Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Az első meccsen volt egy meg nem adott Real gól ami szinten nem volt les.Nos én nem vagyok Real szurkoló, de a tények kedvéért hozzátenném, hogy Bale nem volt lesen a kiugratásnál és 1vs1-ben vitte a kapusra, amit tévesen visszafújtak. ha már videóbírózunk.igen már a meccs előtti napon beírtam, mert rohadtul nem elegáns, hogy a tavalyi, múlt heti után az UEFA kiteszi azt a Cakirt, akivel baszki mindig olyan eredményt hoztok el, hogy továbbmentek. ez nagyon nem elegáns lépés. ettől függetlenül nagyon jól vezette a meccset, leszámítva egyetlen hibáját. 1-1nél Ramos úgy felrúgta 16-on belül Lewat, hogy a labda közelében nem volt, és tovább ( youtu.be/UiEcy5BhP7U?t=3m6s ) - itt ez hogyan nem ér büntetőt azt nem tudják nekem megmagyarázni. múlt hét után ez volt a második eset mikor Lewat úgy felborítják a 16-on belül, hogy ott a labdához annak sem volt semmi köze ( youtu.be/7jL9opHGrTE?t=1m31s ) - Carvajal ugyanúgy elsodorta Lewat, ahogy Benatia Vazquezt. ezt akárhogy is nézem 2 darab tizenegyes. míg ti egyetlen egyértelmű esetet sem kérhettek számon a 2 meccsen, hogy tévedtek volna károtokra. kezezést én nem fújtam volna tizinek, nem lehet visszajátszva sem megállapítani hol van a kéz, max szabadot adok.Az ilyenek miatt utál titeket mindenki.pedig nem arcoskodtam, se meccs előtt, se utána... Fviktor beírása sem tetszett meccs előtt, mert az ilyenek miatt szokott visszanyalni a fagylalt... szóval nem tudom mi bajod
Amadeus
még el sem kezdődött a meccs már előre ment a bírózás csebi részéről, meccs előtti napon.
Meccs után egyből elismertem hogy jobb volt a bayern mindkét meccsen, szóval lehet utálni
a folyamatos bírózás akaszt ki, vagy az uefázás a sorsolás miatt, mindig van valami, 5 év alatt 4 döntő, és nem sikerült úgy bejutni, hogy legalább egyszer elismerte volna az ellenfél. Egyszer sem. pedig ekkora geci sorsolást még csapat nem kapott mint mi idén. Pl. ha mi kapjuk a Romát a 8 között, a Barca meg a Juvét, egyből jött volna a sírás hogy mi kaptuk a könnyűt... Aztán a 4 között is megkaptuk a papíron legerősebbet... a PSG-t nem említem, mert az a mi balfaszságunk volt hogy buktuk a csoportot.
Ha a tavalyit felhozza valaki elismeri az ember, hogy voltak bírói hibák, főleg kassai részéről...
(bár ellenkező irányba is, a befújt kamu tizi pl, de az senkit sem zavart, mert hát kihagyta Vidal...), de egy 16-oson kívüli eset miatt megy most pl. a sírás, mikor a helyszínen a féreg Mülleren kívül nem nagyon láttam senkit sem reklamálni.
a Lewa-Ramos eset meg tizi kéne legyen a semmire? Hol fújnak be olyanokat könyörgöm? Mikor már a ziccerben levő vasquez lökés+rúgás miatt is ment a sírás hogy miért tizi...
eaglesmcnabb
beszélhetünk újra a tavalyi évről, de abból sem jöttök ki jól sztem. van 2 eset, ami egyértelmű hiba volt tavaly: a számunkra megadott tizenegyes. hiba volt? igen. számított: nem. 2. gólunk madridban: les volt. igen. számított: igen. ezzel szemben nektek volt legalább 5 olyan esetek, amiben hibáztak a javatokra, és sajnos abból mind számított. ez a nem mindegy. benne vannak a hibák a játékvezetőkben, de hogy ti mindig jól jöttök ki belőle arra nem lehet mit írni.
innentől én tényleg lezárom a bírózást. nincs értelme. kihasználtátok a hibáinkat, hiszen Benzin tegnapi mind2 gólja orbitális védelmi hiba volt (elsőnél Alaba mit csinált nem értem), Marcelo meg talált egy szép gólt. tavaly amúgy legalább Münchenben nagyon durván toltátok emberelőnyben, ott ledomináltatok minket egy félidőre minimum. sajnos idén összesen 10 percet nem lehet összerakni, amikor mondjuk keményen letoltatok volna minket a pályáról, ennek ellenére gólokra játsszák ezt a játékot (by Zombori), és abban jobbnak bizonyultatok. gratulálok a döntőhöz.
vszeg lesz egy nagyon szép triplázásotok (mert bki jön a vigaszágról azt sztem kicsináljátok), ahogy többször is leírtam, szerintem a legjobb edző egyenes kiesés rendszerben jelenleg Zidane, nélküle vszeg a PSG-n sem mentek túl, de azért ha jobban utána nézünk ebben a sorozatban azért vannak kérdőjelek.
