Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Götze sem az eszéért került hozzánk.Mi ez a királyi többes?
Amadeus91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Gondolom szerződése van a Nike-val, és minden ilyen sajttájon, vagy máshol Nike pólóba kell megjelennie.Dexxter Tailorvan szerződése a nike-al, de az annyiban merül ki, h meccsen lehet olyan cipőben....sajtótájékoztatón nem!
|
több mint 11 éve
Gondolom szerződése van a Nike-val, és minden ilyen sajttájon, vagy máshol Nike pólóba kell megjelennie.
több mint 11 éve
Ezt hogy engedték meg neki egyáltalán? Emlékszem Siófokon a coke clubbon bárkin pepsi-s cucc volt, rögtön hazazavarták, de még a vendégeket is megkérték a nem kólás termékek leragasztására...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Götze sem az eszéért került hozzánk. criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Kicsit túljátsza magát Moniz...Ez nem azt jelenti.
Nem kell mert nem a legjobb a posztján. Mintha minden poszton ők volnának a legjobbak.Bazzani
Csak annyit, hogy ha van egy játékosa, akit ő a posztja 5. legjobb játékosának tart, azt nem cseréli le a posztja 4., 3., 2. játékosra, csak az elsőre.
Persze ez is faszság, csak így pontos is.
több mint 11 éve
SVSE meg továbbra is MB2. Durva, hogy két egymás utáni idényben is a zöld asztalon tartanak benn minket...Remélem azért most már a vezetők is észbe kapnak és a zsoldos köcsögök helyett hasznos játékosokat szerződtetnek, nem olyanokat akik a nevükből próbálnak élni.
több mint 11 éve
Kicsit túljátsza magát Moniz...Nem kell mert nem a legjobb a posztján. Mintha minden poszton ők volnának a legjobbak.
több mint 11 éve
már megnéztem közbe, jj írása volt pontatlan. azért köszi! 😉"A Budapest Honvéd csütörtöki montenegrói vendégjátéka a Celik Niksic otthonában 17.30-tól lesz látható az M1-en, majd 20.30-tól következik a Videoton-Mladost Podgorica összecsapás. Július 17-én, szerdán 20.15-től az M1 élőben közvetíti a Győri ETO-Maccabi Tel-Aviv BL-selejtezőt, majd a visszavágót is július 23-án, kedden 20.15 órától."nem fikázom, sőt örülök, h egyáltalán adják őket, DE számomra nem derül ki egyértelműen, h élőben.nofene, kérdés, h élőben, vagy csúsztatva felvételről...konf kupa után azon se lepődnék meg! 😊DivatNe már azért legyen fikázva az mtva, mert nem adták élőben az amúgy is tét nélküli konfetti kupa azon meccseit, melyek végképp tét nélküliek voltak...jjncaa
Divat
élőben adják mindegyik meccset.Dexxter Tailor
|
több mint 11 éve
"A Budapest Honvéd csütörtöki montenegrói vendégjátéka a Celik Niksic otthonában 17.30-tól lesz látható az M1-en, majd 20.30-tól következik a Videoton-Mladost Podgorica összecsapás. Július 17-én, szerdán 20.15-től az M1 élőben közvetíti a Győri ETO-Maccabi Tel-Aviv BL-selejtezőt, majd a visszavágót is július 23-án, kedden 20.15 órától."nem fikázom, sőt örülök, h egyáltalán adják őket, DE számomra nem derül ki egyértelműen, h élőben.nofene, kérdés, h élőben, vagy csúsztatva felvételről...konf kupa után azon se lepődnék meg! 😊DivatNe már azért legyen fikázva az mtva, mert nem adták élőben az amúgy is tét nélküli konfetti kupa azon meccseit, melyek végképp tét nélküliek voltak...jjncaa
Divat
élőben adják mindegyik meccset.
több mint 11 éve
nem fikázom, sőt örülök, h egyáltalán adják őket, DE számomra nem derül ki egyértelműen, h élőben.nofene, kérdés, h élőben, vagy csúsztatva felvételről...konf kupa után azon se lepődnék meg! 😊DivatNe már azért legyen fikázva az mtva, mert nem adták élőben az amúgy is tét nélküli konfetti kupa azon meccseit, melyek végképp tét nélküliek voltak...jjncaa
más:
Ricardo:
– Vass Ádám éppenséggel fölöslegessé vált Kolozsváron…
– Ő Magyarországon a legjobbja posztjának?
– Az egyik legjobb.
– Az nekem kevés. Megvannak a játékosaim, akikkel végigküzdöttem a szezont, ahhoz, hogy őket félreállítsam, a legjobb kell.
ezek után kíváncsi vagyok, ki van a Mester tarsolyába még... 😊
(mondjuk én szó nélkül lecserélnem a Józsi,Csukity párost Vass Ádámra)
|
több mint 11 éve
nofene, kérdés, h élőben, vagy csúsztatva felvételről...konf kupa után azon se lepődnék meg! 😊DivatNe már azért legyen fikázva az mtva, mert nem adták élőben az amúgy is tét nélküli konfetti kupa azon meccseit, melyek végképp tét nélküliek voltak...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nofene, kérdés, h élőben, vagy csúsztatva felvételről...konf kupa után azon se lepődnék meg! 😊
|
több mint 11 éve
Bréking: az M1-en közvetítjük a Győr mindkét BL-selejtezőjét, valamint a Vidi és a Honvéd csütörtöki El-meccseit is
---
több mint 11 éve
Az nem facepalm szerint egyáltalán, csak gondolom pont elkaptak egy pillanatot, amikor az arcát vagy a szemét törölgeti.Stezjajj hát milyen vagy...úgy nem vicces! fészpalm és kész a bdsrstnt!4!
