Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Na a nagy parasztvakítás közepette Mitro jönni fog. Nagyot nyernénk vele. Ahjupera is tökéletes Kabát mellé.BazzaniJa, csak közben elment Iandoli, meg még kb 10 ember. Mitronak nagyon örülnék, vérzett a szívem mikor elvitte a Vidi. De még kéne nemtudom honnan és hogyan, de kb 4-5 ilyen minőségű játékos.
több mint 11 éve
Ugyanazt csinálja mint nálunk az angolok,beigértek jobbnál jobb játékosokat(azt hiszem volt még szó 200-300 PL meccset játszó emberkéről,de nem jött,jött helyette afgán,trinidadi meg jamaikai)Most ha túl tudunk lépni a vicceskedésen akkor elolvasva a riportot elég érdekes dolgokat mond.Bazzaninem, szerintem ez a parasztvakítás csúcsa amit csinál a belga.
bemond olyan neveket amik nagyon jól hangoznak itthon, de kb 0% van rá, hogy hozzájuk kerüljenek.
nemzetközi kupainduló csapatból maximum olyan megy el Újpestre, akit kirúgtak.
ezzel csak jó pontot akar szerezni, hogy "én hívtam, de nem jöttek. a játékosok meg a csapataik a köcsögök, nem én."Höri
Jó Újpest kell a bajnokságnak,ha nincs erős Fradi és Újpest akkor az a kevés rangja is elvész a ligának.
Külföldi ultrák is a Fradi-Újpestre jönnek.
több mint 11 éve
Na a nagy parasztvakítás közepette Mitro jönni fog. Nagyot nyernénk vele. Ahjupera is tökéletes Kabát mellé.
több mint 11 éve
szerk.: másfelet!!! 😀Van egy interjú Roderick Duchatelet-vel az ujpestfc.hu-n. Nem tudok telóról most linkelni de érdemes elolvasni.a következő idényben is össze akart hozni 1 milliárdot veszteségben? 😀iktriad
Gyurcsó, Radó, Mitrovics és Martinez is meg lett keresve állítólag.Bazzani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Most ha túl tudunk lépni a vicceskedésen akkor elolvasva a riportot elég érdekes dolgokat mond.Bazzaninem, szerintem ez a parasztvakítás csúcsa amit csinál a belga.
bemond olyan neveket amik nagyon jól hangoznak itthon, de kb 0% van rá, hogy hozzájuk kerüljenek.
nemzetközi kupainduló csapatból maximum olyan megy el Újpestre, akit kirúgtak.
ezzel csak jó pontot akar szerezni, hogy "én hívtam, de nem jöttek. a játékosok meg a csapataik a köcsögök, nem én."
több mint 11 éve
Most ha túl tudunk lépni a vicceskedésen akkor elolvasva a riportot elég érdekes dolgokat mond.Engem az lepett meg legjobban, hogy a magyar klubok egyre jobban felveszik a versenyt fizetésben a nagyobb klubokkal.
Kíváncsi leszek, hogy kiket igazolunk (félek, hogy szarokat). Nem bízom ebben a belgában, de egy jó Újpest kellene ennek a bajnokságnak.
Most pedig lehet folytatni a "mindig jövőre"-t meg a hasonló baromságokat.
több mint 11 éve
ahogy a bajnoki cím is 😀Van egy interjú Roderick Duchatelet-vel az ujpestfc.hu-n. Nem tudok telóról most linkelni de érdemes elolvasni.ők "majd jövőre" érkeznek állítólag!Höri
miotaazujpestnyert.na.tl/
😀
több mint 11 éve
Van egy interjú Roderick Duchatelet-vel az ujpestfc.hu-n. Nem tudok telóról most linkelni de érdemes elolvasni.ők "majd jövőre" érkeznek állítólag!
több mint 11 éve
Van egy interjú Roderick Duchatelet-vel az ujpestfc.hu-n. Nem tudok telóról most linkelni de érdemes elolvasni.a következő idényben is össze akart hozni 1 milliárdot veszteségben? 😀
több mint 11 éve
Van egy interjú Roderick Duchatelet-vel az ujpestfc.hu-n. Nem tudok telóról most linkelni de érdemes elolvasni.Gyurcsó, Radó, Mitrovics és Martinez is meg lett keresve állítólag.
