Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Az a “baj”, hogy CR olyan mértékben szupersztár, zseni, vezér, hatékony és kiemelkedő lett, hogy amíg ezen a szinten tolja, addig van a Real, és vannak a többiek.Egy perfekt tiki-taka Barca, vagy egy fullkoncentrált Bayern ebbe bele tud zavarni olykor, de az utóbbi években kb. az egyenes kieséses szakasz kezdetén 50%, hogy a Real nyer vegül, és 50%, hogy a maradék 15 csapatból valaki.
És pluszba Zidane a HC.
több mint 7 éve
közben olvasom a Bildet - ami meglepően jó insider Bayern témában -, hogy 300 millió kp van, amit azonnal be lehet vetni és nagyjából 100 mio-s szinten keresünk támadót.Azt hiszem a Sport1-es bemondó mondta meccs közben, hogy a Bayern ezzel a kieséssel juthatott el oda, hogy át kell talán gondolni mennyire BL-esélyes felfogás az "1-2 nagy, 100 milliós, igazolás helyett inkább 3-4 40-50 milliós" taktika és lehet, hogy tényleg ez lesz a kulcs. Nem azt mondom, hogy akik most vannak, azok gyengék, mert nem, de igazán szupersztár kevés van és ha van rá pénz, akkor nem ártana szerezni még, hátha az löki át a küszöbön újra a Bayernt...
Amadeus

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Igen, az Alaba-Ribery dolog jól működik nagyon, bár már valszeg nem sokáig, meg én szeretem is a játékát, nekem csak az a bajom, hogy miután Lahm visszavonult nem jött igazán szélsőhátvéd posztra még backup se, hatalmas az űr a Kimmich-Alaba páros mögött, a szezon meg hosszú. Thiago nálam azért érdekes, mert voltak neki jobb időszakai, nem tudom, hogy Heynkes taktikája nem feküdt mostanában neki, vagy a játékostársak, de tőle ennél sokkal több kéne.első meccsen igen az szemmel látható volt, hogy az alap támadás koncepciónk az lett volna, hogy Robben és Ribéry visszatér 2010-2013 közötti időszakra és széleken szétszedjük a Madridot. majd Arjen 5. percben kapott egy hívást Adriana Lima-tól, hogy nincsenek otthon a szülei, és ezután megállt a tudományunk. kíváncsi vagyok, hogy a Gnabry-Coman kettős milyen lehet jövőre. Thiago meg nem találja igazán a helyét ezen a középpályán, ami fura, mert mikor ebben a posztban játszott ott Vidal vagy Tolisso mindkettő eléggé gólveszélyesek voltak egyedül a spanyol fiú nem. balhátvéd poszt: franc se tudja. Alaba mostanában tényleg sokat volt sérült, és nem igazán érezte a ritmust ezen a meccsen, viszont a kapcsolata Ribéryvel megfizethetetlen. hihetetlen jól lépett fel a támadásokhoz szerintem, csak a beadási nem voltak jók. szemmel láthatóan nem volt 100% sőt még lehet 80% sem. de hát az első meccs Rafinha után nem volt kérdés, hogy játszania kell.Mondjuk a döntőbe jutás pont nem rajta múlott (egy kiesésnél pont őt is lehetett volna elővenni szerintem), a teljes 180 percben olyan szürke volt, mint egy fáradt elefánt... 😊nézd meg Ronit, megint 10 gól felett van. Nem szeretem CR-t a stílusa miatt, de vitathatatlan, hogy klasszis és egyben vezére annak a csapatnak.én ezért mondom, hogy a Pool vigaszágon jutott be a döntőbe 😊Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
Sevilla, Maribor, Spartak Moszkva, Porto, Man City, Roma
flzoli
Bálesz
számomra az a szomorú, hogy biztosan nem lesz megint ilyen esélyünk, mert sztem a két manchesteri csapat, barcelona sem fog ilyen könnyen kiesni. ahhoz, hogy jövőre megint versenyképesek legyünk lehet komolyan bele kell fektetni a csapatba. Lewat le kell cserélni nem tudom én kire. azért az elgondolkoztató, hogy Mandzukic-csal tudtunk BL-t nyerni míg Lewandowskival még döntőt sem tudunk játszani. A horvát 2013ban 3 gólt lőtt az egyenes kieséses rendszerben pedig nem játszott minden meccsen, Gomezzel osztozkodtak a játékidőn és végig komoly ellenfeleink voltak. 2015ben Lewa lőtt 4 gólt, 2016-ban 2 gól, 2017-ben 3 gól, idén pedig 2 gól és nincs érdemi vetélytársa a posztban a csapatban. Ez édeskevés tőle összesítve.
