Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Mindenesetre én már vártam, mikor hozzák elő újra a Liverpool érdeklődéséről szóló pletykát.Nem hiszem, hogy a Dinamo 8.-10. számú középpályás kaliberű pénzért engedné el. Inkább 1. -2. ...
Rodgers meg nyilatkozta hogy a depth növelése a cél a nyáron, hát 8-10. számú középpályásnak akár jöhet is.Mikey
több mint 11 éve
Mikey
18 653
Mindenesetre én már vártam, mikor hozzák elő újra a Liverpool érdeklődéséről szóló pletykát.Rodgers meg nyilatkozta hogy a depth növelése a cél a nyáron, hát 8-10. számú középpályásnak akár jöhet is.
több mint 11 éve
Anyukád biztos 1. osztályú menedzser lehet. 😀Dzsudzsák iránt érdeklődik a Liverpool és az Inter a menedzsere szerint, de Balázs jól érzi magát (= $$$) Oroszországban, nem akar feltétlenül elmenni onnan. Ő tudja...iktriadKiemeltem a lényegi részt.
Irántam meg érdeklődik a Sampdoria, anyukám szerint.Bazzani
több mint 11 éve
Dzsudzsák iránt érdeklődik a Liverpool és az Inter a menedzsere szerint, de Balázs jól érzi magát (= $$$) Oroszországban, nem akar feltétlenül elmenni onnan. Ő tudja...iktriadKiemeltem a lényegi részt.
Irántam meg érdeklődik a Sampdoria, anyukám szerint.
több mint 11 éve
Dzsudzsák iránt érdeklődik a Liverpool és az Inter a menedzsere szerint, de Balázs jól érzi magát (= $$$) Oroszországban, nem akar feltétlenül elmenni onnan. Ő tudja...
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-az-osztalyozok-utan-osszeallt-a-jovo-evi-mezony-2254099Felsőtárkány bekerülhet Szegeddel és Sopronnal szemben. Höri harakirit fog elkövetni, vagy lerohanja az MLSZ székházat.
NB2es csapatok listája.Bazzani
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-az-osztalyozok-utan-osszeallt-a-jovo-evi-mezony-2254099NB2es csapatok listája.
több mint 11 éve
igazad van, direktbe úgy látni lehet, hogy vicces. a szándék meg egyértelmű piros, még ha mondjuk 10 centivel a másik előtt is menne el a könyöke.jézusom direktbe úgy látni h egyértelműen lekönyökölte nagyon vicces 😀peachjajj hagyjuk már ezt. az ország másik feléből kurva könnyű kötődés mentesen a leírt szabályokat szajkózni. az igazság azonban az h ez egy dilettáns szar bíró volt aki döntően kedvezett az egyik csapat javára. nem egyértelmű piros lap volt egyik sem ( sőt az első sztem sehol sem az ) hanem véleményes ítéletek amik miatt 50ből 49szer nem adnak pirosat. egy ekkora téttel bíró mérkőzésnél kettő ilyet befújni eléggé aljas köcsögség....peachJézusom, a másodikat véleményesnek kikiáltani azért nagyon vicces. 😀Schleck
több mint 11 éve
Három szegedi drukker leírta a nyilvánvalóan perdöntő véleményét, hah 😊 megnéztem az összefoglalót, abból az derült ki, hogy objektíven mindkét piros jogos volt, legalábbis bőven megadhatószánalmas? miért ? annyira bölcs vagy légyszi kicsit butítsd le mert nem értem. jöhetsz itt a szabályokkal hót leszarom addig amíg azok nem ugyanúgy vannak mindenkire értelmezve. itt pontosan ez történt, minket kiszórtak a várdaiak meg csinálhattak amit akartak.... kettős mércévelt fújt végig, de látom ezt már nem sikerül megérteni, mikor csak 3an írtuk már le akik kint voltak....peachjajj hagyjuk már ezt. az ország másik feléből kurva könnyű kötődés mentesen a leírt szabályokat szajkózni. az igazság azonban az h ez egy dilettáns szar bíró volt aki döntően kedvezett az egyik csapat javára. nem egyértelmű piros lap volt egyik sem ( sőt az első sztem sehol sem az ) hanem véleményes ítéletek amik miatt 50ből 49szer nem adnak pirosat. egy ekkora téttel bíró mérkőzésnél kettő ilyet befújni eléggé aljas köcsögség....peachmert bevallottan elfogultan aztán rendkívül bölcs dolog számon kérni a bírót, hogy nem volt elég pártatlan 😀 nekem aztán teljesen mindegy, hogy melyik csapat jut fel, azzal se számoltam, hogy hány ezer szegedi néző volt kinn és miért játszottak, majd ha a szabálykönyvben lesznek olyan kitételek, hogy a külső körülményeket is figyelembe kell venni, akkor vitatkozhatunk... így pusztán szánalmas, amit írsz