|
több mint 11 éve
Michele Fornasier-ről tud valamelyik MU drukker mondani valamit? Most igazolt a Sampdoria-ba a manchesteriektől.
több mint 11 éve
Az nem facepalm szerint egyáltalán, csak gondolom pont elkaptak egy pillanatot, amikor az arcát vagy a szemét törölgeti.egyről beszélünk igazából(még szép, mivel vikingvér... 😊), gondolom mivel mostanában ment neki, ezért merte elvállalni. Xavi facepalm pedig epic... 😀Döntő helyzetben nem egyszer remegett már meg a lába, általában berúgja de ha evy EB-VB címvédőn neki kell odaállni a labdamögé akkor szerintem az gáz.Tocaolaszok ellen is beverte, meg előtte reálba is párszor....úgyh ez kicsit kapufa most! (döntőkbe koncentrálja csak túl, v éppen 3 pontosra megy.. 😊 )DivatSzerintem meg nem veszik igazan komolyan a spanyolok. Nem is eroltetik annyira, a vedelem meg alapbol egy kalap szar, nem kell ide Neymar, de kb senki sem, szerintem van Ramos es Pique olyan balfasz, hogy egymasnak szaladnanak.StezHa Ramos lő tizenegyest akkor vagy nagyon nem érdekli őket, vagy nagyon be vannak drogozva 😀Toca
Vass Ádám közbe FA lett, bárcsak kölcsönadnák nekünk....bár félek, h a madócsai Messi nélkül szóba se állnak velünk!Divat
Mondom ezt úgy, hogy szerintem egyáltalán nem játszottak komolyan a spanyolok.
Nyilván egy VB-EB-n nem Ramos rúgja a büntetőt, hiába ment neki mostanában, ebből látszik, hogy nem vették kifejezetten komolyan ezt a tornát a spanyolok.
Ettől függetlenül siralmas az a védelem, azzal valamit kezdenie kell Del Bosque-nak.
több mint 11 éve
Elég sok pénzembe került,hogy ez balfasz rúgta a tizit.
😀gamerkr
több mint 11 éve
egyről beszélünk igazából(még szép, mivel vikingvér... 😊), gondolom mivel mostanában ment neki, ezért merte elvállalni. Xavi facepalm pedig epic... 😀Döntő helyzetben nem egyszer remegett már meg a lába, általában berúgja de ha evy EB-VB címvédőn neki kell odaállni a labdamögé akkor szerintem az gáz.Tocaolaszok ellen is beverte, meg előtte reálba is párszor....úgyh ez kicsit kapufa most! (döntőkbe koncentrálja csak túl, v éppen 3 pontosra megy.. 😊 )DivatSzerintem meg nem veszik igazan komolyan a spanyolok. Nem is eroltetik annyira, a vedelem meg alapbol egy kalap szar, nem kell ide Neymar, de kb senki sem, szerintem van Ramos es Pique olyan balfasz, hogy egymasnak szaladnanak.StezHa Ramos lő tizenegyest akkor vagy nagyon nem érdekli őket, vagy nagyon be vannak drogozva 😀Toca
Vass Ádám közbe FA lett, bárcsak kölcsönadnák nekünk....bár félek, h a madócsai Messi nélkül szóba se állnak velünk!
|
több mint 11 éve
Döntő helyzetben nem egyszer remegett már meg a lába, általában berúgja de ha evy EB-VB címvédőn neki kell odaállni a labdamögé akkor szerintem az gáz.olaszok ellen is beverte, meg előtte reálba is párszor....úgyh ez kicsit kapufa most! (döntőkbe koncentrálja csak túl, v éppen 3 pontosra megy.. 😊 )DivatSzerintem meg nem veszik igazan komolyan a spanyolok. Nem is eroltetik annyira, a vedelem meg alapbol egy kalap szar, nem kell ide Neymar, de kb senki sem, szerintem van Ramos es Pique olyan balfasz, hogy egymasnak szaladnanak.StezHa Ramos lő tizenegyest akkor vagy nagyon nem érdekli őket, vagy nagyon be vannak drogozva 😀Toca
több mint 11 éve
olaszok ellen is beverte, meg előtte reálba is párszor....úgyh ez kicsit kapufa most! (döntőkbe koncentrálja csak túl, v éppen 3 pontosra megy.. 😊 )Szerintem meg nem veszik igazan komolyan a spanyolok. Nem is eroltetik annyira, a vedelem meg alapbol egy kalap szar, nem kell ide Neymar, de kb senki sem, szerintem van Ramos es Pique olyan balfasz, hogy egymasnak szaladnanak.StezHa Ramos lő tizenegyest akkor vagy nagyon nem érdekli őket, vagy nagyon be vannak drogozva 😀Toca
|
több mint 11 éve
Szegyen gyalazat, lehetett volna annyi a spanyolokban, hogy tovabbjuttatjak tahitit maguk helyett, ok kitomtek volna a brazilokat 😀
több mint 11 éve
Szerintem meg nem veszik igazan komolyan a spanyolok. Nem is eroltetik annyira, a vedelem meg alapbol egy kalap szar, nem kell ide Neymar, de kb senki sem, szerintem van Ramos es Pique olyan balfasz, hogy egymasnak szaladnanak.StezHa Ramos lő tizenegyest akkor vagy nagyon nem érdekli őket, vagy nagyon be vannak drogozva 😀