Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Cdak azért nem bosszant annyira mert amúgy Spurs drukkerként szeretem...
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 934
Karius miért húzta vajon vissza a kezét?Hogy elmondhassa majd az unokáinak, ő kapta a BL döntők egyik legszebb gólját. 😀
shawnka
több mint 7 éve
Nekem is Hajdú B.-hez hasonlóan Zizou gólja jutott az eszembe, mikor a Leverkusen ellen 1-1 volt az állás...😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Karius miért húzta vajon vissza a kezét?Mert esélytelen volt h elérje
shawnka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
innentől négy alatt nem áll meg a Real.
több mint 7 éve
Ez elképesztő gol, le a kalappal.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Anyaaam Bale! Erre Zizu se mondhatja hogy az övé szebb volt
több mint 7 éve
Karius miért húzta vajon vissza a kezét?
több mint 7 éve
egyik legszebb, cöcö... ez még az edzője góljánál is nagyobb, ilyennel már eldőlhet.
több mint 7 éve
Annyira be akartam írnuch jön Bale s eldönti franba h nem írtam be
több mint 7 éve
kedvenc playam, egy óraja itt sírok hogy isco kezd helyettevégre BaleLol bazdmeg 😀
eaglesmcnabb
Chargers LT
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
A Puskás díj győztese meg is van idén.
több mint 7 éve
Bela bacsi nem viccelt

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
"Béla jobb oldalon" nem is tudtam h Illés játszik 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
végre BaleLol bazdmeg 😀
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Ilyen góóóóóllltttt!!!!!
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 934
Azigen Bale!!!
több mint 7 éve
TEBÜDÖSKURVAÉLÉET
több mint 7 éve
OTT VAN szomszéd felkelt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
hoooooooooooooooooooooooooohohohohhohohohohohhohohohoh!!!!
több mint 7 éve
MarioAna
1 997
Ez a madrid a legunszimpatikusabb, legundorítóbb csapat amit valaha láttamUgyan, azért a Pepe-Ramos-Alonsos időszakot Mou-val a padon soha nem fogják elérni 😀. De valóban, már csak egy Fellaini hiányozna középre és akkor azért vetekedhetnének azzal.
Atik15
Függetlenként (na jó, antireálosként, de közel sem Pool szimpatizánsként egyébként nem egy feledhetetlen meccs eddig.
Burrow > Luck valaha is
több mint 7 éve
végre Bale
több mint 7 éve
valljuk be egy óra után jobb a pool0-30 Liverpool
eaglesmcnabb
31-50 Real
és most jön a nemezisünk, Bél. mindjárt kiderül, hogy igazad volt-e.
több mint 7 éve
Klopp helyében én is küldeném faragni őket.
több mint 7 éve
Azt Ramos azért kapta, mert fél perccel 1-0 után már fetrengve játszotta a félszemű Jumurdzsákot, miután a hátához értek. Utólag megkapta 😊Teszem hozzá, ahogy Ramos lekönyökölték a lefejelésnél, szintén szabálytalan volt. De morális tartásból jeles a Poolnak.Becsületesen leírtam h volt ott könyök 😉
Burkus
dande