Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
| Köszönjük Emese |Löw Zsolt ajánlatot kapott a PSG-től, hogy Tuchel segédedzője legyen.Löw... elég zsidó név. Méghogy magyar sportsiker...
Na ez a magyar sportsiker, nem a Felcsút.
Amadeus
Urbán, Wéber, Pintér, na ők az igazi magyarok.
Sobri Jóska
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 7 éve
Löw Zsolt ajánlatot kapott a PSG-től, hogy Tuchel segédedzője legyen.Löw... elég zsidó név. Méghogy magyar sportsiker...
Amadeus
Urbán, Wéber, Pintér, na ők az igazi magyarok.
több mint 7 éve
Löw Zsolt ajánlatot kapott a PSG-től, hogy Tuchel segédedzője legyen.Kiváncsi vagyok elmegy-e vagy bízik benne hogy a Lipcsenel már vezetőedző is lehet.
Amadeus
több mint 7 éve
Löw Zsolt ajánlatot kapott a PSG-től, hogy Tuchel segédedzője legyen. Na ez a magyar sportsiker, nem a Felcsút.
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Nézd el nekem. A Juve meccsein csak felhúzom magam, inkább nem is nézem őket, max csak konstatálom, h nyerték az adott bajnokságot így a kezdőjüket se jegyzem meg, de ha mégis, akkor azon vagyok minél hamarabb elfelejtsem. 😀Kevés dolgot vésődött belém a 2000-es évek focijából, de a veretlen Arsenal kezdő 11 a mai napig kitörölhetetlen annak ellenére, h ágyúsok mindig is közömbösek voltak számomra, sőt maga az angol foci követése se számított soha a kedvenc időtöltéseim közé. Ez a Lehmann-Cole-Toure-Campbell-Lauren-Pires-Vieira-Gilberto Silva-Ljungberg-Bergkamp-Henry csapat viszont korszakos volt. Szerintem egy ilyen bajnoki cím legalább ér annyit, mint egy BL.és a veretlen 6évvel ezelőtti veretlen juve kezdője?
dawyd728
én juve szurkoló vagyok de nem tudnám megmondani az akkori legjobb 11t
szép és jó a veretlen bajnoki cím, de ahogy írtad az arsenalnál, az egy korszakos csapat volt. Az idei Barca nem az (ahogy az a juve se volt az), akkor se lett volna ha tegnap nem kap ki. Egy korszakos csapat nem esik ki a Roma ellen a BL negyeddöntőben.
braxa88
több mint 7 éve
Kevés dolgot vésődött belém a 2000-es évek focijából, de a veretlen Arsenal kezdő 11 a mai napig kitörölhetetlen annak ellenére, h ágyúsok mindig is közömbösek voltak számomra, sőt maga az angol foci követése se számított soha a kedvenc időtöltéseim közé. Ez a Lehmann-Cole-Toure-Campbell-Lauren-Pires-Vieira-Gilberto Silva-Ljungberg-Bergkamp-Henry csapat viszont korszakos volt. Szerintem egy ilyen bajnoki cím legalább ér annyit, mint egy BL.és a veretlen 6évvel ezelőtti veretlen juve kezdője?
dawyd728
én juve szurkoló vagyok de nem tudnám megmondani az akkori legjobb 11t
szép és jó a veretlen bajnoki cím, de ahogy írtad az arsenalnál, az egy korszakos csapat volt. Az idei Barca nem az (ahogy az a juve se volt az), akkor se lett volna ha tegnap nem kap ki. Egy korszakos csapat nem esik ki a Roma ellen a BL negyeddöntőben.
több mint 7 éve
persze. tízcsapatos bajnokságokban, tizennyolc meccsből, és még mielőtt elindult volna a legjobb játékosok idegenlégióskodása.Perugia 1 (de az sem ért bajnoki címet)Tegnap mindenki kedvenc Ricsije azt mondta a közvetítésben hogy a Bilbaonak és a Real Madridnak már sikerült az 1930-as évek környékén.
AC Milan 1
Juventus 1
Arsenal 1
....
PSG 0
Real 0
Barcelona 0
Man United 0
Bayern 0
a Barca meg a Real halomra nyert már mindent, de egyetlen dolgot még egyikük sem tudott felmutatni: a veretlen bajnoki címet. és az azért nem jön szembe minden évben.
érted már?
slowmotion
Kinek mi, Ha Messi véletlen VB-t nyer, vagy Suarez akkor arra szerintem tovább fognak emlékezni, mint egy veretlen szezonra.
eaglesmcnabb
azért nem írtam a Preston North Endet sem, mert még ők is csak 22 meccset játszottak annak idején.
több mint 7 éve
Perugia 1 (de az sem ért bajnoki címet)Tegnap mindenki kedvenc Ricsije azt mondta a közvetítésben hogy a Bilbaonak és a Real Madridnak már sikerült az 1930-as évek környékén.
