Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.biztos, hogy nem lesz félház se ilyen jegyárakkal, 3000 forintot én is sajnálnék érte, pedig terveztem menni
dawyd728

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 7 éve
A Puskás "Akadémia" 2 szektornyi jegyet igényelt a kupadöntőre.majd leraknak addig egy sínpárt a kisvasútnak a Groupamáig 😀
Itt is buszoztatás lesz mint a szavazáson vagy magátol utazik fel mind a négy drukkerük kocsival?
Szánalmas.
Bazzani
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
sajnalatos amiba hamburgnal van de bakker evek ota a kieses ellen kuzdottek szoval tehettek volna barmit.twitter.com/BeardedGenius/status/995323833275043840
ZoliMP

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/interju-126-golt-lottem-megsem-szamitottak-ram-a-valogatottban-szivacs-volt-az-nb-i-korabbi-golkiralyaA berakott idézet annyira Kelet-Európa, hogy az elmondhatatlan.
Leginkább Lothar Matthäus számolt veled.Waltner Róbert. Minden szava arany.
– Igen, ő szerette a játékomat, de sajnos, nála sem tudtam kiteljesedni. Meghívott a németek elleni idegenbeli meccsre készülő keretbe, de pont akkor volt az esküvőm, ezért lemondtam. Ha egy csapattársamhoz hasonlóan, nekem is felajánlja, hogy kifizeti a lakodalmat, ha átrakom egy másik időpontra, gondolkodás nélkül belemegyek. Lehet, hogy akkor nem Torghelle, hanem én rúgok kettőt a németeknek. Sajnálom, hogy kihagytam azt a meccset, főleg úgy, hogy azóta elváltam…
Mikey
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
sajnalatos amiba hamburgnal van de bakker evek ota a kieses ellen kuzdottek szoval tehettek volna barmit.
több mint 7 éve
Gondolom az utánpótlás játékosokat utaztatják fel egyenmelegítőben.hadd lássák, melyik csapatban nem fognak egy percet sem játszani?
gordon
több mint 7 éve
A Puskás "Akadémia" 2 szektornyi jegyet igényelt a kupadöntőre.Gondolom az utánpótlás játékosokat utaztatják fel egyenmelegítőben.
Itt is buszoztatás lesz mint a szavazáson vagy magátol utazik fel mind a négy drukkerük kocsival?
Szánalmas.
Bazzani
Olyan ez mikor annak idején katonákat meg rendőröket vezényeltek ki a stadionokba..
több mint 7 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/interju-126-golt-lottem-megsem-szamitottak-ram-a-valogatottban-szivacs-volt-az-nb-i-korabbi-golkiralyade ő eljutott a bokazsuniorszba, Sanyi meg csak a Palackig. szerintem igaza van.
Leginkább Lothar Matthäus számolt veled.Waltner Róbert. Minden szava arany.
– Igen, ő szerette a játékomat, de sajnos, nála sem tudtam kiteljesedni. Meghívott a németek elleni idegenbeli meccsre készülő keretbe, de pont akkor volt az esküvőm, ezért lemondtam. Ha egy csapattársamhoz hasonlóan, nekem is felajánlja, hogy kifizeti a lakodalmat, ha átrakom egy másik időpontra, gondolkodás nélkül belemegyek. Lehet, hogy akkor nem Torghelle, hanem én rúgok kettőt a németeknek. Sajnálom, hogy kihagytam azt a meccset, főleg úgy, hogy azóta elváltam…
Mikey
több mint 7 éve
www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/interju-126-golt-lottem-megsem-szamitottak-ram-a-valogatottban-szivacs-volt-az-nb-i-korabbi-golkiralyaLeginkább Lothar Matthäus számolt veled.Waltner Róbert. Minden szava arany.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Képzeld ha még jön egy svájci csapat tele migránssal?😊Persze, összekötik egy jó kis Békemenet túrával és mindjárt megvan a létszám 😛 😀de a viccet felretve ez lesz.jonne egy celtic kaliber a selejtezon ahogy a fradinak is johet nem hiszem h labdaszedok es vip vendegek lesznek csak.A lényeg, hogyha valami csoda folytán eljutt az EL döntőig a PAFC akkor születésemtől fogva valójában mindig is PAFC drukker voltam. 😀Majdnem kiköptem a vizet 😀 Nyilván odáig el fog jutni a Pintér és társai (támogató Mészáros és Mészáros), hogy egy értelmes csapat megnézhesse Európa legszebb stadionját. A kazah bajnok meg nem hiszem, hogy több nézőt vonz mint a híres nyugat-magyarországi rangadó a Paks ellen.ha a pafc megy europaba es nevesebb csapat jon ugyis tobben lesznek a meccsen.anno a dunaferr megtoltotte a raba eto stadiont de a zte is a puskast.Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
www.hatharom.com/2018/05/09/ilyen-abszurd-ohaj-is-csak-a-magyar-fociban-lehetseges?h3_refsite=tf_50_szurkolo_felcsut_20180509
Basszus ezek ha tényleg üzleti alapon működnének akkor labdát se tudnának venni a csapatnak.
Matthew99
Tejesember
ZoliMP
Matthew99
Tejesember
ZoliMP
dande
több mint 7 éve
Persze, összekötik egy jó kis Békemenet túrával és mindjárt megvan a létszám 😛 😀de a viccet felretve ez lesz.jonne egy celtic kaliber a selejtezon ahogy a fradinak is johet nem hiszem h labdaszedok es vip vendegek lesznek csak.A lényeg, hogyha valami csoda folytán eljutt az EL döntőig a PAFC akkor születésemtől fogva valójában mindig is PAFC drukker voltam. 😀Majdnem kiköptem a vizet 😀 Nyilván odáig el fog jutni a Pintér és társai (támogató Mészáros és Mészáros), hogy egy értelmes csapat megnézhesse Európa legszebb stadionját. A kazah bajnok meg nem hiszem, hogy több nézőt vonz mint a híres nyugat-magyarországi rangadó a Paks ellen.ha a pafc megy europaba es nevesebb csapat jon ugyis tobben lesznek a meccsen.anno a dunaferr megtoltotte a raba eto stadiont de a zte is a puskast.Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
www.hatharom.com/2018/05/09/ilyen-abszurd-ohaj-is-csak-a-magyar-fociban-lehetseges?h3_refsite=tf_50_szurkolo_felcsut_20180509
Basszus ezek ha tényleg üzleti alapon működnének akkor labdát se tudnának venni a csapatnak.
Matthew99
Tejesember
ZoliMP
Matthew99
Tejesember
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
de a viccet felretve ez lesz.jonne egy celtic kaliber a selejtezon ahogy a fradinak is johet nem hiszem h labdaszedok es vip vendegek lesznek csak.A lényeg, hogyha valami csoda folytán eljutt az EL döntőig a PAFC akkor születésemtől fogva valójában mindig is PAFC drukker voltam. 😀Majdnem kiköptem a vizet 😀 Nyilván odáig el fog jutni a Pintér és társai (támogató Mészáros és Mészáros), hogy egy értelmes csapat megnézhesse Európa legszebb stadionját. A kazah bajnok meg nem hiszem, hogy több nézőt vonz mint a híres nyugat-magyarországi rangadó a Paks ellen.ha a pafc megy europaba es nevesebb csapat jon ugyis tobben lesznek a meccsen.anno a dunaferr megtoltotte a raba eto stadiont de a zte is a puskast.Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
Matthew99
Tejesember
ZoliMP
Matthew99
Tejesember
több mint 7 éve
Tejesember
256
A lényeg, hogyha valami csoda folytán eljutt az EL döntőig a PAFC akkor születésemtől fogva valójában mindig is PAFC drukker voltam. 😀Majdnem kiköptem a vizet 😀 Nyilván odáig el fog jutni a Pintér és társai (támogató Mészáros és Mészáros), hogy egy értelmes csapat megnézhesse Európa legszebb stadionját. A kazah bajnok meg nem hiszem, hogy több nézőt vonz mint a híres nyugat-magyarországi rangadó a Paks ellen.ha a pafc megy europaba es nevesebb csapat jon ugyis tobben lesznek a meccsen.anno a dunaferr megtoltotte a raba eto stadiont de a zte is a puskast.Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
Matthew99
Tejesember
ZoliMP
Matthew99
több mint 7 éve
Majdnem kiköptem a vizet 😀 Nyilván odáig el fog jutni a Pintér és társai (támogató Mészáros és Mészáros), hogy egy értelmes csapat megnézhesse Európa legszebb stadionját. A kazah bajnok meg nem hiszem, hogy több nézőt vonz mint a híres nyugat-magyarországi rangadó a Paks ellen.ha a pafc megy europaba es nevesebb csapat jon ugyis tobben lesznek a meccsen.anno a dunaferr megtoltotte a raba eto stadiont de a zte is a puskast.Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
Matthew99
Tejesember
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
ha a pafc megy europaba es nevesebb csapat jon ugyis tobben lesznek a meccsen.anno a dunaferr megtoltotte a raba eto stadiont de a zte is a puskast.Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
Matthew99
Tejesember
több mint 7 éve
Tejesember
256
Legalább reálisan látja a dolgokat Pinyő, ezért mindenképpen elismerés jár.Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon
Matthew99
több mint 7 éve
Mennyi?Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
gordon

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀parádés mérkőzés lenne a puskás -balmaz 1200 néző előtt a gruppenbe..ja bocs, ha kimennél akkor 1201.
#JC6
btw Hajrá Lilák 😊
több mint 7 éve
"Csak egy hely van, ami a pálmát viszi, és ez nem más, mint Rátót City!"Nem a Pool, a City. Csákvár city.Rinyaldo megkapja maga mellé Nyaumárt?Igen, Dzsuzsit meg vinné a Pool, Szalait meg a Dortmund.
index.hu/sport/futball/2018/real/2018/05/09/real_madrid_neymar/
dande
Toca
Sobri Jóska
www.youtube.com/watch?v=pylK6b-ZiCs
több mint 7 éve
Nem a Pool, a City. Csákvár city.Rinyaldo megkapja maga mellé Nyaumárt?Igen, Dzsuzsit meg vinné a Pool, Szalait meg a Dortmund.
dande
Toca
több mint 7 éve
Rinyaldo megkapja maga mellé Nyaumárt?Igen, Dzsuzsit meg vinné a Pool, Szalait meg a Dortmund.
dande
több mint 7 éve
Rinyaldo megkapja maga mellé Nyaumárt?végre van egy normális csapat Madridban, őrültség lenne szétveretni Neymarral.
dande