Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Pique boldog, lehivhatja a zuhanyzzoba Shakirat egy kis tiki-takara.Steztitty-taka? 😊
több mint 11 éve
nem baj, Mr Shakira, legalább még van meleg víz az öltözőben
több mint 11 éve
Pique boldog, lehivhatja a zuhanyzzoba Shakirat egy kis tiki-takara.
több mint 11 éve
Gundiii, ez sima piros volt. Nem tudom mi kellene neki az egyértelmű gólhelyzethez.
több mint 11 éve
Arbeloa meg egy vicc, viszont vicces kimondani, de amiig a ven farok Puyol ott volt, iranyitott es kihajtotta a belet, addig nagyon jo veledme volt a spanyoloknak,StezPuyol hátvéd. Arbeloa nem az.
Arbeloának nincs igazi posztja, mert mindenhol ugyanolyan idióta. ha hasonlítani kellene valakihez, akkor Tie Domi neve ugrik be. néha jó irányba pattan róla a játékszer, de inkább az ellenfelek levadászása a feladata, máshoz nem is ért.
több mint 11 éve
Szerintem meg nem veszik igazan komolyan a spanyolok. Nem is eroltetik annyira, a vedelem meg alapbol egy kalap szar, nem kell ide Neymar, de kb senki sem, szerintem van Ramos es Pique olyan balfasz, hogy egymasnak szaladnanak.
több mint 11 éve
Pont ennyire veszik komolyan a meccset a spanyolok... Odaallitjak Ramost, a csapat legbutabb jatekosat, aki otbol szerinte m ketszer talalja el a kaput buntetobol.Steznem állította oda senki, ő tényleg elhitte hogy megy ez neki. 😀 Hihetetlen ostoba, de nem hinném hogy nem veszik komolyan, egyszerűen ennyivel jobbak a brazilok 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Pont ennyire veszik komolyan a meccset a spanyolok... Odaallitjak Ramost, a csapat legbutabb jatekosat, aki otbol szerinte m ketszer talalja el a kaput buntetobol.
több mint 11 éve
Ramos szélen is fos volt az elmúlt 5 évben ha ott játszott, Sevillába anno még ment neki ott is...Fredet meg lehet fikázni, nem az a felkapott sztár, de eddig a kupában a befejezései (az első félidős kihagyott ziccerét leszámítva) Ronaldo9-et idézik!
szerk.: Ramos egyre közelebb a kapuhoz, de még mindig nem az igazi 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Fred az oreg Damiao, mindketto ilyen beteg, hogy barhonnan, barkivel a nyakukon golt tudnak szerezni. 😀
több mint 11 éve
Ez egyaltalan nem igaz, nem voltak szarok hatul a spanyolok. Ramos nem belso vedo, Arbeloa meg egy vicc, viszont vicces kimondani, de amiig a ven farok Puyol ott volt, iranyitott es kihajtotta a belet, addig nagyon jo veledme volt a spanyoloknak, Ramos a szelen jo volt teljesen. De Puyol nincs, es nincs meg a vezere hatul a spanyolokknak, nem tudjak, kinek mi a dolga konkretan. De Martinez jatszik egyaltalan? Mert ha nem, az is hatalmas hiba.Busquetssel egymas mellett kene oket jatszatnii szurokent, elol pedig Xavi, Iniesta, David Silva duot kellene eroltetni es Torrest vagy Villat csatarkent. Sima 4-5-1 szerintem nagyon fekudne ebben a felallasban. Hatul persze Pique melle siman beraknam mondjuk Albiolt, Ramost meg. Az eredeti posztjara. Fura ez a spanyol csapat, fel van forgatva taktikailag, Pedro nekem nagyon nem illik bele.
több mint 11 éve
Nem akarok túlozni, de esküszöm, jobb hátvéd poszton szerintem nem rosszabb a magyar válogatott, mint a spanyol. Már megint mi az istennek ment befelé ez az idióta? Plusz Vilmos még elől is gólveszélyes. 😀SchleckArbeloa kb. a spanyol JUHÁR mind mozgásra, mind agyilag 😀
De nem csak jobb hátvéd poszton vagyunk jobbak, jó Mészáros talán nem üti Piquét, de:
Ramos mindig is gyenge volt, pepe húzta ki évekig a seggét a szarból hátul, arca viszont van mellé rendesen. Alba is forint, kb. azért lett válogatott mert bekerült a barcába, és ugyanaz mint piqué, amíg nem kell védekezni nem jön ki hogy szarok, jó csapat ellen (mint pl a bayern) kijön hogy ő is gyenge... Mindig is mondtam hogy szarok hátul, csak amíg náluk van a labda nem kell védekezni, amikor kell meg sehol senki
na bazzeg lecserélik arbeloát, a végén még visszajönnek! De legalább látszik hogy komolyan veszik!
több mint 11 éve
Nincs se vedelme, se vedekezo kozeppalyaja a spanyoloknak. Arbeloa vicc vicc, Ramost kene kivinni, kozepre meg mast berakni. Alba i szar egyebkent. Mondjuk vicces lesz, most a brazilokat kikialtjak vb gyoztesnek, aztan jol beegnek 😀 de hat sejteni lehetett, lassan kialszik a brutal spanyol valogatott, ahogy a barcanal is kovetkezett par rosszabb ev is.
több mint 11 éve
Nem akarok túlozni, de esküszöm, jobb hátvéd poszton szerintem nem rosszabb a magyar válogatott, mint a spanyol. Már megint mi az istennek ment befelé ez az idióta? Plusz Vilmos még elől is gólveszélyes. 😀
több mint 11 éve
Hát ha innen is visszajönnek.....
több mint 11 éve
Mekkorat mentett Luiz pfff, pedig meg az a favago Pedro szepen meg is lotte.
több mint 11 éve
Tudtam miért rühhellem a Cselszkit 😛
több mint 11 éve
Kocsog Gundi, osztja iitt Tahitit, egy amator csapatot, az is hatalmas dolog, hogy kint vannak, jovore az osszes mostani resztvevot oktatni fogjak. 😀
több mint 11 éve
Eddig nagyon odateszik magukat a brazilok. Ne már, hogy a végén megszeressem őket. 😀
több mint 11 éve
Meg Neymar sem birta ki, hogy ne rohogje el magat. Tokeletes igazolas lesz a Barcaba, mondjuk szerencseje, hogy a birok altal nagyobb vedelmet is fog majd kapni.
több mint 11 éve
ez hogy nem piros??
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Kellett ez a gol, igy a spanyolok legalabb nem jatszhatjak az unalmas jatekukat, hanem menniuk kell elore. Mar amennyiben erdekli oket a meccs, nem lepne meg, ha nem hajtanak magukat agy, nyerje a tornat a hazigazda.
több mint 11 éve
arbeloa mekkora szerencsétlen, mint a klubjában. Én nem tudom del Bosque és Mourinho mekkora szakemberek és nem veszik észre hogy szar?eaglesmcnabbbiztos szerethető 😛
több mint 11 éve
arbeloa mekkora szerencsétlen, mint a klubjában. Én nem tudom del Bosque és Mourinho mekkora szakemberek és nem veszik észre hogy szar?
több mint 11 éve
Most aztán kíváncsi leszek mit csinálnak a spanyolok....