NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
Én nem csak a klubfocink hanem a teljes magyar edzői kar/ képzés buktájának látom ezt.
Ha egy edző nem tudja motiválni a csapatát, hogy baszod ezért güriztél tavaly itt az esély hogy kilépj akkor nem igazi edző. Ha az edző nem tud összehozni 1 év alatt egy olyan játékot/ rendszert ( nem tud ki hány éve van a helyén lehet van az több is mint 1) amit begyakorolnak felállnak és látszik mit játszanak az nem edző.
Bár részleteket láttam csak a meccsek nagy részéről , meg elemzéseket olvastam, de a Videotont kiverte egy nala joval gyengebb csapat mert össze volt rakva, Győrt kiverte egy nála ugyan job csapat , de gyakorlatilag nem mondtam volna meg hogy s Győr vagy a Kaposvár játszik...
Debrecen otthoni égése és a Kispest kiesése is azt mutatja hogy az edző és játékosai nincsennek tisztában azzal mit tudnak , egyszerűen ennyi edző munka után ez botrány.
Én nem szeretem Souzát , de a Mon lévő edzőkn 100 x jobb.
Lehet bukta a bajnokságot, de ő legalább összerakott egy csapatot ami masszívan állt Európában es itthon egyaránt.
Ilyen edzők kellenénekToca
Jogos. Es ennek ellenere meg van kepuk folyamatosan pofazni, furni, meg szidni a kulfoldi edzoket, minek jonnek ezek, semmi ujat nem mutattak, ezeket mi is tudjuk, csak nincsenek ilyen lehetosegeink, meg bizalom, semmi ujat nem hozott ez a VB nekem stb. stb. Meg nekik all feljebb 30 eve kb, nevetseges. Erdekes Guardiola mar kb 2 het alatt maga kepere formalta Bayernt, meg hogy mit akar majd veluk jatszatni. Ma reggeli ujsagban Horvath Ferike azt mondja minimum 5 het kell meg azt a elkepeszto komplex jatekstilusat kialakitja majd Pakson...zavi27
Itt azért fennáll egy olyan különbség, hogy ha Pep kiosztja hogy Robben ide, Ribery oda, Lahm felfut Schweini bead, akkor ezek nagy valószínűséggel meg is tudják ezt csinálni. Míg egy Bartha, Báló, Heffler, Tököli alakulattal ez qrvára nem biztos.Jan
arról meg nem is beszélve, hogy ezek a külföldi játékosok már akkor játékrendszerekben tanulták a futballt az akadémiákon, amikor nálunk annyiból állt a képzés kis túlzással, hogy bedobták a labdát középre, aztán hadd rohangásszanak utána a kölkök.
nem véletlenül mondják a külföldi edzők, hogy arra nem számítottak, hogy 20 éves koron jóval felüli játékosoknak egyáltalán meg kell még tanítani a játékot
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Itt azért fennáll egy olyan különbség, hogy ha Pep kiosztja hogy Robben ide, Ribery oda, Lahm felfut Schweini bead, akkor ezek nagy valószínűséggel meg is tudják ezt csinálni. Míg egy Bartha, Báló, Heffler, Tököli alakulattal ez qrvára nem biztos.Jan
Akkor ehhez mérten kéne osztani az utasítást. Lacikám vedd át a labdát... Na mindegy szóval ne pattanjon 2 méternél messzebbre. Aztán rúgd el Tibi környékére. Tibi próbáld átvenni vagy úgy továbbfejelni hogy ne menjen ki... Attila ha eljut valahogy a labda hozzád próbálj kapura fordulni és tüzelj.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Én nem csak a klubfocink hanem a teljes magyar edzői kar/ képzés buktájának látom ezt.
Ha egy edző nem tudja motiválni a csapatát, hogy baszod ezért güriztél tavaly itt az esély hogy kilépj akkor nem igazi edző. Ha az edző nem tud összehozni 1 év alatt egy olyan játékot/ rendszert ( nem tud ki hány éve van a helyén lehet van az több is mint 1) amit begyakorolnak felállnak és látszik mit játszanak az nem edző.
Bár részleteket láttam csak a meccsek nagy részéről , meg elemzéseket olvastam, de a Videotont kiverte egy nala joval gyengebb csapat mert össze volt rakva, Győrt kiverte egy nála ugyan job csapat , de gyakorlatilag nem mondtam volna meg hogy s Győr vagy a Kaposvár játszik...
Debrecen otthoni égése és a Kispest kiesése is azt mutatja hogy az edző és játékosai nincsennek tisztában azzal mit tudnak , egyszerűen ennyi edző munka után ez botrány.
Lehet bukta a bajnokságot, de ő legalább összerakott egy csapatot ami masszívan állt Európában es itthon egyaránt.
Jogos. Es ennek ellenere meg van kepuk folyamatosan pofazni, furni, meg szidni a kulfoldi edzoket, minek jonnek ezek, semmi ujat nem mutattak, ezeket mi is tudjuk, csak nincsenek ilyen lehetosegeink, meg bizalom, semmi ujat nem hozott ez a VB nekem stb. stb. Meg nekik all feljebb 30 eve kb, nevetseges. Erdekes Guardiola mar kb 2 het alatt maga kepere formalta Bayernt, meg hogy mit akar majd veluk jatszatni. Ma reggeli ujsagban Horvath Ferike azt mondja minimum 5 het kell meg azt a elkepeszto komplex jatekstilusat kialakitja majd Pakson...zavi27
Itt azért fennáll egy olyan különbség, hogy ha Pep kiosztja hogy Robben ide, Ribery oda, Lahm felfut Schweini bead, akkor ezek nagy valószínűséggel meg is tudják ezt csinálni. Míg egy Bartha, Báló, Heffler, Tököli alakulattal ez qrvára nem biztos.
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 471 — no es importante
Szerintem pedig borzasztó egyszerű a sikeresség képlete ezen a szinten: kell egy, jobb esetben kettő betonbiztos védő középen, illetve egy pályát felszántó, brusztolós védekező középpályás. Amíg persze a "szakmabeliek" azt hiszik, hogy a védekezés jön magától, addig nyilván nincs miről beszélni, és természetesen Lipták-, Mészáros-félékkel az adott csapat tulajdonképpen csak sorba áll a pofonért, mivel ezekben a játékosokban mindig benne van a hibalehetőség, ezt a vak is látja.

