NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
valakinek van egy tippje, hogy a sport tv-s mb1.es meccseket milyen streameken lehet nézni?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
@Stez, Milánóban drága a Honda?Amadeus91Já voll.
Honda 4-5 millióért elhozható Moszkvából, viszont Galliani zsidózik megint és csak 2 milliót hajlandó megadni érte.
Igazából abban reménykedik, hogy Honda valamelyik szponzora kipengeti ma hiányzó 2-3 millát a Milan helyett, mivel az Ázsiaiaknak hatalmas sztori lenne Honda a Milanban, így azt mondták, mindenképp segítik majd a transzfert, csak szerintem ezt nem 2-3 milliós kipótlással gondolták. Szerintem januárban fog jönni, amivel mi csak szarul járunk majd. Nem játszhat majd BL-ben, a selejtezőn sem most, ha továbbmegyünk, a csoportmeccseken sem, valamint a bajnokságban sem. Össze lehet számolni, hogy így majd hány milliót fogunk bukni a fél év zsidózással, legalább a 2-3 millió háromszorosát. És az egészben az az undorító, hogy a Moszkvával baszakszunk, amikor ők kiffejezetten korrektek velünk és tiszteletben tartják, hogy Honda a Milanban akar játszani, így adnák el nekünk 4-5 millióért már, amikor két hete az Everton 7 milliót kínált érte, de visszautasították miattunk. Szokás szerint büdös féreg a vezetőség.
Egyébként most 2-3 napja Eriksent emlegetik nagyon, akinek én személy szerint kibaszottul örülnék. De hát ez a Milan, max ha ingyen jön... 😀
A lentebb vázolt top25-be pedig annyiban kötnék csak bele, hogy a Milan nyugodtan mehet hátrébb, mert vicc, amit az idei mercatoban is leművelünk, a nyilvánvaló hiányposztokra sem igazolunk, az embereket viszont csak engedjük el, sok szar pedig rajtunk marad, ráadásul Pazzini pedig alapból sérült például.
A Milant jelenleg a Valencia-Galatasaray-Tottenham-Benfica-Porto-Atletico Madrid-Arsenal-Lazio csoport is üti, de még a Napolit is elénk raknám, mivel Cavani árából fog érkezni megfelelő pótlás. Sőt, Gomezzel még a Fiorentinát sem vélem sokkal gyengébbnek nálunk.
Moyes pedig szerintem remek edző, vele is jó lesz az MU. Azt adom, hogy a Chelsea és talán a City az új rezsimmel a nyomukban lehet, de a Tottenham szerintem nem.
több mint 11 éve
Na a német bajnokság is kurva izgalmas lesz megint. Az eddig is mindenkinél sokkal jobb Bayern még megkapta ezt a szerény 60 millás BL tőkeinjekciót nyílván veresége sem lesz. De ugyanez vár alighanem az összes top bajnokságra.Azért az a MU főleg Moyessal nem lesz olyan kiemelkedő, Chealsea, Tottanham (ha marad Bale) , City mind szorongatni fogják a töküket.
Juve/Barca és Real/PSG/MU megint magasan visz mindent. Talán az angol lesz egyedül izgalmasabb. Kellenek az 5-6 gólos győzelmek.
Ez amúgy az adott csapat drukkerein kívül bárkinek is jó?Bazzani
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
@Stez, Milánóban drága a Honda?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Nem nézem csak kapcsolgattam és megláttam az eredményt. Jóideje már csak magyar bajnokit nézek meg Samp meccseket. Max egy angol rangadót.Ez a BL teljesen tönkretette a bajnokságok izgalmát.
(BL-t sem néztem már idén.)
több mint 11 éve
Ez amúgy az adott csapat drukkerein kívül bárkinek is jó?Bazzaniamíg nézed, addig nyilván jó a többinek is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Na a német bajnokság is kurva izgalmas lesz megint. Az eddig is mindenkinél sokkal jobb Bayern még megkapta ezt a szerény 60 millás BL tőkeinjekciót nyílván veresége sem lesz. De ugyanez vár alighanem az összes top bajnokságra.Juve/Barca és Real/PSG/MU megint magasan visz mindent. Talán az angol lesz egyedül izgalmasabb. Kellenek az 5-6 gólos győzelmek.
