NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
554
58
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
egyszer kapcsolok véletlenül nb1-es meccsre, erre Radó az év gólpasszát adta kb 😀
több mint 11 éve
Micsoda tömeg van a hungária krt-n 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
tizennégyezer?! kétmillió!14.000 mondotta egy bácsi, mire a riporter közölte neki, h 3500-4000....bácsi: nem-nem 14.000! 😀DivatIde mennyien férnek be? A szűk Orsós/Orbán család? lagzinak megfelelne tuti.Shawn84A Felcsúti stadionTökéletes helyszín egy falugyűlésre 😀vandeminek
videos.sapo.pt/RpUMip2kDEtmtYm1Iftsapeszos
több mint 11 éve
www.nb1.hu//hirek/orias-cegek-targyalnak-ferencvarossalMinimum félmilliárdos üzletet köthet hamarosan a Ferencváros labdarúgócsapata, amennyiben megvalósul, amire Orbán Viktor (50) utalt a pfla.hu-nak adott interjúban
FIdeszváros!
😛
több mint 11 éve
14.000 mondotta egy bácsi, mire a riporter közölte neki, h 3500-4000....bácsi: nem-nem 14.000! 😀Ide mennyien férnek be? A szűk Orsós/Orbán család? lagzinak megfelelne tuti.Shawn84A Felcsúti stadionTökéletes helyszín egy falugyűlésre 😀vandeminek
|
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Ide mennyien férnek be? A szűk Orsós/Orbán család? lagzinak megfelelne tuti.A Felcsúti stadionTökéletes helyszín egy falugyűlésre 😀vandeminek
több mint 11 éve
az organikus jelleget mutató tetőnél csak a két sornyi luxury suite tetszik jobban 😊A Felcsúti stadionTökéletes helyszín egy falugyűlésre 😀vandeminek
több mint 11 éve
Egyes sajtóorgánumok/Blikk/ úgy tudják, hogy a Sólyom, és/vagy a Magyar Telekom jöhet szóba, mint a Fradi lehetséges támogatója.
több mint 11 éve
A Felcsúti stadionTökéletes helyszín egy falugyűlésre 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Mocskos szerencséjük van a spanyoloknak, hogy nem egy bajnokságban játszanak 😀 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/kte-a-mezokovesd-jateka-a-barcelonaehoz-hasonlit-beko-2269593
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Jogos, egyetertek! ez is csak egy jol hangzo duma a magyar "szakemberek" reszerol, hogy szegeny magyar tehetsegek helyett kulfodieket hoznak, pedig a mi fiataljaink sokkal jobbak, aha...ezt már ezerszer kiveséztük, nem értem miért újdonság itt még bárkinek is...és igen ezért jönnek a jóval olcsóbb "nevenincs" feka külföldiek, és mondhat bárki bármit inkább nézem őket pályán, mint ilyen tóthbence féleSzerintem nemcsak a Fradinál van ez.ez köztudott tény ha a Fradi akar leigazolni országon belül egy játékost akkor az ár duplájáról indulnak a tárgyalások.Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kennymentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...jjncaa
A videoton részéről érthető,hogy nem fogja odaadni az egyik legtehetségesebb védőjét annak a csapatnak aki várhatóan a legnagyobb riválisa lesz a bajnoki harcban.
Kár,hogy ez dönt egy tehetséges játékos jövőjéről.Kenny
Duchatelet is erre panaszkodott miután idejött.
Ja és szerintem a Loki lesz a legnagyobb ellenfele a Vidinek az eddig látottak alapján. 😉Bazzanitehetségeketprimadonnákat!!!Divat
több mint 11 éve
ezt már ezerszer kiveséztük, nem értem miért újdonság itt még bárkinek is...és igen ezért jönnek a jóval olcsóbb "nevenincs" feka külföldiek, és mondhat bárki bármit inkább nézem őket pályán, mint ilyen tóthbence féleSzerintem nemcsak a Fradinál van ez.ez köztudott tény ha a Fradi akar leigazolni országon belül egy játékost akkor az ár duplájáról indulnak a tárgyalások.Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kennymentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...jjncaa
A videoton részéről érthető,hogy nem fogja odaadni az egyik legtehetségesebb védőjét annak a csapatnak aki várhatóan a legnagyobb riválisa lesz a bajnoki harcban.
Ja és szerintem a Loki lesz a legnagyobb ellenfele a Vidinek az eddig látottak alapján. 😉Bazzani
|
több mint 11 éve
Ezen nem fogunk összeveszni.csak ha te is 😊
Egyezünk ki abban, hogy az Újpest kurvajó.
Iszol egy Fradi sört? 😊Bazzani
több mint 11 éve
Ezen nem fogunk összeveszni.Egyezünk ki abban, hogy az Újpest kurvajó.
