NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
203
31
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
amúgy a mladost podgorica továbbment a senica ellen is 😀#1patsfanmontenegroi felcsút
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
dr0725
482
amúgy a mladost podgorica továbbment a senica ellen is 😀
több mint 11 éve
Ennyire fiatalok vagytok, hogy nem ismeritek több mint 11 éve
nah végre a kispest elérte, hogy a 4. gólt ne fatális egyébi hibából kapják.... nehogy kitömjék őket 😊
több mint 11 éve
ez megint baráth volt? 😀
több mint 11 éve
Múlt héten a kazahsztáni norvég nagykövetség nem adott vízumot az Aktobe két játékosának. Kölcsönkenyér visszajár.fordíjjátok már le... 😊peachbizony-bizony sztem is ez lenne a jó megoldás...csebiÍgy már érthető, de akkor is gusztustalan. Én simán kizárnám mindkét csapatot a 'csába...Shilkorezt azért olvasd hozzá nyugodtan:www.nemzetisport.hu/sportszelep/igy-kell-harcolni-az-el-tovabbjutasert-nem-adnak-vizumot-az-ellenfel-legjobbjainak-2265339Mission completed: Aktobe (Kaz) - Hodd (Nor) 2 - 0. Amúgy tényleg gusztustalan, kíváncsi vagyok lesz-e vmilyen következménye.Shilkor
ez azért elég kemény, ki kéne zárni őket rákba....Divat
www.allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=10140csebi
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
Jézusom, ez a Dunás kommentátor nagyon rossz, szörnyen idegesítő ez a modorosság. Nem tudom, miért nem lehetett kölcsön kérni valamelyik Eurosportos arcot, ha nekik nincs elég a xxi. században is helytállni képes kommentátoruk.
több mint 11 éve
fordíjjátok már le... 😊bizony-bizony sztem is ez lenne a jó megoldás...csebiÍgy már érthető, de akkor is gusztustalan. Én simán kizárnám mindkét csapatot a 'csába...Shilkorezt azért olvasd hozzá nyugodtan:www.nemzetisport.hu/sportszelep/igy-kell-harcolni-az-el-tovabbjutasert-nem-adnak-vizumot-az-ellenfel-legjobbjainak-2265339Mission completed: Aktobe (Kaz) - Hodd (Nor) 2 - 0. Amúgy tényleg gusztustalan, kíváncsi vagyok lesz-e vmilyen következménye.Shilkor
több mint 11 éve
nem van tabletem 😕 meg amúgy is jó így.... ez a duna tévés speaker egy rejtegetett kincs!ha hallgattál körkapcsolást szombat esténként akkor tudod milyen jó kommentátor 😊
" mészáros n. a maga 33 évével, tapasztalatával és GYORSASÁGÁVAL STABILITÁST AD A VÉDELEMNEK..." xDpeach
több mint 11 éve
bizony-bizony sztem is ez lenne a jó megoldás...Így már érthető, de akkor is gusztustalan. Én simán kizárnám mindkét csapatot a 'csába...Shilkorezt azért olvasd hozzá nyugodtan:www.nemzetisport.hu/sportszelep/igy-kell-harcolni-az-el-tovabbjutasert-nem-adnak-vizumot-az-ellenfel-legjobbjainak-2265339Mission completed: Aktobe (Kaz) - Hodd (Nor) 2 - 0. Amúgy tényleg gusztustalan, kíváncsi vagyok lesz-e vmilyen következménye.Shilkor
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
nem van tabletem 😕 meg amúgy is jó így.... ez a duna tévés speaker egy rejtegetett kincs! " mészáros n. a maga 33 évével, tapasztalatával és GYORSASÁGÁVAL STABILITÁST AD A VÉDELEMNEK..." xD
több mint 11 éve
nagyon kemény vagyok. a tévében a loki, streamen meg a honvéd 😀peachha van pl. tableted, és azon behozod a mindigTV-t, akkor még a kép a képben megoldás is lehetséges 😉