Müllert féregezni az azért szép dolog. csávót szerintem életében nem állították ki, durva belépőjére sem emlékszem, nem favágó játékos. igen reklamál, de semmivel sem durvábban, mint a többiek. mostani nyilatkozatát is meg lehetne nézni, az ellenfelekről mindig nagyon tisztelően beszél, nem lekezelő, és csak saját magában, csapatában szokta keresni a hibát. mind ezek mellett ő az európai álom: a mai sok ügyetlen 10 éves gyerekkel ő hiteti el, hogy nem kell zsonglőrnek lenned ahhoz, hogy BL győztes támadó lehess.
csebi
Fast Willie
Nekem nem a bírói szamonkereseken van a gondom. Hanem , hogy reflexből fröcsögni kell hogy megint a Realt viszi a bíró.
Mellesleg rögtön alapként venni, hogy egy döntéstől a másik csapat 1-el többet rúg és minden más maradt volna...
Amikor Vidal is kihagyta és nyilván ha a Real hátrányba kerül megint más a meccs...
És igen lehet mondani, hogy 5 kérdésn vagy egyértelműen rosszul fújt helyzetből 3-2-re nyert a Bayern de UEFA maffiazni és ilyen durván fröcsögni azért nálam erős.
UEFA maffiával inkább az a baj, hogy nem bírják felfogni, hogy ilyen sebesség mellett amit a Real vagy Pool vagy City játszanak , de mondhatnám a Barcat és ha mondjuk Robben ott van a Bayernt is a partjelzők nem bírnak, segítség kene nekik de jobban tetszik nekik a hírverés.
Szerkesztette: Toca
több mint 7 éve
Kihagyta, mert hallotta a sípot, de belül üresen jött egy társ
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Nos én nem vagyok Real szurkoló, de a tények kedvéért hozzátenném, hogy Bale nem volt lesen a kiugratásnál és 1vs1-ben vitte a kapusra, amit tévesen visszafújtak. ha már videóbírózunk.De ki is hagyta 😊 Szóval igazság szerint sokat nem számított.
Fast Willie
több mint 7 éve
Nos én nem vagyok Real szurkoló, de a tények kedvéért hozzátenném, hogy Bale nem volt lesen a kiugratásnál és 1vs1-ben vitte a kapusra, amit tévesen visszafújtak. ha már videóbírózunk.igen már a meccs előtti napon beírtam, mert rohadtul nem elegáns, hogy a tavalyi, múlt heti után az UEFA kiteszi azt a Cakirt, akivel baszki mindig olyan eredményt hoztok el, hogy továbbmentek. ez nagyon nem elegáns lépés. ettől függetlenül nagyon jól vezette a meccset, leszámítva egyetlen hibáját. 1-1nél Ramos úgy felrúgta 16-on belül Lewat, hogy a labda közelében nem volt, és tovább ( youtu.be/UiEcy5BhP7U?t=3m6s ) - itt ez hogyan nem ér büntetőt azt nem tudják nekem megmagyarázni. múlt hét után ez volt a második eset mikor Lewat úgy felborítják a 16-on belül, hogy ott a labdához annak sem volt semmi köze ( youtu.be/7jL9opHGrTE?t=1m31s ) - Carvajal ugyanúgy elsodorta Lewat, ahogy Benatia Vazquezt. ezt akárhogy is nézem 2 darab tizenegyes. míg ti egyetlen egyértelmű esetet sem kérhettek számon a 2 meccsen, hogy tévedtek volna károtokra. kezezést én nem fújtam volna tizinek, nem lehet visszajátszva sem megállapítani hol van a kéz, max szabadot adok.Az ilyenek miatt utál titeket mindenki.pedig nem arcoskodtam, se meccs előtt, se utána... Fviktor beírása sem tetszett meccs előtt, mert az ilyenek miatt szokott visszanyalni a fagylalt... szóval nem tudom mi bajod
Amadeus
még el sem kezdődött a meccs már előre ment a bírózás csebi részéről, meccs előtti napon.
Meccs után egyből elismertem hogy jobb volt a bayern mindkét meccsen, szóval lehet utálni
a folyamatos bírózás akaszt ki, vagy az uefázás a sorsolás miatt, mindig van valami, 5 év alatt 4 döntő, és nem sikerült úgy bejutni, hogy legalább egyszer elismerte volna az ellenfél. Egyszer sem. pedig ekkora geci sorsolást még csapat nem kapott mint mi idén. Pl. ha mi kapjuk a Romát a 8 között, a Barca meg a Juvét, egyből jött volna a sírás hogy mi kaptuk a könnyűt... Aztán a 4 között is megkaptuk a papíron legerősebbet... a PSG-t nem említem, mert az a mi balfaszságunk volt hogy buktuk a csoportot.
Ha a tavalyit felhozza valaki elismeri az ember, hogy voltak bírói hibák, főleg kassai részéről...
(bár ellenkező irányba is, a befújt kamu tizi pl, de az senkit sem zavart, mert hát kihagyta Vidal...), de egy 16-oson kívüli eset miatt megy most pl. a sírás, mikor a helyszínen a féreg Mülleren kívül nem nagyon láttam senkit sem reklamálni.
a Lewa-Ramos eset meg tizi kéne legyen a semmire? Hol fújnak be olyanokat könyörgöm? Mikor már a ziccerben levő vasquez lökés+rúgás miatt is ment a sírás hogy miért tizi...
eaglesmcnabb
beszélhetünk újra a tavalyi évről, de abból sem jöttök ki jól sztem. van 2 eset, ami egyértelmű hiba volt tavaly: a számunkra megadott tizenegyes. hiba volt? igen. számított: nem. 2. gólunk madridban: les volt. igen. számított: igen. ezzel szemben nektek volt legalább 5 olyan esetek, amiben hibáztak a javatokra, és sajnos abból mind számított. ez a nem mindegy. benne vannak a hibák a játékvezetőkben, de hogy ti mindig jól jöttök ki belőle arra nem lehet mit írni.
innentől én tényleg lezárom a bírózást. nincs értelme. kihasználtátok a hibáinkat, hiszen Benzin tegnapi mind2 gólja orbitális védelmi hiba volt (elsőnél Alaba mit csinált nem értem), Marcelo meg talált egy szép gólt. tavaly amúgy legalább Münchenben nagyon durván toltátok emberelőnyben, ott ledomináltatok minket egy félidőre minimum. sajnos idén összesen 10 percet nem lehet összerakni, amikor mondjuk keményen letoltatok volna minket a pályáról, ennek ellenére gólokra játsszák ezt a játékot (by Zombori), és abban jobbnak bizonyultatok. gratulálok a döntőhöz.
vszeg lesz egy nagyon szép triplázásotok (mert bki jön a vigaszágról azt sztem kicsináljátok), ahogy többször is leírtam, szerintem a legjobb edző egyenes kiesés rendszerben jelenleg Zidane, nélküle vszeg a PSG-n sem mentek túl, de azért ha jobban utána nézünk ebben a sorozatban azért vannak kérdőjelek.
Müllert féregezni az azért szép dolog. csávót szerintem életében nem állították ki, durva belépőjére sem emlékszem, nem favágó játékos. igen reklamál, de semmivel sem durvábban, mint a többiek. mostani nyilatkozatát is meg lehetne nézni, az ellenfelekről mindig nagyon tisztelően beszél, nem lekezelő, és csak saját magában, csapatában szokta keresni a hibát. mind ezek mellett ő az európai álom: a mai sok ügyetlen 10 éves gyerekkel ő hiteti el, hogy nem kell zsonglőrnek lenned ahhoz, hogy BL győztes támadó lehess.
csebi
több mint 7 éve
amúgy Simicska is rohadt nagy Bayern drukker lehet. felmegyek az indexre erre ott meg a 2 meccsen összesen 5 db tizit kérnek számon 😊már várom a VB-t azon milyen szájkaraték lesznek hehe
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Szerintem ha ő azt gondolja, akkor valszeg az volt, talán ő állt a legközelebb az esethez... 😀Azt hiszem, ez már nevezhető TÉNYnek. Szóval most akkor kell, hogy zavarjanak a tények, vagy nem? 😀senki nem vitatja a kezezést. AZt már annál inkább hogy belül volt-e vagy kint. Még visszajátszásból sem lehet megítélni 100%-osan.
Korrekt volt a kócos, sokan még ilyenkor is vetítenek.
(és asszem a tizi, vagy sem kérdést ezennel túl is tárgyaltuk)
Bálesz
eaglesmcnabb

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Azt hiszem, ez már nevezhető TÉNYnek. Szóval most akkor kell, hogy zavarjanak a tények, vagy nem? 😀senki nem vitatja a kezezést. AZt már annál inkább hogy belül volt-e vagy kint. Még visszajátszásból sem lehet megítélni 100%-osan. Helyszínen meg pláne...
