Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Mikey
18 754
Állítólag Pepe Reina a Nápolyhoz kerülhet kölcsönbe. o_OMignolet leigazolásával egyértelmű volt, hogy távozni fog, de én ezt úgy gondoltam, hogy eladja a csapat...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
na most megy el az összes ultra a gecibe nálunk is. ugyanazok akarnak ŐSZINTE ÉS IGAZ KOMMUNIKÁCIÓT, akik halálosan megfenyegették a saját játékosaikat (emlékezetes Paks elleni 0-6 után), és Balajcza tényleg majdnem le is lépett miattuk?AztaQ! mi történt, hogy valaki nem vetít? www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/balajcza-a-kieses-ellen-kell-harcolnia-az-ujpestnek-2263867HöriKi is basszák hamarosan.
A szurkolók véleménye:
"Elfogadhatatlannak tartjuk továbbá szeretet csapatunk körül kialakult helyzetet. Semmilyen körülmények között nem fogadjuk el, hogy bárki egy nemzetközi családi futballpiac fiókcsapatának tekintse az Újpestet. Mi nem vállalkozásként tekintünk erre a legendás klubra, mi főként jó magyar játékosokat akarunk látni a csapatban, és nem átmenetileg nálunk elhelyezett külföldi tucatzsoldosokat. Aggódva figyeljük az átigazolási híreket, nem látjuk biztosítottnak az Újpest helyzetét sem a nagycsapat, sem az utánpótlás területén. Elfogadhatatlannak és felháborítónak tartjuk Szlezák Zoltán Újpesti Legendánk eltávolítását. Mi nem facebook oldalt, instagram képeket és twitter bejegyzéseket szeretnénk látni, hanem ŐSZINTE és IGAZ KOMMUNIKÁCIÓT, valamint eredményes, BAJNOKI CÍMRE ESÉLYES ÚJPESTET!
RENDET KÖVETELÜNK ÚJPESTEN! Amíg ennek jeleit nem látjuk megvalósulni, és amíg,a regisztráció intézménye él,addig szervezett szinten továbbra sem fogunk szurkolni és erre kérjük a velünk egyetértő és az Újpest helyzetéért szintén aggódó szurkolótársainkat is. Mi nem fogjuk és nem is akarjuk megtiltani a szurkolást, mi csak azt szeretnénk, ha a szívünk legmélyéből kiüvöltött "Hajrá Lilák!" felkiáltás egy, a hagyományokhoz méltó csapatnak szóljon, akit egy tisztességes vezetőség és stáb irányít. Ez pedig a jelenlegi belga tulajdonossal egyre kevésbé látszik megvalósíthatónak...
ULTRAS ÚJPEST"Bazzani
Ja, és nem huhogni kéne, hanem szurkolni, bazmeg. Legalább mi álljunk a csapat mögé, ha már szétlopják. Anyázást hallva semelyik futballista nem tud jól teljesíteni. Esküszöm, lehet hogy jégkorongban botrányszar évek óta a klub, de hogy ott teljesen családi hangulat van, az tuti. Évek óta szurkolunk a csarnokban úgy, hogy tudjuk, bajnoki címre még hosszú-hosszú évekig semmi esély nincsen. Ezt hívom én rendes szurkolói magatartásnak, lila szívnek, nem a kurva huhogást, meg a nyilatkozatok fingását.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
AztaQ! mi történt, hogy valaki nem vetít? www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/balajcza-a-kieses-ellen-kell-harcolnia-az-ujpestnek-2263867HöriKi is basszák hamarosan.
A szurkolók véleménye:
"Elfogadhatatlannak tartjuk továbbá szeretet csapatunk körül kialakult helyzetet. Semmilyen körülmények között nem fogadjuk el, hogy bárki egy nemzetközi családi futballpiac fiókcsapatának tekintse az Újpestet. Mi nem vállalkozásként tekintünk erre a legendás klubra, mi főként jó magyar játékosokat akarunk látni a csapatban, és nem átmenetileg nálunk elhelyezett külföldi tucatzsoldosokat. Aggódva figyeljük az átigazolási híreket, nem látjuk biztosítottnak az Újpest helyzetét sem a nagycsapat, sem az utánpótlás területén. Elfogadhatatlannak és felháborítónak tartjuk Szlezák Zoltán Újpesti Legendánk eltávolítását. Mi nem facebook oldalt, instagram képeket és twitter bejegyzéseket szeretnénk látni, hanem ŐSZINTE és IGAZ KOMMUNIKÁCIÓT, valamint eredményes, BAJNOKI CÍMRE ESÉLYES ÚJPESTET!
RENDET KÖVETELÜNK ÚJPESTEN! Amíg ennek jeleit nem látjuk megvalósulni, és amíg,a regisztráció intézménye él,addig szervezett szinten továbbra sem fogunk szurkolni és erre kérjük a velünk egyetértő és az Újpest helyzetéért szintén aggódó szurkolótársainkat is. Mi nem fogjuk és nem is akarjuk megtiltani a szurkolást, mi csak azt szeretnénk, ha a szívünk legmélyéből kiüvöltött "Hajrá Lilák!" felkiáltás egy, a hagyományokhoz méltó csapatnak szóljon, akit egy tisztességes vezetőség és stáb irányít. Ez pedig a jelenlegi belga tulajdonossal egyre kevésbé látszik megvalósíthatónak...
ULTRAS ÚJPEST"
több mint 11 éve
AztaQ! mi történt, hogy valaki nem vetít? www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/balajcza-a-kieses-ellen-kell-harcolnia-az-ujpestnek-2263867
több mint 11 éve
mexikói labdarúgás 😊espndeportes.espn.go.com/videohub/video/clipDeportes?id=1853603
¡GOLAZO!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ownage... 😀(azt hiszem el is kezdtük a trasht a 2. fordulóra... 😊 )
|
több mint 11 éve
Legalább annyira, mint amit a csapata produkált az EL-ben 😀ez egy igen színvonalas komment volt 😊Farkycsak kár hogy nem fekete fehér és rácsok mögött vannak a majmok 😀 fotosop expert lennék meg is csinálnám pár banánnalpeteyDiósgyőri vagyok, de ez tényleg gyönyörű!kristof
végre hosszanti zöld-fehér csíkos mez újra!!! nekem nagyon bejövős! KELL...Divat
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
Zé Roberto 39 évesen is nyomja mégcriminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
ez egy igen színvonalas komment volt 😊csak kár hogy nem fekete fehér és rácsok mögött vannak a majmok 😀 fotosop expert lennék meg is csinálnám pár banánnalpeteyDiósgyőri vagyok, de ez tényleg gyönyörű!kristof
végre hosszanti zöld-fehér csíkos mez újra!!! nekem nagyon bejövős! KELL...Divat
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
na Divat mikor térünk meg az iszlámhoz? interthorir75%sutianaplegalább dől majd a lé....v nem! 😊
|
több mint 11 éve
Détári is free agent nem?Zolee23legalább meg mutatná nekik h kell csinálni! 😀
|
több mint 11 éve
Zöld-fehér mez csakis keresztcsíkos ami bejön és csak a keltiké!több mint 11 éve
Hendrix
1 555
Détári is free agent nem?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Idén is lesz MB1 fantasy, akit érdekel itt lehet jelentkezni:több mint 11 éve
Csak az apuka.Egyszer volt itt, szerintem nem lesz gyakori vendég a Bozsikban. Ahogy remélem a fia se kerül túl sokszor pályára...
Kismancsini nem hagyná itt az MB1et holmi Barszelonáért.
Nagymancsini meg azóta Honvéd drukker mióta majdnem kiverték a Doriat a BEK döntős évben? Vagy csak a fia miatt jár a meccsekre? 😊Bazzani
több mint 11 éve
Csak az apuka.Kismancsini nem hagyná itt az MB1et holmi Barszelonáért.
Nagymancsini meg azóta Honvéd drukker mióta majdnem kiverték a Doriat a BEK döntős évben? Vagy csak a fia miatt jár a meccsekre? 😊
több mint 11 éve
Igen.Jöhet Laudrup vagy BielsaKennyMancini is elérhető asszemgabtsi
több mint 11 éve
Jöhet Laudrup vagy BielsaKennyMancini is elérhető asszem
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
na Divat mikor térünk meg az iszlámhoz? interthorir75%
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
VÉGRE
évek óta erre vártam, annyi gagyi szar meze volt a csapatnak, végre vehetek egy mezt. Mostanában megyek is haza, zsír ez az új mez!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Akkor Tito vesztésre áll a rákkal szemben 😕 Remélem meggyógyul!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Kispest drukkerek amúgy megnyugodhatnak.Az egyik pirosfekete drukker barátom elmagyarázta ma,hogy "A Honvéd az összes idei hazai EL meccsét 9-0ra nyerte, ezt is annyira fogja mivel a statisztika nem hazudik."
Én megnyugodtam.
több mint 11 éve
Jabloncec jött a Lokinak. Hát lehetett volna jobb és rosszabb is, szerintem meg lehet, ha úgy játszanak, mint tegnap.Schleckja jónak tűnik, de azért előbb hazai pályán harcolják ki a továbbjutást... 😛
|
több mint 11 éve
a Mladost-Senice győztese meg a Sevillát kapja, úgyhogy a Videoton egyrészt sokáig nem menetelt volna, másrészt egy emlékezetes kirándulástól estek el.