NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Lesz itt gyűlölködés... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
hooogy a faszom. és ez sajnos tényleg tizi volt.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Az UTE itt ma nem nyerhet. (fogadtam rájuk.... 😛 😀 )Newman
Megjinxeltem erősen az Újpestet. 😀

több mint 11 éve
Minden rosszindulat nélkül vajon szerethető kapitány kit figyel ebből a 2 csapatból?Kenny
Félretéve a kötődést: Kabátpeti bőven elférne Böde mellett. Legalább lenne egy valaki, aki tényleg hajt.berger90
Ezt remélem nem gondoltad komolyan 😊Kenny
35 évesen röhögve lefutja az MB1 védőinek felét. Ahogy elnéztem, a románoknál sincs az a nagy védelmi parádé, Akkor miről beszélünk?

Mindig jövőre
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Kár ezért a kihagyott 4-5 helyzetért, remélem nem bosszulja meg magát.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Minden rosszindulat nélkül vajon szerethető kapitány kit figyel ebből a 2 csapatból?Kenny
Félretéve a kötődést: Kabátpeti bőven elférne Böde mellett. Legalább lenne egy valaki, aki tényleg hajt.berger90
Ezt remélem nem gondoltad komolyan 😊Kenny
jó film lenne belőle pedig.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Ezt remélem nem gondoltad komolyan 😊

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Az UTE itt ma nem nyerhet. (fogadtam rájuk.... 😛 😀 )

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Balajcza baszod 😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ez a csiribúcsiribá srác csinált már a galoppozáson és a boruláson kívül akármit? 😀
egyébként kifejezetten élmény a játékát nézni. 😀😀😀shawnka
ugyan nem látom a meccset, de egy tehetséges, gyors gyerek. mármint ebben a mezőnyben néha kiemelkedő is tud lenni.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
ez a csiribúcsiribá srác csinált már a galoppozáson és a boruláson kívül akármit? 😀
egyébként kifejezetten élmény a játékát nézni. 😀😀😀
több mint 11 éve
Félretéve a kötődést: Kabátpeti bőven elférne Böde mellett. Legalább lenne egy valaki, aki tényleg hajt.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Na, nézzük sikerül-e felborítani a papírformát: azaz legalább ne kapjuk ki!zavi27
eddig teljesen jó a játékotok,amíg nem kell elkezdenie rotálnia Kozmának addig jó lesz az Újpest.Kenny
Nagyon-nagyon kellemes meglepetés eddig, mind hozzáállásban, mind mutatott játékban. Néhány nagyon szép támadás, motivált játék. Vazke is gólt érdemelt volna. Remélem marad így a második félidő is.
több mint 11 éve
micsoda dzsogabonító van újpesten. 😀
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Az újpest kispadján az az ember nagy kabátban mit él át? 😀

Amúgy sztem vermest 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Minden rosszindulat nélkül vajon szerethető kapitány kit figyel ebből a 2 csapatból?

több mint 11 éve
Na, nézzük sikerül-e felborítani a papírformát: azaz legalább ne kapjuk ki!zavi27
kurva vicces (illetve nem) hogy négy védőnk van és mind a négy kezd. Más formáció, átszervezés fel sem merül.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
eddig teljesen jó a játékotok,amíg nem kell elkezdenie rotálnia Kozmának addig jó lesz az Újpest.

több mint 11 éve
Na, nézzük sikerül-e felborítani a papírformát: azaz legalább ne kapjuk ki!
több mint 11 éve
Ilyen erős kezdésre nem számítottam tőle, pedig régről ismertem már, hogy mekkora állat😊
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/video-a-papai-edzo-kifakadt-csapata-teljesitmenyen-2265881
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Botis elköszönt:

imádtam a játékát, nagyon sajnáltam amikor elment, Milwall elleni fejesét pedig sose feledem...most lenne egy ilyen védőnk! bár Moniz megmondta, h csak támadunk! 😀

ominózus labdalyukasztós fejese pedig: 😊

|
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

A cikk 1947ben született!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
Csak némi adalék látva a hét kupa sikereit (ja nem 😛): mai nap: két és félóra várakozás röntgen leletre (amiről tudjuk, hogy negatív lesz...) SZt László kórház, ok: mindenkit elküldtek nyugdíjba, egy röntgen orvos aki az Ultrahangot is csinálja, fiatalokat (ha lenne kit) nem vesznek fel,... (az más kérdés, hogy ettől függetlenül biztos lehetne ezt értelmesebben szerezni ha akarnák) Amiért ennek helye van itt, s nem a Gyűlölködjünk rovatban: kilépsz a kórház kapuján és épül a szép új Fradi stadion............................................ pedig én elég elkötelezett Fradi drukker vagyok de akkor is, elég szürreális.
Igaz a mondás pénz arra van amire akarjuk, hogy legyen.....dande
látod, ha majd lesznek szép új stadionok, amiktől a játékosoknak is kedvük szottyan teljesíteni, akkor annyira magával ragad majd egy-egy mérkőzés, hogy nem is érzed azt, ha fáj...
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
Zsolnai vajon miérz hiszi azt,hogy még mindig menő a kihidrogénezett haj és szakáll? Tischelrt meg sajnálom h libások elküldték ebbe a foshalmazba leépülni....peach
szerintem csak egyszer kiszőkíttette, aztán úgy maradt