Bálesz
Ugyanúgy pattant mint ramos kezezése a gólnál, ziccerbe került utána a bayern, ramos kezezésénél nem volt probléma mert bement, itt meg kihagyták
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
gondoltam, hogy megpróbálod megtalálni a legrealisztikusabb szcenáriót 😊pl:Elvonatkoztatva a konkrét esettől, csak úgy általánosságban...amire értetted a kérdést: attól függ, hogy hogyan mozog a védő keze.
Ha valakinek a kezét találják el egy beadáskor a tizenhatoson belül, ami nem gólhelyzetet akadályoz meg, jogosnak érzitek a tizit?
NB2
viszont a konkrét kérdésfeltevés hibás, mert ugyan a tizenhatoson belül mi az, amiről azt lehet mondani, hogy biztosan nem gólhelyzetet akadályoz meg?
slowmotion
A csapat szélsője elfut, majd az alapvonaltól 50 centiméterről belövi a labdát a szögletzászlónál a 16-os irányába, de mivel az összes csapattársa a saját térfelén kóvályog, így tuti nem lesz gólhelyzet, de épp sikerül rárúgnia az ellenfél játékosának kezére. Persze elég abszurdum eset, de erre aztán nem mondhatod, hogy gólhelyzet mégis tizit adsz rá? (urambocsá, eldöntve egy mérkőzést?)
NB2
úgy gondolom, hogy ha ebben az esetben a védő nem testhez szorított kézzel ott a tizenhatoson belül hozzáér, akkor igenis megérdemli, hogy tizenegyest ítéljen a bíró. tizenöt méterről nehogy már ne tudja elvenni a kezét... és amúgy mi van, ha jön mögötte egy védőtárs, aki nem számít arra, hogy a labda beér a kapu elé, megtéveszti a nem-kezezés, és öngólt vét?
több mint 7 éve
Gondolom erre gondolsz, azért beteszem hogy ne kelljen keresni:Azt hiszem, ez már nevezhető TÉNYnek. Szóval most akkor kell, hogy zavarjanak a tények, vagy nem? 😀
www.bavarianfootballworks.com/2018/5/2/17309850/real-madrid-bayern-munich-marcelo-admits-handball-penalty
Interviewer: “Did it hit your hand?”
Marcelo: “Yes, it hit my hand.”
Interviewer: “If it hit your hand, then it was penalty.”
Marcelo: “It hit my hand, yes, I think it was a penalty . . . but I'm not going to talk about the referees. They've let us down many times, so now I cannot talk about the referees, when they benefit us. It was difficult for the referee, because he had many players in front of him, I'd be lying if I said it didn't hit me on the hand.”
StormST

több mint 7 éve
az a helyzet (gondolom itt Marcelo kezezésére gondolsz), hogy eleve rossz az alaphipotézised.Kicsit olyan ez, mint az NFL-ben az elkapás. Nincs normálisan megfogalmazva, vagy én nem tudok róla. Puhl szokta mindig mondani, hogy a kéz keresi-e a labdát, hát jelen esetben nem ez történt.Elvonatkoztatva a konkrét esettől, csak úgy általánosságban...jelenlegi szabályok alapján, ha nem természetes helyzetben van a kéz, akkor igen.
Ha valakinek a kezét találják el egy beadáskor a tizenhatoson belül, ami nem gólhelyzetet akadályoz meg, jogosnak érzitek a tizit?
NB2
csebi
Danny
kicsit off: amíg kosarazgattam, iszonyatosan utáltam nb1b-nb2-es öregfiúk ellen játszani a bajnokságban. ennek az volt az egyszerű három oka, hogy 1, a technikai tudásuk megvolt; 2, az a húsz kiló, amit a régi testalkatukra felszedtek, az effektíve horgonyként működött, és nem tudtad őket kitolni a palánk alól; és 3, ismerték az összes alattomos húzást, amit a játékvezető nem vett észre, az ellenfelet viszont megakadályozta a mozgásban.
na itt visszatérve a brazil Stavros felugrására: ez egy nagyon rafkós megoldás volt, mivel a felkarját a testéhez szorította, hogy ne legyen annyira nyilvánvaló a szándék. de attól még az alkarját kitette, hogy megpróbáljon minél nagyobb sávot lefedni a beadás elől, és ez végül sikerült is. röplabdában ezt sáncolásnak hívják.
több mint 7 éve
pl:Elvonatkoztatva a konkrét esettől, csak úgy általánosságban...amire értetted a kérdést: attól függ, hogy hogyan mozog a védő keze.
NB2
viszont a konkrét kérdésfeltevés hibás, mert ugyan a tizenhatoson belül mi az, amiről azt lehet mondani, hogy biztosan nem gólhelyzetet akadályoz meg?
slowmotion
A csapat szélsője elfut, majd az alapvonaltól 50 centiméterről belövi a labdát a szögletzászlónál a 16-os irányába, de mivel az összes csapattársa a saját térfelén kóvályog, így tuti nem lesz gólhelyzet, de épp sikerül rárúgnia az ellenfél játékosának kezére. Persze elég abszurdum eset, de erre aztán nem mondhatod, hogy gólhelyzet mégis tizit adsz rá? (urambocsá, eldöntve egy mérkőzést?)
több mint 7 éve
Gondolom erre gondolsz, azért beteszem hogy ne kelljen keresni:Az érintett elismerő nyilatkozata elég bizonyíték?Nem igazán láttam, hogy fotóval vagy videóval támasztanátok alá az igazatok egyébként. Csak fröcsögtök ész nélkül mindenféle frusztraciot osszehordva. Mi a fenéért kéne a ti álláspontotok (=csalás) alapnak venni, ami ellen kéne hordjam a megdonthetetlen képi vagy tárgyi bizonyítékot? Amit nagy kegyesen elbiralhattok és itelkezhettek felette. HurráNem akarsz személyeskedni, de a másik lelki békéjét és igazságérzetét emlegeted, bravó... 😀Ezen felesleges vitatkozni szerintem. Legalább is nekem nincs energiám hozzá (meg személyeskedni sincs kedvem)Szerintem ez minden, csak nem 16-oson kívüli. A legrosszabb esetben is vonal fölött volt, ami ugyanúgy a 16-os része.Nem a legjobb minőség:Erről esetleg egy kép, vagy videó, vagy rajz, akármi? Élőben nem úgy tűnt...Kívül volt de ne zavarjanak meg a tényekEsetleg az egyértelmű tizenegyesnél szerepelhetett volna...Aki szerint egy ilyen lüktető meccset lehet jobban vezetni az nem tudom hol él. Alig szerepelt a bíróTe melyik meccset nézted?Persze, véletlenül sem a nyomoronckodas elől és hátul... Ilyen ideges meccset baromi jól vezetett le a spori de nem lényegA futball igazságtalan. De nem bírjuk el azt hogy 2 egyértelmű tizenegyest nem fújnak be. Utálom hogy birozni kell de az ideit is ok döntöttek elMeglehetett volna pedig ez a párharc.és ez benne a legdühítőbb
Vrij6
gamerkr
csebi
flzoli
StormST
flzoli
Bálesz
flzoli
Bálesz
pbs.twimg.com/media/DcIuaGfX4AEMqFh.jpg:large
De legalább látszik, hogy 2 bíró is takarás nélkül láthatta az esetet.
flzoli
Azt hittem, hogy a "ne zavarjanak meg a tények" szintű magas ló után kicsit egyértelműbb bizonyítékot mutatsz, mert így azt a szent meggyőződést nem igazán tudom komolyan venni.
Bálesz
Ha ez kell a lelki békédhez vagy az igazságérzeted lecsillapításához akkor legyen: Tizi volt, benézte vagy elcsalta a bíró. Ha megadja azt a tizit utána egy csapásra jött volna a Müller tripla és a Lewa lesipuskás gól.
flzoli
Ahelyett, hogy megmondanád miért is gondoltad, hogy másokat a tények zavarnak meg, amikor 11-est kiáltottak. Nem látom az ordítóan nagy tényt sehol. Mellesleg ha kívül lett volna, akkor is rohadt nagy hiba ilyet nem lefújni, főleg ha tényleg 3-an láthatták, bár szerintem a partjelző annyira nem, mert tőle a kezet pont a labda takarhatta, de 2 is elég kéne, hogy legyen...
De legalább kegyes voltál, ez is valami, igaz az utolsó mondat, aminek az esethez semmi köze, azért ront a dolgon...
(tipp: lehet bocsánatot kérni, ha az ember téved, én is tudom, hogy nehéz, nekem se mindig sikerül, de néha nem árt)
StormST
Olvassátok el Müller nyilatkozatát a tegnapi meccsről.... Korrekt és sportemberhez méltó. Tanulhatátok esetleg tőle, hogy kell normálisan veszíteni
flzoli
somoskovig
www.bavarianfootballworks.com/2018/5/2/17309850/real-madrid-bayern-munich-marcelo-admits-handball-penalty
Interviewer: “Did it hit your hand?”
Marcelo: “Yes, it hit my hand.”
Interviewer: “If it hit your hand, then it was penalty.”
Marcelo: “It hit my hand, yes, I think it was a penalty . . . but I'm not going to talk about the referees. They've let us down many times, so now I cannot talk about the referees, when they benefit us. It was difficult for the referee, because he had many players in front of him, I'd be lying if I said it didn't hit me on the hand.”

