Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Allisont kihagytam ő amúgy tetszik, na de Ederson? Viccnek is rossz.Oblak, Courtois, ter Stegen, de Gea, Ederson, Alisson, Neuer, LlorisNe viccelj már, mondj már egyértelműen jobb kapust nála a de Gea, Neuer, Oblak trión kívül....Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Hát ez kissé hihetetlenül hangzik. Ettől még magát az üzletet fairnek gondolom, de azért NA!
A forrást most nem találom, de volt egy olyan pletyka, hogy nyáron Klopp rábólintana egy Salah <> Navas + Bale cserére. Pontosabban őket vonná be az üzletbe.
Jelen értéken persze stimmel a két oldal, de hosszabb távon sokkal jobban járhatna ezzel a Pool (Navas TOP10 kapus jelenleg, hunyorítva TOP5, Bale meg simán kb. hozna egy Salah féle szezont ebben a szerkezetben és taktikával visszatérve az igazi közegébe)
flzoli
dawyd728
Ott van a Lloris, ter Stegen, Courtois, Handanovič polcon valahol
(Örülnék, ha a Buffon, Casillas, Čech vonalat hanyagolnánk, mert bőven túl vannak már a top formájukon)
flzoli
Ők 8-an simán előtte járnak. A következő polcon jön Navas. Persze versenyben van a 9. helyért, de csak jobb napjain, rosszabbakon csak 15-20 körül.
dawyd728
több mint 7 éve
Attól nem jobb kapus Navas mert BL-ben véd. BL-ben vannak nagy meccsei, de néha nagyon vakon is tud lenni.Ezért írtam hogy hunyorítva TOP5 😊De Gea, Neuer, Oblak , Buffon ( stabilabban véd meg mindig mint Navas) , Donnoruma ( tuti elírtam a nevét) , Courtois, előtte van, Handanovic, tér Stegen és Lloris egy szint de Navas nagyobb bravúr kapus ( mondjuk a többi nincs is BL elődöntő / döntő közelében).Ne viccelj már, mondj már egyértelműen jobb kapust nála a de Gea, Neuer, Oblak trión kívül....Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Hát ez kissé hihetetlenül hangzik. Ettől még magát az üzletet fairnek gondolom, de azért NA!
A forrást most nem találom, de volt egy olyan pletyka, hogy nyáron Klopp rábólintana egy Salah <> Navas + Bale cserére. Pontosabban őket vonná be az üzletbe.
Jelen értéken persze stimmel a két oldal, de hosszabb távon sokkal jobban járhatna ezzel a Pool (Navas TOP10 kapus jelenleg, hunyorítva TOP5, Bale meg simán kb. hozna egy Salah féle szezont ebben a szerkezetben és taktikával visszatérve az igazi közegébe)
flzoli
dawyd728
(Örülnék, ha a Buffon, Casillas, Čech vonalat hanyagolnánk, mert bőven túl vannak már a top formájukon)
flzoli
Top 5 szerintem még nincs meg és azért ha nem csak a BL-ből indulsz ki a top 10-ból is inkább a végére tenném.
Toca
Neuer sérült, őt most kár beleszámolni szerintem. Donnoruma... ne már. Fiatal és nagyon tehetséges, de egy szint egy olasz középcsapatban (szegény Milan ide jutott) védeni, és más egy BL menetelés során. Nem potenciált kell nézni, hogy ki hova juthat, hanem, hogy jelenleg ki hol tart.
Courtois szerintem túlértékelt és mintha megrekedt volna. Pedig messze ő tűnt a legjobbnak az Atletis trióból anno (de Gea és Oblak)
flzoli
Egy esetleges Pool meccsen pl. fosok tőle hogy a helyezkedesebol fogunk gólt kapni.
Donnummara bármikor elcserelnem.
Kurva sok gólt kap a Real és igen ebben ő is benne van ( mégha nem ő tehet róla főleg ).
több mint 7 éve
Szerintem is kicsi az esélye a váltásnak idén, de mint tudjuk Klopp nem tudja a végtelenségig fújni a csapata lufiját, előbb utóbb kidurran az egész, és lehet megint újraépíteni az egészet.Ez kb. Kloppot érdekli a legkevésbé.Felvetés volt, nem kell egyből kicsapni a macskanyúzó bicskát az asztalra....Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Persze, Klopp biztosan rábolintana arra hogy a világ legjobb formában játszó csatárát elengedje.
flzoli
Egy kapusért, amikor a kapus poszt nála láthatóan nem olyan fontos, és egy sérülékeny, és amúgy három évvel idősebb csatárért.
Hát hogyne.
Mikey
A top forma egy dolog, Salah-nál simán lehet ez egy kifutott szezon is.
