Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
dawyd728 4 115
Sergio Olynyk Ramos. Beceneve hentes.
dawyd728
Azért a két játékost messze nem hasonlítanám össze
Kampman
Te nem, én igen.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 115 — je suis poloska
Ramos egy tróger patkány
slowmotion
alapjában egyet értek, de ez full vétlen szitu volt szerintem
eaglesmcnabb
azért a karhúzás-csípdobás esés közben nem része a default védő-támadó interakciónak
slowmotion
salah ramos elé kinyújtott kézzel futott, ramos meg elrúgta a labdát és elesett, salah karja meg alatta volt

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 247 — Cowboys fan
Ramos egy tróger patkány
slowmotion
Ráesett a vállára, Ramos vétlen volt. Amúgy Salah nyúlkált Ramos hóna alatt és próbálta kiszorítani, de a másik vállára esett. Kár, mert így erre fogják fogni a Real győzelmét 😊
Burkus
hát persze.
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 722 — Jedi Master
ha figyel az a ribanc, akkor nekünk kell nyerni
slowmotion
A Cowboysnak? 😀

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 663
dawyd728
Azért a két játékost messze nem hasonlítanám össze

több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ramos egy tróger patkány
slowmotion
eaglesmcnabb
azért a karhúzás-csípdobás esés közben nem része a default védő-támadó interakciónak
slowmotion
Salah volt inkább szabálytalan. De a másik válla sérült.
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Ramos nagyon okosan húzta meg a bountyt. Inter pozitív lett karrierje csúcsára.
több mint 7 éve
Ramos egy tróger patkány
slowmotion
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ramos egy tróger patkány
slowmotion
Ráesett a vállára, Ramos vétlen volt. Amúgy Salah nyúlkált Ramos hóna alatt és próbálta kiszorítani, de a másik vállára esett. Kár, mert így erre fogják fogni a Real győzelmét 😊
több mint 7 éve
dawyd728 4 115
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szépen el lett jinxelte... Hülye Ramos még le se fújták a lerántást....
több mint 7 éve
Nah, Ramos oda is biccentett, hogy "most már jók vagyunk"

több mint 7 éve
ha figyel az a ribanc, akkor nekünk kell nyerni
több mint 7 éve
Ramos egy tróger patkány
slowmotion

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 338
2016-os EB döntő déja vu.
több mint 7 éve
Ramos egy tróger patkány
több mint 7 éve
portugálok is CR nélkül nyertek, ha kiesik Salah tuti ők nyernek, szóval remélem nem komoly

több mint 7 éve
Mr.Breaker 1 934
Ramos...
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
Igazán közhelyes lenne, ha a rengeteg kihagyott Pool helyzet után a Madrid szerezné meg a vezetést
Kampman
Pont ezt akartam írni, hogy eddig lefocizza a Pool a Realt, totál adja magát, hogy az első gól a Real-é lesz😊
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Elertek a sracok a celjukat. Levenni a legjobbat
több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 663
Igazán közhelyes lenne, ha a rengeteg kihagyott Pool helyzet után a Madrid szerezné meg a vezetést

több mint 7 éve
Hajrá Pool...be kéne rúgni már azt a gólt, ami érik 😊

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkoraa Pool legyen ma az Eagles 😊
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jobb csapat a Fulham, de egy patkány együttes, amihez nagy partner volt a játékvezető is.
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 742 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
70-30 Fulham, ha százalékosan akarom kifejezni.

S kb. a labdabirtoklás is így oszlik meg majd. Fulham egy támadófocit játszó csapat, a Villa meg egy tipikus Steve Bruce féle masszivan védekező, fegyelmezett csapat, amely a szélről sok labdát paszíroz a kapu elé, pontrúgásokban erős.

A rutin egy ilyen meccsen döntő lehet, s Bruce sem először jár playoff döntőben, a tapasztaltabb csapat is a Villáé. A Fulham viszont szó szerint átrobogott a mezőnyön 2018-ban, a Derby ellen az elődöntőben 180 percet egykapuzott. A Villának a játékát nagyban befolyásolja a két Championship szinten jó támadószellemű belső kp. Grealish ( ő speciel Ruben Neves (Wolves) mögött a liga legjobb játékosa szerintem) és Hourihane miként játszik, mennyiszer képesek létszámazonos vagy fölényes helyzetet teremteni, s odaérni második hullámban. Snodgrass jobbról befelé egyfajfa Szalah stílusban focizik, Adomah a másik felén mindkét lábára veszélyes, fent Grabban meg a Championship csúcsék mintapéldánya. Tényleg klasszikus második ligás foci a Villáé egy varázslóval középen (Grealish). Kár, hogy Agbonlahor és Kodija tulajdonképpen kihagyta a teljes szezont.

Ettől függetlenül a tippem 2-0 a Fulhamnek.
tüsi91
mondjuk a Fulham szezon elején erős középcsapat volt, csak aztán összeállt bennük valami, mert egy fél szezont lehoztak vereség nélkül. (ennek én mondjuk nagyon örülök, mert elég sok szelvényt hoztak is 😊)

január-februárban, amikor a Villa meg a Fulham is elkezdett karcolni, akkor valahol kijelentettem, hogy mindketten fel fognak jutni - aztán ez szerintem annyin fog végül bukni, hogy a Fulham kikapott az utolsó meccsén, különben ők egyenes ágon, a Villa meg a playoffon keresztül ment volna fel.
slowmotion
Ha a Fulham feljut, akkor a Jags tulaj Shao Khan nagyon elégedett lesz (Shao fia Tony, aki meg kvázi a góré a Craven Cottagen meg pláne).