azt adom, hogy ilyen "taktikai faultért" (ami fogalom ugye csak a képzeletben létezik, papíron nem, vagy max a wikipédián) szinte sose adnak pirosat, de ez ne annak a hibája legyen már, aki betartatja a szabályokat, jézusmária...jjncaa
Ha valamire panaszkodhatsz az az, hogy milyen elbaszott szabályrendszer van a labdarúgásban, semmi másra. De hát sokan mondják, hogy "ez a legszebb ebben a játékban"...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Bazzani! Nem ez a szabály ami mindig be kell tartani! Ne okoskodj! 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 819
Heynckes csak visszavonult végleg.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Én játszom egy amatőr kispályás bajnokságban Vásárhelyen.Megy minden meccsen a pofázás a bírónak, ami nem végtelenül alpári és sértő azt engedik. Egy "mi a faszt fújsz Te" még belefér, egy "k...a anyád" már természetesen nem.
Erre a döntőre kitalálták, hogy egy sima "ezt most miért fújod le" is kiállítást ér, ezáltal tönkre is vágták a legfontosabb meccset mert szinte végig ült valaki.
Én teljesen támogatom ezt a dolgot, csak akkor miért nem csinálták ezt 16 fordulóig előtte?
Ugyanez igaz a szegedi esetre (az első pirosra). Ilyet bármikor látsz meccsen és sárga az "ára". Ha ez következetesen mindig piros akkor egy szót sem szólok.
több mint 11 éve
szánalmas? miért ? annyira bölcs vagy légyszi kicsit butítsd le mert nem értem. jöhetsz itt a szabályokkal hót leszarom addig amíg azok nem ugyanúgy vannak mindenkire értelmezve. itt pontosan ez történt, minket kiszórtak a várdaiak meg csinálhattak amit akartak.... kettős mércévelt fújt végig, de látom ezt már nem sikerül megérteni, mikor csak 3an írtuk már le akik kint voltak....jajj hagyjuk már ezt. az ország másik feléből kurva könnyű kötődés mentesen a leírt szabályokat szajkózni. az igazság azonban az h ez egy dilettáns szar bíró volt aki döntően kedvezett az egyik csapat javára. nem egyértelmű piros lap volt egyik sem ( sőt az első sztem sehol sem az ) hanem véleményes ítéletek amik miatt 50ből 49szer nem adnak pirosat. egy ekkora téttel bíró mérkőzésnél kettő ilyet befújni eléggé aljas köcsögség....peachmert bevallottan elfogultan aztán rendkívül bölcs dolog számon kérni a bírót, hogy nem volt elég pártatlan 😀 nekem aztán teljesen mindegy, hogy melyik csapat jut fel, azzal se számoltam, hogy hány ezer szegedi néző volt kinn és miért játszottak, majd ha a szabálykönyvben lesznek olyan kitételek, hogy a külső körülményeket is figyelembe kell venni, akkor vitatkozhatunk... így pusztán szánalmas, amit írsz
azt adom, hogy ilyen "taktikai faultért" (ami fogalom ugye csak a képzeletben létezik, papíron nem, vagy max a wikipédián) szinte sose adnak pirosat, de ez ne annak a hibája legyen már, aki betartatja a szabályokat, jézusmária...jjncaa
több mint 11 éve
Volt még sokkal durvább eset is (mindkét csapat részéről).ezt max akkor jelenthetnéd ki, ha ugyanezen a meccsen egy pontosan ugyanilyen szituáció történt volna fordítva isjjncaaha a játékvezető meg előbbihez igazodik, akkor be van állítva mocskos csalónakjjncaaNem. Akkor van csalónak titulálva ha ezt csak az egyik csapatnál ítéli meg úgy, a másiknál lapot sem ad érte.Bazzani
Olyan meg, hogy a kaputól 40 méterre felrúgtak valakit volt vagy 10.
