Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 247 — Cowboys fan
'Castle feleslegessé teszi a meccsünket 😀
bár a csapat hozza most - kivételesen - a kötelezőt
Negritis
rágörcsöltünk a negyedik helyre, aztán majdnem bronz lett belőle...
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Negritis
Erre töltöttem is egy pohár bort magamnak. Jól esett a mai eredményekre. 😊
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 563 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 115 — je suis poloska
Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.
dawyd728
800? NB3 Jászberénybe 1100.
Coolearie
Múltkor voltam Motim meccsen 1700 a felnőtt, 1200 a diák. Majdnem hanyadt estem mikor mondták mennyit kell fizetnem.
tüsi91
MTK-nál 12k volt az éves bérlet, a nyugdíjas/diák pedig ingyenes.
Ma 19.30 bajnokavató!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 682 — Lucas Scott
"Nyomorék" egerszegi véletlenül belebotlik a labdába persze hogy bemegy.......mondjuk még tudok izgulni egy Fradi bajnoki címért..talán nincs még minden veszve 😊
dande
Egerszeginek mi nem tetszett az egyenlítő góljánál? (csak a gólt láttam, teljes meccset nem)
gamerkr
Én sem értem. Szépen levette és bebaszta ahogy kell. Azért a belebotlott erős sarkítás.
Inkább hőbörögj Dollon. Annyira katasztrófa az alkesz ndk-s hogy az embertelen.
petey
Alapvetően Doll nem tudom mitől tehet. Én azt látom h jó taktikával kezdjük a meccseket múlt héten és most is. Egyszerűen be vagyunk oltva gol ellen, viszont ilyen buta gólt nem is értem h kaphatunk ráadásul kb az Egerszegi mellett 2 Vasas játékos volt még aki megjátszhatta volna a labdát ami érthetetlen

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Rég voltam nb1-es meccsen. Én a 800 Ft-os nb2-höz vagyok szokva. 3000Ft elvileg a jegy a kupadöntőre. Újpesti haverom kérdezte is vegyen-e nekem is jegyet. Btw 800-ért se mennék, de nem túl drága ez egy Felcsút-Újpest meccsre? Így lehet félház se lesz.
dawyd728
Coolearie
Múltkor voltam Motim meccsen 1700 a felnőtt, 1200 a diák. Majdnem hanyadt estem mikor mondták mennyit kell fizetnem.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
"Nyomorék" egerszegi véletlenül belebotlik a labdába persze hogy bemegy.......mondjuk még tudok izgulni egy Fradi bajnoki címért..talán nincs még minden veszve 😊
dande
Egerszeginek mi nem tetszett az egyenlítő góljánál? (csak a gólt láttam, teljes meccset nem)
gamerkr
Én sem értem. Szépen levette és bebaszta ahogy kell. Azért a belebotlott erős sarkítás.
petey
Nyugi srácok, persze nem volt azzal góllal semmi baj, csak hogy a Fradinak lőtte 😛 Nyilván a bosszúság miatt fogalmaztam, ahogy fogalmaztam. Helyzetek alapján simán nyerni kellett volna, de hát ez már csak így működik.

Egyébként tényleg az-az érdekes, számomra legalábbis, hogy tudok még izgulni rajta, pedig már volt úgy, hogy elengedtem ezt a részét a szurkolói énemnek. Kitárulkozás rész vége😊
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
dande
gamerkr

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
A Hamburg meg kiesett a Bundásligából. Hát, nem lennék most a helyükbe, konkréten Hamburgot kikötőstül mindenestől felfogják gyújtani.
Coolearie
 www.youtube.com/watch?v=SauZfbUEmTo
ZoliMP
évek óta ez ment. Szar szezon, valahogy megmenekülnek, nem igazolnak normálisan. Szar szezon, megmenekülnek... ennyi. Idén fogyott el a szerencse.
több mint 7 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 766 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
dande

Szerkesztette: gamerkr

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
A Hamburg meg kiesett a Bundásligából. Hát, nem lennék most a helyükbe, konkréten Hamburgot kikötőstül mindenestől felfogják gyújtani.
Coolearie
 www.youtube.com/watch?v=SauZfbUEmTo
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
több mint 7 éve
dawyd728 4 115
sírnom kell ha arra gondolok, hogy ez az Újpest vagy Felcsút nyáron nemzetközi kupában indul...
gordon
Miért egy Fradi vagy Videoton jobb lesz majd?
zavi27
Ők legalább az augusztust megélhetik. Az is valami. 😀
több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 564 — Amerikai sportok rajongója
sírnom kell ha arra gondolok, hogy ez az Újpest vagy Felcsút nyáron nemzetközi kupában indul...
gordon
Miért egy Fradi vagy Videoton jobb lesz majd?
több mint 7 éve
dawyd728 4 115
dawyd728
Coolearie
Budafok jobban teljesít. 😉
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 093 — Axel Foley
gordon
Ha mi nyerjük legalább kiderül végre, hogy a belga fasz hajandó e valóban megerősíteni a csapatot vagy marad továbbra is ez a "hozzunk egy halom játékost ingyen hátha egy beválik és el tudom adni" elv ami eddig is volt.
Mert ezekkel az Onovo, Diallo, Mohl stb játékosoknak nevezett valamikkel bárki ellen biztos a kudarc.

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
dawyd728
Van 2000-es jegy is elméletileg.
Szerintem lófasz pénz. Én azt hittem 5 körül lesz.
Mondjuk kapják be, hogy szerdán van. Jobb lett volna hétvégén (nekem).
Bazzani
ja a kapuk mögé és az oldalsó szektorokba 2000 ft, kártya nélkül személyesen a Bálnánál lehet jegyet venni

micsoda dráma közben a fradi-vasason

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
dawyd728
több mint 7 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 263 — Invisible man
ja es telt haz?
 www.mifocink.com/?p=6345
Szerda helyett szombatot kerik a szurkolok,mert akkor tobben mennenek ki...de nem lehet mert feszes a naptar.
DIKK milyen naptar 😀 3 honap edzotabor/teli szunet es a szombat-szombat ritmust nem lehet megvarialni, hogy kvazi egy foci unnep legyen a magyar kupa donto 😀
ZoliMP
Készülnek a vb-re | még a végén hirtelen ülnek le a tv elé és meghúzódnak | illetve a nemzetközi kupamenetelésre. Ezen mit nem lehet elfogadni? 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 093 — Axel Foley
dawyd728
Van 2000-es jegy is elméletileg.
Szerintem lófasz pénz. Én azt hittem 5 körül lesz.
Mondjuk kapják be, hogy szerdán van. Jobb lett volna hétvégén (nekem).

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 663
dawyd728
biztos, hogy nem lesz félház se ilyen jegyárakkal, 3000 forintot én is sajnálnék érte, pedig terveztem menni
r.baggio
10 dolcsiért milyen futballt vártok el? Úgy mégis.
Amadeus
2014-ben és 15-ben voltam kupadöntőn, mindkétszer 1000 forintért és elég jó helyen. De hát a Felcsút nyilván olyan különleges rangot ad a meccsnek, amit meg kell fizetni.

By the way, Schiffer András ismét a Vasas-szektorban!!! Fókuszál rá a kamera, Hajdú B meg le se szarja 😀

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
dawyd728
biztos, hogy nem lesz félház se ilyen jegyárakkal, 3000 forintot én is sajnálnék érte, pedig terveztem menni
r.baggio
Nevetsege jegyarak e szinvonal mellett. Spanyol es Francia bajnoki meccsekre jutsz be ennyiert..vagy egy picivel tobbert.

ja es telt haz?
 www.mifocink.com/?p=6345
Szerda helyett szombatot kerik a szurkolok,mert akkor tobben mennenek ki...de nem lehet mert feszes a naptar.
DIKK milyen naptar 😀 3 honap edzotabor/teli szunet es a szombat-szombat ritmust nem lehet megvarialni, hogy kvazi egy foci unnep legyen a magyar kupa donto 😀
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
dawyd728
r.baggio
10 dolcsiért milyen futballt vártok el? Úgy mégis.