NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Cserélt az Újpest idén először.Legalább a 3 pont megvan, fontos volt nagyon!
Kényszerből...Bazzani
több mint 11 éve
Azoknak, akik nem néznek be a Vicc topikba - Meet new Tottenham head coach Ted Lassotöbb mint 11 éve
HAAAAJ-RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK !!!ZoliZoltánRemélem valahogy kiszenvedjük a győzelmet, kéne legalább itt a 3 pont.
több mint 11 éve
igen! 😀
több mint 11 éve
HAAAAJ-RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK !!!ZoliZoltánkecsó? 😀
|
több mint 11 éve
HAAAAJ-RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK !!!
több mint 11 éve
A meccsre persze emléxem, arra,hogy balo mit művelt persze emléxem, de a video lényegét akkor sem értem 😀peacha videó lényege,hogy játékosnak középszerű,bohócnak tökéletes.
több mint 11 éve
A meccsre persze emléxem, arra,hogy balo mit művelt persze emléxem, de a video lényegét akkor sem értem 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
konstans szarul vezet már lassan minden meccset, legyen az biszem-baszom liga v akár mennyei bajnokság!Konstans szarul vezet az utóbbi időben minden Fradi meccset...Sinisaprofi játékvezetés....aza szerencséje ondónak, h nincs fent Töki! tuti felpofozta volna már a gecijét 😊konstans szarul vezeti a fradi-fehérvár meccseket nem értem miért kell mindig őt küldeni.Kenny
alig várom a pökhendi biszem-baszom fújását vasárnap...Divat
és egy kis OFF-on:
Döme visszatért a Fradiba!!!! (futsal csak, kár h nem sajtó szóvivő!!! 😊 )
|
több mint 11 éve
Konstans szarul vezet az utóbbi időben minden Fradi meccset...profi játékvezetés....aza szerencséje ondónak, h nincs fent Töki! tuti felpofozta volna már a gecijét 😊konstans szarul vezeti a fradi-fehérvár meccseket nem értem miért kell mindig őt küldeni.Kenny
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
profi játékvezetés....aza szerencséje ondónak, h nincs fent Töki! tuti felpofozta volna már a gecijét 😊konstans szarul vezeti a fradi-fehérvár meccseket nem értem miért kell mindig őt küldeni.
több mint 11 éve
profi játékvezetés....aza szerencséje ondónak, h nincs fent Töki! tuti felpofozta volna már a gecijét 😊alig várom a pökhendi biszem-baszom fújását vasárnap...
|
több mint 11 éve
Pedig de, mondjuk nem értem mért hiszik hogy Ronaldot meg eladnám, ha már megvan Bale, sose engedném el 😀Hát 70et meg raszantam volna de ennyit... Tocanem is tudtam, hogy te fizeted a Real átigazolásait 😀kaszo
több mint 11 éve
Hát 70et meg raszantam volna de ennyit... Tocanem is tudtam, hogy te fizeted a Real átigazolásait 😀
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Nso kb 17:30 : hajnal -> ingolstadÉn nem látok benne hibát 😊
Nso 21:05 : kiesett a stuttgart, hajnal nem játszott
😂peach
több mint 11 éve
Nso kb 17:30 : hajnal -> ingolstadlehet zombori segédkezik a cikkekbe... 😀
Nso 21:05 : kiesett a stuttgart, hajnal nem játszott
😂peach
|
több mint 11 éve
Nso kb 17:30 : hajnal -> ingolstadNso 21:05 : kiesett a stuttgart, hajnal nem játszott
😂
több mint 11 éve
Maldini is tolta 40 évesen, giggsről nem is beszélve 😛 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
3 éves projekt van arrafelé 😀peachvégül is csak 35 lesz a végére Tamásunk.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
3 éves projekt van arrafelé 😀
több mint 11 éve
Hajnal Tomi -> bundás 2hát sztem lefőtt a kávé...Sanyibának meg onnan is szerethető lesz majd persze!!!
sztem fifty-fifty. Vagy tényleg összekapja magát mint anno a kalsruhéban és odapakol 2-3 kiemelkedő szezont vagy elveszik odalent és levezet. Én szurkolok neki....peach
|