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nagyon kemény vagyok. a tévében a loki, streamen meg a honvéd 😀
több mint 11 éve
Így már érthető, de akkor is gusztustalan. Én simán kizárnám mindkét csapatot a 'csába...ezt azért olvasd hozzá nyugodtan:www.nemzetisport.hu/sportszelep/igy-kell-harcolni-az-el-tovabbjutasert-nem-adnak-vizumot-az-ellenfel-legjobbjainak-2265339Mission completed: Aktobe (Kaz) - Hodd (Nor) 2 - 0. Amúgy tényleg gusztustalan, kíváncsi vagyok lesz-e vmilyen következménye.Shilkor
több mint 11 éve
sajnos le vagytok maradva. az nb1 fantasy draft alatt akinek van digije nézte az olasz felkészülési több csapatos sz*rt. és az alatt már lement.... nem maradt mindenki ép elméjű.... 😀index.hu/bloghu/comment/2013/07/25/a_digisport_ugy_sokkol_mint_senkiBlitzburghmegelőztél, most akartam linkelni 😀 kínvallatásra jó lenneDexxter Tailor
több mint 11 éve
ezt azért olvasd hozzá nyugodtan:www.nemzetisport.hu/sportszelep/igy-kell-harcolni-az-el-tovabbjutasert-nem-adnak-vizumot-az-ellenfel-legjobbjainak-2265339Mission completed: Aktobe (Kaz) - Hodd (Nor) 2 - 0. Amúgy tényleg gusztustalan, kíváncsi vagyok lesz-e vmilyen következménye.Shilkor
www.allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=10140
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/sportszelep/igy-kell-harcolni-az-el-tovabbjutasert-nem-adnak-vizumot-az-ellenfel-legjobbjainak-2265339Mission completed: Aktobe (Kaz) - Hodd (Nor) 2 - 0. Amúgy tényleg gusztustalan, kíváncsi vagyok lesz-e vmilyen következménye.
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Egy azeri illetve egy kazah csapat legyőzött ma 1-1 norvég együttest az Európa-ligából (a kazah ki is ejtette). Ha egy nagyon keveset ér a futballunk, akkor a Debrecen megteszi ugyanezt.2 szlovák csapat is tovább ment, a szlovák futball is jóval előttünk jár már sajnos...
Míg a Sturm kiesett egy izlandi ellenfél ellen. De gondolom az osztrákok koefficiensét máshogy számolják, tekintve, hogy különösebb eredmények nélkül is mindig kiemeltek és van csapatuk, akiknek csak 1 kört kell selejtezni.
több mint 11 éve
nem sokkal rosszabb/jobb, mint az eredeti.... 😀index.hu/bloghu/comment/2013/07/25/a_digisport_ugy_sokkol_mint_senkiBlitzburghmegelőztél, most akartam linkelni 😀 kínvallatásra jó lenneDexxter Tailor
|
több mint 11 éve
index.hu/bloghu/comment/2013/07/25/a_digisport_ugy_sokkol_mint_senkiBlitzburghmegelőztél, most akartam linkelni 😀 kínvallatásra jó lenne
több mint 11 éve
index.hu/bloghu/comment/2013/07/25/a_digisport_ugy_sokkol_mint_senki
több mint 11 éve
nem lennék meglepődve ha jövőre 1-2 játékosért cserébe menne fehérvárra.elég durva, de ha az a koncepció, hogy "a tehetségek játszanak inkább nálunk, és 1-2 év után elpasszoljuk őket külföldre jó pénzért", akkor még van is benne rációjjncaabreaking!Miből könyörgöm?
MTK: a Puskás Akadémia megvette Tischlert – hivatalosAmadeus91
nevetséges.Kenny
több mint 11 éve
elég durva, de ha az a koncepció, hogy "a tehetségek játszanak inkább nálunk, és 1-2 év után elpasszoljuk őket külföldre jó pénzért", akkor még van is benne rációbreaking!Miből könyörgöm?
MTK: a Puskás Akadémia megvette Tischlert – hivatalosAmadeus91
nevetséges.Kenny
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal