NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
397
52
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Videoton-meccset egyébként azért tették 16:30-ra, hogy a F1 után még kiérjen a nép a Sóstóiba?
több mint 11 éve
Meg is van kit figyelt szerethető kapitány.Csalódott vagyok, hogy nem Simon Attilát nézte meg. 😀 Több gólt rúgott az NB1ben, mint Bőde(komolyan)!
"Az egyik a paksi Fiola Attila jobbhátvéd játéka: ő hosszú távon akár bennünket is segíthet a válogatottnál. "
Hát nagyon remélem hogy nem Fiolával megyünk neki a románoknak.
Tehetséges srác,de korán van még ehhez sanyi.Kenny
több mint 11 éve
Meg is van kit figyelt szerethető kapitány.A "hosszú távon" szerinted mint jelent? Hát nem épp azt, hogy két hónap múlva.
"Az egyik a paksi Fiola Attila jobbhátvéd játéka: ő hosszú távon akár bennünket is segíthet a válogatottnál. "
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Meg is van kit figyelt szerethető kapitány.Ettől azért nem hiszem, hogy tartani kéne. De a fiatal tehetségeket meg kell nézni, hogy aztán liga válogatott edzésekre meghívja és ott bizonyítsanak neki is.
több mint 11 éve
Meg is van kit figyelt szerethető kapitány."Az egyik a paksi Fiola Attila jobbhátvéd játéka: ő hosszú távon akár bennünket is segíthet a válogatottnál. "
Tehetséges srác,de korán van még ehhez sanyi.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
bazzeg, kikaptunk a Dortmundtól ezen a sörmeccsen, erre megdobálták a srácokat hazafele a Bayern szurkerek....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Pintér nyilatkozata azért elég epic 😀peachő is seperhetne otthon egy kicsit...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Pintér nyilatkozata azért elég epic 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
nem tolták őket a bírókKennyszép hagyomány, reméljük, folytatódik is. Azt hiszik, a bab is hús.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Kicsit nagy volt az arc,nem tolták őket a bírók meg is lett az eredménye.
több mint 11 éve
Tök jogos volt a piros, nem tudom mi a halált nézett a kommentátor.Schleckjogos? simán a labdát rúgta el, semmi nem volt, sima tiszta szabályos szerelés...más kérdés h már előtte ki kellett volna szórni Jenner szitunál!
gyengék voltunk, de ahogy Kubi is mondta a győzelmet nem kell megmagyarázni!
ja h Völgyi piros....azt nem vágom, asszitem Szatmárira írtad, sorry! 😊
|
több mint 11 éve
Tök jogos volt a piros, nem tudom mi a halált nézett a kommentátor.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
faszán igazolt azért a Fradi, de a játékuk bőven nem bajnokesélyeshez mért eddig. Tudom, hogy szezon eleje van, de ezt a kozármislenyi hibrid Pécset meg kellett volna szórni. Más kérdés, hogy ők meg rohadtul nem hagyták magukat.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Idény eleji forma,lényeg a győzelem,más kérdés hogy pocsék játék volt.
több mint 11 éve
Jó meccs volt, Jenner kicsit visszavehetne mondjuk ilyen teljesítménnyel az arcból, Böde meg reméljük nem tökölisedik el
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
azért még nálunk is van egy szint😛engem vihetnek: metróval könnyen odajutok, a védelembe úgyis kell hentes, ráadásul szabadügynök is vagyok, a fura nevű játékosok közé pedig tökéletesen illeszkedek 😀Kozma Pista: "saját magunk által diktált tempóba egy kicsit belefáradtunk"Szerintem teljesen korrektül beszélt. Egyértelmű, hogy elfáradtunk a végére ebben a melegben csere nélkül kellett végignyomi, míg pl. a Paks 3at is tudott cserélni előre, amiből az egyik a gólszerző volt. Igaz most láttam, hogy az első les volt. Kell 3-4 igazolás még, legalább, hogy legyen csere. Ennek ellenére lehetett volna ez bőven fordítva is, ma sajnáltam a csapatot.zavi27
Mé, bazmeg, futni kellett?berger90
csak tagdíjat ne kelljen fizetni.shawnka
több mint 11 éve
engem vihetnek: metróval könnyen odajutok, a védelembe úgyis kell hentes, ráadásul szabadügynök is vagyok, a fura nevű játékosok közé pedig tökéletesen illeszkedek 😀Kozma Pista: "saját magunk által diktált tempóba egy kicsit belefáradtunk"Szerintem teljesen korrektül beszélt. Egyértelmű, hogy elfáradtunk a végére ebben a melegben csere nélkül kellett végignyomi, míg pl. a Paks 3at is tudott cserélni előre, amiből az egyik a gólszerző volt. Igaz most láttam, hogy az első les volt. Kell 3-4 igazolás még, legalább, hogy legyen csere. Ennek ellenére lehetett volna ez bőven fordítva is, ma sajnáltam a csapatot.zavi27
csak tagdíjat ne kelljen fizetni.
több mint 11 éve
Kozma Pista: "saját magunk által diktált tempóba egy kicsit belefáradtunk"Szerintem teljesen korrektül beszélt. Egyértelmű, hogy elfáradtunk a végére ebben a melegben csere nélkül kellett végignyomi, míg pl. a Paks 3at is tudott cserélni előre, amiből az egyik a gólszerző volt. Igaz most láttam, hogy az első les volt. Kell 3-4 igazolás még, legalább, hogy legyen csere. Ennek ellenére lehetett volna ez bőven fordítva is, ma sajnáltam a csapatot.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Kozma Pista: "saját magunk által diktált tempóba egy kicsit belefáradtunk"Mé, bazmeg, futni kellett?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Értelmes cserepad nélkül nehéz lesz az Újpestnek.
több mint 11 éve
ááá, ezt nem hiszem el, ma tényleg nem ezt érdemeltük:-/
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Ez így elég egyértelmű szezon lesz, ha csak egy félidőt tudunk értékelhetően játszani.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Kabát nem válogatott szint.35 évesen röhögve lefutja az MB1 védőinek felét. Ahogy elnéztem, a románoknál sincs az a nagy védelmi parádé, Akkor miről beszélünk?berger90Ezt remélem nem gondoltad komolyan 😊KennyMinden rosszindulat nélkül vajon szerethető kapitány kit figyel ebből a 2 csapatból?KennyFélretéve a kötődést: Kabátpeti bőven elférne Böde mellett. Legalább lenne egy valaki, aki tényleg hajt.berger90
/ezen a meccsen kiválóan játszott,de nem válogatott szint szerintem/