NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
Hajnal Tomi -> bundás 2azért Ingolstadt fele nincs feljutás veszély.
sztem fifty-fifty. Vagy tényleg összekapja magát mint anno a kalsruhéban és odapakol 2-3 kiemelkedő szezont vagy elveszik odalent és levezet. Én szurkolok neki....peach
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Hajnal Tomi -> bundás 2sztem fifty-fifty. Vagy tényleg összekapja magát mint anno a kalsruhéban és odapakol 2-3 kiemelkedő szezont vagy elveszik odalent és levezet. Én szurkolok neki....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Hát 70et meg raszantam volna de ennyit... Remelem Morata marad, Di Mariat ha elviszik hálás leszek, Contrerot en birom de lehet rendszeridegen lesz meg Marcelo elotte van.Mondjuk én kíváncsi vagyok arra a kozeppajara hogy fog kinezni...
több mint 11 éve
míg a felsőbb utasításra odavitt játékosnak ugye garantált helye van a kezdőben, ha fel kell forgatni az alaptaktikát, akkor is... és akkor még csodálkozik valaki, hogyan tudnak kiesni egy náluk papíron sokkal gyengébb csapat ellen és hogy miért lépett le oly váratlanul Sousaazé' az milyen szép, hogy nekünk nem kell, de a másé se legyen...slowmotionjelenleg a Vidi 2-ben (a harmadosztályúban, nem a PFLA-ban) készül Peric, Vaskó és Lencse is...kristof
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
azé' az milyen szép, hogy nekünk nem kell, de a másé se legyen...slowmotionjelenleg a Vidi 2-ben (a harmadosztályúban, nem a PFLA-ban) készül Peric, Vaskó és Lencse is...
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/sportszelep/mezterminal-a-topligas-klubok-20132014-es-mezei-2267307Kicsit off, de lehet csemegézni!
több mint 11 éve
most már beírhatom, mert sajnos nem lesz belőle semmi... Szekerest vitte volna a Fradi, de Gomes nem engedte el, mert négy belső védőre van szüksége (miközben Adrián ugye a Hali ellen a padra se került)ezt már akkor is beirta valaki egy Fradi fórumra,elvileg ő is bennfentes.sajnálom jobb játékos ő annál minthogy a padon ücsörögjön.így vesznek el a tehetségeink.
úgy néz ki, hogy kölcsönadják a Puskásnak, hogy legalább játékban legyen, bár összeszedett egy csúnya térdsérülést, remélhetően nem komoly...jjncaa
több mint 11 éve
120 egy futóért rettenet bohóc.nem tudok nála jobban túlértékelt játékost mondani perpill.sehol nem ér ennyit,max 50 és akkor sokat mondtam.
én még a negyvenet is sokallanám, de arra azt mondom, hogy őrült árak vannak ma, belefér. de 120 guriga az vulkánforró.gabtsi
viszont egyik kedvenc csatárom(Soldado) ment a spursbe.
több mint 11 éve
azt ugye meséltem már, hogy tavaly Polonkai maga kérte, küldjék le a PFLA-hoz a másodosztályba, mert szeretne több időt tölteni a családjával? és most ugyanúgy ott alibizik az nb1-ben...egy akadémia játszatása nem lenne elvetélt ötlet, de így, ezzel a kerettel vérlázító a szereplésük, az biztos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
most már beírhatom, mert sajnos nem lesz belőle semmi... Szekerest vitte volna a Fradi, de Gomes nem engedte el, mert négy belső védőre van szüksége (miközben Adrián ugye a Hali ellen a padra se került)azé' az milyen szép, hogy nekünk nem kell, de a másé se legyen... oké, tudom, simán meg lehet csinálni, meg milyen vicces már, ha a kistesónak passzolják le (tudom, másik vállalkozás, de azért nézzétek már meg, tollas-e a hátam), bár azt nem tudom, miért PFLA néven futnak, mert az első meccsen játszók fele mindennek mondható, csak saját nevelésnek nem... nagyon nem.