Plussz Bale marketing értéke a szigetországban mint fogjukráangol jóval magasabb mint egy külföldié.
flzoli
Bale + védő annak már lehet esetleg alapja, de Bale továbbra is nehezen beárazhato.
Meg inkább kicsap 150 misit Perez ( spanyol bank ) az asztalra. Balet visszaküldik 90-100 körül és mindenki örül.
Amúgy miért akarna elmenni most Szalah? Szerintem a jövő év lehetne a Liverpool top idénye.
Toca
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Oblak, Courtois, ter Stegen, de Gea, Ederson, Alisson, Neuer, LlorisNe viccelj már, mondj már egyértelműen jobb kapust nála a de Gea, Neuer, Oblak trión kívül....Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Hát ez kissé hihetetlenül hangzik. Ettől még magát az üzletet fairnek gondolom, de azért NA!
flzoli
dawyd728
flzoli
Ők 8-an simán előtte járnak. A következő polcon jön Navas. Persze versenyben van a 9. helyért, de csak jobb napjain, rosszabbakon csak 15-20 körül.
több mint 7 éve
Ezért írtam hogy hunyorítva TOP5 😊De Gea, Neuer, Oblak , Buffon ( stabilabban véd meg mindig mint Navas) , Donnoruma ( tuti elírtam a nevét) , Courtois, előtte van, Handanovic, tér Stegen és Lloris egy szint de Navas nagyobb bravúr kapus ( mondjuk a többi nincs is BL elődöntő / döntő közelében).Ne viccelj már, mondj már egyértelműen jobb kapust nála a de Gea, Neuer, Oblak trión kívül....Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Hát ez kissé hihetetlenül hangzik. Ettől még magát az üzletet fairnek gondolom, de azért NA!
flzoli
dawyd728
flzoli
Top 5 szerintem még nincs meg és azért ha nem csak a BL-ből indulsz ki a top 10-ból is inkább a végére tenném.
Toca
Neuer sérült, őt most kár beleszámolni szerintem. Donnoruma... ne már. Fiatal és nagyon tehetséges, de egy szint egy olasz középcsapatban (szegény Milan ide jutott) védeni, és más egy BL menetelés során. Nem potenciált kell nézni, hogy ki hova juthat, hanem, hogy jelenleg ki hol tart.
Courtois szerintem túlértékelt és mintha megrekedt volna. Pedig messze ő tűnt a legjobbnak az Atletis trióból anno (de Gea és Oblak)
több mint 7 éve
Ez kb. Kloppot érdekli a legkevésbé.Felvetés volt, nem kell egyből kicsapni a macskanyúzó bicskát az asztalra....Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Persze, Klopp biztosan rábolintana arra hogy a világ legjobb formában játszó csatárát elengedje.
flzoli
Egy kapusért, amikor a kapus poszt nála láthatóan nem olyan fontos, és egy sérülékeny, és amúgy három évvel idősebb csatárért.
Hát hogyne.
Mikey
Plussz Bale marketing értéke a szigetországban mint fogjukráangol jóval magasabb mint egy külföldié.
flzoli
Bale + védő annak már lehet esetleg alapja, de Bale továbbra is nehezen beárazhato.
Meg inkább kicsap 150 misit Perez ( spanyol bank ) az asztalra. Balet visszaküldik 90-100 körül és mindenki örül.
Amúgy miért akarna elmenni most Szalah? Szerintem a jövő év lehetne a Liverpool top idénye.
több mint 7 éve
Felvetés volt, nem kell egyből kicsapni a macskanyúzó bicskát az asztalra....Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Persze, Klopp biztosan rábolintana arra hogy a világ legjobb formában játszó csatárát elengedje.
flzoli
Hát hogyne.
Mikey
több mint 7 éve
De Gea, Neuer, Oblak , Buffon ( stabilabban véd meg mindig mint Navas) , Donnoruma ( tuti elírtam a nevét) , Courtois, előtte van, Handanovic, tér Stegen és Lloris egy szint de Navas nagyobb bravúr kapus ( mondjuk a többi nincs is BL elődöntő / döntő közelében).Ne viccelj már, mondj már egyértelműen jobb kapust nála a de Gea, Neuer, Oblak trión kívül....Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Hát ez kissé hihetetlenül hangzik. Ettől még magát az üzletet fairnek gondolom, de azért NA!