Ez amúgy az adott csapat drukkerein kívül bárkinek is jó?
több mint 11 éve
Csányi talán lelép az OTP-tőlSzerintem kurvára nem betegség miatt vette ki a lóvét az OTP-ből.
most.444.hu/2013/07/21/csanyi-sandornak-szivmutetje-volt-beteg-es-visszavonul/
Elsőként tenném fel a kérdést: ezt teszi az MLSZ-elnökségével is? | kibaszottul remélem!!! | berger90
Gyanítom, hogy inkább a várható devizahiteles intézkedések miatt, de ez már a politika topikba tartozik.
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
Csányi talán lelép az OTP-tőlmost.444.hu/2013/07/21/csanyi-sandornak-szivmutetje-volt-beteg-es-visszavonul/
Elsőként tenném fel a kérdést: ezt teszi az MLSZ-elnökségével is? | kibaszottul remélem!!! |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Fülöp Agysebész Noelnek sikerült az újdonsült igazolásunk, dr. Horváth Zsolt lábát eltörnie egy barátságos meccsen egy félpályánál történő belépővel. Ezennel Gratulálok neki hátha olvassa.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 566
tudtok olyan musort oldalt ajanlani ahol amiben megtalalhatok bajnoksagok osszefoglaloi?Magyar olasz spanyol angol nemet..Kulon-kulon program musor is erdekel.Picit nehezen tuftok spirthoz jutni.
Elore is koszi!
több mint 11 éve
Jó kérdés, a 30-ba talán már beférnek most is, a játékosállomány TOP10 közeli, a többi Ranierin múlik...1. Bayern Münchenkiroa, végre egy értő ember!
2. Barcelona
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. Dortmund
6. Manchester United
7. Juventus
8. PSG
9. Manchester City
10. Sahtar Doneck
11. Milan
12. Valencia
13. Galatasaray
14. Tottenham
15. Benfica
16. Porto
17. Atletico Madrid
18. Arsenal
19. Lazio
20. Schalke 04
21. Celtic
22. Lyon
23. Fenerbahce
24. Zenit
25. BaselShilkor
a Monaco saccra hanyadik lenne játékerő alapján ha továbbmegyünk? Tudom, hogy 0 az összhang,de körül-belülHöri
több mint 11 éve
1. Bayern Münchenkiroa, végre egy értő ember!
2. Barcelona
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. Dortmund
6. Manchester United
7. Juventus
8. PSG
9. Manchester City
10. Sahtar Doneck
11. Milan
12. Valencia
13. Galatasaray
14. Tottenham
15. Benfica
16. Porto
17. Atletico Madrid
18. Arsenal
19. Lazio
20. Schalke 04
21. Celtic
22. Lyon
23. Fenerbahce
24. Zenit
25. BaselShilkor
a Monaco saccra hanyadik lenne játékerő alapján ha továbbmegyünk? Tudom, hogy 0 az összhang,de körül-belül
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
valaki írna a kedvemért egy preseason összeurópai top25-öt?á, én inkább a játékoselemzésekben vagyok rutinos.
amadeus gondolom képben van minden bajnoksággal, de ha más is nekiáll, én örülök.Höri
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
1. Bayern München2. Barcelona
3. Real Madrid
4. Chelsea
5. Dortmund
6. Manchester United
7. Juventus
8. PSG
9. Manchester City
10. Sahtar Doneck
11. Milan
12. Valencia
13. Galatasaray
14. Tottenham
15. Benfica
16. Porto
17. Atletico Madrid
18. Arsenal
19. Lazio
20. Schalke 04
21. Celtic
22. Lyon
23. Fenerbahce
24. Zenit
25. Basel
több mint 11 éve
jogos.no1. Dortmund.tisztában vagyok vele, hogy egy rangsor szubjektív 😮 de nehogymár az edzőmeccs számítson. a tavalyi teljesítmény, az érkezők, a távozók meg az edzőváltás a lényeg.Hörivalaki írna a kedvemért egy preseason összeurópai top25-öt?teljesen szubjektív,mert az olaszok és a spanyolok nagy többsége még egy előkészületi meccset se játszott.Míg pl. a Shaktar akiket én beleírnék a top25-be már játszik a bajnokságban.Kenny
amadeus gondolom képben van minden bajnoksággal, de ha más is nekiáll, én örülök.Höri
több mint 11 éve
tisztában vagyok vele, hogy egy rangsor szubjektív 😮 de nehogymár az edzőmeccs számítson. a tavalyi teljesítmény, az érkezők, a távozók meg az edzőváltás a lényeg.valaki írna a kedvemért egy preseason összeurópai top25-öt?teljesen szubjektív,mert az olaszok és a spanyolok nagy többsége még egy előkészületi meccset se játszott.Míg pl. a Shaktar akiket én beleírnék a top25-be már játszik a bajnokságban.Kenny
több mint 11 éve
valaki írna a kedvemért egy preseason összeurópai top25-öt?teljesen szubjektív,mert az olaszok és a spanyolok nagy többsége még egy előkészületi meccset se játszott.Míg pl. a Shaktar akiket én beleírnék a top25-be már játszik a bajnokságban.
több mint 11 éve
valaki írna a kedvemért egy preseason összeurópai top25-öt?amadeus gondolom képben van minden bajnoksággal, de ha más is nekiáll, én örülök.
több mint 11 éve
Legjobb megoldás Bielsa lenne.Luis viszonylag olcsó,és hatásos megoldás lehet.Félelmeim -bár meg nem lepődök rajta mert ez a legegyértelműbb- beigazolódni látszanak, hogy Lajos Enrike lesz a HC... Félek tőle mert azért a Románál elég nagyot bukkant, a nem teljesen ideális körülmények sem kifogás ez esetben, ha valóban ő lesz remélem itt összejön neki. Tito azért ha minden igaz a háttérben ott marad a csapat körül, Legyen meg gyorsan az edző, majd két fiatal tehetséges hátvéd kellene még aztán hajrá!dandeÉn nagyon örülnék, ha Lucho visszajönne!
Anno a "B" élén jól muzsikált, tisztában van a tradícióval, hagyományokkal, a játékosok fel tudnak ra nézni!
En mar tavaly is Őt vártam, Pep után a pozícióra.Sinisa
több mint 11 éve
Félelmeim -bár meg nem lepődök rajta mert ez a legegyértelműbb- beigazolódni látszanak, hogy Lajos Enrike lesz a HC... Félek tőle mert azért a Románál elég nagyot bukkant, a nem teljesen ideális körülmények sem kifogás ez esetben, ha valóban ő lesz remélem itt összejön neki. Tito azért ha minden igaz a háttérben ott marad a csapat körül, Legyen meg gyorsan az edző, majd két fiatal tehetséges hátvéd kellene még aztán hajrá!dandeÉn nagyon örülnék, ha Lucho visszajönne!
Anno a "B" élén jól muzsikált, tisztában van a tradícióval, hagyományokkal, a játékosok fel tudnak ra nézni!
En mar tavaly is Őt vártam, Pep után a pozícióra.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Látszik, hogy az újpesti játékospolitika az igazi. Irígy lett a Loki is.A mi Tshibuabua-nk mintájára le akarják igazolni Tshibamba-t. Olcsó utánzat.
több mint 11 éve
Félelmeim -bár meg nem lepődök rajta mert ez a legegyértelműbb- beigazolódni látszanak, hogy Lajos Enrike lesz a HC... Félek tőle mert azért a Románál elég nagyot bukkant, a nem teljesen ideális körülmények sem kifogás ez esetben, ha valóban ő lesz remélem itt összejön neki. Tito azért ha minden igaz a háttérben ott marad a csapat körül, Legyen meg gyorsan az edző, majd két fiatal tehetséges hátvéd kellene még aztán hajrá!
több mint 11 éve
AztaQ! mi történt, hogy valaki nem vetít? www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/balajcza-a-kieses-ellen-kell-harcolnia-az-ujpestnek-2263867HöriIgaza van sajnos. Bár meglepődtem, hogy ilyen nyíltan felvállta ezt.