Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Ramos a patkány 2.0 ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Tessèk, ez a buntetes, amiert nem Bogdan ved
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Most elveszítik a fejüket a Pool játékosok, akkor csúnya lesz a vége. Bár Salah sérülése és ez a kapus együtt minden csapatnak sok lenne mentálisan.
több mint 7 éve
Ezt a nyomorék mázlista Madridot
több mint 7 éve
Benzema elhelyezte az alsoba
több mint 7 éve
ezek után nincs miről beszélnigrat
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 934
Fifa-ba szoktam így gólt szerezni...
több mint 7 éve
KÜLSŐŐVEL!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Elmennek ezek a kurva anyjukba.
több mint 7 éve
LOL
több mint 7 éve
D:
több mint 7 éve
BENZEMA nehogy kivigyétek a vébére buzik!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Ilyen nincs 😀😀😀DDD
több mint 7 éve
Enyhén beteg vagy de nem lényegSok ilyen történik, általában sérülés nélkül. Szabálytalan volt, talán még alattomos is, de nem hiszem, hogy sérülést akart okozni, max elvenni a kedvet a játéktól. Rengeteg ilyen van, ettől még nem kell keresztre feszíteni senkit.sztem pedig pont ezek azok a cigány húzások amik miatt igenis keresztre kell feszíteni az embereket
Jughead
mer lehet h 10ből 9x ez nem sérülés, de amikor igen akkor meg ...
ugyanez a fetrengős színészkedés
és a bíró lerohanása üvöltve
Negritis
több mint 7 éve
fő a sport tisztasága ....Én mindet elvárnám a játékosomtól, amíg nem szándékos sérülésokozás, addig minden piszkos trükköt vessen be egy játékos szerintem.Sok ilyen történik, általában sérülés nélkül. Szabálytalan volt, talán még alattomos is, de nem hiszem, hogy sérülést akart okozni, max elvenni a kedvet a játéktól. Rengeteg ilyen van, ettől még nem kell keresztre feszíteni senkit.sztem pedig pont ezek azok a cigány húzások amik miatt igenis keresztre kell feszíteni az embereket
Jughead
Negritis
Jughead
mondjuk nyílván ez a mentalitás is létezik, csak ez vezet az adócsaláshoz
az áfa elkerüléshez, mer jó az zsebbe is
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 7 éve
ja. UFC-ben ezt is kell.Én mindet elvárnám a játékosomtól, amíg nem szándékos sérülésokozás, addig minden piszkos trükköt vessen be egy játékos szerintem.Sok ilyen történik, általában sérülés nélkül. Szabálytalan volt, talán még alattomos is, de nem hiszem, hogy sérülést akart okozni, max elvenni a kedvet a játéktól. Rengeteg ilyen van, ettől még nem kell keresztre feszíteni senkit.sztem pedig pont ezek azok a cigány húzások amik miatt igenis keresztre kell feszíteni az embereket
Jughead
Negritis
Jughead
több mint 7 éve
isco bazdmeg üres kapuraa 2012-es görög-lengyel óta tudjuk, hogy a 2-0 a legveszélyesebb eredmény, felesleges kerülgetni a forró kását!
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Én mindet elvárnám a játékosomtól, amíg nem szándékos sérülésokozás, addig minden piszkos trükköt vessen be egy játékos szerintem.Sok ilyen történik, általában sérülés nélkül. Szabálytalan volt, talán még alattomos is, de nem hiszem, hogy sérülést akart okozni, max elvenni a kedvet a játéktól. Rengeteg ilyen van, ettől még nem kell keresztre feszíteni senkit.sztem pedig pont ezek azok a cigány húzások amik miatt igenis keresztre kell feszíteni az embereket
Jughead
Negritis
több mint 7 éve
Sok ilyen történik, általában sérülés nélkül. Szabálytalan volt, talán még alattomos is, de nem hiszem, hogy sérülést akart okozni, max elvenni a kedvet a játéktól. Rengeteg ilyen van, ettől még nem kell keresztre feszíteni senkit.az a helyzet, hogy az ilyenekből lesznek a csúnya dolgok, mert a másik erre nem készült fel.
Jughead
mint amikor mondjuk felugrik valaki zsákolni, és hátulról visszarántják.
több mint 7 éve
isco bazdmeg üres kapuramediaklikken nézem de akkor egy bő fél perccel le vagyok maradva
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
isco bazdmeg üres kapura
több mint 7 éve
Sok ilyen történik, általában sérülés nélkül. Szabálytalan volt, talán még alattomos is, de nem hiszem, hogy sérülést akart okozni, max elvenni a kedvet a játéktól. Rengeteg ilyen van, ettől még nem kell keresztre feszíteni senkit.sztem pedig pont ezek azok a cigány húzások amik miatt igenis keresztre kell feszíteni az embereket
Jughead