NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 207 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
egyszer kapcsolok véletlenül nb1-es meccsre, erre Radó az év gólpasszát adta kb 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Micsoda tömeg van a hungária krt-n 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
A Felcsúti stadion
 videos.sapo.pt/RpUMip2kDEtmtYm1Iftsapeszos
Tökéletes helyszín egy falugyűlésre 😀vandeminek
Ide mennyien férnek be? A szűk Orsós/Orbán család? lagzinak megfelelne tuti.Shawn84
14.000 mondotta egy bácsi, mire a riporter közölte neki, h 3500-4000....bácsi: nem-nem 14.000! 😀Divat
tizennégyezer?! kétmillió!
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
 www.nb1.hu//hirek/orias-cegek-targyalnak-ferencvarossal

Minimum félmilliárdos üzletet köthet hamarosan a Ferencváros labdarúgócsapata, amennyiben megvalósul, amire Orbán Viktor (50) utalt a pfla.hu-nak adott interjúban

FIdeszváros!
😛

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
A Felcsúti stadion
Ide mennyien férnek be? A szűk Orsós/Orbán család? lagzinak megfelelne tuti.Shawn84
14.000 mondotta egy bácsi, mire a riporter közölte neki, h 3500-4000....bácsi: nem-nem 14.000! 😀

|
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
A Felcsúti stadion
Ide mennyien férnek be? A szűk Orsós/Orbán család? lagzinak megfelelne tuti.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
A Felcsúti stadion
az organikus jelleget mutató tetőnél csak a két sornyi luxury suite tetszik jobban 😊
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Egyes sajtóorgánumok/Blikk/ úgy tudják, hogy a Sólyom, és/vagy a Magyar Telekom jöhet szóba, mint a Fradi lehetséges támogatója.
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
A Felcsúti stadion
Tökéletes helyszín egy falugyűlésre 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
A Felcsúti stadion
 videos.sapo.pt/RpUMip2kDEtmtYm1Ifts
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Mocskos szerencséjük van a spanyoloknak, hogy nem egy bajnokságban játszanak 😀

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/kte-a-mezokovesd-jateka-a-barcelonaehoz-hasonlit-beko-2269593

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kenny
mentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...jjncaa
ez köztudott tény ha a Fradi akar leigazolni országon belül egy játékost akkor az ár duplájáról indulnak a tárgyalások.
A videoton részéről érthető,hogy nem fogja odaadni az egyik legtehetségesebb védőjét annak a csapatnak aki várhatóan a legnagyobb riválisa lesz a bajnoki harcban.
Kár,hogy ez dönt egy tehetséges játékos jövőjéről.Kenny
Szerintem nemcsak a Fradinál van ez.
Duchatelet is erre panaszkodott miután idejött.
Ja és szerintem a Loki lesz a legnagyobb ellenfele a Vidinek az eddig látottak alapján. 😉Bazzani
ezt már ezerszer kiveséztük, nem értem miért újdonság itt még bárkinek is...és igen ezért jönnek a jóval olcsóbb "nevenincs" feka külföldiek, és mondhat bárki bármit inkább nézem őket pályán, mint ilyen tóthbence féle tehetségeket primadonnákat!!!Divat
Jogos, egyetertek! ez is csak egy jol hangzo duma a magyar "szakemberek" reszerol, hogy szegeny magyar tehetsegek helyett kulfodieket hoznak, pedig a mi fiataljaink sokkal jobbak, aha...
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kenny
mentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...jjncaa
ez köztudott tény ha a Fradi akar leigazolni országon belül egy játékost akkor az ár duplájáról indulnak a tárgyalások.
A videoton részéről érthető,hogy nem fogja odaadni az egyik legtehetségesebb védőjét annak a csapatnak aki várhatóan a legnagyobb riválisa lesz a bajnoki harcban.
Ja és szerintem a Loki lesz a legnagyobb ellenfele a Vidinek az eddig látottak alapján. 😉Bazzani
ezt már ezerszer kiveséztük, nem értem miért újdonság itt még bárkinek is...és igen ezért jönnek a jóval olcsóbb "nevenincs" feka külföldiek, és mondhat bárki bármit inkább nézem őket pályán, mint ilyen tóthbence féle tehetségeket primadonnákat!!!

|
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 034 — Omar's Coming Yo!
Ezen nem fogunk összeveszni.
Egyezünk ki abban, hogy az Újpest kurvajó.
Iszol egy Fradi sört? 😊Bazzani
csak ha te is 😊

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley
Ezen nem fogunk összeveszni.
Egyezünk ki abban, hogy az Újpest kurvajó.
Iszol egy Fradi sört? 😊

több mint 11 éve
Mit láttunk a debrecenből?
10ember elleni hetest,meg hogy 1-0ra verték az egyik újoncot.Egyik sem mérvadó.Kenny
Semmivel nem rosszabb mint egy éppencsak győzelem egy gyenge (ráadásul 10emberes) Pécs ellen, majd egy vereség a bajnokság éllovasa ellen.
Szerintem amúgy a Loki támadójátéka rendben lesz ha Sidibe visszatér és Volas beveri az első ziccerét.
A Fradit nem érzem erősnek.Bazzani
Amint lesz a Fradiban Besicnek párja és egy irányító aki összefogja a bagázst,és értelmes labdákkal tömi az elöl lévőket(ez lehet Buzsáky ugye),akkor onnantól nem lesz gond,Tujipnak nem lesz még egy ilyen meccse.
Debrecenről akkor tudunk meg többet ha már játszottak a Fehérvár,Győr,Fradi valamelyikével.

több mint 11 éve
10ember elleni hetest,meg hogy 1-0ra verték az egyik újoncot.Egyik sem mérvadó.Kenny
Semmivel nem rosszabb mint egy éppencsak győzelem egy gyenge (ráadásul 10emberes) Pécs ellen, majd egy vereség a bajnokság éllovasa ellen.
Szerintem amúgy a Loki támadójátéka rendben lesz ha Sidibe visszatér és Volas beveri az első ziccerét.
A Fradit nem érzem erősnek.

több mint 11 éve
10ember elleni hetest,meg hogy 1-0ra verték az egyik újoncot.Egyik sem mérvadó.

több mint 11 éve
Ja és szerintem a Loki lesz a legnagyobb ellenfele a Vidinek az eddig látottak alapján. 😉

több mint 11 éve
Kár,hogy ez dönt egy tehetséges játékos jövőjéről.

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
 www.sport1tv.hu/Hirek/2013/08/08/lab_spanyol_eu8

"Könnyen elképzelhető, hogy a pénzzel eddig meglehetősen nagyvonalúan bánó Real Madridra és Barcelonára hamarosan rosszabb napok köszöntenek, és a bődületes adósságállományt felhalmozó két klub több kedvezménytől is elesik. A The Independent brit napilap értesülései szerint ugyanis az Európai Unió vizsgálatot indított a spanyol óriások ellen, amelynek eredményeképp mindkettő megszűnik egyesületként létezni, és gazdasági társasággá kell átalakulnia. Az EU elsősorban amiatt kezdett el vizsgálódni, mert a Real és a Barca egyesületként illegális állami segélyekben részesült az elmúlt években, hogy így foltozgassa a lyukakat a költségvetésében."

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Bernard a Sahtarba ment végül, nem az Arsenalba. 😊
Nagyon jó vétel szerintem, ügyes a srác nagyon. Nem is értem, miért nem vették eddig észre a top klubok.

több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
BMLSZSinisa
a m.s.t. az csak arra vonatkozik, ami felett a zemelesz diszponál. hokizni hokizhatna, csak kellene hozzá igazolás, csak nincs.
m.s.t. = edzések is beletartoznak.slowmotion
Edzeni sem edzhet???
Akkor most 4 hónapig max otthon x-box-on focizhat?

Király. Mikorra kerülhet ujra formába? Akkor ez szinte rosszabb mint egy sérülés...Sinisa
Sőt!Én szombaton egy olyan szabályt is hallottam (amit eddig nem),hogy ha pl: az utolsó edzőmeccsen kiállítanak,akkor nem játszhatsz az első 1-2-3 bajnokin sem.Megyei szinten ez elég röhej,főleg hogy 95%-ban semmi jegyzőkönyv nincs,van egy játékvezető aki lapokat sem szokott kihozni a meccsekre,azt annyi...

több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 2 946 — Gràcies Pep!
Debreceni András?
Vele mi a baj?
Miért nincs csapata?
Én Őt is el tudnám képzelni a Fradiban.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
mentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal