Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
MLSZ Szuperkupa-döntő: 1500 néző
Ferencváros-Vasas edzőmeccs: 3000 néző

(no) komment nélkül... 😊Divat
Mindkettő senkit nem érdeklő, felesleges meccs volt😊 Csodálom, hogy ennyien fizettek ezért😊
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Gerrard 2 éves szerződéshosszabbítást írt alá, azaz 2016-ig Liverpool játékos marad. Ami nagyjából azt is jelenti, hogy akként fog visszavonulni, hisz' addigra 35 éves lesz. Fasza!
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Én is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛eaglesmcnabb
Ne haragudj de 0-val kurvára nem lehet osztani 😛 😀Toca
és még én vok a ghááci... 😀Divat
Alapjába véve igazad van , csak túl sokszor hangoztatod 😉
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 sport.hir24.hu/tobb-sport/2013/07/15/megujult-az-mtk/

Látom magam előtt az Mtk szurkolók hadait, amint lerohanják az mtk shopot, hogy az új klubcímerrel ékesített termékekkel felvértezve bizonyíthassák ország-világ előtt, hogy mennyire elkötelezettek imádott
klubjuk iránt.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan

Szeretik az emberek a Vasast, aki ráadásul még másodosztályú is, ez derék.........😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Én is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛eaglesmcnabb
és még én vok a ghááci... 😀Divat
Is....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
és még én vok a ghááci... 😀

|
több mint 11 éve
Ne haragudj de 0-val kurvára nem lehet osztani 😛 😀
több mint 11 éve

Komolyan mondom, lassan idegesítőbb vagy hogy folyton erre csorgatod a nyálad, hogy a Fradi meccsein mennyivel többen vannak mint a Győr/Videotonén mint Mozart német cikkjei.
Értem én hogy számodra meglepő hogy Magyarországon szart se érdekel a foci élőben (átlag 4000 néző), viszont ebből kiemelkedik a Fradi , Diósgyőr , Újpest ahol akkora a fanatikus hívők csoportja, hogy még Megye42-ben is összehozna 1-2 ezer nézőt, de kezdem úgy érezni hogy kisebbségi komplexusod van mert ők nyerne, ti meg nem 😀Toca
ígyvan!!! tudsz mindent!

pedig csak a Steelerst akartam futtatni... 😕

|
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Én is verhetném a nyálam hogy az egy nézőre jutó pontok száma messze nálunk a legmagasabb évek óta 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve

Komolyan mondom, lassan idegesítőbb vagy hogy folyton erre csorgatod a nyálad, hogy a Fradi meccsein mennyivel többen vannak mint a Győr/Videotonén mint Mozart német cikkjei.
Értem én hogy számodra meglepő hogy Magyarországon szart se érdekel a foci élőben (átlag 4000 néző), viszont ebből kiemelkedik a Fradi , Diósgyőr , Újpest ahol akkora a fanatikus hívők csoportja, hogy még Megye42-ben is összehozna 1-2 ezer nézőt, de kezdem úgy érezni hogy kisebbségi komplexusod van mert ők nyerne, ti meg nem 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

még mindig itt tartunk hgy nézőszámozunk?petey
legalább ennyi örömük legyen.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár

még mindig itt tartunk hgy nézőszámozunk?

több mint 11 éve

(no) komment nélkül... 😊

|
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk számomra hatalmas talány, hogy Kroosban mit lehet nem észrevenni, amikor szerintem az egyik legalulértékeltebb irányító, aki még védekező kp-t is tud játszani és szűr is, osztogat is, fiatal is, ismeri is a bundesligát.
Ha én volnék Pep, számomra az egyik legnagyobb gyémántja lenne a keretnek.
Müllert még talán megérteném, ha le akarná cserélni...
Valamelyik pénzes csapat helyében most kezdeném el megrohamozni a Bayernt a Kroos-Müller duó bármelyik tagjáért.
Ráadásul Thiago 25 millió euróba fájt, ami rohadt sok.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Amúgy Pep gondolkodás nélkül kivágja azt aki nem tetszik neki(lásd Eto'o,Toure,Ibra),nincs kétségem afelől ha nem jön be neki Kroos,Robben játéka akkor simán eladja őket.
Persze ha tejhatalmat kapott,márpedig biztos azt kapott.Kenny
Teljhatalom lesz az.gdavid
jogos.

több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
Amúgy Pep gondolkodás nélkül kivágja azt aki nem tetszik neki(lásd Eto'o,Toure,Ibra),nincs kétségem afelől ha nem jön be neki Kroos,Robben játéka akkor simán eladja őket.
Persze ha tejhatalmat kapott,márpedig biztos azt kapott.Kenny
Teljhatalom lesz az.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91
Ha van eszünk akkor raktunk a szerződésbe visszavásárlási díjat.
Nem bírta kivárni a sorát,menjek csak.Kenny
egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Amadeus91
Bírja,hozzászokott.Technikás,gyors,rendkívül jól lát a pályán és olyan meglátásai vannak mint Iniestanak meg Xavinak.
Ha igazak a hírek akkor Pep Münchenben is hamis9-est akar játszatni,ahol Ribery lesz Messi.Már csak Thiago hianyzott neki.Ugyanúgy mint nálunk Xavi-Iniesta-Messi nálatok úgy lesz hog Götze-Thiago-Ribery.
Jók lesztek.Kenny
és Kroos - Müller- Robben? A csapat agya azért csak Kroos és Schweini.Amadeus91
a csapat agya götze és thiago lesz.
Nem ismerem annyira a Bayernt,Pepet ismerem,totálisan meg fogja reformálni azt a kp-t.Kenny
minek azt reformálni ami teljesen jól operál? Talán 1 csatár kellett volna - az sem Lewa - és egyébként egy teljesen jól működő csapat lenne ez. Még a Robben - Götze csere is vígan aláírható, de ez már követhetetlen. Mindenesetre rosszat nem mondok Pepről, nagy koponya, úgy vagyok vele mint az anyóson, hogy megvárom mi lesz belőle.Amadeus91
Persze ha teljhatalmat kapott,márpedig biztos azt kapott.

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Döbbenetes, hogy 23 évvel a megjelenése után a működő kapitalizmus még mindig tartogat meglepetéseket számotokra.Sobri Jóska
Működő kapitalizmus, mi?
Az üzleti szempontból mennyire ésszerű, hogy egy csapat fontos meccse előtt a saját szurkolóit hátrányosan megkülönbözteti az ellenfél szurkolóihoz képest?
Ennek semmi köze a kapitalizmushoz, ez tisztán politika.

Ja, és fogadnék hogy így is meg fogják büntetni az ETO-t.Jan
Nekem nincs fociklubom.
Neked sincs.
Akinek meg van, az hozott egy ilyen döntést.
Mennyire észszerű nekem, neked vagy annak akinek van klubja?
Egyébként nincs hátrányos megkülönböztetés.
Az izraeliek se vihetnek be hasonló transzparenseket, hidd el.
Pont ugyanazt viheti be mindenki, és pont ugyanaz tilos mindenkinek.
Ha viszont tisztán politika, akkor pont ott vagyunk, ahonnan szerintem indultunk.
Hogy politikának nincs helye a focipályán.

több mint 11 éve
Thiago-t leigazoltuk a Barcelonából. Hivatalos. (linket kérésre nem kaptok)Amadeus91
egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.Amadeus91
Bírja,hozzászokott.Technikás,gyors,rendkívül jól lát a pályán és olyan meglátásai vannak mint Iniestanak meg Xavinak.
Ha igazak a hírek akkor Pep Münchenben is hamis9-est akar játszatni,ahol Ribery lesz Messi.Már csak Thiago hianyzott neki.Ugyanúgy mint nálunk Xavi-Iniesta-Messi nálatok úgy lesz hog Götze-Thiago-Ribery.
Jók lesztek.Kenny
Nem ismerem annyira a Bayernt,Pepet ismerem,totálisan meg fogja reformálni azt a kp-t.Kenny
minek azt reformálni ami teljesen jól operál? Talán 1 csatár kellett volna - az sem Lewa - és egyébként egy teljesen jól működő csapat lenne ez. Még a Robben - Götze csere is vígan aláírható, de ez már követhetetlen. Mindenesetre rosszat nem mondok Pepről, nagy koponya, úgy vagyok vele mint az anyóson, hogy megvárom mi lesz belőle.

több mint 11 éve
Jók lesztek.Kenny
Nem ismerem annyira a Bayernt,Pepet ismerem,totálisan meg fogja reformálni azt a kp-t.

több mint 11 éve
Jók lesztek.Kenny
és Kroos - Müller- Robben? A csapat agya azért csak Kroos és Schweini.

több mint 11 éve
Jók lesztek.

több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Jan
Tőlem gondolhatod így, én elmondtam miért aggályos egyfajta jobbikos/szélsőjobbos csürhének teret adni a focihoz semennyire se kapcsolódó zsidózásra, és az ETO vezetése miért így próbálja ennek elejét venni. (Természetesen kontraproduktív, mint mindenfajta tiltás.)
A párhuzamom meg tökéletes, mert önmagában egy szimbólum csak egy szimbólum.
Ma, 2013-ban (és 70-80 éve) az árpádsávot lejáratták a szélsőségesek, mint jelképet.
Még ha valóban ezeréves nemzetünk egyik alapszimbóluma is.

Valamint egy magáncég (sportklub) vezetése úgy döntött, hogy az általuk bérelt/tulajdonolt ingatlanra a vonatkozó törvényeket szem elött tartva szervezett rendezvényre vonatkozóan ezeket a szabályokat tartja kötelezőnek. Erre, mint rendezőknek lehetőségük van. Pont.
(Pl. ha a főszponzoruk a Vodafone lenne, akkor megtilthatnák a Telenor-os pólóban érkezést, vagy ha a Coca-Cola, akkor Pepsi termék bevitelét a rendezvény területére. Pedig ugye egy Schweppes Tonic senkinek az érzületét nem sérti.)

Döbbenetes, hogy 23 évvel a megjelenése után a működő kapitalizmus még mindig tartogat meglepetéseket számotokra.Sobri Jóska
Működő kapitalizmus, mi?
Az üzleti szempontból mennyire ésszerű, hogy egy csapat fontos meccse előtt a saját szurkolóit hátrányosan megkülönbözteti az ellenfél szurkolóihoz képest?
Ennek semmi köze a kapitalizmushoz, ez tisztán politika.

Ja, és fogadnék hogy így is meg fogják büntetni az ETO-t.
több mint 11 éve
egyébként mennyire kemény? Bírja az aprítást? Mert szembe fog neki jönni olykor egy-egy Jermaine Jones/Tobias Weis szintű tahó.