úgy néz ki, hogy kölcsönadják a Puskásnak, hogy legalább játékban legyen, bár összeszedett egy csúnya térdsérülést, remélhetően nem komoly...jjncaa
több mint 11 éve
most már beírhatom, mert sajnos nem lesz belőle semmi... Szekerest vitte volna a Fradi, de Gomes nem engedte el, mert négy belső védőre van szüksége (miközben Adrián ugye a Hali ellen a padra se került)úgy néz ki, hogy kölcsönadják a Puskásnak, hogy legalább játékban legyen, bár összeszedett egy csúnya térdsérülést, remélhetően nem komoly...
---
több mint 11 éve
120 egy futóért rettenet bohóc.én még a negyvenet is sokallanám, de arra azt mondom, hogy őrült árak vannak ma, belefér. de 120 guriga az vulkánforró.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Ahányan itt egyetértünk Dömével eléggé KO lenne azért a végére😊NB2nem hiszem. Döme a valaha volt egyik legjobb képességű labdarúgónk, és itt most nem csak a futballtudásról beszélek.
azért megnéznék egy alternatív Döme vs Vébergyuri párbajt, hamáregyszer... 😊
több mint 11 éve
Ahányan itt egyetértünk Dömével eléggé KO lenne azért a végére😊
több mint 11 éve
azt is csak a Lambójából kihajolva tenné meg 😊egy fröccsért le se parkolna, csak kinyújtaná érte a kezét 😀davemayerA vendégem egy fröccsre Döme 😀Asbeeez kb olyan, mintha egy nagyevőt vendégül látnál egy szelet pirítós erejéig, Te olcsójános 😊slowmotion
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
egy fröccsért le se parkolna, csak kinyújtaná érte a kezét 😀A vendégem egy fröccsre Döme 😀Asbeeez kb olyan, mintha egy nagyevőt vendégül látnál egy szelet pirítós erejéig, Te olcsójános 😊slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
A vendégem egy fröccsre Döme 😀Asbeeez kb olyan, mintha egy nagyevőt vendégül látnál egy szelet pirítós erejéig, Te olcsójános 😊
több mint 11 éve
A vendégem egy fröccsre Döme 😀
több mint 11 éve
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130730-detari-nem-azon-kellene-filozofalni-hogy-ki-huhog-a-meccseken.html"Szerintem legelőször rendbe kellene tenni a labdarúgás szakmai oldalát, és nem azon kellene például filozofálni, hogy ki huhog a mérkőzéseken, vagy azon, hogy milyen szurkolói kártyát adunk ki. Végre a szakmát kellene helyre rakni, mert ami itt folyik, az tényleg tarthatatlan. Ezt tartom a járható útnak, vagy hagyjuk az egészet, és mondjuk ki kerek-perec, hogy a magyar labdarúgás helyzete Lichtenstein, Andorra, Luxemburg vagy Málta szintjén van."
több mint 11 éve
nem teljesen ok-okozat, de max egy év, és az edzőét is fel fogják...Gyanítom,hogy partneri kapcsolat ide partneri kapcsolat oda a CFR valahogy bele akarná venni az üzletbe hogy Böde hozzájuk kerüljön.Szerintem ez van a dolog mögött.nem kölcsönbe jönne, ha mégis -> Vass Ádám szerződését felbontotta a Kolozsvárdeyell
Mellesleg én nem vagyok híve az kölcsönbe vételnek.Kenny
több mint 11 éve
deyell
11 702
Gyanítom,hogy partneri kapcsolat ide partneri kapcsolat oda a CFR valahogy bele akarná venni az üzletbe hogy Böde hozzájuk kerüljön.Szerintem ez van a dolog mögött.nem kölcsönbe jönne, ha mégis -> Vass Ádám szerződését felbontotta a Kolozsvár
Mellesleg én nem vagyok híve az kölcsönbe vételnek.Kenny
choose life
több mint 11 éve
Közben a Győr meg leigazolt egy lángelmét:„Most az Európa-ligában fog szerepelni a Győr. Remélem, szerepet kapok majd a nemzetközi kupában” – fogalmaz Rafael Burgos.
hát persze... 😊
|
több mint 11 éve
Miért nem a 300 diósgyőrinek mentek neki? 😀 Mondjuk nem lepődök meg, győriek ilyenek...A stadion családbarát, csak a szurkolók némelyike nem. :-/Shawn84www.csakfoci.hu/node/144319Kennyoh csak nem a családbarát stadion személyesen? szééépgamerkr