Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőMindkettő senkit nem érdeklő, felesleges meccs volt😊 Csodálom, hogy ennyien fizettek ezért😊
Ferencváros-Vasas edzőmeccs: 3000 néző
(no) komment nélkül... 😊Divat
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Gerrard 2 éves szerződéshosszabbítást írt alá, azaz 2016-ig Liverpool játékos marad. Ami nagyjából azt is jelenti, hogy akként fog visszavonulni, hisz' addigra 35 éves lesz. Fasza!
több mint 11 éve
Alapjába véve igazad van , csak túl sokszor hangoztatod 😉és még én vok a ghááci... 😀DivatÉn is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛eaglesmcnabbNe haragudj de 0-val kurvára nem lehet osztani 😛 😀Toca
több mint 11 éve
sport.hir24.hu/tobb-sport/2013/07/15/megujult-az-mtk/Látom magam előtt az Mtk szurkolók hadait, amint lerohanják az mtk shopot, hogy az új klubcímerrel ékesített termékekkel felvértezve bizonyíthassák ország-világ előtt, hogy mennyire elkötelezettek imádott
klubjuk iránt.
több mint 11 éve
MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőSzeretik az emberek a Vasast, aki ráadásul még másodosztályú is, ez derék.........😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Is....és még én vok a ghááci... 😀DivatÉn is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛eaglesmcnabbNe haragudj de 0-val kurvára nem lehet osztani 😛 😀Toca
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
és még én vok a ghááci... 😀Én is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛eaglesmcnabbNe haragudj de 0-val kurvára nem lehet osztani 😛 😀Toca
|
több mint 11 éve
Én is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛eaglesmcnabbNe haragudj de 0-val kurvára nem lehet osztani 😛 😀
több mint 11 éve
ígyvan!!! tudsz mindent!MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőKomolyan mondom, lassan idegesítőbb vagy hogy folyton erre csorgatod a nyálad, hogy a Fradi meccsein mennyivel többen vannak mint a Győr/Videotonén mint Mozart német cikkjei.
Értem én hogy számodra meglepő hogy Magyarországon szart se érdekel a foci élőben (átlag 4000 néző), viszont ebből kiemelkedik a Fradi , Diósgyőr , Újpest ahol akkora a fanatikus hívők csoportja, hogy még Megye42-ben is összehozna 1-2 ezer nézőt, de kezdem úgy érezni hogy kisebbségi komplexusod van mert ők nyerne, ti meg nem 😀Toca
pedig csak a Steelerst akartam futtatni... 😕
|
több mint 11 éve
Én is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőKomolyan mondom, lassan idegesítőbb vagy hogy folyton erre csorgatod a nyálad, hogy a Fradi meccsein mennyivel többen vannak mint a Győr/Videotonén mint Mozart német cikkjei.
Értem én hogy számodra meglepő hogy Magyarországon szart se érdekel a foci élőben (átlag 4000 néző), viszont ebből kiemelkedik a Fradi , Diósgyőr , Újpest ahol akkora a fanatikus hívők csoportja, hogy még Megye42-ben is összehozna 1-2 ezer nézőt, de kezdem úgy érezni hogy kisebbségi komplexusod van mert ők nyerne, ti meg nem 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
legalább ennyi örömük legyen.MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőmég mindig itt tartunk hgy nézőszámozunk?petey
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőmég mindig itt tartunk hgy nézőszámozunk?
több mint 11 éve
MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 nézőFerencváros-Vasas edzőmeccs: 3000 néző
(no) komment nélkül... 😊
|
több mint 11 éve
Mondjuk számomra hatalmas talány, hogy Kroosban mit lehet nem észrevenni, amikor szerintem az egyik legalulértékeltebb irányító, aki még védekező kp-t is tud játszani és szűr is, osztogat is, fiatal is, ismeri is a bundesligát. Ha én volnék Pep, számomra az egyik legnagyobb gyémántja lenne a keretnek.
