Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Miért? nem is a vidibe ment? 😮 😀nah jó, ezt tényleg hadjuk már.... 😀peachez direkt csinálod vagy mi? még az se lehet, hogy Amadeus le van nálad némítva, mert másodszorra az ő kommentjére reagáltál...jjncaaCsak böngészgettem szépen, és a hir24-en találtam a hírt.
Olvastam Amadeus kommentjét, de egy szóval sem említett csapatot!laccoo74
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
nah jó, ezt tényleg hadjuk már.... 😀ez direkt csinálod vagy mi? még az se lehet, hogy Amadeus le van nálad némítva, mert másodszorra az ő kommentjére reagáltál...jjncaaCsak böngészgettem szépen, és a hir24-en találtam a hírt.
Olvastam Amadeus kommentjét, de egy szóval sem említett csapatot!laccoo74
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
ez direkt csinálod vagy mi? még az se lehet, hogy Amadeus le van nálad némítva, mert másodszorra az ő kommentjére reagáltál...jjncaaCsak böngészgettem szépen, és a hir24-en találtam a hírt.
Olvastam Amadeus kommentjét, de egy szóval sem említett csapatot!
Ebből nekem nem derült ki, hogy hová igazol a csávó.
Amúgy van ő már annyira lesántult, hogy külföldön ne érvényesülhessen.
Ide meg jó lesz.
több mint 11 éve
Hallottátok, hogy Juhász a vidibe ment?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Nem vicc!Elcsattan majd pár pofon a stadionokba tuti 😊 De hát az a fő, hogy családbarát stadionok legyenek.
kuruc.info/r/6/115170/NB2
Samaras játszott?
több mint 11 éve
ez direkt csinálod vagy mi? még az se lehet, hogy Amadeus le van nálad némítva, mert másodszorra az ő kommentjére reagáltál...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
Juhász a Videotoné.laccoo74tényleg?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Juhász a Videotoné.
több mint 11 éve
Juhász nemet mondott a biszem-baszom ajánlatokra és hazatért a Mennyei Bajnokságba.Amadeus91remélem olvasta valaki a kommentemet az előző juhászos cikknél az nso-n 😊 van ennél nagyobb hírem is, csak még nem árulhatom el...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Újpesten megint érdekes nevek röpködnek(Szekeres,Debreceni,Vass,Csiki).Mindegy mar, csak legalabb mar valakik ropkodjenek, meg jojjenek is, mert eddig keret alapjan kb a kiesestol is felek.
Kétlem hogy a belga ennyi pénzt tenne az Újpestbe.Kenny
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
Juhász nemet mondott a biszem-baszom ajánlatokra és hazatért a Mennyei Bajnokságba.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Most nézem, hogy index.hu a forrás, szóval valószínűleg igen?!MLSZ: Minden második buzipár ingyen mehet be a meccsekre a családi szektorokba.Ez most ugye csak vicc?Mikey
LOOL!!!!!!Kiss
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Mikey
18 754
MLSZ: Minden második buzipár ingyen mehet be a meccsekre a családi szektorokba.Ez most ugye csak vicc?
LOOL!!!!!!Kiss
több mint 11 éve
Örök klasszikus!
Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.
Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani.Sobri Jóska
több mint 11 éve
MLSZ: Minden második buzipár ingyen mehet be a meccsekre a családi szektorokba.LOOL!!!!!!
Samaras játszott?
több mint 11 éve
"Az MLSZ által újonnan indított U21-es, junior bajnokságban indítja fiatal tehetségeiből álló csapatát az MTK Budapest.Második csapatunk ezzel egyidejűleg visszalép a harmadosztályú bajnokságban való szerepléstől. A legjobb teljesítményt nyújtó fiatalok az első csapat keretével folytathatják a munkát, míg a többiek felkészülnek az U21-es pontvadászatra."
Ezért érdemes volt kitömni a 'barcikát 😀
egyébként nem az izraeli csapatot kell megverni, ez benne volt a pakliban hogy nem sikerül, hanem a Fidinek a monenegróit... Attól hogy lecidáztatott a Maccabi nem lettünk szarabbak, teljesen papír eredmény (játéktól függetlenül) attól viszont igen hogy a Mladostot se sikerült megverni.
Az meg hogy milyen játékkal esünk ki nem tök mindegy? A lényegen nem változtat, tavaly egyből kiestünk a Senica ellen, attól a ténytől hogy játékban jobbak voltunk nem lettem boldogabb.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
nem,asszem nso-n olvastam még tegnap este.Nem tudom hol olvastam de igaz,hogy úgy játszott a Győr tegnap ahogy a válogatott szokott esélyesebb csapat ellen.Beszarian,csatár nélkül.Kennytalán két kommenttel előtted?jjncaa
több mint 11 éve
Nem tudom hol olvastam de igaz,hogy úgy játszott a Győr tegnap ahogy a válogatott szokott esélyesebb csapat ellen.Beszarian,csatár nélkül.Kennytalán két kommenttel előtted?
---
több mint 11 éve
Azért a Maccabi egy nagyságrenddel jobb csapat, elméletben is, és ez most gyakorlatban is megmutatkozott.Vagyis egy ilyen "eleve lefutott" felállásban lehet szerencse, vagy foghat ki az ellenfél rossz napot, de a papírforma az, ami történt, még ha nehéz is elfogadni.
Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.
Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani.
több mint 11 éve
"Olvasónk rövid beszámolója a tegnapi győri BL-selejtezőről:"Hazaáruló, szarházi tarsoly csaba, klement tibor és horváth cs. attila plusz a patent security. Na, meg a rendőrök! Életemben nem aláztak meg úgy, mint ma és a többi győri szurkolót.
A hazai oldalon három lépcsős beléptetési rendszer volt. Elsőnek még a cipőből is ki kellett lépni, mert azt is átnézték. Most sokan azt fogják hinni, hogy be vagyok baszva, pedig nem és tényleg így volt. Utána jött a rendőrsorfal, ahol minden zsebet átnéztek, még a cigisdobozt is. Rajtam egy Árpád Nemzetsége feliratú póló volt, amin volt Árpád-sávos zászló is, ezt le akarták vettetni, de a végén azért csak beengedtek. Utána már "csak" a jegyellenőrzés volt. A metélt gecik meg mindenféle pirót bevihettek.
Kurva anyátokat ETO vezetők!!!!
Ennyi megaláztatás után meg mit kaptunk a lelátón? Egy lélektelen szar játékot! Mostantól üldögéljen a lelátón a faszszopó zsidóbérenc vezetőség a tarsoly gecivel az élen. Többet nem megyek ki a meccsre."
Nem tudom hol olvastam de igaz,hogy úgy játszott a Győr tegnap ahogy a válogatott szokott esélyesebb csapat ellen.Beszarian,csatár nélkül.
több mint 11 éve
és azt se felejtsük el - írja le nyugodtan, hogy ezt mondtam - olyan h taktika nem létezik. ha akarom támadó, ha akarom védekező szellemben játszunk.... ! tegnap az eto és pintér korszakalkotó új elemhez nyúltak, a szellem nélküli játékhoz 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Az ETO tegnapi produkcióját leginkább a szerethető Sándorunk által vezetett nemzeti 11 beszari játékához lehet hasonlítani. Az egy dolog, hogy jobb az ellenfél, de úgy is kilehetett volna kapni 2-0-ra, hogy legalább felvállalsz egy olyan futballt, ami miatt nem kell 3 napig magyarázkodni. Kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy a válogatott mit fog játszani Bukarestben egy olyan meccsen, amit megkell nyerni. Lehet csatár nélkül állunk majd fel. Minek az.A másik, hogy ha már nem mer támadni, akkor a védekezést szervezte volna meg. Dehát ugye az sem ment, pedig védekezni ugye mindenki tud, onnan meg a kontratámadások adják magukat, mert ott nagy területek maradnak üresen. Dehát Paulo Sousa tavaly semmi újat nem hozott a magyar futballba, igaz ő sem támadó szellemben játszatta a csapatát, de nem is kellett minden 3 percben köpni egyet a helyezkedési hibáktól, a zsinórban elvesztett párharcokból.