Iszol egy Fradi sört? 😊
több mint 11 éve
Amint lesz a Fradiban Besicnek párja és egy irányító aki összefogja a bagázst,és értelmes labdákkal tömi az elöl lévőket(ez lehet Buzsáky ugye),akkor onnantól nem lesz gond,Tujipnak nem lesz még egy ilyen meccse.Semmivel nem rosszabb mint egy éppencsak győzelem egy gyenge (ráadásul 10emberes) Pécs ellen, majd egy vereség a bajnokság éllovasa ellen.Mit láttunk a debrecenből?Szerintem nemcsak a Fradinál van ez.ez köztudott tény ha a Fradi akar leigazolni országon belül egy játékost akkor az ár duplájáról indulnak a tárgyalások.Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kennymentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...jjncaa
Ja és szerintem a Loki lesz a legnagyobb ellenfele a Vidinek az eddig látottak alapján. 😉Bazzani
10ember elleni hetest,meg hogy 1-0ra verték az egyik újoncot.Egyik sem mérvadó.Kenny
Szerintem amúgy a Loki támadójátéka rendben lesz ha Sidibe visszatér és Volas beveri az első ziccerét.
A Fradit nem érzem erősnek.Bazzani
Debrecenről akkor tudunk meg többet ha már játszottak a Fehérvár,Győr,Fradi valamelyikével.
több mint 11 éve
Semmivel nem rosszabb mint egy éppencsak győzelem egy gyenge (ráadásul 10emberes) Pécs ellen, majd egy vereség a bajnokság éllovasa ellen.Mit láttunk a debrecenből?Szerintem nemcsak a Fradinál van ez.ez köztudott tény ha a Fradi akar leigazolni országon belül egy játékost akkor az ár duplájáról indulnak a tárgyalások.Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kennymentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...jjncaa
10ember elleni hetest,meg hogy 1-0ra verték az egyik újoncot.Egyik sem mérvadó.Kenny
Szerintem amúgy a Loki támadójátéka rendben lesz ha Sidibe visszatér és Volas beveri az első ziccerét.
A Fradit nem érzem erősnek.
több mint 11 éve
Mit láttunk a debrecenből?Szerintem nemcsak a Fradinál van ez.ez köztudott tény ha a Fradi akar leigazolni országon belül egy játékost akkor az ár duplájáról indulnak a tárgyalások.Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kennymentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...jjncaa
10ember elleni hetest,meg hogy 1-0ra verték az egyik újoncot.Egyik sem mérvadó.
több mint 11 éve
Szerintem nemcsak a Fradinál van ez.ez köztudott tény ha a Fradi akar leigazolni országon belül egy játékost akkor az ár duplájáról indulnak a tárgyalások.Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kennymentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...jjncaa
Ja és szerintem a Loki lesz a legnagyobb ellenfele a Vidinek az eddig látottak alapján. 😉
több mint 11 éve
ez köztudott tény ha a Fradi akar leigazolni országon belül egy játékost akkor az ár duplájáról indulnak a tárgyalások.Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kennymentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...jjncaa
Kár,hogy ez dönt egy tehetséges játékos jövőjéről.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
www.sport1tv.hu/Hirek/2013/08/08/lab_spanyol_eu8"Könnyen elképzelhető, hogy a pénzzel eddig meglehetősen nagyvonalúan bánó Real Madridra és Barcelonára hamarosan rosszabb napok köszöntenek, és a bődületes adósságállományt felhalmozó két klub több kedvezménytől is elesik. A The Independent brit napilap értesülései szerint ugyanis az Európai Unió vizsgálatot indított a spanyol óriások ellen, amelynek eredményeképp mindkettő megszűnik egyesületként létezni, és gazdasági társasággá kell átalakulnia. Az EU elsősorban amiatt kezdett el vizsgálódni, mert a Real és a Barca egyesületként illegális állami segélyekben részesült az elmúlt években, hogy így foltozgassa a lyukakat a költségvetésében."
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Bernard a Sahtarba ment végül, nem az Arsenalba. 😊Nagyon jó vétel szerintem, ügyes a srác nagyon. Nem is értem, miért nem vették eddig észre a top klubok.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Sőt!Én szombaton egy olyan szabályt is hallottam (amit eddig nem),hogy ha pl: az utolsó edzőmeccsen kiállítanak,akkor nem játszhatsz az első 1-2-3 bajnokin sem.Megyei szinten ez elég röhej,főleg hogy 95%-ban semmi jegyzőkönyv nincs,van egy játékvezető aki lapokat sem szokott kihozni a meccsekre,azt annyi...Edzeni sem edzhet???BMLSZSinisaa m.s.t. az csak arra vonatkozik, ami felett a zemelesz diszponál. hokizni hokizhatna, csak kellene hozzá igazolás, csak nincs.
m.s.t. = edzések is beletartoznak.slowmotion
Akkor most 4 hónapig max otthon x-box-on focizhat?
Király. Mikorra kerülhet ujra formába? Akkor ez szinte rosszabb mint egy sérülés...Sinisa
több mint 11 éve
Debreceni András?Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kennymentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...jjncaa
Vele mi a baj?
Miért nincs csapata?
Én Őt is el tudnám képzelni a Fradiban.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Tehetséges magyarok helyett,jönnek megint a hontalan feketék,jó lesz ez kubatov...Kennymentségére szóljon, hogy csinálhat bármit, ha a tehetséges magyarok játékjogát birtokló csapat irreálisan magas árat szab meg...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal