fölélőtte 1 méterrel kap majd törölközővel a seggére az öltözőben. 😀Megint az igazságos tizenegyesekkel dől el valakinek egy meccs ... NFL-be is be kellene vezetni a 30 yardos field goalozást. Mondjuk én vagyok biztos csak soccer ellenes, meg 0-0 ellenes, de én addig fociztatnám őket amíg rendes gól nem születik.bobi00925 percenként -1 játékos mindkét csapatból.shawnka
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 11 éve
Megint az igazságos tizenegyesekkel dől el valakinek egy meccs ... NFL-be is be kellene vezetni a 30 yardos field goalozást. Mondjuk én vagyok biztos csak soccer ellenes, meg 0-0 ellenes, de én addig fociztatnám őket amíg rendes gól nem születik.bobi00925 percenként -1 játékos mindkét csapatból.
több mint 11 éve
bobi0092
4 355
Megint az igazságos tizenegyesekkel dől el valakinek egy meccs ... NFL-be is be kellene vezetni a 30 yardos field goalozást. Mondjuk én vagyok biztos csak soccer ellenes, meg 0-0 ellenes, de én addig fociztatnám őket amíg rendes gól nem születik.
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 11 éve
nabazmeg, spanyol győzelemre elbaszni ennyi időt igazán kár volt 😛
több mint 11 éve
Látszik, hogy nincs túl nagy tét. Ennyire jól nem szoktak lőni tizenegyespárbajt, mint itt.
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 566
Ujrahasznositok.A heten beszelgettem egy kollegammal aki real drukker.Tipikus CR vs Messi.Nem vagyok jo vitapartner ebben a temaban...mivel ilyenrol ertekezni h ku a jobb?!o azt hozta fel ervnek cr mellett h tud fejelni es nem csak a tamadasbol veszi ki a reszez hanem vedekznu is tud am..Igaza van.Messi zsigerbol tolja.Roni kicsit eroltett neha de sztem is teny h komplexebb mint messi.
több mint 11 éve
Fejben nagy gátat szakíthatott át ez a német házidöntő, következő két világverseny valamelyikén szvsz lesz német arany.Asbee2016-ban biztos sokat számít majd hogy mi történt idén 😀
több mint 11 éve
ezeknek a csapatoknak az a szerencséjük, hogy nincsenek ott a németekAsbeeaz EB-n is ott voltak pedig, meg a VB-n is...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nyilván idén is ez a két csapat BL-ben kiesett spanyolok ellen elődöntőben... 😀 Fejben nagy gátat szakíthatott át ez a német házidöntő, következő két világverseny valamelyikén szvsz lesz német arany.ezeknek a csapatoknak az a szerencséjük, hogy nincsenek ott a németekAsbeehagyjuk már a németeket😀
Nem fognak vb-t nyerni,szépen kiesnek az elődöntőben ahogy azt szoktak.
Hol venné komolyan egy Bayern/Dortmund mix csapat ezt a kupát?Senki se veszi komolyan.Kenny
több mint 11 éve
de nekik muszáj.Rájuk gyújtanák a stadiont ha látványosan leszarnák az egészet.Senki se veszi komolyan.Kennyde, a hazaiakHöri
több mint 11 éve
ezeknek a csapatoknak az a szerencséjük, hogy nincsenek ott a németekAsbeehagyjuk már a németeket😀
Nem fognak vb-t nyerni,szépen kiesnek az elődöntőben ahogy azt szoktak.
Hol venné komolyan egy Bayern/Dortmund mix csapat ezt a kupát?Senki se veszi komolyan.
több mint 11 éve
ezeknek a csapatoknak az a szerencséjük, hogy nincsenek ott a németekAsbeeEzeknek a csapatoknak nyűg ez a kupa, ahogy a németeknek is az lenne jó eséllyel.
több mint 11 éve
ezeknek a csapatoknak az a szerencséjük, hogy nincsenek ott a németekAsbeemeg mi
több mint 11 éve
ezeknek a csapatoknak az a szerencséjük, hogy nincsenek ott a németek