NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
71
16
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
mezbevételek+jegyeladások! 😊breaking!Miből könyörgöm?
MTK: a Puskás Akadémia megvette Tischlert – hivatalosAmadeus91
nevetséges.Kenny
|
több mint 11 éve
breaking!Miből könyörgöm?
MTK: a Puskás Akadémia megvette Tischlert – hivatalosAmadeus91
nevetséges.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
breaking!MTK: a Puskás Akadémia megvette Tischlert – hivatalos
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
www.nemzetisport.hu/sportszelep/igy-kell-harcolni-az-el-tovabbjutasert-nem-adnak-vizumot-az-ellenfel-legjobbjainak-2265339Muradymov kezdeni fog?
ez azért elég kemény, ki kéne zárni őket rákba....Divat
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/sportszelep/igy-kell-harcolni-az-el-tovabbjutasert-nem-adnak-vizumot-az-ellenfel-legjobbjainak-2265339ez azért elég kemény, ki kéne zárni őket rákba....
|
több mint 11 éve
Mikey
18 755
Akkor Reina Nápolyban, átment az orvosi vizsgálaton. 😕Valamint, a Liverpool visszautasította az Arsenal 40 millió fontos ajánlatát Suárezért. Rodgers azt mondta, valódi értéket kell adniuk érte, hiába akar menni a játékos is, nem fogják áron alul eladni.
Megj. #1: Suárez azt nyilatkozta, az angol sajtóval van gondja, mókás lenne ha ezek után Londonban kötne ki.
Megj. #2: nagyon tetszik, hogy a Liverpoolnál végre nem a vetítés megy, hanem konkrétan lenyilatkozzák az illetékesek, hogy adott csapat ennyit ajánlott adott játékosért, aki egyébként menni akar. Ezt már szeretem.
több mint 11 éve
ik,szerintem mindenkit magához kell viszonyítani...jjncaaHát akkora nagy szarban azért nincsennek...mert az A csapat nem égett ugyanúgy?jjncaamekkora sz@rban van a mexikói labdarúgás, te jóisten...jjncaaMert kikaptak B csapattal Panamától ?Toca
Pl. ha ők szarban vannak akkor mi miben ? 😀Toca
Akkor sem hiszem, hogy nagy gondba lennének. Ezt a kupát leszarták. Ha kiesnek a selejtezőben nah akkor lesz szar. De csak meg kell találni a gól lövő cipőt aztán jó lesz.
több mint 11 éve
szerintem mindenkit magához kell viszonyítani...Hát akkora nagy szarban azért nincsennek...mert az A csapat nem égett ugyanúgy?jjncaamekkora sz@rban van a mexikói labdarúgás, te jóisten...jjncaaMert kikaptak B csapattal Panamától ?Toca
Pl. ha ők szarban vannak akkor mi miben ? 😀Toca
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hát akkora nagy szarban azért nincsennek...mert az A csapat nem égett ugyanúgy?jjncaamekkora sz@rban van a mexikói labdarúgás, te jóisten...jjncaaMert kikaptak B csapattal Panamától ?Toca
Pl. ha ők szarban vannak akkor mi miben ? 😀
több mint 11 éve
mert az A csapat nem égett ugyanúgy?mekkora sz@rban van a mexikói labdarúgás, te jóisten...jjncaaMert kikaptak B csapattal Panamától ?Toca
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mume: „Nem voltak azok jó ajánlatok – válaszolta Besic a Nemzeti Sportnak arra a felvetésre, hogy nyáron a távozásáról szóltak a hírek. – Ha valamelyiket elfogadom, meglehet, anyagilag jobban járok, csakhogy számomra nem a pénz a legfontosabb. A Videotonba nem vágytam, külföldről pedig középszerű klubok kerestek, az én szememben egyik sem jelentett volna előrelépést a Ferencvároshoz képest. Márpedig én kizárólag topcsapat kedvéért lennék hajlandó elhagyni a Fradit. A Milanra, a Juventusra vagy a Dortmundra gondolok például. Állítom, a képességeim alapján bármelyikbe beférnék. S ne feledjük, még a huszonegyedik életévemet sem töltöttem be, vagyis bőven tudok fejlődni." most még pöppet nagyképűnek hangozhat, de pár éven belül szerintem is top klubban fog játszani...jöhetnek a downok, ja nincs! 😊
|
több mint 11 éve
mekkora sz@rban van a mexikói labdarúgás, te jóisten...jjncaaMert kikaptak B csapattal Panamától ?
több mint 11 éve
mekkora sz@rban van a mexikói labdarúgás, te jóisten...
---
több mint 11 éve
jó ez a meccs, van színvonal. már csak Jenci hiányzik.
több mint 11 éve
már csak ezért is érdemes lesz belenézni a mai két gold cup-elődöntőbeazé' ez a Grant Wahl sem túl okos, csak legalább ne próbálna meg úgy tenni.
www.starsandstripesfc.com/2013/7/24/4554088/usa-vs-honduras-cowboys-stadium-pitchjjncaa
szerinte muszáj legalább tíz méterről nekifutni a szögletnek? azért, mert ő nem tudja beadni a labdát két lépésből, attól még egy profi futballista simán megoldja...
főleg, hogy a vonal, ahol a kapu van, az inkább az oldalvonalnak néz ki...
több mint 11 éve
már csak ezért is érdemes lesz belenézni a mai két gold cup-elődöntőbewww.starsandstripesfc.com/2013/7/24/4554088/usa-vs-honduras-cowboys-stadium-pitch
---
több mint 11 éve
Ezért irtam be múltkor, hogy ez a része már viselhető, egy kazah-izlandi meccs nem hiszem, hogy odavonzott volna a tvhez😊Tavaly egy Japán-USA meccset láttam, hát az valami iszonyat durva volt, lehet, hogy egyik-másik fiucsapatot is verték volna.
több mint 11 éve
Azt nem láttam, de ez a svéd tiki-taka is elég komoly.a németek engem már az első meccsen megvettek kilóra.Marozsán mekkora gólpasszt adott izland ellen.KennyGondolom mindenki nézte a női foci eb-n a negyeddöntőt😊 Durva volt ez a fra-den meccs😊 Egyébként most már az a szakasz jön amit mi pasik is kibírunk, plusz 3 skandináv plusz a német csapat van bent a legjobb 4-ben szóval jó csajok lesznek dögivel!NB2Tényleg eléggé nézhető (soccer szempontjából is) ez a német-svéd elődöntő.Shilkor
több mint 11 éve
a németek engem már az első meccsen megvettek kilóra.Marozsán mekkora gólpasszt adott izland ellen.Gondolom mindenki nézte a női foci eb-n a negyeddöntőt😊 Durva volt ez a fra-den meccs😊 Egyébként most már az a szakasz jön amit mi pasik is kibírunk, plusz 3 skandináv plusz a német csapat van bent a legjobb 4-ben szóval jó csajok lesznek dögivel!NB2Tényleg eléggé nézhető (soccer szempontjából is) ez a német-svéd elődöntő.Shilkor
több mint 11 éve
Gondolom mindenki nézte a női foci eb-n a negyeddöntőt😊 Durva volt ez a fra-den meccs😊 Egyébként most már az a szakasz jön amit mi pasik is kibírunk, plusz 3 skandináv plusz a német csapat van bent a legjobb 4-ben szóval jó csajok lesznek dögivel!NB2Tényleg eléggé nézhető (soccer szempontjából is) ez a német-svéd elődöntő.
több mint 11 éve
első felkészülési meccs azok ellen akik hülyére vertek minket tavaly.plusz olyan lelki állapotban van a csapat tito miatt,hogy nem lepődök meg ezen.Roura is motiválatlan,mert már tudja hogy elküldik.3-4 lesz a vége szerintem.Messivel mi van (már megint?) nagyon nem úgy néz ki, mint aki élvezi a focit.Amadeus91nem kell ide középcsatár.ribery hatalmas nagy király lesz hamis9-esben.nem is kicsit. Thiago is tetszik eddig.Amadeus91egyre jobban tetszik ez a tiki-takaAmadeus91eddig is szép focit játszott a bayern,de már most lehet látni a változást.Kenny
Igazából a Bayern már csúcsra van járatva,nekünk első meccsünk 8 stabil kezdő nélkül.Dongou és Planas játékára vagyok kiváncsi,remélem beáll.Kenny
több mint 11 éve
Messivel mi van (már megint?) nagyon nem úgy néz ki, mint aki élvezi a focit.Amadeus91nem kell ide középcsatár.ribery hatalmas nagy király lesz hamis9-esben.nem is kicsit. Thiago is tetszik eddig.Amadeus91egyre jobban tetszik ez a tiki-takaAmadeus91eddig is szép focit játszott a bayern,de már most lehet látni a változást.Kenny
Igazából a Bayern már csúcsra van járatva,nekünk első meccsünk 8 stabil kezdő nélkül.Dongou és Planas játékára vagyok kiváncsi,remélem beáll.Kenny
első felkészülési meccs azok ellen akik hülyére vertek minket tavaly.plusz olyan lelki állapotban van a csapat tito miatt,hogy nem lepődök meg ezen.Roura is motiválatlan,mert már tudja hogy elküldik.3-4 lesz a vége szerintem.Messivel mi van (már megint?) nagyon nem úgy néz ki, mint aki élvezi a focit.Amadeus91nem kell ide középcsatár.ribery hatalmas nagy király lesz hamis9-esben.nem is kicsit. Thiago is tetszik eddig.Amadeus91egyre jobban tetszik ez a tiki-takaAmadeus91eddig is szép focit játszott a bayern,de már most lehet látni a változást.Kenny
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
Messivel mi van (már megint?) nagyon nem úgy néz ki, mint aki élvezi a focit.nem kell ide középcsatár.ribery hatalmas nagy király lesz hamis9-esben.nem is kicsit. Thiago is tetszik eddig.Amadeus91egyre jobban tetszik ez a tiki-takaAmadeus91eddig is szép focit játszott a bayern,de már most lehet látni a változást.Kenny