Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 373
na ja, de ahhoz először le kellene győzni azt a grúz csapatot
slowmotion
nézed? szívós egy csapat.
na, el is dőlt. meg is van a tj.
holnap a Fradin a sor. hajrá

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 22 078
A szerződés hosszabbítás azért történt meg, mert a belső ellenzék Gerát és bandáját akarta helyette..Erre a Rebrov klikk megmondta, hogy döntsenek, nekik van mozgásterük, simán van hová menni. Maradt.
Csak megvárták a forduló végét.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 565 — Cowboys fan
Miért is érezted korainak ?
Arany,Jó csapat ,BL továbbjutás .....
Mi kell még ?
Plusz (ukrán/orosz )mentalitás,nagyon nem tűri se nem az ugatást se nem a lazsálást !
Mi kell ennél több ??
Rózsa Sándor (betyár)
Doll papával is azonnal hosszabbítottak, ment is a kukába 3 év.

Arany, persze, de csak fél évet volt edző, nem fogom a Vidi eurépai turnéjára, de ez azért nagy előny, még akkor is, ha azok pontokban nem azonnal jelentkeztek.
Jó csapat volt nem egyszer Doll keze alatt, 1-2x nagyon jól igazoltak, de láttuk, hogy utána vegetáltak, mivel sok múlik egy edző felkészítésén.
Nem vitatom, Rebrov jót tett a Fradinak, de korai volt még ez a szerződés hosszabbítás, minden tekintetben.

Az ukrán meg orosz mentalitással a Mennyeiben ugyanúgy kitörölheted, itt semmi nem számít már ezen a szinten, csak a pénz. Hogy hónap végén mekkora összeg pittyen üzenetben. Ld.: Petrjak.
Rebrov is valami iszonyat pénzt keres, ráadásul amikor idejött és kecót keresett a Fradi neki, 10 ezer euro alatti havi bérleti díjú lakásba bele sem tette a lábát.
Anyagilag ez nagyon más szint, és pont nekem, meg neked fáj a legjobban, de ez részletkérdés, meg hát ki nem szarja le, csak legyen jó a focink!!!444

Azt pedig ne felejtsd, hogy az ellenfelet sosem becsüljük le. Ez legfőképpen igaz lehet az FTC-re és az elmúlt 5-6 évére. Ha a "hülye hozzáállás" és a "tipikus magyar gondolkodás" a fő ütőkártyád, akkor te egyáltalán nem követed a balkáni futballt, csak minden szarhoz odakommentelsz.

A Dinamo Zageb egy teljesen más szint, mint az FTC. Még akkor is, ha ott ugyanúgy átszövi a futballt a korrupció. De tudnod kell, hogy egy Dinamo-játékos - főleg, ha 18-24 éves - nem azért lép pályára minden hétvégén, meg néha kupameccsen, mert alig várja, hogy pittyegjen a telefon, hanem topligába akar szerződni. Mert meg akarja mutatni. Mert ha nem csúszik - mászik, ha nem teszi oda magát és azt látja a BBB hogy lelketlen, akkor másnap kimennek az edzésre és elbeszélgetnek vele, hogy a mellkasán a címer mindennél többet ér.

A Dinamo az egyik legjobb, ha nem a legjobb UP-nevelő klub az EU-ban. Lehet azzal jönni, hogy évek óta bejutnak vagy nagyon közel vannak az adott kupaporond csoportkörében/nél, de érdemi eredményt nem érnek el, viszont nem is veszteséget termelnek és nem az állambácsinak kell évről-évre a hónuk alá nyúlni.
Mert tehetségeket képeznek. Olyan játékosokat építenek fel topligássá, akik máshol nem kellettek. Akikről már lemondtak. És sok pénzért tudnak játékosokat eladni.

Nem 6-1-es összesítés lesz, ha összejön a párosítás, nüanszok fognak dönteni.
De ne legyen kétséged afelől, hogy az NK simán kiüti a Fradit.

Ja volim te, Dinamo.
O1G
na ja, de ahhoz először le kellene győzni azt a grúz csapatot
több mint 7 éve
Mi kell még ?
Plusz (ukrán/orosz )mentalitás,nagyon nem tűri se nem az ugatást se nem a lazsálást !
Mi kell ennél több ??
Rózsa Sándor (betyár)
Doll papával is azonnal hosszabbítottak, ment is a kukába 3 év.

Arany, persze, de csak fél évet volt edző, nem fogom a Vidi eurépai turnéjára, de ez azért nagy előny, még akkor is, ha azok pontokban nem azonnal jelentkeztek.
Jó csapat volt nem egyszer Doll keze alatt, 1-2x nagyon jól igazoltak, de láttuk, hogy utána vegetáltak, mivel sok múlik egy edző felkészítésén.
Nem vitatom, Rebrov jót tett a Fradinak, de korai volt még ez a szerződés hosszabbítás, minden tekintetben.