AC Milan 1
Juventus 1
Arsenal 1
....
PSG 0
Real 0
Barcelona 0
Man United 0
Bayern 0
a Barca meg a Real halomra nyert már mindent, de egyetlen dolgot még egyikük sem tudott felmutatni: a veretlen bajnoki címet. és az azért nem jön szembe minden évben.
érted már?
slowmotion
Kinek mi, Ha Messi véletlen VB-t nyer, vagy Suarez akkor arra szerintem tovább fognak emlékezni, mint egy veretlen szezonra.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Gyakorlatilag a barca játékosai hetek óta inkább már a VB-re készülnek. Kb a kupadöntő óta. Én nem is hibáztatom ezért. Mondjuk az egy dolog, hogy van aki számára ez fontos, de szerintem a legkevésbé az egy bajnokság megnyerésekor. A BL kb ezerszer lett volna fontosabb, mint a veretlen bajnoki cím, ami már egyébként is rezgett azért néhány alkalommal. De amikor baj volt Messi mindig kihúzta őket a szarból, most biztos ami biztos, inkább el se vitték. Mindezt agy olyan csapat ellen, aki a legutóbbi 5 hazai meccsét megnyerte és ha 10 forduló óta tartana a bajnokság, akkor 2 ponttal vezetne a Betis előtt, mindössze 1 vereséggel (Atleti ellen idegenben)Kizúgtak a BL-ből, onnan nekik a szezon fél kuka. Szerintem 10 forduló óta lehetett sejteni, de 7 forduló óta szinte fix-nek venni, hogy megvan a bajnoki cím. Akkor az elején kellett volna cserélgetni, de ha már így alakult az utolsó 2 meccsre azért odakoncentrálhattak volna. PR szempontból is sokat vesztettek, mert azért mondhatták volna, hogy spanyol kupa és bajnoki arany, utóbbi egyedüliként veretlenül!
Jó alkalom volt ez Valverdének, hogy lássa játszani a Mina-Vermaelen kettőst hátul (OMG) és bár nem mondom, hogy ezzel a csapattal nem illett volna megverni a Levantet, de tényleg jól játszottak a hazaiak, a Barca meg ilyen lyukas védelemmel ennyit tudott. Ha érdekes lett volna a mérkőzés, akkor nyilván Piké kezd, Messi ott a pályán és nem Paco, meg D. Suarez.
Meg fejben sem lehet mindig ott lenni és ezt is bőven megértem.
Ugyebár az NFL-ben is csak egyszer sikerült ilyen bravúr 😊
Klaci79
több mint 7 éve
Kevés dolgot vésődött belém a 2000-es évek focijából, de a veretlen Arsenal kezdő 11 a mai napig kitörölhetetlen annak ellenére, h ágyúsok mindig is közömbösek voltak számomra, sőt maga az angol foci követése se számított soha a kedvenc időtöltéseim közé. Ez a Lehmann-Cole-Toure-Campbell-Lauren-Pires-Vieira-Gilberto Silva-Ljungberg-Bergkamp-Henry csapat viszont korszakos volt. Szerintem egy ilyen bajnoki cím legalább ér annyit, mint egy BL.kellett ahhoz egy barthezes United... 😊
dawyd728
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 7 éve
Gyakorlatilag a barca játékosai hetek óta inkább már a VB-re készülnek. Kb a kupadöntő óta. Én nem is hibáztatom ezért. Mondjuk az egy dolog, hogy van aki számára ez fontos, de szerintem a legkevésbé az egy bajnokság megnyerésekor. A BL kb ezerszer lett volna fontosabb, mint a veretlen bajnoki cím, ami már egyébként is rezgett azért néhány alkalommal. De amikor baj volt Messi mindig kihúzta őket a szarból, most biztos ami biztos, inkább el se vitték. Mindezt agy olyan csapat ellen, aki a legutóbbi 5 hazai meccsét megnyerte és ha 10 forduló óta tartana a bajnokság, akkor 2 ponttal vezetne a Betis előtt, mindössze 1 vereséggel (Atleti ellen idegenben)Jó alkalom volt ez Valverdének, hogy lássa játszani a Mina-Vermaelen kettőst hátul (OMG) és bár nem mondom, hogy ezzel a csapattal nem illett volna megverni a Levantet, de tényleg jól játszottak a hazaiak, a Barca meg ilyen lyukas védelemmel ennyit tudott. Ha érdekes lett volna a mérkőzés, akkor nyilván Piké kezd, Messi ott a pályán és nem Paco, meg D. Suarez.
