Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Újpesten megint érdekes nevek röpködnek(Szekeres,Debreceni,Vass,Csiki).Mondjuk Debreceni nem hiszem, hogy olyan hú de nagy anyagi tétel lenne. Sajnos. 😕
Kétlem hogy a belga ennyi pénzt tenne az Újpestbe.Kenny
több mint 11 éve
Újpesten megint érdekes nevek röpködnek(Szekeres,Debreceni,Vass,Csiki).Kétlem hogy a belga ennyi pénzt tenne az Újpestbe.
több mint 11 éve
rendkívül odaillő zenével:hát a Pisont Pista mit csináljon? Kint játszott vagy nyolc évet, gondolom azóta abból a lóvéból él 😀berger90Nézzük a jó oldalát, nem botránkoztunk meg, azon meg nyilván már nem szabad hogy a stúdióban több szó esett az izraeli labdarúgás egekbe magasztalásáról mint a meccsről.Geerién kikapcsoltam mert gyomorforgató,hogy mi folyik ott.Kenny
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
hát a Pisont Pista mit csináljon? Kint játszott vagy nyolc évet, gondolom azóta abból a lóvéból él 😀Nézzük a jó oldalát, nem botránkoztunk meg, azon meg nyilván már nem szabad hogy a stúdióban több szó esett az izraeli labdarúgás egekbe magasztalásáról mint a meccsről.Geerién kikapcsoltam mert gyomorforgató,hogy mi folyik ott.Kenny
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Én is írtam, hogy türelem, alázat nincs a srácban.ácsiácsi,thiago hozzáállásával sose volt baj,az a baj hogy az apja egy pénzéhes barom,aki 2 éve tömi a fejét hülyeségekkel.itt az eredménye.Kennyén kérek elnézést, itt a helyem.A Honvéd a következő kört mikor játssza le? Még augusztusban? Lesz magyar csapat amely túléli egyáltalán a nyarat?Amadeus91holnap bazzeg.Höri
más: "Thiago Münchenben évi négymilliót keres majd, aláírási pénzt nem kért, sőt, állítólag ő maga is beszállt vételárába azzal, hogy lemondott bizonyos neki járó kifizetésekről."
pedig azt mondták róla, hogy nem alázatos.Amadeus91
Ez továbbra is tartom. Ha lenne, akkor kicsit türelmesebb lett volna, mert tavaly sem játszott keveset, idén még többet játszott volna... A nyarankénti rinyálása nem volt szimpi.
De azt értem, hogy miért ment Pep-hez. Jobban el tudom fogadni, mint a MU-t. Sok sikert Nekik!
Abban igazad van, én sem tudok róla, hogy lett volna Vele komolyabb probléma.
Nekem mintha egy gólöröm beugrana egy sokgólos meccsen, ahol Puyol állította le (meg is találtam):
www.youtube.com/watch?v=nZOESkiL0HM
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
A Honvéd a következő kört mikor játssza le? Még augusztusban? Lesz magyar csapat amely túléli egyáltalán a nyarat?Amadeus91Hacsak valami kisebb csoda nem történik, nem lesz. Sőt, lehet már augusztusban nem lesz magyar csapat az európai kupákban (bár Kovács Péterék nincsenek jó formában, igaz a Loki se...)
a bajnokság színvonala minden évben nő, keresd vissza az előző évzáró elemzéseket.Mit akarsz, egyszer a Loki megélte nem olyan rég a tavaszt is az UEFA kupában (asszem a 3. fordulót áttolták akkora, és februárban kikaptak a Brugestől.). 😀
1986 óta folyamatosan egyre erősebb a liga, mégse nyerünk soha, igazi misztikum!Höri
több mint 11 éve
Sajnálom a Győrt, de legalább jól kerestem ma rajtuk -is- (mindezt úgy, hogy egyszer sem raktam direkt ellenük - azért ez ám a valami!).
több mint 11 éve
a bajnokság színvonala minden évben nő, keresd vissza az előző évzáró elemzéseket.1986 óta folyamatosan egyre erősebb a liga, mégse nyerünk soha, igazi misztikum!
több mint 11 éve
Ilyenkor Csányi mit mond? Hogy tovább emelkedett a magyar foci színvonala, csak a többieké mégjobban??? Vazze tényleg röhej, hogy augusztusban nem lesz csapatunk a kupákban??? SZÉGYEN LENNE!
több mint 11 éve
Nekem a győrről a celik nikci hozzáállása jutotott eszembe. Az mb1 szìnvonala emelkedik, lipták formája meg különösen bìztató a sorsdöntő válogatott meccsek előtt 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
közben nézegetem a pletyka rovatot, Gustavo mehet Mou-hoz a Dinamóba, Robben pedig kikerülhet a kezdőből, Martínez hátra Boateng mellé a védelembe.Neuer
Lahm-Boateng-Martínez-Alaba
Thiago-Schweini
Müller-Kroos-Götze
Ribéry
ezt rebesgetik
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
ácsiácsi,thiago hozzáállásával sose volt baj,az a baj hogy az apja egy pénzéhes barom,aki 2 éve tömi a fejét hülyeségekkel.itt az eredménye.én kérek elnézést, itt a helyem.A Honvéd a következő kört mikor játssza le? Még augusztusban? Lesz magyar csapat amely túléli egyáltalán a nyarat?Amadeus91holnap bazzeg.Höri
más: "Thiago Münchenben évi négymilliót keres majd, aláírási pénzt nem kért, sőt, állítólag ő maga is beszállt vételárába azzal, hogy lemondott bizonyos neki járó kifizetésekről."
pedig azt mondták róla, hogy nem alázatos.Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
én kérek elnézést, itt a helyem.A Honvéd a következő kört mikor játssza le? Még augusztusban? Lesz magyar csapat amely túléli egyáltalán a nyarat?Amadeus91holnap bazzeg.Höri
pedig azt mondták róla, hogy nem alázatos.
több mint 11 éve
A Honvéd a következő kört mikor játssza le? Még augusztusban? Lesz magyar csapat amely túléli egyáltalán a nyarat?Amadeus91holnap bazzeg.
több mint 11 éve
Nézzük a jó oldalát, nem botránkoztunk meg, azon meg nyilván már nem szabad hogy a stúdióban több szó esett az izraeli labdarúgás egekbe magasztalásáról mint a meccsről.Geerién kikapcsoltam mert gyomorforgató,hogy mi folyik ott.
több mint 11 éve
Nézzük a jó oldalát, nem botránkoztunk meg, azon meg nyilván már nem szabad hogy a stúdióban több szó esett az izraeli labdarúgás egekbe magasztalásáról mint a meccsről.
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
A Honvéd a következő kört mikor játssza le? Még augusztusban? Lesz magyar csapat amely túléli egyáltalán a nyarat?
több mint 11 éve
Mekkora szerencsétlenkedés volt ez megint, jóég! Nevetséges, tényleg hagyjuk mi ezt a nemzetközi porondot.
több mint 11 éve
A magyar bajnokság elő két helyezettje megmutatta, hogy miért kellene az harmadosztályig minden csapat stadionjában krumplit vagy búzát termeszteni......A Vojvodina ellen valszeg mi is megrotyogunk (ne így legyen), aztán nem fognak elfáradni az aranylábú gyerekek a szerda-szombat tempóban.......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
közük se volt.de valahogy nem tudom sajnálni őket.
több mint 11 éve
akkor marad a Honvéd. sanszos az új MB1 szezonra nem kell idegeskedni az EL sorsolás miatt
több mint 11 éve
Jenőre már nincs is jelzőpeteyDe van.
Csak mind negatív.