flzoli
dawyd728
flzoli
több mint 7 éve
Amúgy nem a bírón estünk ki, bármilyen abszurd is ez a Real ellen. Mind a két meccsen kb 1/3-2/3 volt a kapuralövés a javunkra. Tegnap 4 kapura lövésből kaptunk kettőt, és ilyen 15 körüli kellett nekünk a kettőhöz. Megszoktuk, hogy a BuLiban belefér az alibi, mert mindig van új helyzet, most meg nagyon kellett volna az a 3-4 gól, ami 2 meccs alatt ott maradt Lewandowski és Rivery lábában. Előbbire haragszom, mert felháborító, amit mutatott, Rib legalább a tüdejét kiköpte, úgy hajtott.én írtam már, hogy alapból videóbíró mellett voltam, de az idei év bundás tapasztalatai nem feltétlenül erősítettek meg, és látva más sportágat is (NHL) egyre inkább azon vagyok, hogy nem feltétlenül ez a megoldás bár valóban több hibát tudnak orvosolni, de amikor egyértelmű dolgot nem, akkor az rohadt idegesítő.Az első meccsen volt egy meg nem adott Real gól ami szinten nem volt les.Nos én nem vagyok Real szurkoló, de a tények kedvéért hozzátenném, hogy Bale nem volt lesen a kiugratásnál és 1vs1-ben vitte a kapusra, amit tévesen visszafújtak. ha már videóbírózunk.igen már a meccs előtti napon beírtam, mert rohadtul nem elegáns, hogy a tavalyi, múlt heti után az UEFA kiteszi azt a Cakirt, akivel baszki mindig olyan eredményt hoztok el, hogy továbbmentek. ez nagyon nem elegáns lépés. ettől függetlenül nagyon jól vezette a meccset, leszámítva egyetlen hibáját. 1-1nél Ramos úgy felrúgta 16-on belül Lewat, hogy a labda közelében nem volt, és tovább ( youtu.be/UiEcy5BhP7U?t=3m6s ) - itt ez hogyan nem ér büntetőt azt nem tudják nekem megmagyarázni. múlt hét után ez volt a második eset mikor Lewat úgy felborítják a 16-on belül, hogy ott a labdához annak sem volt semmi köze ( youtu.be/7jL9opHGrTE?t=1m31s ) - Carvajal ugyanúgy elsodorta Lewat, ahogy Benatia Vazquezt. ezt akárhogy is nézem 2 darab tizenegyes. míg ti egyetlen egyértelmű esetet sem kérhettek számon a 2 meccsen, hogy tévedtek volna károtokra. kezezést én nem fújtam volna tizinek, nem lehet visszajátszva sem megállapítani hol van a kéz, max szabadot adok.Az ilyenek miatt utál titeket mindenki.pedig nem arcoskodtam, se meccs előtt, se utána... Fviktor beírása sem tetszett meccs előtt, mert az ilyenek miatt szokott visszanyalni a fagylalt... szóval nem tudom mi bajod
Amadeus
még el sem kezdődött a meccs már előre ment a bírózás csebi részéről, meccs előtti napon.
Meccs után egyből elismertem hogy jobb volt a bayern mindkét meccsen, szóval lehet utálni
a folyamatos bírózás akaszt ki, vagy az uefázás a sorsolás miatt, mindig van valami, 5 év alatt 4 döntő, és nem sikerült úgy bejutni, hogy legalább egyszer elismerte volna az ellenfél. Egyszer sem. pedig ekkora geci sorsolást még csapat nem kapott mint mi idén. Pl. ha mi kapjuk a Romát a 8 között, a Barca meg a Juvét, egyből jött volna a sírás hogy mi kaptuk a könnyűt... Aztán a 4 között is megkaptuk a papíron legerősebbet... a PSG-t nem említem, mert az a mi balfaszságunk volt hogy buktuk a csoportot.
Ha a tavalyit felhozza valaki elismeri az ember, hogy voltak bírói hibák, főleg kassai részéről...
(bár ellenkező irányba is, a befújt kamu tizi pl, de az senkit sem zavart, mert hát kihagyta Vidal...), de egy 16-oson kívüli eset miatt megy most pl. a sírás, mikor a helyszínen a féreg Mülleren kívül nem nagyon láttam senkit sem reklamálni.
a Lewa-Ramos eset meg tizi kéne legyen a semmire? Hol fújnak be olyanokat könyörgöm? Mikor már a ziccerben levő vasquez lökés+rúgás miatt is ment a sírás hogy miért tizi...
eaglesmcnabb
beszélhetünk újra a tavalyi évről, de abból sem jöttök ki jól sztem. van 2 eset, ami egyértelmű hiba volt tavaly: a számunkra megadott tizenegyes. hiba volt? igen. számított: nem. 2. gólunk madridban: les volt. igen. számított: igen. ezzel szemben nektek volt legalább 5 olyan esetek, amiben hibáztak a javatokra, és sajnos abból mind számított. ez a nem mindegy. benne vannak a hibák a játékvezetőkben, de hogy ti mindig jól jöttök ki belőle arra nem lehet mit írni.
