Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Na a nagy parasztvakítás közepette Mitro jönni fog. Nagyot nyernénk vele. Ahjupera is tökéletes Kabát mellé.Bazzani
Ja, csak közben elment Iandoli, meg még kb 10 ember. Mitronak nagyon örülnék, vérzett a szívem mikor elvitte a Vidi. De még kéne nemtudom honnan és hogyan, de kb 4-5 ilyen minőségű játékos.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Most ha túl tudunk lépni a vicceskedésen akkor elolvasva a riportot elég érdekes dolgokat mond.Bazzani
nem, szerintem ez a parasztvakítás csúcsa amit csinál a belga.
bemond olyan neveket amik nagyon jól hangoznak itthon, de kb 0% van rá, hogy hozzájuk kerüljenek.
nemzetközi kupainduló csapatból maximum olyan megy el Újpestre, akit kirúgtak.

ezzel csak jó pontot akar szerezni, hogy "én hívtam, de nem jöttek. a játékosok meg a csapataik a köcsögök, nem én."Höri
Ugyanazt csinálja mint nálunk az angolok,beigértek jobbnál jobb játékosokat(azt hiszem volt még szó 200-300 PL meccset játszó emberkéről,de nem jött,jött helyette afgán,trinidadi meg jamaikai)
Jó Újpest kell a bajnokságnak,ha nincs erős Fradi és Újpest akkor az a kevés rangja is elvész a ligának.
Külföldi ultrák is a Fradi-Újpestre jönnek.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Na a nagy parasztvakítás közepette Mitro jönni fog. Nagyot nyernénk vele. Ahjupera is tökéletes Kabát mellé.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Van egy interjú Roderick Duchatelet-vel az ujpestfc.hu-n. Nem tudok telóról most linkelni de érdemes elolvasni.
Gyurcsó, Radó, Mitrovics és Martinez is meg lett keresve állítólag.Bazzani
a következő idényben is össze akart hozni 1 milliárdot veszteségben? 😀iktriad
szerk.: másfelet!!! 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Most ha túl tudunk lépni a vicceskedésen akkor elolvasva a riportot elég érdekes dolgokat mond.Bazzani
nem, szerintem ez a parasztvakítás csúcsa amit csinál a belga.
bemond olyan neveket amik nagyon jól hangoznak itthon, de kb 0% van rá, hogy hozzájuk kerüljenek.
nemzetközi kupainduló csapatból maximum olyan megy el Újpestre, akit kirúgtak.

ezzel csak jó pontot akar szerezni, hogy "én hívtam, de nem jöttek. a játékosok meg a csapataik a köcsögök, nem én."

több mint 11 éve
Most ha túl tudunk lépni a vicceskedésen akkor elolvasva a riportot elég érdekes dolgokat mond.
Engem az lepett meg legjobban, hogy a magyar klubok egyre jobban felveszik a versenyt fizetésben a nagyobb klubokkal.
Kíváncsi leszek, hogy kiket igazolunk (félek, hogy szarokat). Nem bízom ebben a belgában, de egy jó Újpest kellene ennek a bajnokságnak.
Most pedig lehet folytatni a "mindig jövőre"-t meg a hasonló baromságokat.

több mint 11 éve
Van egy interjú Roderick Duchatelet-vel az ujpestfc.hu-n. Nem tudok telóról most linkelni de érdemes elolvasni.
ők "majd jövőre" érkeznek állítólag!Höri
ahogy a bajnoki cím is 😀
 miotaazujpestnyert.na.tl/
😀

több mint 11 éve
ők "majd jövőre" érkeznek állítólag!

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
a következő idényben is össze akart hozni 1 milliárdot veszteségben? 😀
több mint 11 éve
Gyurcsó, Radó, Mitrovics és Martinez is meg lett keresve állítólag.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Lehet tervezni a nyarat:

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-lombard-puskas-meccsel-indul-a-szezon-megszunik-a-pentek-koradelutani-meccs-2259765
több mint 11 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-a-spanyol-kapus-bejelentette-hogy-alair-2259673

Mondjuk ez nem rossz.