"Egy gólos meccsre" bazírozni egy Mészárossal a keretben kamikaze-taktika, és így nem is véletlen, hogy valahogy mindig rossz felé pattan a labda. A beszariságról aztán nem is beszélve, de az már más téma

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Talán mert ez az 1-2 meccs jól példázza az elmúlt évtizedeket...

S a Vidi tavalyi teljesítménye megsüvegelendő, és parádés volt, de azt hiszem nem túlzás azt állítani, hogy az egy igazán kiugró eredmény volt. Mint, ahogy az is, ahogy a Loki bejutott a BLbe és onnan pont nélkül ki is zúgott. A nagy átlag egy semmibe mutató középszerűség (?), amit az elmúlt hetek, napok parádés eredményei még inkább beárnyékolnak.
több mint 11 éve
Az is vicces mondjuk, hogy 1-2 meccsből vontok le évtizedes tanulságokat... A Vidi tavalyi példáját már felhoztam egyszer, mikor óriási szerencsén múlt, hogy nem zúgtak ki az első körben, és bár lehet jönni a közhellyel, hogy "a sportban nincs ha", a labdarúgásban van, mert elég, ha Sidibe nagy helyzete bemegy a meccs elején, és akkor simán lehetett volna akár fordított is a végeredmény

Ott úgy pattant, 15 perccel később Kovács góljánál meg másképp, és mindjárt más a leányzó fekvése. Hasonlítsuk ezt össze bármi egyéb játékkal... Nem lehet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Szerintem arról szól a történet, hogy tippmix, bunda sokkal jövedelmezőbb mint 4-5 év alatt felépíteni egy csapatot. A Loki 5 évig volt folyamatosan bajnok, mi lett belőle???
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
el se hiszem h kimerték rakni főoldalra....

|
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Jogos. Es ennek ellenere meg van kepuk folyamatosan pofazni, furni, meg szidni a kulfoldi edzoket, minek jonnek ezek, semmi ujat nem mutattak, ezeket mi is tudjuk, csak nincsenek ilyen lehetosegeink, meg bizalom, semmi ujat nem hozott ez a VB nekem stb. stb. Meg nekik all feljebb 30 eve kb, nevetseges. Erdekes Guardiola mar kb 2 het alatt maga kepere formalta Bayernt, meg hogy mit akar majd veluk jatszatni. Ma reggeli ujsagban Horvath Ferike azt mondja minimum 5 het kell meg azt a elkepeszto komplex jatekstilusat kialakitja majd Pakson...
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Először is bekellene látnia a nagybetűs SZAKMÁNAK, hogy a klubfutballunk Európa alján van, semmivel sem különb egy azerinál, egy kazahnál, egy grúznál stb. Egy fikarcnyival sem.

Az ETO gyalázatos módon esett ki egy jobb csapat ellen. A Honvéd simán kiesett egy jobb csapat ellen, úgyhogy az első meccsen komoly esélyt kapott. A Debrecen hazai pályán gyalázatos módon esett ki egy semmivel sem jobb csapat ellen (a norvégok tegnapi eredményei sem rózsásak, leszámítva a Störmgodsetet). A Videoton gyalázatos, nagyképű teljesítménnyel esett ki egy szerény képességű, ám végtelenül szervezett, lelkes, fanatikus csapat ellen. Hamar elfelejtették, hogy ők honnan jöttek, avagy tavaly mivel értek el rég nem látható sikereket a magyar futball számára.

S persze az örök igazságot fel lehet villantani, hogy nem mindegy hogyan esel ki? Kiestél. S ezzel sem lehet vitatkozni, mert aki ezt vallja éppúgy igaza van. Viszont a másik oldal az, hogy kilehet esni úgy is, hogy a pöcsöd lerohad, hogy Te mindent megtettél, az edzők, a játékosok kihozták a maximumot, de ennyire tellett jobb volt az ellenfél. Igen így ki lehet esni. S valószínűleg a hozzáértők közül senkinek sem lesz egy rossz szava sem. Ám ezt egyik magyar csapaton sem lehetett látni.

A magyar futballnak először is mentalitásban fel kell nőnie a körülöttünk lévő országokhoz. Mert bizony abban hatalmas lemaradás van. Ha a játékosok minőségében nem is, de akaratban, lelkesedésben, fegyelmezettségben egy szlovák, egy szerb, egy fehérorosz stb csapat úgy elpicsáz bennünket, ahogy azt az elmúlt 15-20 évben folyamatosan tapasztaljuk.

Jól írta tavaly egy muksó, hogy kinn döglődünk a futball világ peremén. Sajnos míg egyes országok csapatai fejlődtek, mi csak döglődünk és döglődünk és döglődünk.tüsi91
Teljesen egyetértek. Ilyenkor a millió helyen elmondott "a bajnokság színvonala folyamatosan emelkedik" közhely jut mindig eszembe... Arccal a trágyába 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Ilyen edzők kellenének
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Először is bekellene látnia a nagybetűs SZAKMÁNAK, hogy a klubfutballunk Európa alján van, semmivel sem különb egy azerinál, egy kazahnál, egy grúznál stb. Egy fikarcnyival sem.

Az ETO gyalázatos módon esett ki egy jobb csapat ellen. A Honvéd simán kiesett egy jobb csapat ellen, úgyhogy az első meccsen komoly esélyt kapott. A Debrecen hazai pályán gyalázatos módon esett ki egy semmivel sem jobb csapat ellen (a norvégok tegnapi eredményei sem rózsásak, leszámítva a Störmgodsetet). A Videoton gyalázatos, nagyképű teljesítménnyel esett ki egy szerény képességű, ám végtelenül szervezett, lelkes, fanatikus csapat ellen. Hamar elfelejtették, hogy ők honnan jöttek, avagy tavaly mivel értek el rég nem látható sikereket a magyar futball számára.

S persze az örök igazságot fel lehet villantani, hogy nem mindegy hogyan esel ki? Kiestél. S ezzel sem lehet vitatkozni, mert aki ezt vallja éppúgy igaza van. Viszont a másik oldal az, hogy kilehet esni úgy is, hogy a pöcsöd lerohad, hogy Te mindent megtettél, az edzők, a játékosok kihozták a maximumot, de ennyire tellett jobb volt az ellenfél. Igen így ki lehet esni. S valószínűleg a hozzáértők közül senkinek sem lesz egy rossz szava sem. Ám ezt egyik magyar csapaton sem lehetett látni.

A magyar futballnak először is mentalitásban fel kell nőnie a körülöttünk lévő országokhoz. Mert bizony abban hatalmas lemaradás van. Ha a játékosok minőségében nem is, de akaratban, lelkesedésben, fegyelmezettségben egy szlovák, egy szerb, egy fehérorosz stb csapat úgy elpicsáz bennünket, ahogy azt az elmúlt 15-20 évben folyamatosan tapasztaljuk.

Jól írta tavaly egy muksó, hogy kinn döglődünk a futball világ peremén. Sajnos míg egyes országok csapatai fejlődtek, mi csak döglődünk és döglődünk és döglődünk.
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
 ultrasliberi.hu/2013/07/vegre-voltak-akik-kimondtak-nem-kerunk-europabol/

EURÓPÁBÚ KI!! 😀

|
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Azért van pozitív hozadéka is annak, hogy egyetlen "magyar" csapat sem szerepel ebben a szezonban nemzetközi kupában!
Az érintett csapatok hc-i, illetve a szövkap sem tud majd arra hivatkozni egy-egy nemvárt eredményt hozó összecsapás után, hogy:
Játékosaimat kimerítette a több fronton való helytállás,nem voltunk képesek felvenni a szerda-szombat ritmusát, amiről egyébként az mlsz is tehet, ugyanis nem engedték, hogy elhalasszuk a hétvégi bajnoki találkozót. Bla-bla-bla
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan

Orbán FB oldaláról.Amadeus91
A miniszterelnök nevezte ki a szövetségi kapitányt? 😀

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve

Orbán FB oldaláról.Amadeus91
valakinek itt nagyon barna lett a nyelve. ennél már csak az a néni viccesebb, aki annak a ferencvárosi főköcsögnek az összes faszbúkos megnyilvánulásához ír valami dörgölőzős kommentet.
több mint 11 éve
Ez a Hibernian-Malmö 0-7 ez mi? Kicsit soknak tűnik egy skót meg egy svéd csapat között.Vrijbloed
a skót fociból megy ki a pénz, a Rangers visszasorolása betett nekik.
másik oldalról Jockéknál még nem kezdődött el az idény, svédek meg most vannak a közepén, ők nem a strandról estek be.
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Úgy fest a magyar labdarúgás 9/11 vagy Csernobilja 2013.07.25.-én úgy 22.45.-kor eljött. A hazai labdarúgás képviselői gyorsan, mindannyian kiíratkoztak erre a szezonra a nemzetközi osztályból! Lehet nyugodtan készülni a magyar bajnokságra! Új tetoválásokat varratni, nagy zsíros terepjárókat vásárolni, meg díszes csatos bőröveket, közben kicsit tippmixelni. Finoman kamuzgatni, milyen jól sikerült a felkészülés, és a zenbéegy mennyire kiveszi az energiát a vitézekből! Óh igen!!!
Innentől szabad röhögni azokon a hülyéken, akik novemberben meg decemberben a BL-ben rohangálnak. Nem jobb ez így srácok? NB1. Így szeretünk titeket!
Horti@fb

milyen igaza van.Kenny
Horti mester abszolút jól látja, stílusa valóban egyedi. Nem egy meghunyászkodó, a magyar fociról csak jót, és szépet, az nb1 színvonal emelkedés , nézőszám növekedés stb. hulladék információt közlő kommentátor.

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

Orbán FB oldaláról.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Őszintén mit érezhet egy úszó egy kajakos, aki ennek a pénznek a töredékét kapja? Mert nem csak Kovácsok, Gyurták vannak, van olyan kajak-kenus aki a hatalmas felhozatal miatt oda sem jut a tűz közelébe? Pedig szerintem 3x többet gürizik mint bármelyik focista. És mégis mi hülyék nézzük továbbra is ezeket a botlábúakat és vesszük a jegyet a meccsekre és szurkolunk nekik, pedig inkább le kéne őket ....ni.NB2
ilyen ez a fránya kapitalizmus, levele

---
több mint 11 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Nekem nem is azzal van a bajom, hogy kihullott minden magyar csapat még júliusban. Ez benne van a pakliban, voltak már nagyobb égések is. Az én problémám az a borzasztóan kilátástalan játék, amit minden csapatunktól láthattunk. Egyszerűen nem értem az egészet, miért gondolják azt az edzők, játékosok, hogy ha beállunk a térfelünkre és fölrugdossuk a labdákat, majd továbbjutunk. Még ha felfedezhető lenne helyenként egy-két olyan dolog a csapataink játékában, ami arra utal, hogy valami taktikája van a csapatnak.. De így.. Szégyen ez a produkció.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Őszintén mit érezhet egy úszó egy kajakos, aki ennek a pénznek a töredékét kapja? Mert nem csak Kovácsok, Gyurták vannak, van olyan kajak-kenus aki a hatalmas felhozatal miatt oda sem jut a tűz közelébe? Pedig szerintem 3x többet gürizik mint bármelyik focista. És mégis mi hülyék nézzük továbbra is ezeket a botlábuakat és vesszük a jegyet a meccsekre és szurkolunk nekik, pedig inkább le kéne őket ....ni.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 965 — Lucas Scott
"2013–14-es idény: július 25. (kupaindulóink: Győri ETO, DVSC-Teva, Videoton, Bp. Honvéd) Egyedül a Honvéd tudott párharcot nyerni. Sosem estek ki a magyar csapatok ily korán – még júliusban, egy nappal az NB I rajtja előtt."Kenny
ez is mutatja, hogy a mennyei a legfontosabb, mki arra készül!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 031 — Omar's Coming Yo!
"2013–14-es idény: július 25. (kupaindulóink: Győri ETO, DVSC-Teva, Videoton, Bp. Honvéd) Egyedül a Honvéd tudott párharcot nyerni. Sosem estek ki a magyar csapatok ily korán – még júliusban, egy nappal az NB I rajtja előtt."

több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Ejj még mindig nem működik a válasz opció.

Elfogadom hogy van egy értékrend, amibe nem fér bele a fütyülgetés, csak nehéz azt egy olyan közegre ráhúzni, aminek minden szinten része ez a kezdetek óta. Megye 3-tól kezdve. Ez nem a szép része a sportnak, de a része.
Vagy azzal van a probléma hogy valakinek szíve joga hogy egy játékos ne legyen neki szimpatikus, és ennek hangot ad fütyüléssel? Vagy nem értem. A huhogás, meg a cigányozás, meg a kurvaanyázás szereplése a tiltolistán világos, de mostantól érzelmet se lehet a lelátóra vinni, meg csak eu norma szerint lehet kifejezni ha véletlenül valami a zsebedben marad belőle. Fizessél,bólogassál, de soha se jusson eszedbe kérdezni, hogy mi ez a szemét, meg viselkedj úgy mint egy robot, érzelmek nélkül.
Tényleg megértem hogy az érzelmet ne nyílvánítsuk ki megbontrákoztatóan, de ha mondjuk egy gyerek kérdezné, hogy miért fütyülik ki a bácsit, akkor arra van normális, és elfogadható magyarázat szvsz.
A profizmust idehozni meg nem szerencsés addig, amíg egy El Classicon van fütyülés, a Loki meccsen meg nincs színvonal. Mondjuk az tény hogy mindenért a csúnya sportszerűtlen szurkoló a hibás, de Bundesligába illő szurkolás az legyen...

Mindig jövőre!