Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Sok ilyen történik, általában sérülés nélkül. Szabálytalan volt, talán még alattomos is, de nem hiszem, hogy sérülést akart okozni, max elvenni a kedvet a játéktól. Rengeteg ilyen van, ettől még nem kell keresztre feszíteni senkit.
több mint 7 éve
Így utólag többször megnézve bazdmeg Ramos azért...ok összefogtak, nem az a baj. Hanem a gáncs. Ha én gáncsolok, az garantált, hogy a másik kerül alulra és ráesek, mert összefogtunk. Ippon volt...Az, hogy nyilván pechesen a vállára érkezett, az a gáncs eredménye volt.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Ramos tolt egy Bowent.....
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Tök véletlen volt a sérülés, de rohadt rutinos egy szemét megoldás volt Ramostól. Ahogy kell, húzta magával Salah-t, hogy nehogy talpon maradjon és mehessen tovább. Így kellett csinálni, de attól még igen buznyák húzás. Viszont én is valószínűleg hasonlóan jártam volna el.
több mint 7 éve
Gyönyörű ahogy Ramos gurul egyet még, rántva egyet a sérült vállon. Okos volt Sergio na.De most ne lovagoljatok már ezen, totál véletlen volt. Szerencsétlenül esett rá...jaja, én is szerencsétlenül szoktam esni, amikor nem tudom tompítani az esést, mert le van fogva a kezem.
NB2
shawnka
több mint 7 éve
De most ne lovagoljatok már ezen, totál véletlen volt. Szerencsétlenül esett rá...jaja, én is szerencsétlenül szoktam esni, amikor nem tudom tompítani az esést, mert le van fogva a kezem.
NB2
több mint 7 éve
vajon ha CR elesik a lesgóljuknál befújják a tizit?😊
több mint 7 éve
De most ne lovagoljatok már ezen, totál véletlen volt. Szerencsétlenül esett rá...Persze. Gregg Williams már jegyzeteli Ramos telefonszámát.
NB2
több mint 7 éve
Hihetetlen, hogy még mindig reklámozzák a pajzs technológiátEgy Visegrádi4k országban mit csináljanak 😛
Amadeus
több mint 7 éve
De most ne lovagoljatok már ezen, totál véletlen volt. Szerencsétlenül esett rá...
több mint 7 éve
Hihetetlen, hogy még mindig reklámozzák a pajzs technológiát
több mint 7 éve
Mondjuk nem feltétlen arra gondoltam, hogy sérülésekkel együtt nyerve legyen a Pool az Eagles......sérülés pipa jöhetne a győzelem is...
több mint 7 éve
twitter.com/szcsaba/status/1000457921090801665
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Salah sérülése azért betett a PoolnakHogyan is telhetne el egy nagy esemeny itt a bowl.hunal a gyongyszem nelkul?
És most a lényeg:
www.youtube.com/watch?v=ue2eboEOSqQ
NB2
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 934
Ez nehéz lesz innen a Pool-nak. 😕 Teljesen esélytelennek tűnnek támadásban, itt kidolgozott helyzetből nem igen fognak gólt rúgni, kb a talált gólban bízhatnak.
több mint 7 éve
Salah sérülése azért betett a PoolnakÉs most a lényeg:
www.youtube.com/watch?v=ue2eboEOSqQ
több mint 7 éve
remélem azért Karius úgy véd majd, mint az elődei feketében (Grosics, Jasin, Zoff)kb ebben van minden reményünk
több mint 7 éve
Küzdelmes volt. Kalapot le a Pool előtt.
több mint 7 éve
2013 Götze nélküli BvB ellenünk.
több mint 7 éve
Tudom, hallottam róla. Nem is megyek oda.Szerintem kár zsigerből gyűlölködni. (Bár ez e bowl.hu-n nem ismeretlen... 😉 )Olvastál valaha NSO fórumot? 😀
Burkus
Ahhoz képest a bowl fórum puszi pajtások társalgása 😊 Ami amúgy nem is baj.
Chargers LT
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Ez a Liverpool Salah nélkül full középszerű ezen a szinten. KB ellenünk se jutottak volna tovább.Nem tudom az OM vagy ez a Pool tűnik reménytelenebbnek.
több mint 7 éve
mert Isco-ban jobban benne van az unlikely hero factornem anyázom, csak nem értem miért nem bale játszik aki minden meccsén betalált ebben a hónapban... és ő legalább visszazárna védekezniisco első értelmes megmozdulása volt ez a 4 méteres passz . imádomamennyit anyázzátok, úgyis ő rúgja a győztes gólt
eaglesmcnabb
slowmotion
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Szerintem kár zsigerből gyűlölködni. (Bár ez e bowl.hu-n nem ismeretlen... 😉 )Olvastál valaha NSO fórumot? 😀
Burkus
Ahhoz képest a bowl fórum puszi pajtások társalgása 😊 Ami amúgy nem is baj.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