Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
'Castle feleslegessé teszi a meccsünket 😀rágörcsöltünk a negyedik helyre, aztán majdnem bronz lett belőle...
bár a csapat hozza most - kivételesen - a kötelezőt
Negritis
több mint 7 éve
'Castle feleslegessé teszi a meccsünket 😀Erre töltöttem is egy pohár bort magamnak. Jól esett a mai eredményekre. 😊
bár a csapat hozza most - kivételesen - a kötelezőt
Negritis
több mint 7 éve
'Castle feleslegessé teszi a meccsünket 😀bár a csapat hozza most - kivételesen - a kötelezőt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
MTK-nál 12k volt az éves bérlet, a nyugdíjas/diák pedig ingyenes.Múltkor voltam Motim meccsen 1700 a felnőtt, 1200 a diák. Majdnem hanyadt estem mikor mondták mennyit kell fizetnem.Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.800? NB3 Jászberénybe 1100.
dawyd728
Coolearie
tüsi91
Ma 19.30 bajnokavató!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Alapvetően Doll nem tudom mitől tehet. Én azt látom h jó taktikával kezdjük a meccseket múlt héten és most is. Egyszerűen be vagyunk oltva gol ellen, viszont ilyen buta gólt nem is értem h kaphatunk ráadásul kb az Egerszegi mellett 2 Vasas játékos volt még aki megjátszhatta volna a labdát ami érthetetlenÉn sem értem. Szépen levette és bebaszta ahogy kell. Azért a belebotlott erős sarkítás."Nyomorék" egerszegi véletlenül belebotlik a labdába persze hogy bemegy.......mondjuk még tudok izgulni egy Fradi bajnoki címért..talán nincs még minden veszve 😊Egerszeginek mi nem tetszett az egyenlítő góljánál? (csak a gólt láttam, teljes meccset nem)
dande
gamerkr
Inkább hőbörögj Dollon. Annyira katasztrófa az alkesz ndk-s hogy az embertelen.
petey
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Múltkor voltam Motim meccsen 1700 a felnőtt, 1200 a diák. Majdnem hanyadt estem mikor mondták mennyit kell fizetnem.Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.800? NB3 Jászberénybe 1100.
dawyd728
Coolearie
több mint 7 éve
Nyugi srácok, persze nem volt azzal góllal semmi baj, csak hogy a Fradinak lőtte 😛 Nyilván a bosszúság miatt fogalmaztam, ahogy fogalmaztam. Helyzetek alapján simán nyerni kellett volna, de hát ez már csak így működik.Én sem értem. Szépen levette és bebaszta ahogy kell. Azért a belebotlott erős sarkítás."Nyomorék" egerszegi véletlenül belebotlik a labdába persze hogy bemegy.......mondjuk még tudok izgulni egy Fradi bajnoki címért..talán nincs még minden veszve 😊Egerszeginek mi nem tetszett az egyenlítő góljánál? (csak a gólt láttam, teljes meccset nem)
dande
gamerkr
petey
Egyébként tényleg az-az érdekes, számomra legalábbis, hogy tudok még izgulni rajta, pedig már volt úgy, hogy elengedtem ezt a részét a szurkolói énemnek. Kitárulkozás rész vége😊
több mint 7 éve
Én sem értem. Szépen levette és bebaszta ahogy kell. Azért a belebotlott erős sarkítás."Nyomorék" egerszegi véletlenül belebotlik a labdába persze hogy bemegy.......mondjuk még tudok izgulni egy Fradi bajnoki címért..talán nincs még minden veszve 😊Egerszeginek mi nem tetszett az egyenlítő góljánál? (csak a gólt láttam, teljes meccset nem)
dande
gamerkr
több mint 7 éve
évek óta ez ment. Szar szezon, valahogy megmenekülnek, nem igazolnak normálisan. Szar szezon, megmenekülnek... ennyi. Idén fogyott el a szerencse.A Hamburg meg kiesett a Bundásligából. Hát, nem lennék most a helyükbe, konkréten Hamburgot kikötőstül mindenestől felfogják gyújtani.www.youtube.com/watch?v=SauZfbUEmTo
Coolearie
ZoliMP
több mint 7 éve
"Nyomorék" egerszegi véletlenül belebotlik a labdába persze hogy bemegy.......mondjuk még tudok izgulni egy Fradi bajnoki címért..talán nincs még minden veszve 😊Egerszeginek mi nem tetszett az egyenlítő góljánál? (csak a gólt láttam, teljes meccset nem)
dande
Szerkesztette: gamerkr
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
A Hamburg meg kiesett a Bundásligából. Hát, nem lennék most a helyükbe, konkréten Hamburgot kikötőstül mindenestől felfogják gyújtani.www.youtube.com/watch?v=SauZfbUEmTo
Coolearie
több mint 7 éve
A Hamburg meg kiesett a Bundásligából. Hát, nem lennék most a helyükbe, konkréten Hamburgot kikötőstül mindenestől felfogják gyújtani.
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Ők legalább az augusztust megélhetik. Az is valami. 😀sírnom kell ha arra gondolok, hogy ez az Újpest vagy Felcsút nyáron nemzetközi kupában indul...Miért egy Fradi vagy Videoton jobb lesz majd?
gordon
zavi27
több mint 7 éve
sírnom kell ha arra gondolok, hogy ez az Újpest vagy Felcsút nyáron nemzetközi kupában indul...Miért egy Fradi vagy Videoton jobb lesz majd?
gordon
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Budafok jobban teljesít. 😉Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.800? NB3 Jászberénybe 1100.
dawyd728
Coolearie
több mint 7 éve
sírnom kell ha arra gondolok, hogy ez az Újpest vagy Felcsút nyáron nemzetközi kupában indul...Ha mi nyerjük legalább kiderül végre, hogy a belga fasz hajandó e valóban megerősíteni a csapatot vagy marad továbbra is ez a "hozzunk egy halom játékost ingyen hátha egy beválik és el tudom adni" elv ami eddig is volt.
gordon
Mert ezekkel az Onovo, Diallo, Mohl stb játékosoknak nevezett valamikkel bárki ellen biztos a kudarc.
több mint 7 éve
sírnom kell ha arra gondolok, hogy ez az Újpest vagy Felcsút nyáron nemzetközi kupában indul...
több mint 7 éve
ja a kapuk mögé és az oldalsó szektorokba 2000 ft, kártya nélkül személyesen a Bálnánál lehet jegyet venniRég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.Van 2000-es jegy is elméletileg.
dawyd728
Szerintem lófasz pénz. Én azt hittem 5 körül lesz.
Mondjuk kapják be, hogy szerdán van. Jobb lett volna hétvégén (nekem).
Bazzani
micsoda dráma közben a fradi-vasason

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.800? NB3 Jászberénybe 1100.
dawyd728
több mint 7 éve
ja es telt haz?Készülnek a vb-re | még a végén hirtelen ülnek le a tv elé és meghúzódnak | illetve a nemzetközi kupamenetelésre. Ezen mit nem lehet elfogadni? 😊
www.mifocink.com/?p=6345
Szerda helyett szombatot kerik a szurkolok,mert akkor tobben mennenek ki...de nem lehet mert feszes a naptar.
DIKK milyen naptar 😀 3 honap edzotabor/teli szunet es a szombat-szombat ritmust nem lehet megvarialni, hogy kvazi egy foci unnep legyen a magyar kupa donto 😀
ZoliMP

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.Van 2000-es jegy is elméletileg.
dawyd728
Szerintem lófasz pénz. Én azt hittem 5 körül lesz.
Mondjuk kapják be, hogy szerdán van. Jobb lett volna hétvégén (nekem).
több mint 7 éve
2014-ben és 15-ben voltam kupadöntőn, mindkétszer 1000 forintért és elég jó helyen. De hát a Felcsút nyilván olyan különleges rangot ad a meccsnek, amit meg kell fizetni.10 dolcsiért milyen futballt vártok el? Úgy mégis.Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.biztos, hogy nem lesz félház se ilyen jegyárakkal, 3000 forintot én is sajnálnék érte, pedig terveztem menni
dawyd728
r.baggio
Amadeus
By the way, Schiffer András ismét a Vasas-szektorban!!! Fókuszál rá a kamera, Hajdú B meg le se szarja 😀
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Nevetsege jegyarak e szinvonal mellett. Spanyol es Francia bajnoki meccsekre jutsz be ennyiert..vagy egy picivel tobbert.Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.biztos, hogy nem lesz félház se ilyen jegyárakkal, 3000 forintot én is sajnálnék érte, pedig terveztem menni
dawyd728
r.baggio
ja es telt haz?
www.mifocink.com/?p=6345
Szerda helyett szombatot kerik a szurkolok,mert akkor tobben mennenek ki...de nem lehet mert feszes a naptar.
DIKK milyen naptar 😀 3 honap edzotabor/teli szunet es a szombat-szombat ritmust nem lehet megvarialni, hogy kvazi egy foci unnep legyen a magyar kupa donto 😀
több mint 7 éve
10 dolcsiért milyen futballt vártok el? Úgy mégis.Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.biztos, hogy nem lesz félház se ilyen jegyárakkal, 3000 forintot én is sajnálnék érte, pedig terveztem menni
dawyd728
r.baggio