több mint 11 éve
Lehet tervezni a nyarat:www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-lombard-puskas-meccsel-indul-a-szezon-megszunik-a-pentek-koradelutani-meccs-2259765
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-a-spanyol-kapus-bejelentette-hogy-alair-2259673Mondjuk ez nem rossz.
több mint 11 éve
Hát ez tragikus volt tegnap. fogjuk rá hogy edzőtáborból estek haza 0 rekreáció után. meg ez a full új védelem. JJ crush-ja Szeki jó volt, az elején bepróbálkoztak nála, kettőt odalépett aztán ennyi. Juhász helyett jó lesz. Stopira meg Szoszó hadd pihenjen, Mamadu tipikus bekk, csak a labda zavarja. tőle aztán nem kell parádés felfutásokat várni. Tóth Balázs minek a kezdőbe könyörgöm, el kéne felejteni. Alvarez meg mint inverted wing, hát nem tudom. elvileg ballal kellett volna kapura rugdosni neki jobb oldalról. na ebből nem láttunk semmit, meg úgy kapuralövést sem. Egyebekben viszont július 4-én, két hét pihenő és két hét alapozó edzések után kb. ennyi frissesség és sebesség várható egy csapattól, persze a tétmeccs ilyenkor is tétmeccs.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.transfermarkt.de/de/demba-ba/transfers/spieler_40205.htmlDemba Ba szereti a változatosságot, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor kezdenek el majd neki az orosz szurkolók makogni és banánt dobálni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Hmmm, akkor lehet én égek, nem néztem utána de nekem a hector-brácsi duó rémlik jobb oldalra... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Hector Sanchez csak balhátvédet játszott a vidiben,jobb lábbal labdába sem ért egész meccsen,nem hogy még jobbhátvédet játsszon,jól mondja HöriMamadou igazából Nate Robinson. Nem értem a vidit, Hector épphogy lelépett, de mindig kell egy balfasz balbekk.Hörióriási facepalm, hector jobb bunkó volt. stopira és szolnoki kettősénél jobb megoldás mamadou 😀peach
több mint 11 éve
Mamadou igazából Nate Robinson. Nem értem a vidit, Hector épphogy lelépett, de mindig kell egy balfasz balbekk.Hörióriási facepalm, hector jobb bunkó volt. stopira és szolnoki kettősénél jobb megoldás mamadou 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Tibiiii 😀Koszta: A mai napig nem értem, miért állított fel hat embert a sorfalba a kapus 😀 😀
több mint 11 éve
Mamadou igazából Nate Robinson. Nem értem a vidit, Hector épphogy lelépett, de mindig kell egy balfasz balbekk.
több mint 11 éve
Szlovákokat verni kell onnan már szinte egyenes az út a Honvéd elleni döntőbe.Bazzanino de melyikük takarítja el a Lokit?
több mint 11 éve
Szlovákokat verni kell onnan már szinte egyenes az út a Honvéd elleni döntőbe.
több mint 11 éve
FK Senica, akik tavaly is csak épphogy nyomták le az MTK-t.Na Gyurcsó beverte mint betyár a bablevest.FK Senica, szlovák csapat. Papíron jobb náluk a Vidi.Schleck
Még lőni kell kettőt és síma ügy.
Kivel játszik a Vidi a kövi körben?Bazzani
több mint 11 éve
Látom a magyar csapatok nagyon kegyetlenek ma. Elhitetik a montengróiakkal, hogy van keresnivalójuk, aztán beindul a henger. 😀iktriadaha. vagy 0-1-ről jobban fizet 😊
több mint 11 éve
Na Gyurcsó beverte mint betyár a bablevest.FK Senica, szlovák csapat. Papíron jobb náluk a Vidi.
Még lőni kell kettőt és síma ügy.
Kivel játszik a Vidi a kövi körben?Bazzani