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Hát ez tragikus volt tegnap. fogjuk rá hogy edzőtáborból estek haza 0 rekreáció után. meg ez a full új védelem. JJ crush-ja Szeki jó volt, az elején bepróbálkoztak nála, kettőt odalépett aztán ennyi. Juhász helyett jó lesz. Stopira meg Szoszó hadd pihenjen, Mamadu tipikus bekk, csak a labda zavarja. tőle aztán nem kell parádés felfutásokat várni. Tóth Balázs minek a kezdőbe könyörgöm, el kéne felejteni.
Alvarez meg mint inverted wing, hát nem tudom. elvileg ballal kellett volna kapura rugdosni neki jobb oldalról. na ebből nem láttunk semmit, meg úgy kapuralövést sem. Egyebekben viszont július 4-én, két hét pihenő és két hét alapozó edzések után kb. ennyi frissesség és sebesség várható egy csapattól, persze a tétmeccs ilyenkor is tétmeccs.

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 www.transfermarkt.de/de/demba-ba/transfers/spieler_40205.html

Demba Ba szereti a változatosságot, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mikor kezdenek el majd neki az orosz szurkolók makogni és banánt dobálni.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Hmmm, akkor lehet én égek, nem néztem utána de nekem a hector-brácsi duó rémlik jobb oldalra... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Mamadou igazából Nate Robinson. Nem értem a vidit, Hector épphogy lelépett, de mindig kell egy balfasz balbekk.Höri
óriási facepalm, hector jobb bunkó volt. stopira és szolnoki kettősénél jobb megoldás mamadou 😀peach
Hector Sanchez csak balhátvédet játszott a vidiben,jobb lábbal labdába sem ért egész meccsen,nem hogy még jobbhátvédet játsszon,jól mondja Höri

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Mamadou igazából Nate Robinson. Nem értem a vidit, Hector épphogy lelépett, de mindig kell egy balfasz balbekk.Höri
óriási facepalm, hector jobb bunkó volt. stopira és szolnoki kettősénél jobb megoldás mamadou 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tibiiii 😀
Koszta: A mai napig nem értem, miért állított fel hat embert a sorfalba a kapus 😀 😀

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Koszta Jani a stúdióban 😀 és milyen a nyakkendője 😂jjncaa
Az említett ruhadarab közelről (via Szújó Zoltán)
több mint 11 éve
Mamadou igazából Nate Robinson. Nem értem a vidit, Hector épphogy lelépett, de mindig kell egy balfasz balbekk.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 651 — Cowboys fan
Szlovákokat verni kell onnan már szinte egyenes az út a Honvéd elleni döntőbe.Bazzani
no de melyikük takarítja el a Lokit?
több mint 11 éve
Szlovákokat verni kell onnan már szinte egyenes az út a Honvéd elleni döntőbe.

több mint 11 éve
Na Gyurcsó beverte mint betyár a bablevest.
Még lőni kell kettőt és síma ügy.
Kivel játszik a Vidi a kövi körben?Bazzani
FK Senica, szlovák csapat. Papíron jobb náluk a Vidi.Schleck
FK Senica, akik tavaly is csak épphogy nyomták le az MTK-t.
több mint 11 éve
Látom a magyar csapatok nagyon kegyetlenek ma. Elhitetik a montengróiakkal, hogy van keresnivalójuk, aztán beindul a henger. 😀iktriad
aha. vagy 0-1-ről jobban fizet 😊
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Na Gyurcsó beverte mint betyár a bablevest.
Még lőni kell kettőt és síma ügy.
Kivel játszik a Vidi a kövi körben?Bazzani
FK Senica, szlovák csapat. Papíron jobb náluk a Vidi.