Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Te nem, én igen.Sergio Olynyk Ramos. Beceneve hentes.Azért a két játékost messze nem hasonlítanám össze
dawyd728
Kampman
több mint 7 éve
salah ramos elé kinyújtott kézzel futott, ramos meg elrúgta a labdát és elesett, salah karja meg alatta voltazért a karhúzás-csípdobás esés közben nem része a default védő-támadó interakciónakRamos egy tróger patkányalapjában egyet értek, de ez full vétlen szitu volt szerintem
slowmotion
eaglesmcnabb
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
hát persze.Ramos egy tróger patkányRáesett a vállára, Ramos vétlen volt. Amúgy Salah nyúlkált Ramos hóna alatt és próbálta kiszorítani, de a másik vállára esett. Kár, mert így erre fogják fogni a Real győzelmét 😊
slowmotion
Burkus
több mint 7 éve
ha figyel az a ribanc, akkor nekünk kell nyerniA Cowboysnak? 😀
slowmotion
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Sergio Olynyk Ramos. Beceneve hentes.Azért a két játékost messze nem hasonlítanám össze
dawyd728
több mint 7 éve
Salah volt inkább szabálytalan. De a másik válla sérült.azért a karhúzás-csípdobás esés közben nem része a default védő-támadó interakciónakRamos egy tróger patkányalapjában egyet értek, de ez full vétlen szitu volt szerintem
slowmotion
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 7 éve
Ramos nagyon okosan húzta meg a bountyt. Inter pozitív lett karrierje csúcsára.
több mint 7 éve
azért a karhúzás-csípdobás esés közben nem része a default védő-támadó interakciónakRamos egy tróger patkányalapjában egyet értek, de ez full vétlen szitu volt szerintem
slowmotion
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Ramos egy tróger patkányRáesett a vállára, Ramos vétlen volt. Amúgy Salah nyúlkált Ramos hóna alatt és próbálta kiszorítani, de a másik vállára esett. Kár, mert így erre fogják fogni a Real győzelmét 😊
slowmotion
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Sergio Olynyk Ramos. Beceneve hentes.
több mint 7 éve
Szépen el lett jinxelte... Hülye Ramos még le se fújták a lerántást....
több mint 7 éve
Nah, Ramos oda is biccentett, hogy "most már jók vagyunk"
több mint 7 éve
ha figyel az a ribanc, akkor nekünk kell nyerni
több mint 7 éve
Ramos egy tróger patkányalapjában egyet értek, de ez full vétlen szitu volt szerintem
slowmotion
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
2016-os EB döntő déja vu.
több mint 7 éve
Ramos egy tróger patkány
több mint 7 éve
portugálok is CR nélkül nyertek, ha kiesik Salah tuti ők nyernek, szóval remélem nem komoly
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 934
Ramos...
több mint 7 éve
Igazán közhelyes lenne, ha a rengeteg kihagyott Pool helyzet után a Madrid szerezné meg a vezetéstPont ezt akartam írni, hogy eddig lefocizza a Pool a Realt, totál adja magát, hogy az első gól a Real-é lesz😊
Kampman
több mint 7 éve
Elertek a sracok a celjukat. Levenni a legjobbat
több mint 7 éve
Igazán közhelyes lenne, ha a rengeteg kihagyott Pool helyzet után a Madrid szerezné meg a vezetést
több mint 7 éve
Hajrá Pool...be kéne rúgni már azt a gólt, ami érik 😊
több mint 7 éve
Akkoraa Pool legyen ma az Eagles 😊
több mint 7 éve
Jobb csapat a Fulham, de egy patkány együttes, amihez nagy partner volt a játékvezető is.
több mint 7 éve
Ha a Fulham feljut, akkor a Jags tulaj Shao Khan nagyon elégedett lesz (Shao fia Tony, aki meg kvázi a góré a Craven Cottagen meg pláne).70-30 Fulham, ha százalékosan akarom kifejezni.mondjuk a Fulham szezon elején erős középcsapat volt, csak aztán összeállt bennük valami, mert egy fél szezont lehoztak vereség nélkül. (ennek én mondjuk nagyon örülök, mert elég sok szelvényt hoztak is 😊)
S kb. a labdabirtoklás is így oszlik meg majd. Fulham egy támadófocit játszó csapat, a Villa meg egy tipikus Steve Bruce féle masszivan védekező, fegyelmezett csapat, amely a szélről sok labdát paszíroz a kapu elé, pontrúgásokban erős.
A rutin egy ilyen meccsen döntő lehet, s Bruce sem először jár playoff döntőben, a tapasztaltabb csapat is a Villáé. A Fulham viszont szó szerint átrobogott a mezőnyön 2018-ban, a Derby ellen az elődöntőben 180 percet egykapuzott. A Villának a játékát nagyban befolyásolja a két Championship szinten jó támadószellemű belső kp. Grealish ( ő speciel Ruben Neves (Wolves) mögött a liga legjobb játékosa szerintem) és Hourihane miként játszik, mennyiszer képesek létszámazonos vagy fölényes helyzetet teremteni, s odaérni második hullámban. Snodgrass jobbról befelé egyfajfa Szalah stílusban focizik, Adomah a másik felén mindkét lábára veszélyes, fent Grabban meg a Championship csúcsék mintapéldánya. Tényleg klasszikus második ligás foci a Villáé egy varázslóval középen (Grealish). Kár, hogy Agbonlahor és Kodija tulajdonképpen kihagyta a teljes szezont.
Ettől függetlenül a tippem 2-0 a Fulhamnek.
tüsi91
január-februárban, amikor a Villa meg a Fulham is elkezdett karcolni, akkor valahol kijelentettem, hogy mindketten fel fognak jutni - aztán ez szerintem annyin fog végül bukni, hogy a Fulham kikapott az utolsó meccsén, különben ők egyenes ágon, a Villa meg a playoffon keresztül ment volna fel.
slowmotion