innentől én tényleg lezárom a bírózást. nincs értelme. kihasználtátok a hibáinkat, hiszen Benzin tegnapi mind2 gólja orbitális védelmi hiba volt (elsőnél Alaba mit csinált nem értem), Marcelo meg talált egy szép gólt. tavaly amúgy legalább Münchenben nagyon durván toltátok emberelőnyben, ott ledomináltatok minket egy félidőre minimum. sajnos idén összesen 10 percet nem lehet összerakni, amikor mondjuk keményen letoltatok volna minket a pályáról, ennek ellenére gólokra játsszák ezt a játékot (by Zombori), és abban jobbnak bizonyultatok. gratulálok a döntőhöz.
vszeg lesz egy nagyon szép triplázásotok (mert bki jön a vigaszágról azt sztem kicsináljátok), ahogy többször is leírtam, szerintem a legjobb edző egyenes kiesés rendszerben jelenleg Zidane, nélküle vszeg a PSG-n sem mentek túl, de azért ha jobban utána nézünk ebben a sorozatban azért vannak kérdőjelek.
Müllert féregezni az azért szép dolog. csávót szerintem életében nem állították ki, durva belépőjére sem emlékszem, nem favágó játékos. igen reklamál, de semmivel sem durvábban, mint a többiek. mostani nyilatkozatát is meg lehetne nézni, az ellenfelekről mindig nagyon tisztelően beszél, nem lekezelő, és csak saját magában, csapatában szokta keresni a hibát. mind ezek mellett ő az európai álom: a mai sok ügyetlen 10 éves gyerekkel ő hiteti el, hogy nem kell zsonglőrnek lenned ahhoz, hogy BL győztes támadó lehess.
csebi
Fast Willie
Nekem nem a bírói szamonkereseken van a gondom. Hanem , hogy reflexből fröcsögni kell hogy megint a Realt viszi a bíró.
Mellesleg rögtön alapként venni, hogy egy döntéstől a másik csapat 1-el többet rúg és minden más maradt volna...
Amikor Vidal is kihagyta és nyilván ha a Real hátrányba kerül megint más a meccs...
És igen lehet mondani, hogy 5 kérdésn vagy egyértelműen rosszul fújt helyzetből 3-2-re nyert a Bayern de UEFA maffiazni és ilyen durván fröcsögni azért nálam erős.
UEFA maffiával inkább az a baj, hogy nem bírják felfogni, hogy ilyen sebesség mellett amit a Real vagy Pool vagy City játszanak , de mondhatnám a Barcat és ha mondjuk Robben ott van a Bayernt is a partjelzők nem bírnak, segítség kene nekik de jobban tetszik nekik a hírverés.
Toca
sebesség: márpedig a játék sztem csak gyorsulni fog. és ezt valahogy meg kell oldani játékvezetés szintjén is. ha jól emlékszem a VB-n lesz már videóbíró ugye? az egy jó kis tapasztalat lesz ilyen szempontból.
ui: ahogy írtam én a bírózást már befejeztem így arra nem fogok válaszolni érdemben. nincs értelme sztem.
csebi
Nem akarom a lengyelt többet Bayern mezben látni.
több mint 7 éve
Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Kloppot ennél okosabbnak gondolom, nagyon (NAGYON) nem örülnék egy ilyen dealnek...
flzoli

több mint 7 éve
Ha megkérdezik nyilván elsősorban a T'ham-ba menne vissza, de kérdés hajlandóak lennének-e annyit fizetni érte...Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...csak nekem tűnik Bale iszonyat sérülékenynek, vagy tényleg az?
flzoli
és vajon akarna Liverpoolban focizni, ha hat évet lehúzott a T'hamben?
slowmotion
Bármennyire is tűnik nyomoréknak és testidegennek a spanyol fociban, biztos vagyok benne, hogy az angol fociban megint a legjobb játékos címért menne. Kb. azonnali vétel kéne legyen a Chelsea, MU duónak, mert mérföldekkel megdobná a jelenlegi támadójátékot.
több mint 7 éve
Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Persze, Klopp biztosan rábolintana arra hogy a világ legjobb formában játszó csatárát elengedje.
flzoli
Hát hogyne.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Ne viccelj már, mondj már egyértelműen jobb kapust nála a de Gea, Neuer, Oblak trión kívül....Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Hát ez kissé hihetetlenül hangzik. Ettől még magát az üzletet fairnek gondolom, de azért NA!