Müllert még talán megérteném, ha le akarná cserélni...
Valamelyik pénzes csapat helyében most kezdeném el megrohamozni a Bayernt a Kroos-Müller duó bármelyik tagjáért.
Ráadásul Thiago 25 millió euróba fájt, ami rohadt sok.
több mint 11 éve
jogos.Amúgy Pep gondolkodás nélkül kivágja azt aki nem tetszik neki(lásd Eto'o,Toure,Ibra),nincs kétségem afelől ha nem jön be neki Kroos,Robben játéka akkor simán eladja őket.Teljhatalom lesz az.gdavid
Persze ha tejhatalmat kapott,márpedig biztos azt kapott.Kenny
több mint 11 éve
Amúgy Pep gondolkodás nélkül kivágja azt aki nem tetszik neki(lásd Eto'o,Toure,Ibra),nincs kétségem afelől ha nem jön be neki Kroos,Robben játéka akkor simán eladja őket.Teljhatalom lesz az.
Persze ha tejhatalmat kapott,márpedig biztos azt kapott.Kenny
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Amúgy Pep gondolkodás nélkül kivágja azt aki nem tetszik neki(lásd Eto'o,Toure,Ibra),nincs kétségem afelől ha nem jön be neki Kroos,Robben játéka akkor simán eladja őket.minek azt reformálni ami teljesen jól operál? Talán 1 csatár kellett volna - az sem Lewa - és egyébként egy teljesen jól működő csapat lenne ez. Még a Robben - Götze csere is vígan aláírható, de ez már követhetetlen. Mindenesetre rosszat nem mondok Pepről, nagy koponya, úgy vagyok vele mint az anyóson, hogy megvárom mi lesz belőle.Amadeus91a csapat agya götze és thiago lesz.és Kroos - Müller- Robben? A csapat agya azért csak Kroos és Schweini.Amadeus91Bírja,hozzászokott.Technikás,gyors,rendkívül jól lát a pályán és olyan meglátásai vannak mint Iniestanak meg Xavinak.egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Amadeus91Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
Nem bírta kivárni a sorát,menjek csak.Kenny
Ha igazak a hírek akkor Pep Münchenben is hamis9-est akar játszatni,ahol Ribery lesz Messi.Már csak Thiago hianyzott neki.Ugyanúgy mint nálunk Xavi-Iniesta-Messi nálatok úgy lesz hog Götze-Thiago-Ribery.
Jók lesztek.Kenny
Nem ismerem annyira a Bayernt,Pepet ismerem,totálisan meg fogja reformálni azt a kp-t.Kenny
Persze ha teljhatalmat kapott,márpedig biztos azt kapott.
több mint 11 éve
Nekem nincs fociklubom.Döbbenetes, hogy 23 évvel a megjelenése után a működő kapitalizmus még mindig tartogat meglepetéseket számotokra.Sobri JóskaMűködő kapitalizmus, mi?
Az üzleti szempontból mennyire ésszerű, hogy egy csapat fontos meccse előtt a saját szurkolóit hátrányosan megkülönbözteti az ellenfél szurkolóihoz képest?
Ennek semmi köze a kapitalizmushoz, ez tisztán politika.
Ja, és fogadnék hogy így is meg fogják büntetni az ETO-t.Jan
Neked sincs.
Akinek meg van, az hozott egy ilyen döntést.
Mennyire észszerű nekem, neked vagy annak akinek van klubja?
Egyébként nincs hátrányos megkülönböztetés.
Az izraeliek se vihetnek be hasonló transzparenseket, hidd el.
Pont ugyanazt viheti be mindenki, és pont ugyanaz tilos mindenkinek.
Ha viszont tisztán politika, akkor pont ott vagyunk, ahonnan szerintem indultunk.
