NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 472 — no es importante
ezért volt kár megszüntetni az intertotó-kupát, az EL lett a tipszmiksz-liga

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ez a Hibernian-Malmö 0-7 ez mi? Kicsit soknak tűnik egy skót meg egy svéd csapat között.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 031 — Omar's Coming Yo!
ezek kajak eladták ezt a meccset,hogy lehet 4szer az ötösről 3méterrel fölé lőni?HOGY?

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
lányoknál hosszabbítás!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
Úgy fest a magyar labdarúgás 9/11 vagy Csernobilja 2013.07.25.-én úgy 22.45.-kor eljött. A hazai labdarúgás képviselői gyorsan, mindannyian kiíratkoztak erre a szezonra a nemzetközi osztályból! Lehet nyugodtan készülni a magyar bajnokságra! Új tetoválásokat varratni, nagy zsíros terepjárókat vásárolni, meg díszes csatos bőröveket, közben kicsit tippmixelni. Finoman kamuzgatni, milyen jól sikerült a felkészülés, és a zenbéegy mennyire kiveszi az energiát a vitézekből! Óh igen!!!
Innentől szabad röhögni azokon a hülyéken, akik novemberben meg decemberben a BL-ben rohangálnak. Nem jobb ez így srácok? NB1. Így szeretünk titeket!
Horti@fb

milyen igaza van.Kenny
A lényegen nem változtat, de menjen már ez a tróger a kurva anyjába 9/11-éssel meg csernobilozással. Üvöltözzön a Barcelona TV-ben, ott sem fogom ugyan nézni, de legalább hülyeségeket ne írogatna.berger90
miért is?Mi akik EB-t akarunk rendezni,ki akarunk jutni a VB-re,nem éljük meg az AUGUSZTUST a nemzetközi kupaporondon.Szerintem ez simán több mint katasztrófa.Kenny
És jobb lett volna, ha egy Liverpool (fogalmam sincs ott vannak-e, mondtam egy kvázi európai topcsapatot) picsázza ki bármelyik magyar csapatot augusztusban? Vagy a csoportkörben egy Sturm Graz csipkézi ki a picsájukat? Vagy megint egy Fiorentina-bundameccs, mint négy éve? Ugye, hogy nem.berger90
Sturm Graz mondjuk pont nem tudja, 0-0, 0-1-gyel (a hazai meccs lett a bukó) sikerült kizúgniuk egy izlandi csapat ellen.
a mi hadaink legalább a kaput is eltalálták...
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
amúgy a mladost podgorica továbbment a senica ellen is 😀#1patsfan
sőt, azért a holland valahanyadik kiesett egy luxemburgi csapat ellen, meg ugye az grazi vihar is csak egy biliben létezett. ha ehhez hozzávesszük, hogy a dán ötödik most készül kiszopni a grúz második ellen (van ott egynél több csapat?!), akkor azt mondhatjuk, a mi focinkkal még talán nincs is olyan nagy baj...slowmotion
a világ legesetlegesebb játékában ilyen dolgok előfordulnak 😉 a beszariság viszont mindig megbosszulja magát, mikor hallottam kondás nyilatkozatát, hogy "ez egy gólos meccs lesz", már borítékoltam a kieséstjjncaa
Kondás, pfff... még mindig a két évvel ezelőtti veretlen szezonból akar élni, aztán mondjuk simán előfordulhat, hogy idén sem lesz meg a dobogó, mert az ETO meg a Vidi előttük végez, de még a Fradi is simán odaérhet...
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
"Videó: szerencsés gólokkal vezetnek a norvégok a Loki ellen" - nso

😀 here we go

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
De azért ezek a csapatok nem világverő gárdák! Egyiket másikat ütni kellett volna! És így mivel mindenki kizúg igenis k...a nagy szégyen!NB2
érdemes lesz holnap megvenni a sportot és nagyon komoly fejjel vagy éppen szórakozva kinek mi tetszik kicsit böngészgetni hogy milyen nevű csapatok lesznek még bent
ezekben a ligákban...
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Fel nem fogom mi a probléma a kifütyüléssel. Ha profi vagy akkor ne sírjál miatta. Nem színház a lelátó, más az illem...
Geeri
Gratulálok. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Kovács Péter elég nagy tukó nyilatkozatot tolt én is fütyülném!