flzoli
dawyd728
több mint 7 éve
Nekem az a véleményem, hogy 2018-ban a leshelyzeteket már nem bíróra vagy kamerára kene bízni.én írtam már, hogy alapból videóbíró mellett voltam, de az idei év bundás tapasztalatai nem feltétlenül erősítettek meg, és látva más sportágat is (NHL) egyre inkább azon vagyok, hogy nem feltétlenül ez a megoldás bár valóban több hibát tudnak orvosolni, de amikor egyértelmű dolgot nem, akkor az rohadt idegesítő.Az első meccsen volt egy meg nem adott Real gól ami szinten nem volt les.Nos én nem vagyok Real szurkoló, de a tények kedvéért hozzátenném, hogy Bale nem volt lesen a kiugratásnál és 1vs1-ben vitte a kapusra, amit tévesen visszafújtak. ha már videóbírózunk.igen már a meccs előtti napon beírtam, mert rohadtul nem elegáns, hogy a tavalyi, múlt heti után az UEFA kiteszi azt a Cakirt, akivel baszki mindig olyan eredményt hoztok el, hogy továbbmentek. ez nagyon nem elegáns lépés. ettől függetlenül nagyon jól vezette a meccset, leszámítva egyetlen hibáját. 1-1nél Ramos úgy felrúgta 16-on belül Lewat, hogy a labda közelében nem volt, és tovább ( youtu.be/UiEcy5BhP7U?t=3m6s ) - itt ez hogyan nem ér büntetőt azt nem tudják nekem megmagyarázni. múlt hét után ez volt a második eset mikor Lewat úgy felborítják a 16-on belül, hogy ott a labdához annak sem volt semmi köze ( youtu.be/7jL9opHGrTE?t=1m31s ) - Carvajal ugyanúgy elsodorta Lewat, ahogy Benatia Vazquezt. ezt akárhogy is nézem 2 darab tizenegyes. míg ti egyetlen egyértelmű esetet sem kérhettek számon a 2 meccsen, hogy tévedtek volna károtokra. kezezést én nem fújtam volna tizinek, nem lehet visszajátszva sem megállapítani hol van a kéz, max szabadot adok.Az ilyenek miatt utál titeket mindenki.pedig nem arcoskodtam, se meccs előtt, se utána... Fviktor beírása sem tetszett meccs előtt, mert az ilyenek miatt szokott visszanyalni a fagylalt... szóval nem tudom mi bajod
Amadeus
még el sem kezdődött a meccs már előre ment a bírózás csebi részéről, meccs előtti napon.
Meccs után egyből elismertem hogy jobb volt a bayern mindkét meccsen, szóval lehet utálni
a folyamatos bírózás akaszt ki, vagy az uefázás a sorsolás miatt, mindig van valami, 5 év alatt 4 döntő, és nem sikerült úgy bejutni, hogy legalább egyszer elismerte volna az ellenfél. Egyszer sem. pedig ekkora geci sorsolást még csapat nem kapott mint mi idén. Pl. ha mi kapjuk a Romát a 8 között, a Barca meg a Juvét, egyből jött volna a sírás hogy mi kaptuk a könnyűt... Aztán a 4 között is megkaptuk a papíron legerősebbet... a PSG-t nem említem, mert az a mi balfaszságunk volt hogy buktuk a csoportot.
Ha a tavalyit felhozza valaki elismeri az ember, hogy voltak bírói hibák, főleg kassai részéről...
(bár ellenkező irányba is, a befújt kamu tizi pl, de az senkit sem zavart, mert hát kihagyta Vidal...), de egy 16-oson kívüli eset miatt megy most pl. a sírás, mikor a helyszínen a féreg Mülleren kívül nem nagyon láttam senkit sem reklamálni.
a Lewa-Ramos eset meg tizi kéne legyen a semmire? Hol fújnak be olyanokat könyörgöm? Mikor már a ziccerben levő vasquez lökés+rúgás miatt is ment a sírás hogy miért tizi...
eaglesmcnabb
beszélhetünk újra a tavalyi évről, de abból sem jöttök ki jól sztem. van 2 eset, ami egyértelmű hiba volt tavaly: a számunkra megadott tizenegyes. hiba volt? igen. számított: nem. 2. gólunk madridban: les volt. igen. számított: igen. ezzel szemben nektek volt legalább 5 olyan esetek, amiben hibáztak a javatokra, és sajnos abból mind számított. ez a nem mindegy. benne vannak a hibák a játékvezetőkben, de hogy ti mindig jól jöttök ki belőle arra nem lehet mit írni.
innentől én tényleg lezárom a bírózást. nincs értelme. kihasználtátok a hibáinkat, hiszen Benzin tegnapi mind2 gólja orbitális védelmi hiba volt (elsőnél Alaba mit csinált nem értem), Marcelo meg talált egy szép gólt. tavaly amúgy legalább Münchenben nagyon durván toltátok emberelőnyben, ott ledomináltatok minket egy félidőre minimum. sajnos idén összesen 10 percet nem lehet összerakni, amikor mondjuk keményen letoltatok volna minket a pályáról, ennek ellenére gólokra játsszák ezt a játékot (by Zombori), és abban jobbnak bizonyultatok. gratulálok a döntőhöz.
vszeg lesz egy nagyon szép triplázásotok (mert bki jön a vigaszágról azt sztem kicsináljátok), ahogy többször is leírtam, szerintem a legjobb edző egyenes kiesés rendszerben jelenleg Zidane, nélküle vszeg a PSG-n sem mentek túl, de azért ha jobban utána nézünk ebben a sorozatban azért vannak kérdőjelek.
Müllert féregezni az azért szép dolog. csávót szerintem életében nem állították ki, durva belépőjére sem emlékszem, nem favágó játékos. igen reklamál, de semmivel sem durvábban, mint a többiek. mostani nyilatkozatát is meg lehetne nézni, az ellenfelekről mindig nagyon tisztelően beszél, nem lekezelő, és csak saját magában, csapatában szokta keresni a hibát. mind ezek mellett ő az európai álom: a mai sok ügyetlen 10 éves gyerekkel ő hiteti el, hogy nem kell zsonglőrnek lenned ahhoz, hogy BL győztes támadó lehess.
csebi
Fast Willie
Nekem nem a bírói szamonkereseken van a gondom. Hanem , hogy reflexből fröcsögni kell hogy megint a Realt viszi a bíró.
Mellesleg rögtön alapként venni, hogy egy döntéstől a másik csapat 1-el többet rúg és minden más maradt volna...
Amikor Vidal is kihagyta és nyilván ha a Real hátrányba kerül megint más a meccs...
És igen lehet mondani, hogy 5 kérdésn vagy egyértelműen rosszul fújt helyzetből 3-2-re nyert a Bayern de UEFA maffiazni és ilyen durván fröcsögni azért nálam erős.
UEFA maffiával inkább az a baj, hogy nem bírják felfogni, hogy ilyen sebesség mellett amit a Real vagy Pool vagy City játszanak , de mondhatnám a Barcat és ha mondjuk Robben ott van a Bayernt is a partjelzők nem bírnak, segítség kene nekik de jobban tetszik nekik a hírverés.
Toca
sebesség: márpedig a játék sztem csak gyorsulni fog. és ezt valahogy meg kell oldani játékvezetés szintjén is. ha jól emlékszem a VB-n lesz már videóbíró ugye? az egy jó kis tapasztalat lesz ilyen szempontból.
ui: ahogy írtam én a bírózást már befejeztem így arra nem fogok válaszolni érdemben. nincs értelme sztem.
csebi
Megfelelő teknikával és egy csippel a labdaban sokkal precizebben lehet ezt megfogni.
Ha meg nem kell a lessel foglalkoznia a bírónak figyelhet jobban a szabalytalansagokra.
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Most olvasom alkohol tilalom van Rómában. Így talán mindenki megússza élve.
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Hát ez kissé hihetetlenül hangzik. Ettől még magát az üzletet fairnek gondolom, de azért NA!
flzoli
több mint 7 éve
Már nehéz eldönteni azért nem játszik-e.Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...csak nekem tűnik Bale iszonyat sérülékenynek, vagy tényleg az?
flzoli
slowmotion
De tény, hogy utóbbi idenyekben kb 15 meccsel kevesebb van a lábában mint a Spursben vagy a Realos első pár szezonjában.
több mint 7 éve
Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...Szerintem meg ez egy lúz-lúz lenne.
flzoli
Navas olyan mint Benzema, mindenki cikizi, osztja de egyikük nélkül se lenne most ott a BLben és tavaly se nyert volna a Real.
Szalah meg perpill sokkal magasabban van, Bale nem pótolná és azért egy ilyen Pool védelem mellett Navas se megoldás ő a bravúr kapus de nagyon hullámzó és egy PL idényben annyi savat kapna, hogy ...
több mint 7 éve
Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...csak nekem tűnik Bale iszonyat sérülékenynek, vagy tényleg az?
flzoli
több mint 7 éve
A kimerevített videókép alapján szerintem kint volt a vonalon túl, ti bedobtatok egy interjút Marcelotól aki úgy érezte bent volt. Döntsön a bíróság melyiket fogadja el 😊 Én nem akarok ezzel már többet foglalkozniMarcelo esetében az volt a vicces, hogy bent ugrott fel, kint ért földet, és a kettő között kezezett.
flzoli
hogy ez a vonal felett, azon belül vagy esetleg kívül történt - na ezt viszont max az alapvonali mókus tudná megmondani, aki meg a kezezést nem látta.
ez olyan lesz, mint Hurst lövése a '66-os vébédöntőben.
