Bowldog Hálaadást!

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
ez direkt csinálod vagy mi? még az se lehet, hogy Amadeus le van nálad némítva, mert másodszorra az ő kommentjére reagáltál...jjncaa
Csak böngészgettem szépen, és a hir24-en találtam a hírt.
Olvastam Amadeus kommentjét, de egy szóval sem említett csapatot!laccoo74
nah jó, ezt tényleg hadjuk már.... 😀peach
Miért? nem is a vidibe ment? 😮 😀

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
ez direkt csinálod vagy mi? még az se lehet, hogy Amadeus le van nálad némítva, mert másodszorra az ő kommentjére reagáltál...jjncaa
Olvastam Amadeus kommentjét, de egy szóval sem említett csapatot!laccoo74
nah jó, ezt tényleg hadjuk már.... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Olvastam Amadeus kommentjét, de egy szóval sem említett csapatot!
Ebből nekem nem derült ki, hogy hová igazol a csávó.
Amúgy van ő már annyira lesántult, hogy külföldön ne érvényesülhessen.
Ide meg jó lesz.
több mint 11 éve
Hallottátok, hogy Juhász a vidibe ment?

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Nem vicc!

kuruc.info/r/6/115170/NB2
Elcsattan majd pár pofon a stadionokba tuti 😊 De hát az a fő, hogy családbarát stadionok legyenek.

Bode
Samaras játszott?
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
ez direkt csinálod vagy mi? még az se lehet, hogy Amadeus le van nálad némítva, mert másodszorra az ő kommentjére reagáltál...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Nem vicc!

kuruc.info/r/6/115170/
több mint 11 éve
 www.vidi.hu/2013/07/18/juhasz-roland-a-vidihez-szerzodott.html

Ja
több mint 11 éve
Juhász a Videotoné.laccoo74
tényleg?

több mint 11 éve
Juhász a Videotoné.
több mint 11 éve
Juhász nemet mondott a biszem-baszom ajánlatokra és hazatért a Mennyei Bajnokságba.Amadeus91
remélem olvasta valaki a kommentemet az előző juhászos cikknél az nso-n 😊 van ennél nagyobb hírem is, csak még nem árulhatom el...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Újpesten megint érdekes nevek röpködnek(Szekeres,Debreceni,Vass,Csiki).
Kétlem hogy a belga ennyi pénzt tenne az Újpestbe.Kenny
Mindegy mar, csak legalabb mar valakik ropkodjenek, meg jojjenek is, mert eddig keret alapjan kb a kiesestol is felek.
több mint 11 éve
Juhász nemet mondott a biszem-baszom ajánlatokra és hazatért a Mennyei Bajnokságba.

több mint 11 éve
MLSZ: Minden második buzipár ingyen mehet be a meccsekre a családi szektorokba.
LOOL!!!!!!Kiss
Ez most ugye csak vicc?Mikey
Most nézem, hogy index.hu a forrás, szóval valószínűleg igen?!

Bode
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
LOOL!!!!!!Kiss
Ez most ugye csak vicc?
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.
Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani.
Sobri Jóska
Örök klasszikus!
több mint 11 éve
LOOL!!!!!!

Bode
Samaras játszott?
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
"Az MLSZ által újonnan indított U21-es, junior bajnokságban indítja fiatal tehetségeiből álló csapatát az MTK Budapest.

Második csapatunk ezzel egyidejűleg visszalép a harmadosztályú bajnokságban való szerepléstől. A legjobb teljesítményt nyújtó fiatalok az első csapat keretével folytathatják a munkát, míg a többiek felkészülnek az U21-es pontvadászatra."