Az ukrán meg orosz mentalitással a Mennyeiben ugyanúgy kitörölheted, itt semmi nem számít már ezen a szinten, csak a pénz. Hogy hónap végén mekkora összeg pittyen üzenetben. Ld.: Petrjak.
Rebrov is valami iszonyat pénzt keres, ráadásul amikor idejött és kecót keresett a Fradi neki, 10 ezer euro alatti havi bérleti díjú lakásba bele sem tette a lábát.
Anyagilag ez nagyon más szint, és pont nekem, meg neked fáj a legjobban, de ez részletkérdés, meg hát ki nem szarja le, csak legyen jó a focink!!!444

Azt pedig ne felejtsd, hogy az ellenfelet sosem becsüljük le. Ez legfőképpen igaz lehet az FTC-re és az elmúlt 5-6 évére. Ha a "hülye hozzáállás" és a "tipikus magyar gondolkodás" a fő ütőkártyád, akkor te egyáltalán nem követed a balkáni futballt, csak minden szarhoz odakommentelsz.

A Dinamo Zageb egy teljesen más szint, mint az FTC. Még akkor is, ha ott ugyanúgy átszövi a futballt a korrupció. De tudnod kell, hogy egy Dinamo-játékos - főleg, ha 18-24 éves - nem azért lép pályára minden hétvégén, meg néha kupameccsen, mert alig várja, hogy pittyegjen a telefon, hanem topligába akar szerződni. Mert meg akarja mutatni. Mert ha nem csúszik - mászik, ha nem teszi oda magát és azt látja a BBB hogy lelketlen, akkor másnap kimennek az edzésre és elbeszélgetnek vele, hogy a mellkasán a címer mindennél többet ér.

A Dinamo az egyik legjobb, ha nem a legjobb UP-nevelő klub az EU-ban. Lehet azzal jönni, hogy évek óta bejutnak vagy nagyon közel vannak az adott kupaporond csoportkörében/nél, de érdemi eredményt nem érnek el, viszont nem is veszteséget termelnek és nem az állambácsinak kell évről-évre a hónuk alá nyúlni.
Mert tehetségeket képeznek. Olyan játékosokat építenek fel topligássá, akik máshol nem kellettek. Akikről már lemondtak. És sok pénzért tudnak játékosokat eladni.

Nem 6-1-es összesítés lesz, ha összejön a párosítás, nüanszok fognak dönteni.
De ne legyen kétséged afelől, hogy az NK simán kiüti a Fradit.

Ja volim te, Dinamo.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 22 110
Dinamo simán kiveri a Fradit, nincs miről álmodozni. Amúgyis nehogy a Valletta túl nagy falat legyen..
O1G
De van!
Például arról, hogy nem veri ki, na meg arról hogy túljutnak a Valettán!
Toca
Ha túljutnak a Valettán,
megtelik a wallet tán.
empty taxi
Aztán Rebrov vall-e tán?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
ALEX PALOU – FIVE-TIME INDYCAR SERIES CHAMPION
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 957 — Vikings fan
Dinamo simán kiveri a Fradit, nincs miről álmodozni. Amúgyis nehogy a Valletta túl nagy falat legyen..
O1G
Ez nagyon hülye hozzá állás.
Tipikus magyar gondolkodás.
Akárki akármit mond (nem vagyok Fradi szurkoló sőt ) de ez a csapat most nagyon rendben van.
Arról nem is beszélve hogy mire a Dinamo jön erősebb lesz a csapat pl.Lanza.
Szoval simán van a Fradinak egy 30-40 % esélye,szerintem ez a realitás.
Rózsa Sándor (betyár)
van a faszt van, és nem hülye hozzáállás, hanem a realitás
Negritis
Lehet hülyén hangzik de ha túl megyünk leendő lakohelyem csapatán én már elégedett leszek a Fradi idei szereplésével, viszont korainak éreztem Rebrov új szerződését
csebi
Mi kell még ?
Mi kell ennél több ??
Rózsa Sándor (betyár)
Vannak akik szeretik az 1 párharcos mintavételt, van akik nem.
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
O1G
Akárki akármit mond (nem vagyok Fradi szurkoló sőt ) de ez a csapat most nagyon rendben van.
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
Lehet hülyén hangzik de ha túl megyünk leendő lakohelyem csapatán én már elégedett leszek a Fradi idei szereplésével, viszont korainak éreztem Rebrov új szerződését
csebi
Mi kell még ?
Mi kell ennél több ??
Rózsa Sándor (betyár)
Tehetség, játéktudás stb..ezt úgy írod, hogy nem veszed figyelembe az ellenfelet. Szimplán lenézed..
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
O1G
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis
csebi
Mi kell még ?
Mi kell ennél több ??
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 412 — NFL bracket champion '26
O1G
De van!
Toca
Ha túljutnak a Valettán,
megtelik a wallet tán.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 957 — Vikings fan
O1G
De van!
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 178
 img.index.hu/imgfrm/1/8/4/9/THM_0002281849.gif
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 222 — #NoStress
O1G
A szomszédokkal mi a helyzet, azt mondd, Mr.TöröljétekazaccountomKétbetűegyszám.