több mint 7 éve
Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...A forrást most nem találom, de volt egy olyan pletyka, hogy nyáron Klopp rábólintana egy Salah <> Navas + Bale cserére. Pontosabban őket vonná be az üzletbe.
több mint 7 éve
én írtam már, hogy alapból videóbíró mellett voltam, de az idei év bundás tapasztalatai nem feltétlenül erősítettek meg, és látva más sportágat is (NHL) egyre inkább azon vagyok, hogy nem feltétlenül ez a megoldás bár valóban több hibát tudnak orvosolni, de amikor egyértelmű dolgot nem, akkor az rohadt idegesítő.Az első meccsen volt egy meg nem adott Real gól ami szinten nem volt les.Nos én nem vagyok Real szurkoló, de a tények kedvéért hozzátenném, hogy Bale nem volt lesen a kiugratásnál és 1vs1-ben vitte a kapusra, amit tévesen visszafújtak. ha már videóbírózunk.igen már a meccs előtti napon beírtam, mert rohadtul nem elegáns, hogy a tavalyi, múlt heti után az UEFA kiteszi azt a Cakirt, akivel baszki mindig olyan eredményt hoztok el, hogy továbbmentek. ez nagyon nem elegáns lépés. ettől függetlenül nagyon jól vezette a meccset, leszámítva egyetlen hibáját. 1-1nél Ramos úgy felrúgta 16-on belül Lewat, hogy a labda közelében nem volt, és tovább ( youtu.be/UiEcy5BhP7U?t=3m6s ) - itt ez hogyan nem ér büntetőt azt nem tudják nekem megmagyarázni. múlt hét után ez volt a második eset mikor Lewat úgy felborítják a 16-on belül, hogy ott a labdához annak sem volt semmi köze ( youtu.be/7jL9opHGrTE?t=1m31s ) - Carvajal ugyanúgy elsodorta Lewat, ahogy Benatia Vazquezt. ezt akárhogy is nézem 2 darab tizenegyes. míg ti egyetlen egyértelmű esetet sem kérhettek számon a 2 meccsen, hogy tévedtek volna károtokra. kezezést én nem fújtam volna tizinek, nem lehet visszajátszva sem megállapítani hol van a kéz, max szabadot adok.Az ilyenek miatt utál titeket mindenki.pedig nem arcoskodtam, se meccs előtt, se utána... Fviktor beírása sem tetszett meccs előtt, mert az ilyenek miatt szokott visszanyalni a fagylalt... szóval nem tudom mi bajod
Amadeus
eaglesmcnabb
csebi
Fast Willie
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Nem mondtam, hogy az én szavam többet ér, csak igyekeztem egy másik nézőpontot is fellebbenteni nektek, hogy amúgy lehet ezt másképp is nézni. Túl sok időt és karaktert pazaroltunk már erre.Nem igazán láttam, hogy fotóval vagy videóval támasztanátok alá az igazatok egyébként. Csak fröcsögtök ész nélkül mindenféle frusztraciot osszehordva. Mi a fenéért kéne a ti álláspontotok (=csalás) alapnak venni, ami ellen kéne hordjam a megdonthetetlen képi vagy tárgyi bizonyítékot? Amit nagy kegyesen elbiralhattok és itelkezhettek felette. HurráTe mivel támasztottad alá a nagy "ne zavarjanak a tények" meggyőződésedet?
Olvassátok el Müller nyilatkozatát a tegnapi meccsről.... Korrekt és sportemberhez méltó. Tanulhatátok esetleg tőle, hogy kell normálisan veszíteni
flzoli
Szóval, ha már ennyire TÉNYeket emlegetsz, akkor bizonyára van a birtokodban minden kétséget eloszlató bizonyíték, amitől TÉNY lesz a TÉNY. Addig a Te véleményed sem több a miénknél...
Szóval vagy ne emlegess tényeket, ha nem tudod alátámasztani, vagy viseld el, hogy szavadon fognak.
Egyébként, mielőtt ki lennék hozva Bayern-drukkernek, elárulom, hogy tévedés. Olyan messze vagyok a bajoroktól, mint ide Vlagyivosztok. Én csak az ilyen eseteket nem szeretem...
