Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Akkor most miert kell annyira vedeni meg siratni ha a valogatotthoz semmt nem tett hozza? Tobb kapitany alatt ugyanolyan gyenge volt mint a tobbi csatarunk.Ja végülis annyira jól állunk csatarokbol, hogy igen.Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.Sokat nem vesztunk vele azert, valogatottban mindig szar es eredmenytelen volt o is, en nem sirok utana egyaltalan.
dawyd728
zavi27
Szalai eees ennyi.
Komolyan mondom annak ellenére hogy a valogatotthoz nem tudott sokat hozzátenni , aki ilyeneket ír megérdemli hogy Eppelt meg Bödét nézze csatarsorba.
Toca
több mint 7 éve
kar hogy ez mindig csak a magyar valogatott spilerekkel fordul csak elo...Nem biztos hogy az a hibás, aki bárhová megy ontja a gólokat, csak a válogatottban nem.Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.Sokat nem vesztunk vele azert, valogatottban mindig szar es eredmenytelen volt o is, en nem sirok utana egyaltalan.
dawyd728
zavi27
dande
több mint 7 éve
Nem biztos hogy az a hibás, aki bárhová megy ontja a gólokat, csak a válogatottban nem.Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.Sokat nem vesztunk vele azert, valogatottban mindig szar es eredmenytelen volt o is, en nem sirok utana egyaltalan.
dawyd728
zavi27
több mint 7 éve
Milyen érdekes, hogy nincs háborgás a tegnapi elmaradt tizi + piros kombó miatt.... 😊 Ordas nagy csalás volt, nem létezik, hogy ezt 3-an is benézik a bírok közül.
Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:
Sevilla, Maribor, Spartak Moszkva, Porto, Man City, Roma
több mint 7 éve
Ja végülis annyira jól állunk csatarokbol, hogy igen.Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.Sokat nem vesztunk vele azert, valogatottban mindig szar es eredmenytelen volt o is, en nem sirok utana egyaltalan.
dawyd728
zavi27
Szalai eees ennyi.
Komolyan mondom annak ellenére hogy a valogatotthoz nem tudott sokat hozzátenni , aki ilyeneket ír megérdemli hogy Eppelt meg Bödét nézze csatarsorba.
több mint 7 éve
Tejesember
256
Ilyen társakkal senki se lenne eredményesebb, vehetnéd az Argo2 példáját és magyar állampolgárságot adhatnál Ronaldonak meg Messinek ők se tudnának jobb teljesítményt produkálni, mint Niko, mert alig van olyan, aki ki tudná szolgálni őket.Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.Sokat nem vesztunk vele azert, valogatottban mindig szar es eredmenytelen volt o is, en nem sirok utana egyaltalan.
dawyd728
zavi27
Meg lehet a válogatottnál nem produkált jó eredményeket (a fentebb írt okok miatt), de még mindig kiemelkedőbb teljesítményt nyújtott, mint sokan mások akik megfordulnak mindig a válogatottban.
több mint 7 éve
Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.Sokat nem vesztunk vele azert, valogatottban mindig szar es eredmenytelen volt o is, en nem sirok utana egyaltalan.
dawyd728
több mint 7 éve
Szerintem felmérte hogy Leekenssel mi a perspektíva.... S így tényleg kár a gőzért....
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Megértem Nikot. Felesleges hazautazás és visszautazással csak fecsérelni az erejét, egyben gáncsolja az egyéni karrierjét. Tetejében, amíg nincs középpályánk, addig nem sok hozzáadott értéke van a csapatban.
több mint 7 éve
Rásózzuk a kopaszra, nyugiSzerintem azon fog múlni, hogy Klopp mennyire tudja fejben összeszedni a Poolt.én sosem fogadnék Zidane ellen. legjobb edző kieséses rendszerben. ha egyszer francia válogatott szöv. kapitány lesz, akkor sztem ott is komoly vérengzést fog csinálni a VB-n, EB-n. ennek ellenére Poolnak drukkolok még akkor is ha vigaszágról jutottak be 😊 viszont a Roma minden dicséretet megérdemel.
Egy meccsen nálam a Pool jobb is lehet, de azért a BL és döntő rutin nem náluk lesz.
Őrült meccs lesz, remelem a bíró nem lesz főszereplő.
Toca
Real drukkerek!: annak van esélye, hogy nyáron elviszitek minden lengyel Robertjét?
csebi
több mint 7 éve
Tejesember
256
Persze, hogy pont olyan hagyja ott a válogatottat, aki még tudott is focizni. 😕
több mint 7 éve
Szeretnek gratulalni az utobbi ket szovetsegi kapitanynak.
több mint 7 éve
Nyáron már 30 lesz. Két éve még megérte volna, de most már nem vagyok benne biztos.Reálisan: nemSzerintem azon fog múlni, hogy Klopp mennyire tudja fejben összeszedni a Poolt.én sosem fogadnék Zidane ellen. legjobb edző kieséses rendszerben. ha egyszer francia válogatott szöv. kapitány lesz, akkor sztem ott is komoly vérengzést fog csinálni a VB-n, EB-n. ennek ellenére Poolnak drukkolok még akkor is ha vigaszágról jutottak be 😊 viszont a Roma minden dicséretet megérdemel.
Egy meccsen nálam a Pool jobb is lehet, de azért a BL és döntő rutin nem náluk lesz.
Toca
Real drukkerek!: annak van esélye, hogy nyáron elviszitek minden lengyel Robertjét?
csebi
Perez megalomaniajaval együtt : nem
Ha nem lesz nagyobb név akit tudunk hozni ? : lehet
Hoz egy űr VBt: akkor benne van a pakliban
Amúgy nem tudom hova illene Zizu rendszerébe
Toca
több mint 7 éve
Reálisan: nemSzerintem azon fog múlni, hogy Klopp mennyire tudja fejben összeszedni a Poolt.én sosem fogadnék Zidane ellen. legjobb edző kieséses rendszerben. ha egyszer francia válogatott szöv. kapitány lesz, akkor sztem ott is komoly vérengzést fog csinálni a VB-n, EB-n. ennek ellenére Poolnak drukkolok még akkor is ha vigaszágról jutottak be 😊 viszont a Roma minden dicséretet megérdemel.
Toca
csebi
Perez megalomaniajaval együtt : nem
Ha nem lesz nagyobb név akit tudunk hozni ? : lehet
Hoz egy űr VBt: akkor benne van a pakliban
Amúgy nem tudom hova illene Zizu rendszerébe
több mint 7 éve
Szerintem azon fog múlni, hogy Klopp mennyire tudja fejben összeszedni a Poolt.én sosem fogadnék Zidane ellen. legjobb edző kieséses rendszerben. ha egyszer francia válogatott szöv. kapitány lesz, akkor sztem ott is komoly vérengzést fog csinálni a VB-n, EB-n. ennek ellenére Poolnak drukkolok még akkor is ha vigaszágról jutottak be 😊 viszont a Roma minden dicséretet megérdemel.
Toca
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
De miért jó ha marad Conte?na most három nap van felkészülni a Dinamora, aztán egy hét a Brightonig, aztán két hét a BL-döntőig.Az a baj hiába ütünk titeket a hétvégén, a Brighton ellen is kéne részetekről a pontvesztés, mert vagy 15el jobb a gólaránya a Poolnak.
egy döntetlennel húzzuk ki valahogy a Abráéknál, onnantól már jó lesz
slowmotion
Más:
nagyon remélem, hogy marad Conte, de az elmúlt 17 év tapasztalata nem ezt mutatja. Még ha megnyernénk az FA kupát se. Ha meg nem lesz BL, akkor a fél keretet megint világnak eresztik...
kicsit felbaszós csak, hogy 60 körüli fiatal játékosunk van kölcsönben, és a riválisokhoz engedjük el őket(Solanke).
Más 2, BL döntő:
szvsz annyin fog múlni a döntő, hogy melyik csapat tudja ráerőltetni a játékát a másikra. nyilván mindig ezt a közhelyt puffogtatják. de ha a Kroos-Modric-Casemiro hármas képes lesz lelassítani és megszűrni a Pool támadásokat, akkor nem sok esélyt látok az angol sikerre. Hiába baszott jó az a támadó szekció, a Real nem fog kitámadni 0-0nál, így nem lesz kontra lehetőség se. Kurva fontos lesz a helyzetkihasználás. A München 2 góllal nyerhette volna kb mindkét meccset, ha egy 3évvel ezelőtt Ribery-Lewa van náluk.
kurvára jót tenne sztem úgy a (világ)futballnak, ha a Pool behúzná. aztán majd persze lehet utálni/irigykedni a Madrida ha összejön nekik a tripla...