Meg fejben sem lehet mindig ott lenni és ezt is bőven megértem.
Ugyebár az NFL-ben is csak egyszer sikerült ilyen bravúr 😊
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Kevés dolgot vésődött belém a 2000-es évek focijából, de a veretlen Arsenal kezdő 11 a mai napig kitörölhetetlen annak ellenére, h ágyúsok mindig is közömbösek voltak számomra, sőt maga az angol foci követése se számított soha a kedvenc időtöltéseim közé. Ez a Lehmann-Cole-Toure-Campbell-Lauren-Pires-Vieira-Gilberto Silva-Ljungberg-Bergkamp-Henry csapat viszont korszakos volt. Szerintem egy ilyen bajnoki cím legalább ér annyit, mint egy BL.
több mint 7 éve
nem adnak fényesebb érmet.És azért adnak valami fényesebb érmet? Vagy extra pénzt? Mert ha fontos lett volna nekik, akkor nem Messi nélkül utaznak és nem a cserevédelem kezdi a mérkőzést. De hiába a világ legjobb csapata, azért, hogy fejben nagyon nem voltak ott az látszott...sőt nem csak most, de az elmúlt 4-5 meccsen is már. De emberből vannak, nem is lehet csodálkozni rajta, hogy nagyjából a kutyát nem érdekli (a szurkolókon kívül) a veretlen bajnokság. Talán a római kisiklás is annak eredménye volt, hogy lényegében hónapokkal ezelőtt eldőlt a bajnokság, ami azért nem szerencsés.A veretlenül megnyert bajnokság volt az igazi tét, az nem csinálta meg senki ezer éve. Szerencsére nem sikerült nekik😊Minek kellett volna kockáztatni? Teljesen mindegy, hogy 43 vagy 48 meccses a győzelmi sorozat, a bajnoki címet megnyerték, idén már több dolgot nem nyerhetnek...tényleg ami kapura ment az gól volt, de inkább most kapjanak ki, mint az új idényben...na de most edzőt buktatnak, vagy mi van? (nem nézem a meccset, mondjuk azt látom, hogy amit kapura rúg a Levante, az lényegében be is akad)Nem tudom az ő döntése volt e Messit el sem vinni vagy közösen döntöttek így, de elég hülyén néz ki ez a történet.... a Levanténak meg persze minden bejön
slowmotion
dande
Klaci79
zavi27
Klaci79
ellenben egy olyan dolgot tudtak volna véghez vinni, amit elég kevesen. veretlen szezont topbajnokságban eddig a következő csapatok tudtak produkálni:
Perugia 1 (de az sem ért bajnoki címet)
AC Milan 1
Juventus 1
Arsenal 1
....
PSG 0
Real 0
Barcelona 0
Man United 0
Bayern 0
érted már?
több mint 7 éve
Persze, nem adnak semmi extrát, de azért az elég nagy ritkaság bármelyik európai topbajnokságban, amire azért évtizedek múlva is emlékeznek olyan ritka. De persze teljesen érthető hogy ezt cseresorral, pihentetésekkel, félgőzzel próbálták elérni, nem létkérdés ez nyilván.És azért adnak valami fényesebb érmet? Vagy extra pénzt? Mert ha fontos lett volna nekik, akkor nem Messi nélkül utaznak és nem a cserevédelem kezdi a mérkőzést. De hiába a világ legjobb csapata, azért, hogy fejben nagyon nem voltak ott az látszott...sőt nem csak most, de az elmúlt 4-5 meccsen is már. De emberből vannak, nem is lehet csodálkozni rajta, hogy nagyjából a kutyát nem érdekli (a szurkolókon kívül) a veretlen bajnokság. Talán a római kisiklás is annak eredménye volt, hogy lényegében hónapokkal ezelőtt eldőlt a bajnokság, ami azért nem szerencsés.A veretlenül megnyert bajnokság volt az igazi tét, az nem csinálta meg senki ezer éve. Szerencsére nem sikerült nekik😊Minek kellett volna kockáztatni? Teljesen mindegy, hogy 43 vagy 48 meccses a győzelmi sorozat, a bajnoki címet megnyerték, idén már több dolgot nem nyerhetnek...tényleg ami kapura ment az gól volt, de inkább most kapjanak ki, mint az új idényben...na de most edzőt buktatnak, vagy mi van? (nem nézem a meccset, mondjuk azt látom, hogy amit kapura rúg a Levante, az lényegében be is akad)Nem tudom az ő döntése volt e Messit el sem vinni vagy közösen döntöttek így, de elég hülyén néz ki ez a történet.... a Levanténak meg persze minden bejön
slowmotion
dande
Klaci79
zavi27