Bálesz
A kimerevített videókép alapján szerintem kint volt a vonalon túl, ti bedobtatok egy interjút Marcelotól aki úgy érezte bent volt. Döntsön a bíróság melyiket fogadja el 😊 Én nem akarok ezzel már többet foglalkozni
több mint 7 éve
Nehogymá’ a játékos döntse el, hogy mi szabálytalan, mi nem!Gondolom erre gondolsz, azért beteszem hogy ne kelljen keresni:Az érintett elismerő nyilatkozata elég bizonyíték?Nem igazán láttam, hogy fotóval vagy videóval támasztanátok alá az igazatok egyébként. Csak fröcsögtök ész nélkül mindenféle frusztraciot osszehordva. Mi a fenéért kéne a ti álláspontotok (=csalás) alapnak venni, ami ellen kéne hordjam a megdonthetetlen képi vagy tárgyi bizonyítékot? Amit nagy kegyesen elbiralhattok és itelkezhettek felette. HurráNem akarsz személyeskedni, de a másik lelki békéjét és igazságérzetét emlegeted, bravó... 😀Ezen felesleges vitatkozni szerintem. Legalább is nekem nincs energiám hozzá (meg személyeskedni sincs kedvem)Szerintem ez minden, csak nem 16-oson kívüli. A legrosszabb esetben is vonal fölött volt, ami ugyanúgy a 16-os része.Nem a legjobb minőség:Erről esetleg egy kép, vagy videó, vagy rajz, akármi? Élőben nem úgy tűnt...Kívül volt de ne zavarjanak meg a tényekEsetleg az egyértelmű tizenegyesnél szerepelhetett volna...Aki szerint egy ilyen lüktető meccset lehet jobban vezetni az nem tudom hol él. Alig szerepelt a bíróTe melyik meccset nézted?Persze, véletlenül sem a nyomoronckodas elől és hátul... Ilyen ideges meccset baromi jól vezetett le a spori de nem lényegA futball igazságtalan. De nem bírjuk el azt hogy 2 egyértelmű tizenegyest nem fújnak be. Utálom hogy birozni kell de az ideit is ok döntöttek elMeglehetett volna pedig ez a párharc.és ez benne a legdühítőbb
Vrij6
gamerkr
csebi
flzoli
StormST
flzoli
Bálesz
flzoli
Bálesz
pbs.twimg.com/media/DcIuaGfX4AEMqFh.jpg:large
De legalább látszik, hogy 2 bíró is takarás nélkül láthatta az esetet.
flzoli
Azt hittem, hogy a "ne zavarjanak meg a tények" szintű magas ló után kicsit egyértelműbb bizonyítékot mutatsz, mert így azt a szent meggyőződést nem igazán tudom komolyan venni.
Bálesz
Ha ez kell a lelki békédhez vagy az igazságérzeted lecsillapításához akkor legyen: Tizi volt, benézte vagy elcsalta a bíró. Ha megadja azt a tizit utána egy csapásra jött volna a Müller tripla és a Lewa lesipuskás gól.
flzoli
Ahelyett, hogy megmondanád miért is gondoltad, hogy másokat a tények zavarnak meg, amikor 11-est kiáltottak. Nem látom az ordítóan nagy tényt sehol. Mellesleg ha kívül lett volna, akkor is rohadt nagy hiba ilyet nem lefújni, főleg ha tényleg 3-an láthatták, bár szerintem a partjelző annyira nem, mert tőle a kezet pont a labda takarhatta, de 2 is elég kéne, hogy legyen...
De legalább kegyes voltál, ez is valami, igaz az utolsó mondat, aminek az esethez semmi köze, azért ront a dolgon...
(tipp: lehet bocsánatot kérni, ha az ember téved, én is tudom, hogy nehéz, nekem se mindig sikerül, de néha nem árt)
StormST
Olvassátok el Müller nyilatkozatát a tegnapi meccsről.... Korrekt és sportemberhez méltó. Tanulhatátok esetleg tőle, hogy kell normálisan veszíteni
flzoli
somoskovig
www.bavarianfootballworks.com/2018/5/2/17309850/real-madrid-bayern-munich-marcelo-admits-handball-penalty
Interviewer: “Did it hit your hand?”
Marcelo: “Yes, it hit my hand.”
Interviewer: “If it hit your hand, then it was penalty.”
Marcelo: “It hit my hand, yes, I think it was a penalty . . . but I'm not going to talk about the referees. They've let us down many times, so now I cannot talk about the referees, when they benefit us. It was difficult for the referee, because he had many players in front of him, I'd be lying if I said it didn't hit me on the hand.”
StormST
Se pro, se kontra.
Akkor minek van játékvezető a meccsen?
Nekünk még 10 éves kor elött megtanították: tök mindegy ki mit mond, érez, gondol, vélelmez, az a tizenegyes amit a bíró megad.
Ennél egzaktabb meghatározás sose lesz.
több mint 7 éve
Nos én nem vagyok Real szurkoló, de a tények kedvéért hozzátenném, hogy Bale nem volt lesen a kiugratásnál és 1vs1-ben vitte a kapusra, amit tévesen visszafújtak. ha már videóbírózunk.Szerintem ez nem számít mert ha a real nem veszi meg a bírót addigra kap 5 tizenegyest a Bayern és már az első meccs első félidejében eldől a továbbjutás 😊
Fast Willie

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.