NB2
szvsz, azon kéne elgondolkodni, hogy mégis miért nem fért be ez az ember évekig a válogatottba? Magas, erős, küzd, megvan minden a karakterében amit hiányolunk a mai magyar "profikból".Amadeus91
ez a szerep már köztudottan foglalt örökre a magyar labdarúgásban...
azt hiszem nevet sem kell mondanom.. 😊
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Menjen má' nyugdíjba ez a köcsög speaker, mit nem lehet azon érteni, h kurva gyenge?
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 760 — "Grammar maci"

NB2
szvsz, azon kéne elgondolkodni, hogy mégis miért nem fért be ez az ember évekig a válogatottba? Magas, erős, küzd, megvan minden a karakterében amit hiányolunk a mai magyar "profikból".Amadeus91
elmondom én neked,majd minden kapitány azzal takarózott,hogy messzi földi bajnokságban játszik és nem tudják követni a teljesítményét.
Érted a 21. században nem tudják követni a teljesítményét..Kenny
Matthaus anno kipróbálta de szar volt, persze nem sok esélyt kapott

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Hála az égnek, de jól döntöttem, hogy a tegnapi és a mai kalap szar játék, leszereplések helyett, 2 bowl gamet néztem inkább. Na azok SPORTÉLMÉNYEK voltak gazdagon!😊
több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 567
Ez ez ez.....szegyen.egyik meccset sem lattam.de ez egy vicc.
gondolat:lehet h esetleges jatek bar ezzel nagyon vitatkoznek DE ket meccsen ki kell jonni a ket csapat kozti kulonbsegnek.....Kijott.Tavalyhoz kepest ez lofasz esti fennyel.
Iden sem fogok egy meccset sem latni az nb1bol....erdekes dolog ez szar de megis a mienk es erdekel...
több mint 11 éve
De azért ezek a csapatok nem világverő gárdák! Egyiket másikat ütni kellett volna! És így mivel mindenki kizúg igenis k...a nagy szégyen!
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Úgy fest a magyar labdarúgás 9/11 vagy Csernobilja 2013.07.25.-én úgy 22.45.-kor eljött. A hazai labdarúgás képviselői gyorsan, mindannyian kiíratkoztak erre a szezonra a nemzetközi osztályból! Lehet nyugodtan készülni a magyar bajnokságra! Új tetoválásokat varratni, nagy zsíros terepjárókat vásárolni, meg díszes csatos bőröveket, közben kicsit tippmixelni. Finoman kamuzgatni, milyen jól sikerült a felkészülés, és a zenbéegy mennyire kiveszi az energiát a vitézekből! Óh igen!!!
Innentől szabad röhögni azokon a hülyéken, akik novemberben meg decemberben a BL-ben rohangálnak. Nem jobb ez így srácok? NB1. Így szeretünk titeket!
Horti@fb

milyen igaza van.Kenny
A lényegen nem változtat, de menjen már ez a tróger a kurva anyjába 9/11-éssel meg csernobilozással. Üvöltözzön a Barcelona TV-ben, ott sem fogom ugyan nézni, de legalább hülyeségeket ne írogatna.berger90
miért is?Mi akik EB-t akarunk rendezni,ki akarunk jutni a VB-re,nem éljük meg az AUGUSZTUST a nemzetközi kupaporondon.Szerintem ez simán több mint katasztrófa.Kenny
És jobb lett volna, ha egy Liverpool (fogalmam sincs ott vannak-e, mondtam egy kvázi európai topcsapatot) picsázza ki bármelyik magyar csapatot augusztusban? Vagy a csoportkörben egy Sturm Graz csipkézi ki a picsájukat? Vagy megint egy Fiorentina-bundameccs, mint négy éve? Ugye, hogy nem.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Horti@fb

milyen igaza van.Kenny
miért is?Mi akik EB-t akarunk rendezni,ki akarunk jutni a VB-re,nem éljük meg az AUGUSZTUST a nemzetközi kupaporondon.Szerintem ez simán több mint katasztrófa.

több mint 11 éve

NB2
elmondom én neked,majd minden kapitány azzal takarózott,hogy messzi földi bajnokságban játszik és nem tudják követni a teljesítményét.
Érted a 21. században nem tudják követni a teljesítményét..

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 472 — no es importante
Horti@fb

milyen igaza van.Kenny
akit ez kicsit is érdekel, annak is illene azért tükörbe néznie

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kispest sem akar lemaradni!😕
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Horti@fb

milyen igaza van.Kenny
A lényegen nem változtat, de menjen már ez a tróger a kurva anyjába 9/11-éssel meg csernobilozással. Üvöltözzön a Barcelona TV-ben, ott sem fogom ugyan nézni, de legalább hülyeségeket ne írogatna.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Szerintem elég komoly sanszom lenne középhátvédként nem egy magyar csapatban... *thinking*

Nincsenek tryoutok valamikor?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Fel nem fogom mi a probléma a kifütyüléssel. Ha profi vagy akkor ne sírjál miatta. Nem színház a lelátó, más az illem...

Ez a nap is ki lesz majd magyarázva abban biztos vagyok. Omlik össze a kártyavár, de valaki megint nagyon jól járt, de nem a magyar labdarugás.

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

NB2
szvsz, azon kéne elgondolkodni, hogy mégis miért nem fért be ez az ember évekig a válogatottba? Magas, erős, küzd, megvan minden a karakterében amit hiányolunk a mai magyar "profikból".

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Horti@fb

milyen igaza van.