Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
jaja a spanyol csapatok meg a bajnokságot szarják le :dezt azért nem fogjuk soha megtudni, mert a bajnokságok utolsó három helyezettjének sosem rendeznek kupákat 😕
pl. a Real is csak azért bukik 10-ből 4 meccset a bajnokságban mert hát minek,véletlenül sem azért mert kurvajók a spanyol kiscsapatok is :d
eaglesmcnabb
viszont egyszer egy statisztikai vénával megáldott önként jelentkező rárepülhetne a témára, és csinálhatna egy évekre visszamenő elemzést arról, hogy milyen az eredmények eloszlása (mekkora az átlagpontszám szórása, melyiknek a haranggörbéje mit mutat stb) az egyes bajnokságokban, melyik a "szorosabb" mezőny.
meg hogy tényleg ki ellen veszítenek pontokat a topcsapatok, mert azért az is beszédes.
több mint 7 éve
Szerintem meg az NB2-t egyik sem übereli, még az NB1 sem. 😛nem hát,
dawyd728
FTC, Vidi kettőst NB2-es csapat verte ki kupából, most meg küzdenek az első helyért... MTK Nb1et 20 ponttal nyerné
en nem ezt mondtam...de ha megnezed vhol igazam van es ez nem azt jelenti, hogy a te allitasoddal megyek szemben ,de arnyalja a kepet az amit leirtam.nem feltétlen neked irányult, csak ez szokott lenni az érv, hogy az angol bajnokság olyan kemény hogy kifáradnak az angol csapatok az európai kupákra. Erre szoktam modnani, hogy a Real meg 5-ből 4-szer döntőzött a BL-ben, a bajnokságot meg egyszer tudta megnyerni. most pl. küzd a 2. helyért -15 pont állással. És ez nem azért van mert Perez, Zidane, CR, vagy Ramos nem akar bajnok lenni.
ZoliMP
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Szerintem meg az NB2-t egyik sem übereli, még az NB1 sem. 😛
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
en nem ezt mondtam...de ha megnezed vhol igazam van es ez nem azt jelenti, hogy a te allitasoddal megyek szemben ,de arnyalja a kepet az amit leirtam.jaja a spanyol csapatok meg a bajnokságot szarják le :d😀😀😀DDDD direkt van az angol futball a béka segge alatt. Nekik tulajdonképpen nem kell trófea.Az elmúlt 10 év 19 megnyerhető EL-BL trofeabol 12 spanyol csapatoknál van + 1 függőben.vmilyen szempontbol nem relevans, mert az angolok, kicsit beleszarnak..az olaszok es a nemetek futtottak meg kategorija( a bajnoki 5-6 helyezett nem eleg eros a top szinthez a tobbi nemzet nem szarik bele, csak ennyire kepesek.
Elég durva dominancia.
Toca
ZoliMP
Amadeus
pl. a Real is csak azért bukik 10-ből 4 meccset a bajnokságban mert hát minek,véletlenül sem azért mert kurvajók a spanyol kiscsapatok is :d
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
jaja a spanyol csapatok meg a bajnokságot szarják le :d😀😀😀DDDD direkt van az angol futball a béka segge alatt. Nekik tulajdonképpen nem kell trófea.Az elmúlt 10 év 19 megnyerhető EL-BL trofeabol 12 spanyol csapatoknál van + 1 függőben.vmilyen szempontbol nem relevans, mert az angolok, kicsit beleszarnak..az olaszok es a nemetek futtottak meg kategorija( a bajnoki 5-6 helyezett nem eleg eros a top szinthez a tobbi nemzet nem szarik bele, csak ennyire kepesek.
Elég durva dominancia.
Toca
ZoliMP
Amadeus
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
😀😀😀DDDD direkt van az angol futball a béka segge alatt. Nekik tulajdonképpen nem kell trófea.Az elmúlt 10 év 19 megnyerhető EL-BL trofeabol 12 spanyol csapatoknál van + 1 függőben.vmilyen szempontbol nem relevans, mert az angolok, kicsit beleszarnak..az olaszok es a nemetek futtottak meg kategorija( a bajnoki 5-6 helyezett nem eleg eros a top szinthez a tobbi nemzet nem szarik bele, csak ennyire kepesek.
Elég durva dominancia.
Toca
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Az elmúlt 10 év 19 megnyerhető EL-BL trofeabol 12 spanyol csapatoknál van + 1 függőben.vmilyen szempontbol nem relevans, mert az angolok, kicsit beleszarnak..az olaszok es a nemetek futtottak meg kategoria( a bajnoki 5-6 helyezett nem eleg eros a top szinthez a tobbi nemzet nem szarik bele, csak ennyire kepesek.
Elég durva dominancia.
Toca
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 7 éve
az, hogy a legjobb nálam több sebből vérzik. Talán a legerősebb. De hogy a legjobb lenne?Az elmúlt 10 év 19 megnyerhető EL-BL trofeabol 12 spanyol csapatoknál van + 1 függőben.besztlíg
Elég durva dominancia.
Toca
eaglesmcnabb
Én csak ribancligának hívom.
több mint 7 éve
Az elmúlt 10 év 19 megnyerhető EL-BL trofeabol 12 spanyol csapatoknál van + 1 függőben.besztlíg
Elég durva dominancia.
Toca
több mint 7 éve
Az elmúlt 10 év 19 megnyerhető EL-BL trofeabol 12 spanyol csapatoknál van + 1 függőben.Elég durva dominancia.
több mint 7 éve
A rutin nyert... Nem volt jó meccs😕
több mint 7 éve
Első 20 perc után azt hittem egy jó döntő lesz, de az a gól minden OM momentumot megölt.Köze nincs az Atletinek a meccshez és már 2-0 😊
dawyd728
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Feszes a naptar mint az NB1-ben 😀ma lesz az el donto....az nson egy cikk sincs rola😊Mondjuk, hogy miért nem lehet ez is szombaton vagy mondjuk esetleg pénteken? Ha BL döntő elfér szombaton...
ZoliMP
Digin durván csúszik a hang😊
NB2
több mint 7 éve
Micsoda hangulat van Lyonban. 😊Mindjárt vannak a 30ezres stadionban vagy 18ezren.
dawyd728
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Micsoda hangulat van Lyonban. 😊
több mint 7 éve
Weber sem veletek jött be a Vereckei-hágón 😉Löw Zsolt ajánlatot kapott a PSG-től, hogy Tuchel segédedzője legyen.Löw... elég zsidó név. Méghogy magyar sportsiker...
Na ez a magyar sportsiker, nem a Felcsút.
Amadeus
Urbán, Wéber, Pintér, na ők az igazi magyarok.
Sobri Jóska
több mint 7 éve
szerintem Wyatt vagy Stez látta a kommented, és valamelyikük megírta gyorsancsak reklomalni kellett..es voalama lesz az el donto....az nson egy cikk sincs rola😊De legalább Eppel nyilatkozott 😀
ZoliMP
Matthew99
www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-donto-eloszor-az-om-vagy-egyenlit-az-atletico-2635759
pedig remeltem egy Siemone hogy aludt az este cikket..
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
csak reklomalni kellett..es voalama lesz az el donto....az nson egy cikk sincs rola😊De legalább Eppel nyilatkozott 😀
ZoliMP
Matthew99
www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-donto-eloszor-az-om-vagy-egyenlit-az-atletico-2635759
pedig remeltem egy Siemone hogy aludt az este cikket..
több mint 7 éve
így leírva még ő is az lenne inkább 😀Wéber, az... ember legalább a nevét írd le normálisanLöw Zsolt ajánlatot kapott a PSG-től, hogy Tuchel segédedzője legyen.Löw... elég zsidó név. Méghogy magyar sportsiker...
Amadeus
Sobri Jóska
davemayer
a Joachim is meghívhatta volna segédedzőnek, csak ugye azt hitték volna hogy az öccse
több mint 7 éve
Wéber, az... ember legalább a nevét írd le normálisanLöw Zsolt ajánlatot kapott a PSG-től, hogy Tuchel segédedzője legyen.Löw... elég zsidó név. Méghogy magyar sportsiker...
Amadeus
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 7 éve
ma lesz az el donto....az nson egy cikk sincs rola😊De legalább Eppel nyilatkozott 😀
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
ma lesz az el donto....az nson egy cikk sincs rola😊