NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
525
57
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Főleg a Kövesd stadion a fontos. Szerintem úgy zúgnak ki az év végén mint a huzat...
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/orban-viktor-a-magyar-profi-futball-teljesen-eletkepes-2268225"A miniszterelnök azt szeretné, ha a kormány még a nyáron döntene újabb futballstadionok rendbehozataláról, és így még idén elkezdődhetnének a munkálatok Mezőkövesd mellett Diósgyőrben, Székesfehérváron és Szombathelyen is. "
Nah nekem ez tetszik! Vazze tavaly az Egernél miért nem voltak ilyen lelkesek??? Komolyan mondom ennek a 4-5 csapatnak rendezzenek egy saját bajnokságot a többiek jól ellesznek nélkülük...
több mint 11 éve
4 védőnk van +Vermes aki hamarosan visszatér. Amúgy jó lesz ez a Fradi csak ez a Vidi jelenleg a legjobb csapat.
több mint 11 éve
Idén a Honvéd is csak a kiesés ellen fog küzdeni. 😕
több mint 11 éve
Hát amúgy teljes a káosz, sajnos igen. Ezért is volt nagy pozitívum a győzelem, meg a paks ellen is az a meglepően jó játék, majdnem végig. Reméljük legalább mennyiségre jön még 4-5 ember minden csapatrészbe, nagy minőségre nem számítok.Ugyan nem láttam a tegnapi meccset, de utánaérdeklődtem, és hát Ahjupera menjen már a faszomba. Külön jó, hogy Molnár Sanyi második meccsén fél évre ki is dőlt, így tehát három (!!!! bazmeg, kész, sírni volna kedvem) védőnk maradt. Emellett ketten képesek a keretből eltalálni a kaput, némi aktivitást mutatni, ebből most ugye egy még jól ki is harcolt egy pihenőt magának, ez a hisztis északi. Komolyan, néha zokognék, mi van a csapat körül.berger90Én mindkét kritérium együttes teljesülésére gondoltam.😊zavi27Asszem ezt a fordulót nagyon meg kell becsülnöm, nemsok ilyen lesz idén: Nyert az Újpest+kikap a Fradi😊zavi27Ezt a Fradit elnézve fognak még kikapni épp elégszer...berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Ugyan nem láttam a tegnapi meccset, de utánaérdeklődtem, és hát Ahjupera menjen már a faszomba. Külön jó, hogy Molnár Sanyi második meccsén fél évre ki is dőlt, így tehát három (!!!! bazmeg, kész, sírni volna kedvem) védőnk maradt. Emellett ketten képesek a keretből eltalálni a kaput, némi aktivitást mutatni, ebből most ugye egy még jól ki is harcolt egy pihenőt magának, ez a hisztis északi. Komolyan, néha zokognék, mi van a csapat körül.Én mindkét kritérium együttes teljesülésére gondoltam.😊zavi27Asszem ezt a fordulót nagyon meg kell becsülnöm, nemsok ilyen lesz idén: Nyert az Újpest+kikap a Fradi😊zavi27Ezt a Fradit elnézve fognak még kikapni épp elégszer...berger90
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Én mindkét kritérium együttes teljesülésére gondoltam.😊Asszem ezt a fordulót nagyon meg kell becsülnöm, nemsok ilyen lesz idén: Nyert az Újpest+kikap a Fradi😊zavi27Ezt a Fradit elnézve fognak még kikapni épp elégszer...berger90
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Asszem ezt a fordulót nagyon meg kell becsülnöm, nemsok ilyen lesz idén: Nyert az Újpest+kikap a Fradi😊zavi27Ezt a Fradit elnézve fognak még kikapni épp elégszer...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Asszem ezt a fordulót nagyon meg kell becsülnöm, nemsok ilyen lesz idén: Nyert az Újpest+kikap a Fradi😊
több mint 11 éve
Köszi Kassai!A meccs egyenként mint a tavaszi...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/orban-viktor-a-magyar-profi-futball-teljesen-eletkepes-2268225Érdekes Rummenige nem egészen ezt mondta a héten a Nemzeti Sportnak... Végül is csak az aktuális BL győztesről van szó.
"A kormányfő hangsúlyozta: a futballklub nem gazdasági vállalkozás. Aki nem így gondolja, félreérti a helyzetet. Egy vállalkozásnak egyetlen szempontja van, hogy tulajdonosának minél nagyobb hasznot hozzon. A futballban ez lehetetlen – jelentette ki. „A futball olyan, mint a bográcsgulyás. Folyamatosan teszünk bele, sosem veszünk ki, és a végén kész" – fogalmazott Orbán Viktor."
aha.Amadeus91
Ez meg gyakorlatilag azt jelenti, hogy öntsünk csak jó sok alapanyagot(=pénzt) abba a bográcsba, aztán csak elkészül. Zseniális terv. Főleg ha ezt a mi adóforintjainkból teszik néhány helyen....