több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 661 — Lucas Scott
O1G
Rózsa Sándor (betyár)
Negritis

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 423 — The Mathematician
O1G
Rózsa Sándor (betyár)

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
O1G
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 222 — #NoStress
És végülis az EB-t is megnyerhetjük kis szerencsével, jó ágon, ha kitart a hurráoptimizmus, és lenne még pár stadion.

több mint 7 éve
Vidi kemenyen belehuzott ... mi meg sajnos nem kaptunk kifejezetten nagy nevet, Orosz Pali meg el is hiszi h oket is ki tudjuk pattintani
csebi
Sajna ez igy szopo. A vidi aki csoportkoros volt kapott egy legjobb 4-be jutott csapatot. Mondjuk nem irnam le oket, mert derekasan helytalltak tavaly. a padjuk meg sztem hosszabb lett.
A croatia meg, kicsivel de altalaban mindig ok mentek tovabb magyar csapatok ellen. A legjobbakat mindenkinek!
ZoliMP
A Fehérvár pont az a csapat a nemzetközi kupában aki szarik az előzetes esélyekre. Nikolicnál tavaly az ilyen éles meccseken jött ki, hogy mennyire jó edző és mennyire jól ismeri a csapatát, ott van nekik Petryak is, aki nemzetközi szinten is jónak mondható szélső, szóval szerintem bőven van esélyük ( nem lenézve persze a Frankfurtot) .

Mi meg kaptunk egy jó ellenfelet, akit két meccsen elkaphatunk.Kéne egy "killer" csatár előre már erre a párharca, mert én Sighnevicben nem látom még azt, hogy ő oldaná meg a Dani által hagyott űrt.
Kenny
Sztem jó lesz a Szigony, nemzetközi szinten azért nagy űrt nem hagyott a Dani!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 992
Vidi kemenyen belehuzott ... mi meg sajnos nem kaptunk kifejezetten nagy nevet, Orosz Pali meg el is hiszi h oket is ki tudjuk pattintani
csebi
Sajna ez igy szopo. A vidi aki csoportkoros volt kapott egy legjobb 4-be jutott csapatot. Mondjuk nem irnam le oket, mert derekasan helytalltak tavaly. a padjuk meg sztem hosszabb lett.
A croatia meg, kicsivel de altalaban mindig ok mentek tovabb magyar csapatok ellen. A legjobbakat mindenkinek!
ZoliMP
A Fehérvár pont az a csapat a nemzetközi kupában aki szarik az előzetes esélyekre. Nikolicnál tavaly az ilyen éles meccseken jött ki, hogy mennyire jó edző és mennyire jól ismeri a csapatát, ott van nekik Petryak is, aki nemzetközi szinten is jónak mondható szélső, szóval szerintem bőven van esélyük ( nem lenézve persze a Freiburgot) .

Mi meg kaptunk egy jó ellenfelet, akit két meccsen elkaphatunk.Kéne egy "killer" csatár előre már erre a párharca, mert én Sighnevicben nem látom még azt, hogy ő oldaná meg a Dani által hagyott űrt.
Kenny
A freiburgot lenezhetik 😊 azzal nincs baj. A frankfurtra kell kell figyelni, amugy kb burkoltan ezt irtam, hogy a vidi ha odateszi magat akkor tud meglepetest okozni eselyesebb csapat ellen is, mondjuk azert a real es barca liverpool mas szint lenne sztem.
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 905 — Omar's Coming Yo!
Freiburg ellen tényleg lenne esélyük😊
NB2
jóhátna, érted freiburg frankfurt nem volt elég az a hozzávetőleg 1000 óra FM, hogy megjegyezzem őket 😀

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 29 760 — nabege2@yahoo.com
Freiburg ellen tényleg lenne esélyük😊
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 905 — Omar's Coming Yo!
csebi
ZoliMP
A Fehérvár pont az a csapat a nemzetközi kupában aki szarik az előzetes esélyekre. Nikolicnál tavaly az ilyen éles meccseken jött ki, hogy mennyire jó edző és mennyire jól ismeri a csapatát, ott van nekik Petryak is, aki nemzetközi szinten is jónak mondható szélső, szóval szerintem bőven van esélyük ( nem lenézve persze a Frankfurtot) .

Szerkesztette: Kenny

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 992
csebi
több mint 7 éve

több mint 7 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 725 — Chiefs GM
Nem sok pénzt tennék az usztasák ellen, akik folyamatosan edzésben is vannak. 😊
ozibozi
Pont erre gondoltam, hogy Zágrábban szarra veretni magát az embernek pár ezer vérszomjas balkánival nem akkora buli 😊