NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
551
58
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
bazdmeeeeeeeeeg szerencsénk sincs
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Szerintem oda lassú lenne, a méreteiből kiindulva.Ez a Rapidos srác is belső védő?KissIgen, Adams viszont tud balhátvédet is játszani.Shilkor
Sztevanovics-nak mielőbbi gyógyulást!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Pintért is elküldhetnék a padról. Végig pofázta a meccset..
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Diallo mekkora tackle-t osztott. Remélem azért nincs nagy baja Sasának.
több mint 11 éve
úzbazmeg.remélem nincs baja.
és akkor skandálják hogy "ez budapest"
ostoba gyökerek.
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
Stevanovic villany leó.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Knézy bazzeg meglepődik, hogy az elájult kapust le kell cserélni. Ez milyen hülye...Sasának pedig jobbulást!
több mint 11 éve
Akkor remélem ezzel Otten elköszön.
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Hendrix
1 555
Böde olyan szerencsétlen néha hogy nézni rossz, de azért nem bánnám ha bevágná a győztes gólt a madocsai Maradona.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Ez a Rapidos srác is belső védő?KissIgen,mutatta is a kamera a leláton hogy ülnek Somával meg a tolmács sráccal.
több mint 11 éve
Ez a Rapidos srác is belső védő?KissIgen, Adams viszont tud balhátvédet is játszani.
több mint 11 éve
Ez a Rapidos srác is belső védő?
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Adams olyan mint egy tégla fal.😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Megkövetem magam ez a trinidadi nagyon jó kis focista.Nem igen tudják átjátszani.
több mint 11 éve
mi akkor is bajnokok leszünk!!
Samaras játszott?
több mint 11 éve
HOLMAN !!!!ShilkorA legnagyobb király!
Amióta először láttam játszani akkor tudtam nagy értékünk lesz.
több mint 11 éve
HOLMAN !!!!
több mint 11 éve
Ismét egy ordas egyéni hiba.Nagyon nehéz lesz!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 11 éve
Ezt még el is tudnám fogadni...Szerintem a tizi teljesen ide és oda is ítélhető szitu volt. Hollmant pedig ki is lehetett volna szórni.SchleckAlempijevicsnek ennél kevesebb elég volt a 11-es + piros lap kombóhoz múlt héten... BMLSZShilkorTizi volt.
Cukic kivételesen nem fault-olt...
Hollman jogos
Sinisa
DE az ilyen ide-oda szitukat mindig a Fradi ellen ítélik meg.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 11 éve
ez tizi, múlt héten nem volt az 😀😀Szerintem a tizi teljesen ide és oda is ítélhető szitu volt. Hollmant pedig ki is lehetett volna szórni.SchleckAlempijevicsnek ennél kevesebb elég volt a 11-es + piros lap kombóhoz múlt héten... BMLSZShilkorTizi volt.
Hollman jogos
Sinisa
több mint 11 éve
Szerintem a tizi teljesen ide és oda is ítélhető szitu volt. Hollmant pedig ki is lehetett volna szórni.Alempijevicsnek ennél kevesebb elég volt a 11-es + piros lap kombóhoz múlt héten... BMLSZShilkorTizi volt.
Hollman jogos
Sinisa
több mint 11 éve
Crazy Jenő: "Lipták elegáns mozdulattal..."MUHAHAHAHAHAHA
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 11 éve
Ez a professzionális játékvezetés nevetséges.Ilyen rangadókra miért nem lehet felkérni Stark szintű bírókat?
A magyar bírók teljesen alkalmatlanok.