Ezért érdemes volt kitömni a 'barcikát 😀

egyébként nem az izraeli csapatot kell megverni, ez benne volt a pakliban hogy nem sikerül, hanem a Fidinek a monenegróit... Attól hogy lecidáztatott a Maccabi nem lettünk szarabbak, teljesen papír eredmény (játéktól függetlenül) attól viszont igen hogy a Mladostot se sikerült megverni.
Az meg hogy milyen játékkal esünk ki nem tök mindegy? A lényegen nem változtat, tavaly egyből kiestünk a Senica ellen, attól a ténytől hogy játékban jobbak voltunk nem lettem boldogabb.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Nem tudom hol olvastam de igaz,hogy úgy játszott a Győr tegnap ahogy a válogatott szokott esélyesebb csapat ellen.Beszarian,csatár nélkül.Kenny
talán két kommenttel előtted?jjncaa
nem,asszem nso-n olvastam még tegnap este.

több mint 11 éve
Nem tudom hol olvastam de igaz,hogy úgy játszott a Győr tegnap ahogy a válogatott szokott esélyesebb csapat ellen.Beszarian,csatár nélkül.Kenny
talán két kommenttel előtted?

---
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 451 — #NoStress
Azért a Maccabi egy nagyságrenddel jobb csapat, elméletben is, és ez most gyakorlatban is megmutatkozott.
Vagyis egy ilyen "eleve lefutott" felállásban lehet szerencse, vagy foghat ki az ellenfél rossz napot, de a papírforma az, ami történt, még ha nehéz is elfogadni.

Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük.
Aztán gyors 3 góltól megzavarodtunk egy kicsit, egyszerűen kihagytak a fiúk és gyorsan bekaptunk még kettőt.
A 13-nál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
"Olvasónk rövid beszámolója a tegnapi győri BL-selejtezőről:

"Hazaáruló, szarházi tarsoly csaba, klement tibor és horváth cs. attila plusz a patent security. Na, meg a rendőrök! Életemben nem aláztak meg úgy, mint ma és a többi győri szurkolót.

A hazai oldalon három lépcsős beléptetési rendszer volt. Elsőnek még a cipőből is ki kellett lépni, mert azt is átnézték. Most sokan azt fogják hinni, hogy be vagyok baszva, pedig nem és tényleg így volt. Utána jött a rendőrsorfal, ahol minden zsebet átnéztek, még a cigisdobozt is. Rajtam egy Árpád Nemzetsége feliratú póló volt, amin volt Árpád-sávos zászló is, ezt le akarták vettetni, de a végén azért csak beengedtek. Utána már "csak" a jegyellenőrzés volt. A metélt gecik meg mindenféle pirót bevihettek.

Kurva anyátokat ETO vezetők!!!!

Ennyi megaláztatás után meg mit kaptunk a lelátón? Egy lélektelen szar játékot! Mostantól üldögéljen a lelátón a faszszopó zsidóbérenc vezetőség a tarsoly gecivel az élen. Többet nem megyek ki a meccsre."

Nem tudom hol olvastam de igaz,hogy úgy játszott a Győr tegnap ahogy a válogatott szokott esélyesebb csapat ellen.Beszarian,csatár nélkül.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
és azt se felejtsük el - írja le nyugodtan, hogy ezt mondtam - olyan h taktika nem létezik. ha akarom támadó, ha akarom védekező szellemben játszunk.... !

tegnap az eto és pintér korszakalkotó új elemhez nyúltak, a szellem nélküli játékhoz 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az ETO tegnapi produkcióját leginkább a szerethető Sándorunk által vezetett nemzeti 11 beszari játékához lehet hasonlítani. Az egy dolog, hogy jobb az ellenfél, de úgy is kilehetett volna kapni 2-0-ra, hogy legalább felvállalsz egy olyan futballt, ami miatt nem kell 3 napig magyarázkodni. Kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy a válogatott mit fog játszani Bukarestben egy olyan meccsen, amit megkell nyerni. Lehet csatár nélkül állunk majd fel. Minek az.

A másik, hogy ha már nem mer támadni, akkor a védekezést szervezte volna meg. Dehát ugye az sem ment, pedig védekezni ugye mindenki tud, onnan meg a kontratámadások adják magukat, mert ott nagy területek maradnak üresen. Dehát Paulo Sousa tavaly semmi újat nem hozott a magyar futballba, igaz ő sem támadó szellemben játszatta a csapatát, de nem is kellett minden 3 percben köpni egyet a helyezkedési hibáktól, a zsinórban elvesztett párharcokból.