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Ja, és a kezezés, mint szabály: ez a kéz kereste a labdát nekem ilyen hagyjuk kategória. Ha nincs természetes testhelyzetben, és kezet talál (mind1, hogy milyen közelről), akkor az nem szabályos. Kéz akkor nem kéz, ha maga előtt, mellett van a keze. Nálam minden más nem az. Ha nézzük a Pool-Roma meccset, ott sem volt Milner keze test mellett (de ahogy mondják, nem kereste a labdát, viszont kapura tartó lövés volt, simán meg kellett adni). Az, hogy Marcelo keze nem kereste a labdát, az nem menti fel attól, hogy megakadt benne úgy, hogy nem test mellett volt.
több mint 7 éve
Lehet bírózni, bár én nem teszem. Viszont egy megjegyzés (nem a tegnapira, úgy általánosságban):
A Real ugye az elmúlt években viszonylag sok lesgólt szerzett. Ebben valószínűleg közrejátszik az is, hogy a gyors kontrákat vezető csapatok (mint a Real, vagy a Pool) játéka kibaszott kemény dió a partjelzőknek, mert amint megvan a labda, már nyomják is előre a labdát. Csóró partjelzőknek dolog feleszmélni, hogy mi is van. Ezt úgy mondom, hogy volt egy lesgólja a Realnak az Atleti elleni döntőben is (merthogy Atleti a kedvenc, mondhatni 2. kedvenc a Pool). Ugyanez volt a Pool-City párosításon is. A Pool 7 góljából 2 lesről indult, mind2x Salah kapta leshelyzetben a labdát (bár nem hiszem, hogy igazán befolyásolta a végkimenetelt).
Ami a tegnapit illeti: A kezezés az szabálytalan volt, a kérdés, hogy belül, vagy kívül történt-e (erre döntő képi bizonyíték sincs, nem hogy élesben lássák a bírók). A vonalbíró volt főleg a ludas, hogy nem látta/nem akarta látni. Kb teljesen feleslegesek oda, az esetek jelentős részében semmi hasznuk nincs.
A Lewa esetről nem tudok nyilatkozni, azt pont nem láttam (olvasni olvastam róla mind2 fél részéről véleményt, semlegest is szeretnék olvasni. Bár jelenleg ott tartunk, hogy a semlegesek is inkább a Real ellen vannak). Én, mint Atletico szurkoló természetes, hogy nem szurkolok a Realnak senki ellen sem, de reálisan szoktam nézni a dolgokat, az Atleti meccsein is.
több mint 7 éve
Elvonatkoztatva a konkrét esettől, csak úgy általánosságban...amire értetted a kérdést: attól függ, hogy hogyan mozog a védő keze.
NB2
több mint 7 éve
Igen, ahogy elküldtem és agyaltam rajta egy percet rögtön ez ugrott be nekem is. Jó lenne már kitalálni valamit errePuhl szabályfelfogásával az a bajom, hogy innentől kezdve, ha valaki végig feltartott kézzel tartózkodik és nem mozdítja a labda felé a kezét, azonban az eltalálja, akkor nem lehet azt mondani, hogy kéz kereste a labdát, mert hát jóval előbb fenn volt mielőtt elrúgták volna, és akkor nem tizenegyes.Kicsit olyan ez, mint az NFL-ben az elkapás. Nincs normálisan megfogalmazva, vagy én nem tudok róla. Puhl szokta mindig mondani, hogy a kéz keresi-e a labdát, hát jelen esetben nem ez történt.Elvonatkoztatva a konkrét esettől, csak úgy általánosságban...jelenlegi szabályok alapján, ha nem természetes helyzetben van a kéz, akkor igen.
NB2
csebi
Danny
nincs normálisan megfogalmazva, és nem konzekvens az egész. és sajnos ezen a videóbíró sem segített a bundásban sem, de kb ugyanez a szabály a goalie interference-szel az NHL-ben. ott is kb Toronto minden esetet egy érmével dönti el.
csebi
több mint 7 éve
Puhl szabályfelfogásával az a bajom, hogy innentől kezdve, ha valaki végig feltartott kézzel tartózkodik és nem mozdítja a labda felé a kezét, azonban az eltalálja, akkor nem lehet azt mondani, hogy kéz kereste a labdát, mert hát jóval előbb fenn volt mielőtt elrúgták volna, és akkor nem tizenegyes.Kicsit olyan ez, mint az NFL-ben az elkapás. Nincs normálisan megfogalmazva, vagy én nem tudok róla. Puhl szokta mindig mondani, hogy a kéz keresi-e a labdát, hát jelen esetben nem ez történt.Elvonatkoztatva a konkrét esettől, csak úgy általánosságban...jelenlegi szabályok alapján, ha nem természetes helyzetben van a kéz, akkor igen.
NB2
csebi
Danny
nincs normálisan megfogalmazva, és nem konzekvens az egész. és sajnos ezen a videóbíró sem segített a bundásban sem, de kb ugyanez a szabály a goalie interference-szel az NHL-ben. ott is kb Toronto minden esetet egy érmével dönti el.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Kicsit olyan ez, mint az NFL-ben az elkapás. Nincs normálisan megfogalmazva, vagy én nem tudok róla. Puhl szokta mindig mondani, hogy a kéz keresi-e a labdát, hát jelen esetben nem ez történt.Elvonatkoztatva a konkrét esettől, csak úgy általánosságban...jelenlegi szabályok alapján, ha nem természetes helyzetben van a kéz, akkor igen.
NB2
csebi
több mint 7 éve
Elvonatkoztatva a konkrét esettől, csak úgy általánosságban...jelenlegi szabályok alapján, ha nem természetes helyzetben van a kéz, akkor igen.
NB2
több mint 7 éve
azzal a konkrét szituációval igazad van, ott nagyszínészkedett Müller. mindemellett azért örülök, hogy kb ez az egyetlen helyzet, amit fel lehet hozni ellene. én tartom, hogy üde és ritka színfoltja a focinak, és ha Torres visszavonul, akkor ő lesz a kedvenc játékosom még ha esetleg eligazol a Bayernből is valamikor.Müllert féregezni az azért szép dolog. csávót szerintem életében nem állították ki, durva belépőjére sem emlékszem, nem favágó játékos. igen reklamál, de semmivel sem durvábban, mint a többiek. mostani nyilatkozatát is meg lehetne nézni, az ellenfelekről mindig nagyon tisztelően beszél, nem lekezelő, és csak saját magában, csapatában szokta keresni a hibát. mind ezek mellett ő az európai álom: a mai sok ügyetlen 10 éves gyerekkel ő hiteti el, hogy nem kell zsonglőrnek lenned ahhoz, hogy BL győztes támadó lehess.Tudom , senkit sem érdekel, de nálam a Pepés esete óta féreg. Sajnálom.
csebi
Amúgy soha nem volt bajom egy Bayern játékossal sem.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Elvonatkoztatva a konkrét esettől, csak úgy általánosságban...Ha valakinek a kezét találják el egy beadáskor a tizenhatoson belül, ami nem gólhelyzetet akadályoz meg, jogosnak érzitek a tizit?
több mint 7 éve
Az érintett elismerő nyilatkozata elég bizonyíték?Nem igazán láttam, hogy fotóval vagy videóval támasztanátok alá az igazatok egyébként. Csak fröcsögtök ész nélkül mindenféle frusztraciot osszehordva. Mi a fenéért kéne a ti álláspontotok (=csalás) alapnak venni, ami ellen kéne hordjam a megdonthetetlen képi vagy tárgyi bizonyítékot? Amit nagy kegyesen elbiralhattok és itelkezhettek felette. HurráNem akarsz személyeskedni, de a másik lelki békéjét és igazságérzetét emlegeted, bravó... 😀Ezen felesleges vitatkozni szerintem. Legalább is nekem nincs energiám hozzá (meg személyeskedni sincs kedvem)Szerintem ez minden, csak nem 16-oson kívüli. A legrosszabb esetben is vonal fölött volt, ami ugyanúgy a 16-os része.Nem a legjobb minőség:Erről esetleg egy kép, vagy videó, vagy rajz, akármi? Élőben nem úgy tűnt...Kívül volt de ne zavarjanak meg a tényekEsetleg az egyértelmű tizenegyesnél szerepelhetett volna...Aki szerint egy ilyen lüktető meccset lehet jobban vezetni az nem tudom hol él. Alig szerepelt a bíróTe melyik meccset nézted?Persze, véletlenül sem a nyomoronckodas elől és hátul... Ilyen ideges meccset baromi jól vezetett le a spori de nem lényegA futball igazságtalan. De nem bírjuk el azt hogy 2 egyértelmű tizenegyest nem fújnak be. Utálom hogy birozni kell de az ideit is ok döntöttek elMeglehetett volna pedig ez a párharc.és ez benne a legdühítőbb
Vrij6
gamerkr
csebi
flzoli
StormST
flzoli
Bálesz
flzoli
Bálesz
pbs.twimg.com/media/DcIuaGfX4AEMqFh.jpg:large
De legalább látszik, hogy 2 bíró is takarás nélkül láthatta az esetet.
flzoli
Azt hittem, hogy a "ne zavarjanak meg a tények" szintű magas ló után kicsit egyértelműbb bizonyítékot mutatsz, mert így azt a szent meggyőződést nem igazán tudom komolyan venni.
Bálesz
Ha ez kell a lelki békédhez vagy az igazságérzeted lecsillapításához akkor legyen: Tizi volt, benézte vagy elcsalta a bíró. Ha megadja azt a tizit utána egy csapásra jött volna a Müller tripla és a Lewa lesipuskás gól.
flzoli
Ahelyett, hogy megmondanád miért is gondoltad, hogy másokat a tények zavarnak meg, amikor 11-est kiáltottak. Nem látom az ordítóan nagy tényt sehol. Mellesleg ha kívül lett volna, akkor is rohadt nagy hiba ilyet nem lefújni, főleg ha tényleg 3-an láthatták, bár szerintem a partjelző annyira nem, mert tőle a kezet pont a labda takarhatta, de 2 is elég kéne, hogy legyen...
De legalább kegyes voltál, ez is valami, igaz az utolsó mondat, aminek az esethez semmi köze, azért ront a dolgon...
(tipp: lehet bocsánatot kérni, ha az ember téved, én is tudom, hogy nehéz, nekem se mindig sikerül, de néha nem árt)
StormST
Olvassátok el Müller nyilatkozatát a tegnapi meccsről.... Korrekt és sportemberhez méltó. Tanulhatátok esetleg tőle, hogy kell normálisan veszíteni
flzoli
több mint 7 éve
Müllert féregezni az azért szép dolog. csávót szerintem életében nem állították ki, durva belépőjére sem emlékszem, nem favágó játékos. igen reklamál, de semmivel sem durvábban, mint a többiek. mostani nyilatkozatát is meg lehetne nézni, az ellenfelekről mindig nagyon tisztelően beszél, nem lekezelő, és csak saját magában, csapatában szokta keresni a hibát. mind ezek mellett ő az európai álom: a mai sok ügyetlen 10 éves gyerekkel ő hiteti el, hogy nem kell zsonglőrnek lenned ahhoz, hogy BL győztes támadó lehess.Tudom , senkit sem érdekel, de nálam a Pepés esete óta féreg. Sajnálom.
csebi
Amúgy soha nem volt bajom egy Bayern játékossal sem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Nem igazán láttam, hogy fotóval vagy videóval támasztanátok alá az igazatok egyébként. Csak fröcsögtök ész nélkül mindenféle frusztraciot osszehordva. Mi a fenéért kéne a ti álláspontotok (=csalás) alapnak venni, ami ellen kéne hordjam a megdonthetetlen képi vagy tárgyi bizonyítékot? Amit nagy kegyesen elbiralhattok és itelkezhettek felette. HurráTe mivel támasztottad alá a nagy "ne zavarjanak a tények" meggyőződésedet?
flzoli
Szóval, ha már ennyire TÉNYeket emlegetsz, akkor bizonyára van a birtokodban minden kétséget eloszlató bizonyíték, amitől TÉNY lesz a TÉNY. Addig a Te véleményed sem több a miénknél...
Szóval vagy ne emlegess tényeket, ha nem tudod alátámasztani, vagy viseld el, hogy szavadon fognak.
Egyébként, mielőtt ki lennék hozva Bayern-drukkernek, elárulom, hogy tévedés. Olyan messze vagyok a bajoroktól, mint ide Vlagyivosztok. Én csak az ilyen eseteket nem szeretem...

több mint 7 éve
Sajnalom a bajorokat, de talan at kene most mar gondolni az atigazolasi politikat, mert az, hogy elorefele csak egy Sandro Wagnert tudsz becserelni az nagyon-nagyon keves, serulesek ide-vagy oda, mig a Realnal egy Bale ul a padon.valamilyen szinten igazad van, de másrészről nem. ha teljes a keretünk, akkor a következő emberek lehettek volna a padon: Ribéry, Robben/Müller, Thiago/James, Tolisso. azért úgy gondolom, hogy ez a 4 név már olyan kvalitást jelenthet előrefele, ami megfelelő lehet a cserére.
Danny
egy-két hiányzót lehet pótolni (bár ugye a Realnál is megmutatta, hogy a kezdő jobb bekk kiválása is mit számít), de amikor 6 kezdő játékosod hiányzik, azt mki megérezné. mondjuk a fordított esetben így nézett volna ki a Real hiányzó listája: Navas, Ramos, Marcelo, Kroos, Asensio, Isco. akkor mutogathatnánk az átigazolás politikára odaát is? arra nem lehet semmilyen átigazolás politikával felkészülni, hogy 6 kezdő játékosod hiányzik.