Borbinho
Miért gondolod, hogy jön lesz a Chelsea mint idén ? Max ha nem lesz BL és megint csak PLre figyelnek.
több mint 7 éve
Szerintem azon fog múlni, hogy Klopp mennyire tudja fejben összeszedni a Poolt. Egy meccsen nálam a Pool jobb is lehet, de azért a BL és döntő rutin nem náluk lesz.
több mint 7 éve
na most három nap van felkészülni a Dinamora, aztán egy hét a Brightonig, aztán két hét a BL-döntőig.Az a baj hiába ütünk titeket a hétvégén, a Brighton ellen is kéne részetekről a pontvesztés, mert vagy 15el jobb a gólaránya a Poolnak.
egy döntetlennel húzzuk ki valahogy a Abráéknál, onnantól már jó lesz
slowmotion
Más:
nagyon remélem, hogy marad Conte, de az elmúlt 17 év tapasztalata nem ezt mutatja. Még ha megnyernénk az FA kupát se. Ha meg nem lesz BL, akkor a fél keretet megint világnak eresztik...
kicsit felbaszós csak, hogy 60 körüli fiatal játékosunk van kölcsönben, és a riválisokhoz engedjük el őket(Solanke).
Más 2, BL döntő:
szvsz annyin fog múlni a döntő, hogy melyik csapat tudja ráerőltetni a játékát a másikra. nyilván mindig ezt a közhelyt puffogtatják. de ha a Kroos-Modric-Casemiro hármas képes lesz lelassítani és megszűrni a Pool támadásokat, akkor nem sok esélyt látok az angol sikerre. Hiába baszott jó az a támadó szekció, a Real nem fog kitámadni 0-0nál, így nem lesz kontra lehetőség se. Kurva fontos lesz a helyzetkihasználás. A München 2 góllal nyerhette volna kb mindkét meccset, ha egy 3évvel ezelőtt Ribery-Lewa van náluk.
kurvára jót tenne sztem úgy a (világ)futballnak, ha a Pool behúzná. aztán majd persze lehet utálni/irigykedni a Madrida ha összejön nekik a tripla...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
2000 nyara óta vagyok Roma szurkoló. 2001-es scudetto óta csak a szopáshoz értünk. Most mégsem vagyok csalódott. Ebben ennyi volt. Köszi srácok az élményt. 😊 Még ráadásként lehetőleg Juve ellen kéne bebiztosítani a BL-t. 😀ebben tényleg ennyi volt szerintem is, vlsz inkább ez csak egy science fiction volt... ezt el kell mesélni mindenkinek, mert a mi életünkben vlsz ilyen már nem nagyon lesz.. (egy Róma a negyed döntőben? ez tényleg science fiction...)
dawyd728
Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
Ez jó! Majdnem belikeoltam, de hàt még is csak Patses vagy! 😁😉azt nem láttam 😀a Roma minden dicséretet megérdemel, de azért viszont lehet őket szidni, hogy röhögve továbbmehettek volnahelló
NB2
amennyire ők röhögve hozhatták volna gólokkal ezt a meccset, ugyanúgy lehetett volna az odavágó is mercy rule-os meccs
slowmotion
és amit nem láttam az nincs 😀 😀 😀
NB2
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Ja és magam részéről innentől hajrá Salah, előre az aranylabdáért!
több mint 7 éve
na most három nap van felkészülni a Dinamora, aztán egy hét a Brightonig, aztán két hét a BL-döntőig.egy döntetlennel húzzuk ki valahogy a Abráéknál, onnantól már jó lesz
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
2000 nyara óta vagyok Roma szurkoló. 2001-es scudetto óta csak a szopáshoz értünk. Most mégsem vagyok csalódott. Ebben ennyi volt. Köszi srácok az élményt. 😊 Még ráadásként lehetőleg Juve ellen kéne bebiztosítani a BL-t. 😀
több mint 7 éve
A Juve mióta nem olasz? Legalább javítanák ki, hogy hülyeséget mond...
#m4szakértelem

Liverpool Fc
több mint 7 éve
2007 után ismét van csapatom a döntőben! Bár ez már a sorsolásnál eldőlt. 😊Számomra tökéletes 2 meccs. Egyszer ez, egyszer az nyert de a végén a Pool s döntőben.

Liverpool Fc