csebi
Amadeus
csebi: én abban láttam a fő gondot Lewa mellett, hogy Robben kiválása után nem volt jobb oldalon középpálya, Kimmich felfut, de ő nem tud 150 percen át ott rohangálni, Thiago meg terített betli volt mindkét meccsen, pedig tőle is többet vártam volna az elmúlt évek után. A bal hátvéd posztra is mindenképp kéne valaki, Alaba mondjuk nem rossz, csak sokat sérült, meg egyedül kevés és ő is belehibázott az első gólba vastagon, Rafinha meg egy vicc oda...
StormST
csebi

több mint 7 éve
közben olvasom a Bildet - ami meglepően jó insider Bayern témában -, hogy 300 millió kp van, amit azonnal be lehet vetni és nagyjából 100 mio-s szinten keresünk támadót.
több mint 7 éve
persze, szürke volt, de az 5. bl győzelmét igyekszik behúzni, majd 10 éve vezére a csapatának. 4 BL után Lewatól is elnéznék egy gyenge elődöntőt 33 évesen...jó mondjuk ő épp az elődöntőben betli volt, de addig egyenes kieséses rendszerben vágott 6 gólt. mondjuk abból 2 tiziből van, amit akkor tudsz csak berúgni ha befújják. mindezek mellett ez is szomorú, hogy CR-t ki tudtuk venni, volt egy kezezős gólja meg egy ordító helyzete ezt leszámítva legnagyobb dolga az volt, hogy 94. percben kiharcolta a szögletet a visszavágón, és ennek ellenére kiestünk. nálunk meg Robert gondolom megint azzal kezdi az augusztust, hogy minek megyünk Ázsiába fantúrára, mert a VB után milyen fáradt, és mennyi km van a lábában, és amúgy mennyire tiszteli a királyi gárdát. most már eljutottam én is oda, hogy ha ennyire tetszik neked a királyi gárda akkor fizess be egy stadion túrára a Bernabeuban, mert annál közelebb nem leszel a Real öltözőjéhez vszeg. megragad nálunk még kb 3-4 évig, és addig más opció sem lesz a poszton.nézd meg Ronit, megint 10 gól felett van. Nem szeretem CR-t a stílusa miatt, de vitathatatlan, hogy klasszis és egyben vezére annak a csapatnak.én ezért mondom, hogy a Pool vigaszágon jutott be a döntőbe 😊Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
flzoli
Bálesz
számomra az a szomorú, hogy biztosan nem lesz megint ilyen esélyünk, mert sztem a két manchesteri csapat, barcelona sem fog ilyen könnyen kiesni. ahhoz, hogy jövőre megint versenyképesek legyünk lehet komolyan bele kell fektetni a csapatba. Lewat le kell cserélni nem tudom én kire. azért az elgondolkoztató, hogy Mandzukic-csal tudtunk BL-t nyerni míg Lewandowskival még döntőt sem tudunk játszani. A horvát 2013ban 3 gólt lőtt az egyenes kieséses rendszerben pedig nem játszott minden meccsen, Gomezzel osztozkodtak a játékidőn és végig komoly ellenfeleink voltak. 2015ben Lewa lőtt 4 gólt, 2016-ban 2 gól, 2017-ben 3 gól, idén pedig 2 gól és nincs érdemi vetélytársa a posztban a csapatban. Ez édeskevés tőle összesítve.
csebi
Amadeus
csebi
több mint 7 éve
első meccsen igen az szemmel látható volt, hogy az alap támadás koncepciónk az lett volna, hogy Robben és Ribéry visszatér 2010-2013 közötti időszakra és széleken szétszedjük a Madridot. majd Arjen 5. percben kapott egy hívást Adriana Lima-tól, hogy nincsenek otthon a szülei, és ezután megállt a tudományunk. kíváncsi vagyok, hogy a Gnabry-Coman kettős milyen lehet jövőre. Thiago meg nem találja igazán a helyét ezen a középpályán, ami fura, mert mikor ebben a posztban játszott ott Vidal vagy Tolisso mindkettő eléggé gólveszélyesek voltak egyedül a spanyol fiú nem. balhátvéd poszt: franc se tudja. Alaba mostanában tényleg sokat volt sérült, és nem igazán érezte a ritmust ezen a meccsen, viszont a kapcsolata Ribéryvel megfizethetetlen. hihetetlen jól lépett fel a támadásokhoz szerintem, csak a beadási nem voltak jók. szemmel láthatóan nem volt 100% sőt még lehet 80% sem. de hát az első meccs Rafinha után nem volt kérdés, hogy játszania kell.Mondjuk a döntőbe jutás pont nem rajta múlott (egy kiesésnél pont őt is lehetett volna elővenni szerintem), a teljes 180 percben olyan szürke volt, mint egy fáradt elefánt... 😊nézd meg Ronit, megint 10 gól felett van. Nem szeretem CR-t a stílusa miatt, de vitathatatlan, hogy klasszis és egyben vezére annak a csapatnak.én ezért mondom, hogy a Pool vigaszágon jutott be a döntőbe 😊Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
flzoli
Bálesz
csebi
Amadeus
csebi: én abban láttam a fő gondot Lewa mellett, hogy Robben kiválása után nem volt jobb oldalon középpálya, Kimmich felfut, de ő nem tud 150 percen át ott rohangálni, Thiago meg terített betli volt mindkét meccsen, pedig tőle is többet vártam volna az elmúlt évek után. A bal hátvéd posztra is mindenképp kéne valaki, Alaba mondjuk nem rossz, csak sokat sérült, meg egyedül kevés és ő is belehibázott az első gólba vastagon, Rafinha meg egy vicc oda...
StormST
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
jó mondjuk ő épp az elődöntőben betli volt, de addig egyenes kieséses rendszerben vágott 6 gólt. mondjuk abból 2 tiziből van, amit akkor tudsz csak berúgni ha befújják. mindezek mellett ez is szomorú, hogy CR-t ki tudtuk venni, volt egy kezezős gólja meg egy ordító helyzete ezt leszámítva legnagyobb dolga az volt, hogy 94. percben kiharcolta a szögletet a visszavágón, és ennek ellenére kiestünk. nálunk meg Robert gondolom megint azzal kezdi az augusztust, hogy minek megyünk Ázsiába fantúrára, mert a VB után milyen fáradt, és mennyi km van a lábában, és amúgy mennyire tiszteli a királyi gárdát. most már eljutottam én is oda, hogy ha ennyire tetszik neked a királyi gárda akkor fizess be egy stadion túrára a Bernabeuban, mert annál közelebb nem leszel a Real öltözőjéhez vszeg. megragad nálunk még kb 3-4 évig, és addig más opció sem lesz a poszton.nézd meg Ronit, megint 10 gól felett van. Nem szeretem CR-t a stílusa miatt, de vitathatatlan, hogy klasszis és egyben vezére annak a csapatnak.én ezért mondom, hogy a Pool vigaszágon jutott be a döntőbe 😊Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
flzoli
Bálesz
csebi
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Mondjuk a döntőbe jutás pont nem rajta múlott (egy kiesésnél pont őt is lehetett volna elővenni szerintem), a teljes 180 percben olyan szürke volt, mint egy fáradt elefánt... 😊nézd meg Ronit, megint 10 gól felett van. Nem szeretem CR-t a stílusa miatt, de vitathatatlan, hogy klasszis és egyben vezére annak a csapatnak.én ezért mondom, hogy a Pool vigaszágon jutott be a döntőbe 😊Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
flzoli
Bálesz
csebi
Amadeus

több mint 7 éve
Niko Kovac for president.Ne viccelj!én ezért mondom, hogy a Pool vigaszágon jutott be a döntőbe 😊Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
flzoli
Bálesz
csebi
Manchesterben amíg Mou és Pep a két edző komoly BL esélyesként nem kell számolni velük. Mondjuk Jup után az edző nálatok is kérdés.
Toca
több mint 7 éve
Ne viccelj!én ezért mondom, hogy a Pool vigaszágon jutott be a döntőbe 😊Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
flzoli
Bálesz
csebi
Manchesterben amíg Mou és Pep a két edző komoly BL esélyesként nem kell számolni velük. Mondjuk Jup után az edző nálatok is kérdés.
több mint 7 éve
Pedig ez szerintem olyan evidens, minthogy Brady kiégett.nem akarom, hogy a Róma-'Pool vitából is azt hozza ki, hogy a BLdöntőben a Steelers elveri a Madridot.Már olyan rég olvastam az okfejtéseit a Bengals topikban, hogy muszáj, igen.muszáj Soldit megidézni?Az utobbó 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.A steelerseseket ne hagyd ki!
Matthew99
Mikey
Amadeus
Mikey
Amadeus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
nem akarom, hogy a Róma-'Pool vitából is azt hozza ki, hogy a BLdöntőben a Steelers elveri a Madridot.Már olyan rég olvastam az okfejtéseit a Bengals topikban, hogy muszáj, igen.muszáj Soldit megidézni?Az utobbó 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.A steelerseseket ne hagyd ki!
Matthew99
Mikey
Amadeus
Mikey
több mint 7 éve
Már olyan rég olvastam az okfejtéseit a Bengals topikban, hogy muszáj, igen.muszáj Soldit megidézni?Az utobbó 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.A steelerseseket ne hagyd ki!
Matthew99
Mikey
Amadeus
több mint 7 éve
nézd meg Ronit, megint 10 gól felett van. Nem szeretem CR-t a stílusa miatt, de vitathatatlan, hogy klasszis és egyben vezére annak a csapatnak.én ezért mondom, hogy a Pool vigaszágon jutott be a döntőbe 😊Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
flzoli
Bálesz
csebi
több mint 7 éve
én ezért mondom, hogy a Pool vigaszágon jutott be a döntőbe 😊Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
flzoli
Bálesz
Szerkesztette: csebi
több mint 7 éve
muszáj Soldit megidézni?Az utobbó 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.A steelerseseket ne hagyd ki!
Matthew99
Mikey
több mint 7 éve
Az utobbó 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.A steelerseseket ne hagyd ki!
Matthew99
több mint 7 éve
Ohh, értem. Akkor ez a korrekt megfogalmazás.DDR látta, csak messze volt, ezért megkérdezte Dzekot, h reklamáljon-e a bírónál, mint csk, de a bosnyák azt mondta szerinte nem volt kéz.Milyen érdekes, hogy nincs háborgás a tegnapi elmaradt tizi + piros kombó miatt.... 😊Ha jól tudom még
Ordas nagy csalás volt, nem létezik, hogy ezt 3-an is benézik a bírok közül.
Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:
flzoliEl ShaarawyDe Rossi is azt nyilatkozta, hogy Dzeko és Ő sem vette észre a kezezést. 😊
És azért nem háborognak annyira szerintem, mert, mint már írtam, Manét két kézzel lökték, sima 11es, Gini olyan bodicseket kapott, sima 11es (ha vonalon, vagy belül volt), éééés ráadásul Klavannál nem volt 11es a végén, vagy, ha igen, akkor Naingolannál is előtte 15 perccel 😊 (egész véletlen nem reklamálok miatta, mert nem volt büntető) Ugyanígy Kariusnál is 11es és TAA is 11es, egyik sem piros, konklúzió:
Roma büntető: kettő jogos elmaradt, egy jogtalan megadva
Liverpool büntető: kettő jogos elmaradt.
Ne ragozzuk. Fölösleges.
A City pedig jobb volt az összes csapatnál ebben a kiírásban (is) a mutatott teljesítmények alapján, ezt váltig állítom, kivéve a Poolt. 😊 De nem bánom az underdog szerepet, sőt.
kristóf17
Amúgy felesleges szócséplés az egész. A két meccsen nem egy, nem két óriási hibája volt a két bírói gárdának. Érzésre több kedvezett a Liverpoolnak, mégsem ebben érzem a vesztünk, hanem Juan Jesus besárgulása és a lecserelése közötti percekben voltunk méretes pecsek az első meccsen. 2x20 perc alatt azt csinált velünk a Liverpool, amit csak akart. Onnantól kezdve én végig azt éreztem a Liverpool visszament preventívbe. Láttunk korábban nfl-ben is ilyenen rajtavesztő csapatokat. Végül ezzel a hozzáállással is célt érték. Ha x gólt, 11-est megadják nekünk vagy a Poolnak nem az övéik közül, akkor gondolom váltottak volna. Egyedül ha dupla büntetést kaptak volna az angolok, akkor kérdéses számomra, ha nagyon szorult volna a kötél képesek lettek volna váltani? Passz. Mindenesetre én már annak is örülök, h van olyan narratíva, ha xy bírói ítélet másként történik a Lupi BL döntős lehetne. 😊 Ehhez azért még kell 6 pont a bajnokságban, különben vegyes érzéseim lesznek a szezonról.
dawyd728
Illetve egy ilyen párharc után, ami a foci ünnepe volt, - ide-oda tévedések, itt-ott egyéni hibák, nagy gólok, kiváló megmozdulások - nem biztos, hogy erről kellene szólnia a másnapoknak. Egyöntetű a tisztelgés a Roma előtt minden értelmes Pool drukkernél ahogy olvasom, nagyon helyesen. Ennek ez a lényege, és erre rá is szolgált mindkét csapat. Ninja meg hála az égnek, hogy varrt egy ekkora gólt. Imádom a srác stílusát, játékát.
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
DDR látta, csak messze volt, ezért megkérdezte Dzekot, h reklamáljon-e a bírónál, mint csk, de a bosnyák azt mondta szerinte nem volt kéz.Milyen érdekes, hogy nincs háborgás a tegnapi elmaradt tizi + piros kombó miatt.... 😊Ha jól tudom még
flzoliEl ShaarawyDe Rossi is azt nyilatkozta, hogy Dzeko és Ő sem vette észre a kezezést. 😊
És azért nem háborognak annyira szerintem, mert, mint már írtam, Manét két kézzel lökték, sima 11es, Gini olyan bodicseket kapott, sima 11es (ha vonalon, vagy belül volt), éééés ráadásul Klavannál nem volt 11es a végén, vagy, ha igen, akkor Naingolannál is előtte 15 perccel 😊 (egész véletlen nem reklamálok miatta, mert nem volt büntető) Ugyanígy Kariusnál is 11es és TAA is 11es, egyik sem piros, konklúzió:
Ne ragozzuk. Fölösleges.
A City pedig jobb volt az összes csapatnál ebben a kiírásban (is) a mutatott teljesítmények alapján, ezt váltig állítom, kivéve a Poolt. 😊 De nem bánom az underdog szerepet, sőt.
kristóf17
Amúgy felesleges szócséplés az egész. A két meccsen nem egy, nem két óriási hibája volt a két bírói gárdának. Érzésre több kedvezett a Liverpoolnak, mégsem ebben érzem a vesztünk, hanem Juan Jesus besárgulása és a lecserelése közötti percekben voltunk méretes pecsek az első meccsen. 2x20 perc alatt azt csinált velünk a Liverpool, amit csak akart. Onnantól kezdve én végig azt éreztem a Liverpool visszament preventívbe. Láttunk korábban nfl-ben is ilyenen rajtavesztő csapatokat. Végül ezzel a hozzáállással is célt érték. Ha x gólt, 11-est megadják nekünk vagy a Poolnak nem az övéik közül, akkor gondolom váltottak volna. Egyedül ha dupla büntetést kaptak volna az angolok, akkor kérdéses számomra, ha nagyon szorult volna a kötél képesek lettek volna váltani? Passz. Mindenesetre én már annak is örülök, h van olyan narratíva, ha xy bírói ítélet másként történik a Lupi BL döntős lehetne. 😊 Ehhez azért még kell 6 pont a bajnokságban, különben vegyes érzéseim lesznek a szezonról.
több mint 7 éve
Azért ízlelgessük kicsit micsoda veretes névsoron jutott túl a Pool idén:Na látod, ez egy tény. 😀
flzoli

több mint 7 éve
Az utobbó 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.Mondjuk kristof minden csak nem madrid hater 😀 , igaz a Pool drukker az stimmel.
Matthew99
de a kettős mércét aláírom, ha ez a mi meccsünkön történt volna tuti kiakadt volna mindenki. (Ha a Roma helyében lettünk volna azért, ha a Pool helyében, akkor meg azért 😀)
én mostmár jobban drukkolok a döntőben a bírónak mint a saját csapatomnak, hogy nehogy véletlenül hibázzon a javunkra.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Nem biztos hogy az a hibás, aki bárhová megy ontja a gólokat, csak a válogatottban nem.most rólam beszélsz? 😀
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Az utóbbi 10 oldal konklúziója: Pool drukkerekkel és Madrid haterekkel vitakozni kb annyi értelme van mint a Patsesekkel.
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Milyen érdekes, hogy nincs háborgás a tegnapi elmaradt tizi + piros kombó miatt.... 😊Ha jól tudom még
flzoli
Ne ragozzuk. Fölösleges.
Szerkesztette: kristóf17
több mint 7 éve
Milyen érdekes, hogy nincs háborgás a tegnapi elmaradt tizi + piros kombó miatt.... 😊arany bogár, ha szerinted ezt három bíró nézte be, akkor ülj vissza általános iskola első osztályba.
flzoli
Skomina benézte, de ő nagyon. az egy. a többiek mind takarásban voltak, vagy félpályányi távolságban, vagy félpályányi távolságban takarásban.
sírás meg nem ment, nagyjából mindenki elismerte, hogy tizenegyes, narancssárga, de kb egyetlen szitut nem fújtak normálisan a két meccsen.