Hogy politikának nincs helye a focipályán.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
minek azt reformálni ami teljesen jól operál? Talán 1 csatár kellett volna - az sem Lewa - és egyébként egy teljesen jól működő csapat lenne ez. Még a Robben - Götze csere is vígan aláírható, de ez már követhetetlen. Mindenesetre rosszat nem mondok Pepről, nagy koponya, úgy vagyok vele mint az anyóson, hogy megvárom mi lesz belőle.a csapat agya götze és thiago lesz.és Kroos - Müller- Robben? A csapat agya azért csak Kroos és Schweini.Amadeus91Bírja,hozzászokott.Technikás,gyors,rendkívül jól lát a pályán és olyan meglátásai vannak mint Iniestanak meg Xavinak.egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Amadeus91Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
Ha igazak a hírek akkor Pep Münchenben is hamis9-est akar játszatni,ahol Ribery lesz Messi.Már csak Thiago hianyzott neki.Ugyanúgy mint nálunk Xavi-Iniesta-Messi nálatok úgy lesz hog Götze-Thiago-Ribery.
Jók lesztek.Kenny
Nem ismerem annyira a Bayernt,Pepet ismerem,totálisan meg fogja reformálni azt a kp-t.Kenny
több mint 11 éve
a csapat agya götze és thiago lesz.és Kroos - Müller- Robben? A csapat agya azért csak Kroos és Schweini.Amadeus91Bírja,hozzászokott.Technikás,gyors,rendkívül jól lát a pályán és olyan meglátásai vannak mint Iniestanak meg Xavinak.egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Amadeus91Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
Jók lesztek.Kenny
Nem ismerem annyira a Bayernt,Pepet ismerem,totálisan meg fogja reformálni azt a kp-t.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
és Kroos - Müller- Robben? A csapat agya azért csak Kroos és Schweini.Bírja,hozzászokott.Technikás,gyors,rendkívül jól lát a pályán és olyan meglátásai vannak mint Iniestanak meg Xavinak.egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Amadeus91Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
Jók lesztek.Kenny
több mint 11 éve
Bírja,hozzászokott.Technikás,gyors,rendkívül jól lát a pályán és olyan meglátásai vannak mint Iniestanak meg Xavinak.egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Amadeus91Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
Jók lesztek.
több mint 11 éve
Működő kapitalizmus, mi?JanTőlem gondolhatod így, én elmondtam miért aggályos egyfajta jobbikos/szélsőjobbos csürhének teret adni a focihoz semennyire se kapcsolódó zsidózásra, és az ETO vezetése miért így próbálja ennek elejét venni. (Természetesen kontraproduktív, mint mindenfajta tiltás.)
A párhuzamom meg tökéletes, mert önmagában egy szimbólum csak egy szimbólum.
Ma, 2013-ban (és 70-80 éve) az árpádsávot lejáratták a szélsőségesek, mint jelképet.
Még ha valóban ezeréves nemzetünk egyik alapszimbóluma is.
Valamint egy magáncég (sportklub) vezetése úgy döntött, hogy az általuk bérelt/tulajdonolt ingatlanra a vonatkozó törvényeket szem elött tartva szervezett rendezvényre vonatkozóan ezeket a szabályokat tartja kötelezőnek. Erre, mint rendezőknek lehetőségük van. Pont.
(Pl. ha a főszponzoruk a Vodafone lenne, akkor megtilthatnák a Telenor-os pólóban érkezést, vagy ha a Coca-Cola, akkor Pepsi termék bevitelét a rendezvény területére. Pedig ugye egy Schweppes Tonic senkinek az érzületét nem sérti.)
Döbbenetes, hogy 23 évvel a megjelenése után a működő kapitalizmus még mindig tartogat meglepetéseket számotokra.Sobri Jóska
Az üzleti szempontból mennyire ésszerű, hogy egy csapat fontos meccse előtt a saját szurkolóit hátrányosan megkülönbözteti az ellenfél szurkolóihoz képest?
Ennek semmi köze a kapitalizmushoz, ez tisztán politika.
Ja, és fogadnék hogy így is meg fogják büntetni az ETO-t.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.