Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Mondjuk a fradi pont ugyanezt a kör lett volna, ugyanabban a homokozóban játszotok.igen, majd mindjárt olvashatjuk itt is a magyarázatot, hogy az alattomos Honvéd játékosok miatt volt és amúgy is a Fradit kellett volna büntetni ezek után.inkább foglalkoznátok a fontos dolgokkal:fideszék egymás között a homokozóban 😀 qrvanagy, mindenki megbánta, a klubok házon belül büntetnek, így nincs értelme büntetni, trololololo Ha ez mondjuk egy Kispest-Újpest meccsen történik 8 eltiltás átlagban 5 meccsre. NERLSZ
444.hu/2018/09/25/senkit-sem-buntetett-meg-az-mlsz-a-puskas-es-a-vidi-meccse-utani-balhe-miatt
Klaci79
gabokocka
annyira tudtam, hogy ez lesz, ezért is írtam be, hogy nagyon kíváncsi vagyok lesz-e bármi konzekvencia. semmi.
csebi
Két csapat van, akinek valódi tulaja van az nb1-ben (hogy milyenek az más kérdés) a többinél kivezényelt káderek irányítanak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
igen, majd mindjárt olvashatjuk itt is a magyarázatot, hogy az alattomos Honvéd játékosok miatt volt és amúgy is a Fradit kellett volna büntetni ezek után.inkább foglalkoznátok a fontos dolgokkal:fideszék egymás között a homokozóban 😀 qrvanagy, mindenki megbánta, a klubok házon belül büntetnek, így nincs értelme büntetni, trololololo Ha ez mondjuk egy Kispest-Újpest meccsen történik 8 eltiltás átlagban 5 meccsre. NERLSZ
444.hu/2018/09/25/senkit-sem-buntetett-meg-az-mlsz-a-puskas-es-a-vidi-meccse-utani-balhe-miatt
Klaci79
gabokocka
annyira tudtam, hogy ez lesz, ezért is írtam be, hogy nagyon kíváncsi vagyok lesz-e bármi konzekvencia. semmi.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
inkább foglalkoznátok a fontos dolgokkal:fideszék egymás között a homokozóban 😀 qrvanagy, mindenki megbánta, a klubok házon belül büntetnek, így nincs értelme büntetni, trololololo Ha ez mondjuk egy Kispest-Újpest meccsen történik 8 eltiltás átlagban 5 meccsre. NERLSZ
Klaci79
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
inkább foglalkoznátok a fontos dolgokkal:nem történt semmi. várható volt.
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Lamps kiejtette Mourinhot 😀 mennyire komolyÓóóó istenem, annyira szar már nézni ezeket a meccseket, hogy a döntetlen végén kicsit felbaszódva, de mégis nyugodtan lefeküdtem aludni. Azt hittem újrajátszás jön.
15/16 tizit rugott be a ket csapat, az azert komoly.
Es a Derbysek ugy rugtak mint anno Lamps 😀 eldontottek elore hova rugjak, aztan bebasztak erovel
Borbinho
Komolyan mondom, már örültem a Derby góljainak, hátha közelebb kerül ez a gyökér a kirúgáshoz.
több mint 7 éve
inkább foglalkoznátok a fontos dolgokkal:Szánom-bánom....
Klaci79

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
inkább foglalkoznátok a fontos dolgokkal:444.hu/2018/09/25/senkit-sem-buntetett-meg-az-mlsz-a-puskas-es-a-vidi-meccse-utani-balhe-miatt
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 638
lehet de eleg szopo egy palyat irt le a labda.elindult a kapusnak balra aztan hopp jobbra ment be.ooo??Derby County nem kis góllal egyenlített az MU ellen a mikiegér kupában 😊és 5 perccel a vége előtt már vezet is Lampard csapata 😊
Löfli
itt az egyenlítő gól
twitter.com/RousingTheKop/status/1044686480944365569
LöfliDe GeaRomero mit gondolt? azert nem 25rol jott ez a szabad, meg ha tenyleg nagyon jol el is talalta. Courtois kb csak felnyult volna es lehuzza.
Borbinho
több mint 7 éve
Lamps kiejtette Mourinhot 😀 mennyire komoly15/16 tizit rugott be a ket csapat, az azert komoly.
Es a Derbysek ugy rugtak mint anno Lamps 😀 eldontottek elore hova rugjak, aztan bebasztak erovel
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
ooo??Derby County nem kis góllal egyenlített az MU ellen a mikiegér kupában 😊és 5 perccel a vége előtt már vezet is Lampard csapata 😊
Löfli
itt az egyenlítő gól
Löfli
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
köcsög profilképem egyenlített a 95. percben 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Derby County nem kis góllal egyenlített az MU ellen a mikiegér kupában 😊és 5 perccel a vége előtt már vezet is Lampard csapata 😊
Löfli
itt az egyenlítő gól

Don't blink!
több mint 7 éve
Derby County nem kis góllal egyenlített az MU ellen a mikiegér kupában 😊

Don't blink!
több mint 7 éve
Gyanítom az Egyiptomiak beleszóltak, mert máshogy nem lehetett ez a legszebb. 😊SzalaNevetséges, Nalam alap Bale golja volt a legszebb, de kb. Az osszeset Salah ele raktam volna.ih a Puskas dij nyertese.Haaat, 3 gol biztos szebb volt nala Tudom ez szubjektiv, de a nevezettek kozul 2-3 hasonlo szintu volt. Vicc 😀
ZoliMP
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Sajnos sem Pozsony sem Kassa lakosságának a többsége nem magyar már...hát ez ilyen, természetes folyamat, 2-3 generáción belül kihal egy nyelv kisebbségben még a család szintjén is, azzal együtt pedig változik az identitástudat. Figyeld meg, 40 év múlva a most kiment emberek gyerekei, unokái már magyar származású angolnak, skótnak fogják magukat tartani.
Unokatesóm a nagyanyjával csak magyarul tudott beszélni. Az ő gyerekei viszont már szinte egy kukkot sem tudnak magyarul....😞
zemanla
több mint 7 éve
Sajnos sem Pozsony sem Kassa lakosságának a többsége nem magyar már...Unokatesóm a nagyanyjával csak magyarul tudott beszélni. Az ő gyerekei viszont már szinte egy kukkot sem tudnak magyarul....😞

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 638
sztem rosszabb amikor itt a forumon hasznalnak nickneveket (olyanokat is amik nem koztudottak) csapatokra jatekosokra, politikusokra, parszor csak pislogok h kirol mirol van szo.Amúgy csak engem idegesít rettentően ez a Szalah-zás? Tudom, hogy az arab írásmód miatt ez lenne a helyes a mi nyelvünkön, de ez a másik dolog a cirill betűs Sevcsenkó-Cserisev és társain túl, amitől a falnak megyek. "Külföldiül" nem úgy van ráírva a mezére (bár most megnéztem, el lett nemzetünk kényeztetve a Dzsudzsák mezektől, hogy odabaszták az á-t mindig)...úgy teszünk mint ha a magyar világnyelv lenne és nem az angol kiejtés szerint írják mindenhol máshol (rosszul 😀 ).Pláne hogy akkor már "Szálá" kellene hogy legyen
MarioAna
Amúgy nem csak téged, engem kifejezetten irritál az ilyen. Mondjuk engem főleg az olyanok zavarnak, mint a Lipcse, a Prága, meg ezzel nem leszek népszerű, de az olyan is, hogy a régi magyar, de most már nem magyar településeket is a régi magyar nevén hívjuk. Csak pislognak rám mikor nekem pl. Kassa is Košice. Tudom, nem is vagyok igazi magyar.
Mikey
több mint 7 éve
Hát azért azokat a településeket ahol s lakók többségében magyarok azért illik magyar nevén nevezni.Amúgy csak engem idegesít rettentően ez a Szalah-zás? Tudom, hogy az arab írásmód miatt ez lenne a helyes a mi nyelvünkön, de ez a másik dolog a cirill betűs Sevcsenkó-Cserisev és társain túl, amitől a falnak megyek. "Külföldiül" nem úgy van ráírva a mezére (bár most megnéztem, el lett nemzetünk kényeztetve a Dzsudzsák mezektől, hogy odabaszták az á-t mindig)...úgy teszünk mint ha a magyar világnyelv lenne és nem az angol kiejtés szerint írják mindenhol máshol (rosszul 😀 ).Pláne hogy akkor már "Szálá" kellene hogy legyen
MarioAna
Amúgy nem csak téged, engem kifejezetten irritál az ilyen. Mondjuk engem főleg az olyanok zavarnak, mint a Lipcse, a Prága, meg ezzel nem leszek népszerű, de az olyan is, hogy a régi magyar, de most már nem magyar településeket is a régi magyar nevén hívjuk. Csak pislognak rám mikor nekem pl. Kassa is Košice. Tudom, nem is vagyok igazi magyar.
Mikey
De ez úgyis megszokás kérdése, nekem a Moszkva tér még mindig az, anyum Sztálin meg Leningrádozza mindig az újvárosokat 😀
Isco vakbélműtét ki ne derüljön hogy nélküle jobb a csapat.
több mint 7 éve
Amúgy csak engem idegesít rettentően ez a Szalah-zás? Tudom, hogy az arab írásmód miatt ez lenne a helyes a mi nyelvünkön, de ez a másik dolog a cirill betűs Sevcsenkó-Cserisev és társain túl, amitől a falnak megyek. "Külföldiül" nem úgy van ráírva a mezére (bár most megnéztem, el lett nemzetünk kényeztetve a Dzsudzsák mezektől, hogy odabaszták az á-t mindig)...úgy teszünk mint ha a magyar világnyelv lenne és nem az angol kiejtés szerint írják mindenhol máshol (rosszul 😀 ).Pláne hogy akkor már "Szálá" kellene hogy legyen
MarioAna
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Jo de akkor irjuk normalisan:محمد صلاح غالي
Андрій Шевченко
ugye mennyivel jobb?
| manapsag amikor Cristiano Ronaldot CE-zik, CR-ezik, Lewandowski csak Lewa, stb stb, sztem siman belefer, hogy "magyarositjuk" az irasban is. mivel jobb ha az angolt hasznaljuk az eredeti helyett? inkabb ez, mint h "Salah"nak mondjak "S"-el. |
Szerkesztette: Borbinho
több mint 7 éve
Engem is idegesít, ne aggódj 😀SzalaValamit neki is kellett nyernie (PL év játékosát is lehet persze egy díjnak venni).ih a Puskas dij nyertese.Haaat, 3 gol biztos szebb volt nala Tudom ez szubjektiv, de a nevezettek kozul 2-3 hasonlo szintu volt. Vicc 😀
ZoliMP
Amúgy csak engem idegesít rettentően ez a Szalah-zás? Tudom, hogy az arab írásmód miatt ez lenne a helyes a mi nyelvünkön, de ez a másik dolog a cirill betűs Sevcsenkó-Cserisev és társain túl, amitől a falnak megyek. "Külföldiül" nem úgy van ráírva a mezére (bár most megnéztem, el lett nemzetünk kényeztetve a Dzsudzsák mezektől, hogy odabaszták az á-t mindig)...úgy teszünk mint ha a magyar világnyelv lenne és nem az angol kiejtés szerint írják mindenhol máshol (rosszul 😀 ).
MarioAna
több mint 7 éve
A legjobb középpályás Messi! Mondjuk a legjobb hátvéd is!
Végre elismerték a világ legjobb középpályását.
Kenny
több mint 7 éve
Nem értem hogy nem a BL döntős góljával nyert Bale. Kicsit fontosabb volt mint ez a gol és szebb is.FIFA komolytalankodasa amúgy elég vicces, legjobb kapus Courtois az álom tizenegy kapusa ezért De Gea 😀