A könyökös szitu piros volt, vita nincs felőle.
több mint 11 éve
jajj hagyjuk már ezt. az ország másik feléből kurva könnyű kötődés mentesen a leírt szabályokat szajkózni. az igazság azonban az h ez egy dilettáns szar bíró volt aki döntően kedvezett az egyik csapat javára. nem egyértelmű piros lap volt egyik sem ( sőt az első sztem sehol sem az ) hanem véleményes ítéletek amik miatt 50ből 49szer nem adnak pirosat. egy ekkora téttel bíró mérkőzésnél kettő ilyet befújni eléggé aljas köcsögség....peachmert bevallottan elfogultan aztán rendkívül bölcs dolog számon kérni a bírót, hogy nem volt elég pártatlan 😀 nekem aztán teljesen mindegy, hogy melyik csapat jut fel, azzal se számoltam, hogy hány ezer szegedi néző volt kinn és miért játszottak, majd ha a szabálykönyvben lesznek olyan kitételek, hogy a külső körülményeket is figyelembe kell venni, akkor vitatkozhatunk... így pusztán szánalmas, amit írsz
azt adom, hogy ilyen "taktikai faultért" (ami fogalom ugye csak a képzeletben létezik, papíron nem, vagy max a wikipédián) szinte sose adnak pirosat, de ez ne annak a hibája legyen már, aki betartatja a szabályokat, jézusmária...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
jézusom direktbe úgy látni h egyértelműen lekönyökölte nagyon vicces 😀jajj hagyjuk már ezt. az ország másik feléből kurva könnyű kötődés mentesen a leírt szabályokat szajkózni. az igazság azonban az h ez egy dilettáns szar bíró volt aki döntően kedvezett az egyik csapat javára. nem egyértelmű piros lap volt egyik sem ( sőt az első sztem sehol sem az ) hanem véleményes ítéletek amik miatt 50ből 49szer nem adnak pirosat. egy ekkora téttel bíró mérkőzésnél kettő ilyet befújni eléggé aljas köcsögség....peachJézusom, a másodikat véleményesnek kikiáltani azért nagyon vicces. 😀Schleck
több mint 11 éve
jajj hagyjuk már ezt. az ország másik feléből kurva könnyű kötődés mentesen a leírt szabályokat szajkózni. az igazság azonban az h ez egy dilettáns szar bíró volt aki döntően kedvezett az egyik csapat javára. nem egyértelmű piros lap volt egyik sem ( sőt az első sztem sehol sem az ) hanem véleményes ítéletek amik miatt 50ből 49szer nem adnak pirosat. egy ekkora téttel bíró mérkőzésnél kettő ilyet befújni eléggé aljas köcsögség....peachJézusom, a másodikat véleményesnek kikiáltani azért nagyon vicces. 😀
több mint 11 éve
jajj hagyjuk már ezt. az ország másik feléből kurva könnyű kötődés mentesen a leírt szabályokat szajkózni. az igazság azonban az h ez egy dilettáns szar bíró volt aki döntően kedvezett az egyik csapat javára. nem egyértelmű piros lap volt egyik sem ( sőt az első sztem sehol sem az ) hanem véleményes ítéletek amik miatt 50ből 49szer nem adnak pirosat. egy ekkora téttel bíró mérkőzésnél kettő ilyet befújni eléggé aljas köcsögség....
több mint 11 éve
ezt max akkor jelenthetnéd ki, ha ugyanezen a meccsen egy pontosan ugyanilyen szituáció történt volna fordítva isha a játékvezető meg előbbihez igazodik, akkor be van állítva mocskos csalónakjjncaaNem. Akkor van csalónak titulálva ha ezt csak az egyik csapatnál ítéli meg úgy, a másiknál lapot sem ad érte.Bazzani
---
több mint 11 éve
Van egy hivatalos FIFA rule book, meg egy másik, szájhagyomány útján terjedő (ahogy az emberek játsszák a labdarúgást egymás között), a kettőnek általában köze nincs egymáshoz, ha a játékvezető meg előbbihez igazodik, akkor be van állítva mocskos csalónakjjncaaez abszolút így van, de a meccsre kijáró X ezer emberből ismeri a szabálykönyvet mondjuk 6, a többi meg azalapján tájékozódik amit az elmúlt évtizedekben látott a hétvégente megtekintett 3-4 (5-10) meccsen melynek részese volt. És ha olyan történik ami nem megszokott, akkor meghökken. Elfogultság esetén persze árnyaltabb a kép, de ha a lenti példánál a mienket rúgják fel és a piros áll ki, az ugyanilyen meglepő lett volna ÉS még jött volna a hiszti, hogy a nagycsapatot segíti a bírau 😀
bár kétségtelen, hogy ritkán adnak ilyenért és ez lehet a gondNB2meg az hogy a 18. perc. A szabályok ugyanazok 90 percen át, de az is olyan amihez nincs hozzászokva a játékos. És nem azért mert egyszerű hanem mert a bírókollégák szoktatták hozzá.
A második viszont a felvételek alapján jogosnak tűnik.tüsi91igen, mondjuk teljesen felesleges volt és 100% fasság, de az már az előző eset frusztráltsága miatt történt. Eleve a csapatunk tán legkreatívabb középpályása kapta, ő nem arról híres, hogy belemegy a kakaskodásba.
Mekkora utóélet!
több mint 11 éve
ha a játékvezető meg előbbihez igazodik, akkor be van állítva mocskos csalónakjjncaaNem. Akkor van csalónak titulálva ha ezt csak az egyik csapatnál ítéli meg úgy, a másiknál lapot sem ad érte.
több mint 11 éve
Az igazi probléma az, hogy van egy teljesen egzakt szabálykönyv, és egy teljesen szubjektív helyzet, ahol a játékvezető azért ad szabadrúgást, sárgalapot, piroslapot amiért úgy érzi, hogy azt kell adnia.Muszáj közbeszólnom, amúgy +1, ezt szajkózom mindig
Ezért lehetne még egy adott bajnokságból is összevágni 10 ugyanolyan szituációt, ahol a továbbtól, a szabadrúgáson, sárgán át a kiállításig született ítélet, és a jv. nézőpontjából mindegyik indokolható, de ami a fontosabb, hogy nem számonkérhető.
Az az elgondolkodtató, hogy ez a helyzet így a különféle labdarúgószervezeteknek tökéletesen megfelel.Sobri Jóska
Olyan fogalom a szabálykönyvben, hogy "taktikai fault/szabálytalanság" nincs, ezt a csapatok, játékosok, szurkolók találták ki. "Túlzott mértékű erőbevetés" van, ami akár piros lappal is büntethető, történjék bárhol. Valahogy elterjedt az a nézet, hogy ha nem gólhelyzetben rúgom fel az ellenfelet úgy, hogy a labdát még véletlenül se akarom megjátszani, akkor csak sárgát kell kapnom, közben meg gondoljunk már bele, hogy mekkora hülyeség is ez...
Van egy hivatalos FIFA rule book, meg egy másik, szájhagyomány útján terjedő (ahogy az emberek játsszák a labdarúgást egymás között), a kettőnek általában köze nincs egymáshoz, ha a játékvezető meg előbbihez igazodik, akkor be van állítva mocskos csalónak
---
több mint 11 éve
Az igazi probléma az, hogy van egy teljesen egzakt szabálykönyv, és egy teljesen szubjektív helyzet, ahol a játékvezető azért ad szabadrúgást, sárgalapot, piroslapot amiért úgy érzi, hogy azt kell adnia.Ezért lehetne még egy adott bajnokságból is összevágni 10 ugyanolyan szituációt, ahol a továbbtól, a szabadrúgáson, sárgán át a kiállításig született ítélet, és a jv. nézőpontjából mindegyik indokolható, de ami a fontosabb, hogy nem számonkérhető.
Az az elgondolkodtató, hogy ez a helyzet így a különféle labdarúgószervezeteknek tökéletesen megfelel.
Mintha egy precedensalapú jogi környezetben mostanra egyazon tettért született volna már 10 különféle ítélet, így mindenre van hivatkozási alap, pro és kontra, és rekontra egyaránt.
több mint 11 éve
de a probléma, hogy rég eltolta a labdát, és a szerelés hátulról jött, adható a piros, bár kétségtelen, hogy ritkán adnak ilyenért és ez lehet a gond
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Sima taktikai falt volt a félpályánál. Ez nevetséges. Még akkor sem piros, ha befelé tolta volna a labdát. Gólhelyzetben kitörő csatár ellen elkövetett szabálytalanság a piros lap. Ez egy ígéretes lehetőség lehetett volna egy jó csellel még, netán egy jó passzal, ha nem érnek vissza. De ez nem volt gólhelyzet. Ez szánalmas ítélet.A második viszont a felvételek alapján jogosnak tűnik.