Bónuszkérdés: Ezen elv révén a felhalmozódó adósaggokat ki fogja finanszírozni hosszú távon?
több mint 11 éve
#harjafradi (figyeljétek a reklámtáblát)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
1. Talán meg kéne kérdezni pár külföldi "szakácsot", hogy odakünn miként főznek.Bogrács meg az anyjának a valaga, az. Mondjuk nyilván bizakodik, az ő házi csapatai nem is állnak rosszul anyagilag, bár az nagyon jó, hogy a felcsútot még ez a harmatgyenge Újpest is megverte. Asszem a Mezővel együtt földelhetjük is a francba.
2. A mi gulyásunk ugyan mikor lesz kész? Mert ebbe jópár éve pakoljuk a hozzávalókat mégsincs semmi a bográcsban.
3. Talán nem kellene állandóan új bográcsokat kezdeni. Mert eddig csak a fehérvári bogrács volt, de mostmár van a Fradibogrács, meg a felcsúti, meg a mezőkövesdi, meg a debreceni meg a faszomtudjahány.Bazzani
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Úgy tudtam h Otten egy időzített bomba...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Az se semmi h a Fradiban 3, a Győrben 2 magyar kezd(ett), Vidiben talán 4.......
több mint 11 éve
Egy dolgot kéne megérteni, hogy lehet hogy a mennyeiben jó ez a fluktuáció meg hogy tök mindevy ki az edző, európai szintennem.Ha megnézzük a kisebb országokat csak úgy lehet értelmes eredményt elérni ha van egy topcsapat ( pl. Bate (jó most kiestek), Celtic stb.).
Amíg azt akarjuk hogy minden csapatunk top klub legyen az EL-t, BL-t felejtsük el. Pláne ilyen edzőkkel
több mint 11 éve
1. Talán meg kéne kérdezni pár külföldi "szakácsot", hogy odakünn miként főznek.2. A mi gulyásunk ugyan mikor lesz kész? Mert ebbe jópár éve pakoljuk a hozzávalókat mégsincs semmi a bográcsban.
3. Talán nem kellene állandóan új bográcsokat kezdeni. Mert eddig csak a fehérvári bogrács volt, de mostmár van a Fradibogrács, meg a felcsúti, meg a mezőkövesdi, meg a debreceni meg a faszomtudjahány.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/orban-viktor-a-magyar-profi-futball-teljesen-eletkepes-2268225"A kormányfő hangsúlyozta: a futballklub nem gazdasági vállalkozás. Aki nem így gondolja, félreérti a helyzetet. Egy vállalkozásnak egyetlen szempontja van, hogy tulajdonosának minél nagyobb hasznot hozzon. A futballban ez lehetetlen – jelentette ki. „A futball olyan, mint a bográcsgulyás. Folyamatosan teszünk bele, sosem veszünk ki, és a végén kész" – fogalmazott Orbán Viktor."
aha.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
sportgeza.hu/futball/2013/08/03/egy_ember_terdre_kenyszeritette_a_dvtk-t/
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Én ebben a 60kilós Ligot-ban semmit nem látok. A normálisabb szélsők/csatárok megeszik reggelire. Csibuacsoda olyan mint egy burleszkfilm főszereplője.A győzelem ellenére kevés ez a csapat, minőségi igazolások kellenek. Reméljük a Vidi verő montenegrói gyerek beválik a középpályán.
több mint 11 éve
Igen!Csak meg lett az a 3 pont!Új gyerek nem is volt rossz!Simon Ligot!
Ahjupera meg kicsit volt csak hülye!
több mint 11 éve
lol @ Pinyőszerintem már ő is a vízilabda-meccs lázában égett...
"Remélem, egyszer már megadatik, hogy az ellenféltől küldenek ki játékost, és mi tudunk emberelőnyben játszani."
mintha így működne. egyszer nálunk egyszer náluk xDpetey
több mint 11 éve
Ugye aranylábú focistáink láttátok ezt a vízilabda győzelmet, kár, hogy nem ilyen egyszerű....dandeSzombat este van. Rég buliznak már.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Ugye aranylábú focistáink láttátok ezt a vízilabda győzelmet, kár, hogy nem ilyen egyszerű....
több mint 11 éve
lol @ Pinyő"Remélem, egyszer már megadatik, hogy az ellenféltől küldenek ki játékost, és mi tudunk emberelőnyben játszani."
mintha így működne. egyszer nálunk egyszer náluk xD