NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
Véber Gyuri még mindig a legjobb arcpetey
Ezt most így kommentár nélkül hozzátenném - forrás a trollfoci:
 fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/954672_539247216141893_484790365_n.jpgberger90
megnéznék egyszer egy Véber Gyuri Sound FX-et.deyell
Azt tudod, hogy a '80-as évek elején a Mészölyt részben ilyesmi miatt rakták ki a válogatottól?Jan
láttam a GYAKA-zását a norvégok ellen, de azt nem tudom, hogy az olyan sokat nyomott volna a latba akkor. sokkal inkább az, hogy 4.-ek lettünk a csoportban, és nem jutottunk ki a 84-es EB-re. meg aztán utána még kétszer lett szöv.kap.

choose life
több mint 11 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
 fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/954672_539247216141893_484790365_n.jpgberger90
Azt tudod, hogy a '80-as évek elején a Mészölyt részben ilyesmi miatt rakták ki a válogatottól?
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan

😀 😀

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 659 — Axel Foley

berger90
Ezen a kopasz teknőcön egy órát röhögtem reggel.

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
"Ez a szép a labdarúgásban, a kétes ítéleteken a meccs után még napokig lehet vitatkozni."jjncaa
Meg még sok más sportágban is

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
"Ez a szép a labdarúgásban, a kétes ítéleteken a meccs után még napokig lehet vitatkozni."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
...Shilkor
ezt sajnos Ricardo taktikázta el...mondjuk ígyis simán nyerhetünk VOLNA, ha tájp képes 4 ziccerből gólt/gólokat rúgni! mondjuk így én is eltudom törni a labdákat, akkor én is gólkirály lennék a holland 2-be? 😛
ottenről meg inkább semmit se mondok, alibigyurkával együtt! bezzeg a Kiskokó felszántotta a pályát a 40kilojával...

kásszájt amúgy épp meg akartam dícsérni, h egész jól fújja a meccset(persze a többi "profi" bíróhoz képest) erre ezt a kamu tizi+piros párost!Divat
milyen kamu tizi? 😀 ezt bárkinek befújták volna, ne legyetek már ennyire ekék.petey
jólvan Te meg vedd le a tévés szemcsidet... 😀

bárkinek? puhl is megmondta:
Haladás - Győr: " Mindketten fogták egymás mezét, elesett Halmosi, nem 11es"
Fradi - Vidi: "Habár mindketten fogták egymás mezét, a Fradi játékos fogta meg először..."

nem ezen múlott, mivel az őszihez hasonlóan megint lófaszt nem érdemeltünk ellenetek, de ez az ítélet akkor is egy vicc volt!!! és ugye PROFI játékvezetőkről beszélünk!

|
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 460 — #NoStress
- Miért kellett a Mezőkövesdnek állami pénzekből sok-sok milliót adni?Stadionépítés?Minek?Kinek?
Ezek úgy zuhannak vissza a második vonalba, mint a szél.
laccoo74
Ha tuti, hogy maradnak az első osztályban, akkor jogosnak érzed az állami pénzből kapott sok milliót, stadionépítést?
Vagy hogy függ össze a támogatás és a bentmaradás?

több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
milyen kamu tizi? 😀 ezt bárkinek befújták volna, ne legyetek már ennyire ekék.petey
Ja, a Juhász teljesen szabályos volt...hagyjuk már, nem volt 11-es, de az tény, hogy Juhász kezeit valszeg nem láthatta a Kassai és Co.

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
...Shilkor
ezt sajnos Ricardo taktikázta el...mondjuk ígyis simán nyerhetünk VOLNA, ha tájp képes 4 ziccerből gólt/gólokat rúgni! mondjuk így én is eltudom törni a labdákat, akkor én is gólkirály lennék a holland 2-be? 😛
ottenről meg inkább semmit se mondok, alibigyurkával együtt! bezzeg a Kiskokó felszántotta a pályát a 40kilojával...

kásszájt amúgy épp meg akartam dícsérni, h egész jól fújja a meccset(persze a többi "profi" bíróhoz képest) erre ezt a kamu tizi+piros párost!Divat
milyen kamu tizi? 😀 ezt bárkinek befújták volna, ne legyetek már ennyire ekék.

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ha lenne csatorna, amelyik bevállalná!
Kb 3 év sötétség lenne a büntetés.
Azért, azt tényleg jó lenne tudni, hogy a csaj végül bedőlt-e neki?
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
megnéznék egyszer egy Véber Gyuri Sound FX-et.

choose life
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
- Miért kellett a Mezőkövesdnek állami pénzekből sok-sok milliót adni?Stadionépítés?Minek?Kinek?
Ezek úgy zuhannak vissza a második vonalba, mint a szél.
Más!
Én emlékszem rosszul, vagy valóban azt nyilatkozták prominenseink anno, hogy a Ferencváros nem eladó?
Most szépen kistafírungozzák / új stadion/, aztán mégis?
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
...Shilkor

kásszájt amúgy épp meg akartam dícsérni, h egész jól fújja a meccset(persze a többi "profi" bíróhoz képest) erre ezt a kamu tizi+piros párost!

|
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
4 védőnk van +Vermes aki hamarosan visszatér.
Amúgy jó lesz ez a Fradi csak ez a Vidi jelenleg a legjobb csapat.Bazzani
Legalábbis a védelmük a legjobb itthon, előrejátékban semmit nem mutattak ma sem, Otten és Kassai faszkodását leszámítva (OK 10 ember ellen a végén még volt pár helyzetük, de akkor már kockáztatnunk kellett).

Minden tiszteletem Ricardoé, de arra kíváncsian várom a magyarázatot, h miért kellett Besicet vkp-ként kezdetni, mikor ő az egyetlen használható középső védőnk. Mikor megláttam, h Otten és Alempijevics a 2 kezdő CB már tudtam, h ebből baj lesz... Alempijevics még egész jól megoldotta a feladatot , de látszott h nem ez az igazi posztja (kinn voltam a meccsem, így elsőre a túloldalról nem igazán láttam h mi történt, de utólag visszanézve az a 11-es + kiállítás egy vicc volt. Köszi Kassai, hál' istennek most már profi bíróink vannak). Besic esetében arra tudok gondolni, h kellett egy szűrni is tudó középpályás (Józsi és Csukics nem az), de akkor miért nem Gyömbér játszott ott, meg leginkább miért kellett flegmán elutasítani Vass Ádámot mikor szemmel láthatóan ez is igen komoly hiányposzt... Nagyon kéne, jöjjön Mateos v ha nem jön össze akkor vki más normális középső védő, mert Besic mögött nincs senki. Gyömbér v Alempijevics még elkaristol úgy ahogy, de nem az igazi. Szélső hátvédeink sincsenek, de ez kevésbé vészes, ha elit védőink vannak középen, főleg h Soma a gyorsaságával elég jól tudja palástolni védekezésbeli hiányosságait és Gyömbér is kimehet szélre, ha belül megvagyunk.
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 895 — Patriots fan
szerintem a teljes mezőny iszonyú gyenge, pedig nem voltak nagy elvárásaim, a nézőszám szintén katasztrofális, egyedül a Vidi játéka okés, valamint a Pápa/Újpest/MTK trió meglepően összeszedett (bár kérdéses ellenfelek ellen). nem bánom, hogy idén jóval kevesebb meccset fogok látnikristof
meleg van, na. ilyen időben még tévében nézve is fáraszt a foci, nem ám ha még csinálni is kellene 😊slowmotion
Ezért mímelik ők is?

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 660 — Cowboys fan
szerintem a teljes mezőny iszonyú gyenge, pedig nem voltak nagy elvárásaim, a nézőszám szintén katasztrofális, egyedül a Vidi játéka okés, valamint a Pápa/Újpest/MTK trió meglepően összeszedett (bár kérdéses ellenfelek ellen). nem bánom, hogy idén jóval kevesebb meccset fogok látnikristof
meleg van, na. ilyen időben még tévében nézve is fáraszt a foci, nem ám ha még csinálni is kellene 😊
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
Véber Gyuri még mindig a legjobb arc

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
szerintem a teljes mezőny iszonyú gyenge, pedig nem voltak nagy elvárásaim, a nézőszám szintén katasztrofális, egyedül a Vidi játéka okés, valamint a Pápa/Újpest/MTK trió meglepően összeszedett (bár kérdéses ellenfelek ellen). nem bánom, hogy idén jóval kevesebb meccset fogok látni
több mint 11 éve
Ó ezaz, Bognárgyuri és majd Juhász is a Félidőben. Mélyfilozófia lesz ez az adás is 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ezt az istentelen nagy potyát, te jó jézus. Hihetetlen gyenge a Mező.berger90
Megpattant a 20-as gyerek hátán, azért ment rossz irányba Szántai. Ettől függetlenül, a második mondattal egyetértek, év végén mennek vissza az NBII-be, a csilivili 400 milliós mindenségükkel együtt.JasW
Nem volt senki a csapat vagy a város környékén, aki szólt volna, hogy "gyerekek, nem kéne, mert másodosztályba megyünk vissza"? Nagyon jó lenne tudni, ki mennyit kapott a pénzből, és mire.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
JasW New Orleans Saints 53
Ezt az istentelen nagy potyát, te jó jézus. Hihetetlen gyenge a Mező.berger90
Megpattant a 20-as gyerek hátán, azért ment rossz irányba Szántai. Ettől függetlenül, a második mondattal egyetértek, év végén mennek vissza az NBII-be, a csilivili 400 milliós mindenségükkel együtt.
több mint 11 éve
Ezt az istentelen nagy potyát, te jó jézus. Hihetetlen gyenge a Mező.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Minden fordulóban van egy Superman? 😮