Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Rinyaldo megkapja maga mellé Nyaumárt?index.hu/sport/futball/2018/real/2018/05/09/real_madrid_neymar/
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Na, remélem ma nyer és továbbjut a Balmaz, tuti kimegyek a döntőre 😀 😀 😀
több mint 7 éve
dr. Horváth szerintem egészen tűrhető M1-en
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Róza dini mély szakértelme is csak a köszhelyköcsög tetején lévő mondatokig terjed. De ő legalább amikor csak lehet rossz helyen is süti el őket.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
A Spíleren pl. Hrutka egészen jó szakkommentátor, kifejezetten szeretem hallgatni PL meccsek alatt.Nekem nincs Spílerem, de amikor néha egy-egy PL meccs elé kerülök fateréknál és Rudi beszél, legszívesebben olvasztott ólmot öntenék a fülembe. Nem tehetek róla, de elképesztően irritál a beszédhibájával, pár évtized logopédus ráférne 😀
empty taxi

több mint 7 éve
Tejesember
256
Most komolyan az ilyen Henty félék mit hisznek miután óriási műesés, színészkedés után felugranak, mintha mi sem történt volna? Abba inkább bele se merek gondolni, hogy mennyi pénzért teszi mindezt, hogyha az ilyen Osváth félék is a Puskásból nettó 200-300 ezer körül keresnek.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
oszinte leszek es lehet en vagyok az igenytelen de h hd vagy nem hd nekem pl tok mind1.nem vesz el az elmenybol.film sport balazs show😊 lenyeg h lassam.Redditen szoktam keresni én is, de nem volt vmi nagy választék vasárnap a Cagliari-Roma meccsre. Ja bocs oroszul lehet lett volna HD.., de akkor már inkább felvételről nézem vissza angolul.Általában minden meccsre találni hd-t, csak keresni kell a redditen.Engem azért érdekel, mert pl vasárnap este vagy 4 stream rohadt le, és messze nem HD-ban tudtam Roma meccset nézni. Viszont én azok közé tartozom, akik ennek a változásnak a haszonélvezői. Az általam nem fogott Digiről átkerülnek egy általam fogható csatornára a meccsek. Abban azért reménykedem, h képesek lesznek értékelhető kommentátorokat is szerződtetni és a jelenlegi szakértőgárdát feltuningolni. Ha lehet a kaszinóst, mágnes Petit és a Puhl Sanyit hanyagolhatnák. 3 csatorna remélem csak elég lesz. Egyedül a Moto GP hétvégék kavarnak majd szerintem be.tv2.hu/infopult/sajtokozlemenyek/261586_minden-eddiginel-tobb-szorakoztato-musor-a-tv2-n.htmlkit érdekel? Nyilván nem áll le a cégcsoport amíg nem előzik be az RTL-t, de amikor HD-ban lehet nézni bármelyik meccset streamen, akkor úgy is csak az idősek fogják a tv-ben nézni. Ráadásul a külföldi közvetítések és az itthonit össze se lehet hasonlítani minőségre. A Sport tv a Bundesligaval még megmenekülhet, de a portugál ligát kétlem h nézné bárki majd 😀
Aki esetleg reménykedett benne, hogy mégsem...
NB2
Borbinho
dawyd728
Kenny
dawyd728
több mint 7 éve
Kiváncsi vagyok pár év múlva lesz-e a stúdióban Gera, Király, Hajnal, Huszti, stb. Külföldön nagyon megy, hogy volt focisták vannak bent szakértőnek. Nem a korral van bajom, de sztem csak jót tehetne a fiatalítás. Mondjuk akik az M4nél vannak, hiába fiatalok, annyira fogalmatlanok és elfogultak, hogy ugyan úgy élvezhetetlen a közvetítés mint az öregekkel. Nem feltétlen lesz jó valaki a tvben is aki jó focista volt, de kis képzéssel meg gyakorlással sokat lehet fejlődni.A Spíleren pl. Hrutka egészen jó szakkommentátor, kifejezetten szeretem hallgatni PL meccsek alatt.
Borbinho

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Redditen szoktam keresni én is, de nem volt vmi nagy választék vasárnap a Cagliari-Roma meccsre. Ja bocs oroszul lehet lett volna HD.., de akkor már inkább felvételről nézem vissza angolul.Általában minden meccsre találni hd-t, csak keresni kell a redditen.Engem azért érdekel, mert pl vasárnap este vagy 4 stream rohadt le, és messze nem HD-ban tudtam Roma meccset nézni. Viszont én azok közé tartozom, akik ennek a változásnak a haszonélvezői. Az általam nem fogott Digiről átkerülnek egy általam fogható csatornára a meccsek. Abban azért reménykedem, h képesek lesznek értékelhető kommentátorokat is szerződtetni és a jelenlegi szakértőgárdát feltuningolni. Ha lehet a kaszinóst, mágnes Petit és a Puhl Sanyit hanyagolhatnák. 3 csatorna remélem csak elég lesz. Egyedül a Moto GP hétvégék kavarnak majd szerintem be.tv2.hu/infopult/sajtokozlemenyek/261586_minden-eddiginel-tobb-szorakoztato-musor-a-tv2-n.htmlkit érdekel? Nyilván nem áll le a cégcsoport amíg nem előzik be az RTL-t, de amikor HD-ban lehet nézni bármelyik meccset streamen, akkor úgy is csak az idősek fogják a tv-ben nézni. Ráadásul a külföldi közvetítések és az itthonit össze se lehet hasonlítani minőségre. A Sport tv a Bundesligaval még megmenekülhet, de a portugál ligát kétlem h nézné bárki majd 😀
NB2
Borbinho
dawyd728
Kenny
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Kiváncsi vagyok pár év múlva lesz-e a stúdióban Gera, Király, Hajnal, Huszti, stb. Külföldön nagyon megy, hogy volt focisták vannak bent szakértőnek. Nem a korral van bajom, de sztem csak jót tehetne a fiatalítás. Mondjuk akik az M4nél vannak, hiába fiatalok, annyira fogalmatlanok és elfogultak, hogy ugyan úgy élvezhetetlen a közvetítés mint az öregekkel. Nem feltétlen lesz jó valaki a tvben is aki jó focista volt, de kis képzéssel meg gyakorlással sokat lehet fejlődni.inkabb a hitelesseg merul fel bennem.Ok igazi profik es kulfoldon is megalltak a helyuket szoval tudjak,ateltek bizonyos helyzeteket.A bbc musorat is azert jo nezni,mert rio ferdinad shearer stb jatekosokok mondjak...persze ok sem irok/koltok de bakker a legmagasabb szinten jatszottak.
Borbinho
több mint 7 éve
Kiváncsi vagyok pár év múlva lesz-e a stúdióban Gera, Király, Hajnal, Huszti, stb. Külföldön nagyon megy, hogy volt focisták vannak bent szakértőnek. Nem a korral van bajom, de sztem csak jót tehetne a fiatalítás. Mondjuk akik az M4nél vannak, hiába fiatalok, annyira fogalmatlanok és elfogultak, hogy ugyan úgy élvezhetetlen a közvetítés mint az öregekkel. Nem feltétlen lesz jó valaki a tvben is aki jó focista volt, de kis képzéssel meg gyakorlással sokat lehet fejlődni.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Általában minden meccsre találni hd-t, csak keresni kell a redditen.Engem azért érdekel, mert pl vasárnap este vagy 4 stream rohadt le, és messze nem HD-ban tudtam Roma meccset nézni. Viszont én azok közé tartozom, akik ennek a változásnak a haszonélvezői. Az általam nem fogott Digiről átkerülnek egy általam fogható csatornára a meccsek. Abban azért reménykedem, h képesek lesznek értékelhető kommentátorokat is szerződtetni és a jelenlegi szakértőgárdát feltuningolni. Ha lehet a kaszinóst, mágnes Petit és a Puhl Sanyit hanyagolhatnák. 3 csatorna remélem csak elég lesz. Egyedül a Moto GP hétvégék kavarnak majd szerintem be.tv2.hu/infopult/sajtokozlemenyek/261586_minden-eddiginel-tobb-szorakoztato-musor-a-tv2-n.htmlkit érdekel? Nyilván nem áll le a cégcsoport amíg nem előzik be az RTL-t, de amikor HD-ban lehet nézni bármelyik meccset streamen, akkor úgy is csak az idősek fogják a tv-ben nézni. Ráadásul a külföldi közvetítések és az itthonit össze se lehet hasonlítani minőségre. A Sport tv a Bundesligaval még megmenekülhet, de a portugál ligát kétlem h nézné bárki majd 😀
NB2
Borbinho
dawyd728
több mint 7 éve
Engem azért érdekel, mert pl vasárnap este vagy 4 stream rohadt le, és messze nem HD-ban tudtam Roma meccset nézni. Viszont én azok közé tartozom, akik ennek a változásnak a haszonélvezői. Az általam nem fogott Digiről átkerülnek egy általam fogható csatornára a meccsek. Abban azért reménykedem, h képesek lesznek értékelhető kommentátorokat is szerződtetni és a jelenlegi szakértőgárdát feltuningolni. Ha lehet a kaszinóst, mágnes Petit és a Puhl Sanyit hanyagolhatnák. 3 csatorna remélem csak elég lesz. Egyedül a Moto GP hétvégék kavarnak majd szerintem be.Mondjuk neked nincs digid te valóban csak nyerhetsz, de akinek digije van az nem biztos. A digin előfrodul, hogy 3! olasz meccs is megy vasárnap, a spíleren ennyit tuti nem lesz. Egy angol, egy spanyol, egy olasz. És akkor ugye motogp még nem is volt😊
dawyd728
(bár az normál esetben véget ér 3-ra)
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Engem azért érdekel, mert pl vasárnap este vagy 4 stream rohadt le, és messze nem HD-ban tudtam Roma meccset nézni. Viszont én azok közé tartozom, akik ennek a változásnak a haszonélvezői. Az általam nem fogott Digiről átkerülnek egy általam fogható csatornára a meccsek. Abban azért reménykedem, h képesek lesznek értékelhető kommentátorokat is szerződtetni és a jelenlegi szakértőgárdát feltuningolni. Ha lehet a kaszinóst, mágnes Petit és a Puhl Sanyit hanyagolhatnák. 3 csatorna remélem csak elég lesz. Egyedül a Moto GP hétvégék kavarnak majd szerintem be.tv2.hu/infopult/sajtokozlemenyek/261586_minden-eddiginel-tobb-szorakoztato-musor-a-tv2-n.htmlkit érdekel? Nyilván nem áll le a cégcsoport amíg nem előzik be az RTL-t, de amikor HD-ban lehet nézni bármelyik meccset streamen, akkor úgy is csak az idősek fogják a tv-ben nézni. Ráadásul a külföldi közvetítések és az itthonit össze se lehet hasonlítani minőségre. A Sport tv a Bundesligaval még megmenekülhet, de a portugál ligát kétlem h nézné bárki majd 😀
NB2
Borbinho
több mint 7 éve
tv2.hu/infopult/sajtokozlemenyek/261586_minden-eddiginel-tobb-szorakoztato-musor-a-tv2-n.htmlkit érdekel? Nyilván nem áll le a cégcsoport amíg nem előzik be az RTL-t, de amikor HD-ban lehet nézni bármelyik meccset streamen, akkor úgy is csak az idősek fogják a tv-ben nézni. Ráadásul a külföldi közvetítések és az itthonit össze se lehet hasonlítani minőségre. A Sport tv a Bundesligaval még megmenekülhet, de a portugál ligát kétlem h nézné bárki majd 😀
NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
tv2.hu/infopult/sajtokozlemenyek/261586_minden-eddiginel-tobb-szorakoztato-musor-a-tv2-n.htmlAki esetleg reménykedett benne, hogy mégsem...
több mint 7 éve
lol, baze. ahányszor hallottam már hogy idén bajnokot csinálnak a Vidiből 😀 hát nem jött össze eddig sokszor. sok balfasz nem bírja megverni a kiesőjelölteket. Lazo-t én is lenézem a sok hisztiért, meg az egész szerb vonalat. tőlem takarodhatna mindegyik.természetesen a fradi ellenfelei (ki más? biztosan nem a bírók - hiszen bennük sosincsen hiba- vagy az MLSZ - ők már most is tudnak bizonyítani, ha Darkot elmeszelik 3 meccsre) és a bajnoki címet.btw érdekes volt, hogy a Vidi meg sem próbálta megnyerni ezt a meccset. mintha tudták volna előre, hogy jó nekik az X, mert majd elintézik nekik.Ki és mit?
csebi
gordon
csebi
csak nem értem miért a vidit kell ekézni ebben a csodás mennyeiben, mikor Böde minden meccsen letol egy cselgáncsmeccset, ahogy most rácsúszott a védőre az kurva gusztustalan volt. de rajta mindenki röhög, mert hát mekkora poén földhözbaszni mindenkit..a többi Fradis is azért rugdósódott rendesen, meg is értem LAzovicsot, csak nem kéne meghalni 1000x.
de tökmindegy, megnyeri a fradi a 30.-at, mindenki eufóriában lesz és aztán egy kazah csapat elpicsázza őket. vagy a Vidit. Doll marad, Nikolicsot kibasszák és megint kezdődik előlről...csilliárdokért amit mi fizetünk.
több mint 7 éve
Nem lett volna egyszerűbb múlt héten megveretni a Paksot velük?természetesen a fradi ellenfelei (ki más? biztosan nem a bírók - hiszen bennük sosincsen hiba- vagy az MLSZ - ők már most is tudnak bizonyítani, ha Darkot elmeszelik 3 meccsre) és a bajnoki címet.btw érdekes volt, hogy a Vidi meg sem próbálta megnyerni ezt a meccset. mintha tudták volna előre, hogy jó nekik az X, mert majd elintézik nekik.Ki és mit?
csebi
gordon
csebi
több mint 7 éve
természetesen a fradi ellenfelei (ki más? biztosan nem a bírók - hiszen bennük sosincsen hiba- vagy az MLSZ - ők már most is tudnak bizonyítani, ha Darkot elmeszelik 3 meccsre) és a bajnoki címet.btw érdekes volt, hogy a Vidi meg sem próbálta megnyerni ezt a meccset. mintha tudták volna előre, hogy jó nekik az X, mert majd elintézik nekik.Ki és mit?
csebi
gordon
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
btw érdekes volt, hogy a Vidi meg sem próbálta megnyerni ezt a meccset. mintha tudták volna előre, hogy jó nekik az X, mert majd elintézik nekik.Ki és mit?
csebi
több mint 7 éve
azért Juhász nyilatkozata epic volt a meccs után. csak megjegyzem, hogy Bognárt az előző Felcsút meccs után küldeni ellenünk szép húzás volt az mlsz-től, még csak a látszatra sem adnak (ők sem). amúgy kíváncsian várom, hogy hány meccset kap a Lazovic.Ebben a csapatban egyszerűen mindenki paraszt. Nézd vissza a meccset. Nézd meg huszti, juhász, lazovics reakcióját minden egyes fault után. Egyszerűen trógerek.Ez a fideszoton mekkora egy féreg csapat, juhásszal, husztival lazoviccsal és a többi rác majommal.Szép hsz. Grat. Szerencsére Böde mindig tisztán játszik. Szánalmas már ez fideszotonozás. Kubatov mond valamit? Ne legyél mar ennyire retard.
gabokocka
petey
Bödét ki lehetett volna állítani a becsúszása után, mégis teljesen más a viselkedése az egész meccsen. Lazovics, juhász meccsenként három pirosnyit cigánykodnak össze.
gabokocka
btw érdekes volt, hogy a Vidi meg sem próbálta megnyerni ezt a meccset. mintha tudták volna előre, hogy jó nekik az X, mert majd elintézik nekik.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Zidane mint aki önti a benzint a feszültség tüzére.... Még viccnek is rossz.Én se értem honnan szedi ezt a hülyeséget. Még egy okot nem mondott mivel szítaná ő ezt a párharcot..
Két ilyen bírói hiba után (Barca gól + elnézett 11-es) más csapat amúgy meglincseli a bírót és gyújtogatják a fórumozó panelszurkolók a szociális média felületeit....
flzoli
több mint 7 éve
OFF:(szerkessz be egy szóközt az utolsó zárójel elé, vagy vedd ki egészen, mert így nem lehet megnyitni a linket)
img4.hvg.hu/image.aspx?id=5fd07ce1-52d1-4cd8-8f1c-6187d4fe82ba&view=b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e
Magyar foci, én így nem szeretlek...
( index.hu/sport/futball/2018/05/06/diosgyori_stadionavato_tuntetes_szurkolok_bemutato_mezokovesdi_klubvezeto/)
#JC6
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
OFF:img4.hvg.hu/image.aspx?id=5fd07ce1-52d1-4cd8-8f1c-6187d4fe82ba&view=b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e
Magyar foci, én így nem szeretlek...
( index.hu/sport/futball/2018/05/06/diosgyori_stadionavato_tuntetes_szurkolok_bemutato_mezokovesdi_klubvezeto/ )
Szerkesztette: Löfli
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
a napolyiak jol megunnepeltek a juve elleni gyozelmet...most meg a torino segitett az isi rivalisnak.😀