Klaci79
több mint 7 éve
És azért adnak valami fényesebb érmet? Vagy extra pénzt? Mert ha fontos lett volna nekik, akkor nem Messi nélkül utaznak és nem a cserevédelem kezdi a mérkőzést. De hiába a világ legjobb csapata, azért, hogy fejben nagyon nem voltak ott az látszott...sőt nem csak most, de az elmúlt 4-5 meccsen is már. De emberből vannak, nem is lehet csodálkozni rajta, hogy nagyjából a kutyát nem érdekli (a szurkolókon kívül) a veretlen bajnokság. Talán a római kisiklás is annak eredménye volt, hogy lényegében hónapokkal ezelőtt eldőlt a bajnokság, ami azért nem szerencsés.A veretlenül megnyert bajnokság volt az igazi tét, az nem csinálta meg senki ezer éve. Szerencsére nem sikerült nekik😊Minek kellett volna kockáztatni? Teljesen mindegy, hogy 43 vagy 48 meccses a győzelmi sorozat, a bajnoki címet megnyerték, idén már több dolgot nem nyerhetnek...tényleg ami kapura ment az gól volt, de inkább most kapjanak ki, mint az új idényben...na de most edzőt buktatnak, vagy mi van? (nem nézem a meccset, mondjuk azt látom, hogy amit kapura rúg a Levante, az lényegében be is akad)Nem tudom az ő döntése volt e Messit el sem vinni vagy közösen döntöttek így, de elég hülyén néz ki ez a történet.... a Levanténak meg persze minden bejön
slowmotion
dande
Klaci79
zavi27
több mint 7 éve
A veretlenül megnyert bajnokság volt az igazi tét, az nem csinálta meg senki ezer éve. Szerencsére nem sikerült nekik😊Minek kellett volna kockáztatni? Teljesen mindegy, hogy 43 vagy 48 meccses a győzelmi sorozat, a bajnoki címet megnyerték, idén már több dolgot nem nyerhetnek...tényleg ami kapura ment az gól volt, de inkább most kapjanak ki, mint az új idényben...na de most edzőt buktatnak, vagy mi van? (nem nézem a meccset, mondjuk azt látom, hogy amit kapura rúg a Levante, az lényegében be is akad)Nem tudom az ő döntése volt e Messit el sem vinni vagy közösen döntöttek így, de elég hülyén néz ki ez a történet.... a Levanténak meg persze minden bejön
slowmotion
dande
Klaci79
több mint 7 éve
Minek kellett volna kockáztatni? Teljesen mindegy, hogy 43 vagy 48 meccses a győzelmi sorozat, a bajnoki címet megnyerték, idén már több dolgot nem nyerhetnek...tényleg ami kapura ment az gól volt, de inkább most kapjanak ki, mint az új idényben...na de most edzőt buktatnak, vagy mi van? (nem nézem a meccset, mondjuk azt látom, hogy amit kapura rúg a Levante, az lényegében be is akad)Nem tudom az ő döntése volt e Messit el sem vinni vagy közösen döntöttek így, de elég hülyén néz ki ez a történet.... a Levanténak meg persze minden bejön
slowmotion
dande
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Ennek a Juvénak is pont az Olimpicoban kell egy héten belül duplázni. 😕Crotone-nek hála a BL biztos az utolsó forduló előtt. Még valahogy a Lazio előtt kéne végezni.
több mint 7 éve
Csak dolgozik a büszkeség a srácokban 😊
több mint 7 éve
na de most edzőt buktatnak, vagy mi van? (nem nézem a meccset, mondjuk azt látom, hogy amit kapura rúg a Levante, az lényegében be is akad)Nem tudom az ő döntése volt e Messit el sem vinni vagy közösen döntöttek így, de elég hülyén néz ki ez a történet.... a Levanténak meg persze minden bejön
slowmotion
több mint 7 éve
na de most edzőt buktatnak, vagy mi van? (nem nézem a meccset, mondjuk azt látom, hogy amit kapura rúg a Levante, az lényegében be is akad)
több mint 7 éve
Hülye Valverde édes Istenem...az a mázlija hogy idén a Real beragadt meg az Atleico is gyengébb évet fogott ki, különben sehol nem lennénk..annyira éreztem hogy ez lesz....
több mint 7 éve
docs.google.com/document/d/14YYF9XmCgAv4vJINvId-PGKQQ6CKxOSZwliccnMQ-3s/edit?usp=sharingPL 2017/2018 összes eredmény. Egy szezonon keresztül kitartva irogattam 😀
bár ez inkább szomorú
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz