Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 247 — Cowboys fan
jaja a spanyol csapatok meg a bajnokságot szarják le :d

pl. a Real is csak azért bukik 10-ből 4 meccset a bajnokságban mert hát minek,véletlenül sem azért mert kurvajók a spanyol kiscsapatok is :d
eaglesmcnabb
ezt azért nem fogjuk soha megtudni, mert a bajnokságok utolsó három helyezettjének sosem rendeznek kupákat 😕

viszont egyszer egy statisztikai vénával megáldott önként jelentkező rárepülhetne a témára, és csinálhatna egy évekre visszamenő elemzést arról, hogy milyen az eredmények eloszlása (mekkora az átlagpontszám szórása, melyiknek a haranggörbéje mit mutat stb) az egyes bajnokságokban, melyik a "szorosabb" mezőny.

meg hogy tényleg ki ellen veszítenek pontokat a topcsapatok, mert azért az is beszédes.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 115 — je suis poloska
Szerintem meg az NB2-t egyik sem übereli, még az NB1 sem. 😛
dawyd728
nem hát,
FTC, Vidi kettőst NB2-es csapat verte ki kupából, most meg küzdenek az első helyért... MTK Nb1et 20 ponttal nyerné
en nem ezt mondtam...de ha megnezed vhol igazam van es ez nem azt jelenti, hogy a te allitasoddal megyek szemben ,de arnyalja a kepet az amit leirtam.
ZoliMP
nem feltétlen neked irányult, csak ez szokott lenni az érv, hogy az angol bajnokság olyan kemény hogy kifáradnak az angol csapatok az európai kupákra. Erre szoktam modnani, hogy a Real meg 5-ből 4-szer döntőzött a BL-ben, a bajnokságot meg egyszer tudta megnyerni. most pl. küzd a 2. helyért -15 pont állással. És ez nem azért van mert Perez, Zidane, CR, vagy Ramos nem akar bajnok lenni.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
dawyd728 4 115
Szerintem meg az NB2-t egyik sem übereli, még az NB1 sem. 😛
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Az elmúlt 10 év 19 megnyerhető EL-BL trofeabol 12 spanyol csapatoknál van + 1 függőben.
Elég durva dominancia.
Toca
vmilyen szempontbol nem relevans, mert az angolok, kicsit beleszarnak..az olaszok es a nemetek futtottak meg kategorija( a bajnoki 5-6 helyezett nem eleg eros a top szinthez a tobbi nemzet nem szarik bele, csak ennyire kepesek.
ZoliMP
😀😀😀DDDD direkt van az angol futball a béka segge alatt. Nekik tulajdonképpen nem kell trófea.
Amadeus

pl. a Real is csak azért bukik 10-ből 4 meccset a bajnokságban mert hát minek,véletlenül sem azért mert kurvajók a spanyol kiscsapatok is :d
eaglesmcnabb
en nem ezt mondtam...de ha megnezed vhol igazam van es ez nem azt jelenti, hogy a te allitasoddal megyek szemben ,de arnyalja a kepet az amit leirtam.
több mint 7 éve
Az elmúlt 10 év 19 megnyerhető EL-BL trofeabol 12 spanyol csapatoknál van + 1 függőben.
Elég durva dominancia.
Toca
vmilyen szempontbol nem relevans, mert az angolok, kicsit beleszarnak..az olaszok es a nemetek futtottak meg kategorija( a bajnoki 5-6 helyezett nem eleg eros a top szinthez a tobbi nemzet nem szarik bele, csak ennyire kepesek.
ZoliMP
😀😀😀DDDD direkt van az angol futball a béka segge alatt. Nekik tulajdonképpen nem kell trófea.
Amadeus

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Elég durva dominancia.
Toca
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Elég durva dominancia.
Toca
vmilyen szempontbol nem relevans, mert az angolok, kicsit beleszarnak..az olaszok es a nemetek futtottak meg kategoria( a bajnoki 5-6 helyezett nem eleg eros a top szinthez a tobbi nemzet nem szarik bele, csak ennyire kepesek.

Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 7 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 840
Elég durva dominancia.
Toca
besztlíg
eaglesmcnabb
az, hogy a legjobb nálam több sebből vérzik. Talán a legerősebb. De hogy a legjobb lenne?
Én csak ribancligának hívom.
több mint 7 éve
Elég durva dominancia.
Toca
besztlíg

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
Elég durva dominancia.
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
A rutin nyert... Nem volt jó meccs😕
több mint 7 éve
Első 20 perc után azt hittem egy jó döntő lesz, de az a gól minden OM momentumot megölt.
dawyd728
Köze nincs az Atletinek a meccshez és már 2-0 😊
több mint 7 éve
dawyd728 4 115
Első 20 perc után azt hittem egy jó döntő lesz, de az a gól minden OM momentumot megölt.

EDIT: GAME OVER
Atletico megköszönheti nekünk, h az EL-be tereltük őket. Túl erősek ők itt mindenkinek.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
ma lesz az el donto....az nson egy cikk sincs rola😊
ZoliMP
Mondjuk, hogy miért nem lehet ez is szombaton vagy mondjuk esetleg pénteken? Ha BL döntő elfér szombaton...

Digin durván csúszik a hang😊
NB2
Feszes a naptar mint az NB1-ben 😀
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Micsoda hangulat van Lyonban. 😊
dawyd728
Mindjárt vannak a 30ezres stadionban vagy 18ezren.
több mint 7 éve
dawyd728 4 115
Micsoda hangulat van Lyonban. 😊
több mint 7 éve
ZoliMP
Mondjuk, hogy miért nem lehet ez is szombaton vagy mondjuk esetleg pénteken? Ha BL döntő elfér szombaton...

Digin durván csúszik a hang😊

Szerkesztette: NB2
több mint 7 éve
 index.hu/sport/futball/2018/05/16/meszaros_lorinc_sportszergyarto

2rule.
több mint 7 éve
Löw Zsolt ajánlatot kapott a PSG-től, hogy Tuchel segédedzője legyen.

Na ez a magyar sportsiker, nem a Felcsút.
Amadeus
Löw... elég zsidó név. Méghogy magyar sportsiker...
Urbán, Wéber, Pintér, na ők az igazi magyarok.
Sobri Jóska
Weber sem veletek jött be a Vereckei-hágón 😉
több mint 7 éve
ZoliMP
De legalább Eppel nyilatkozott 😀
Matthew99
csak reklomalni kellett..es voala

www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-donto-eloszor-az-om-vagy-egyenlit-az-atletico-2635759

pedig remeltem egy Siemone hogy aludt az este cikket..
ZoliMP
szerintem Wyatt vagy Stez látta a kommented, és valamelyikük megírta gyorsan

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
ZoliMP
Matthew99
csak reklomalni kellett..es voala

www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-donto-eloszor-az-om-vagy-egyenlit-az-atletico-2635759

pedig remeltem egy Siemone hogy aludt az este cikket..
több mint 7 éve

Amadeus
Sobri Jóska
Wéber, az... ember legalább a nevét írd le normálisan
davemayer
így leírva még ő is az lenne inkább 😀

a Joachim is meghívhatta volna segédedzőnek, csak ugye azt hitték volna hogy az öccse

több mint 7 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"

Amadeus
Sobri Jóska
Wéber, az... ember legalább a nevét írd le normálisan

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 263 — Invisible man
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509