Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
csak kár hogy nem fekete fehér és rácsok mögött vannak a majmok 😀 fotosop expert lennék meg is csinálnám pár banánnalDiósgyőri vagyok, de ez tényleg gyönyörű!kristof
végre hosszanti zöld-fehér csíkos mez újra!!! nekem nagyon bejövős! KELL...Divat
több mint 11 éve
Jabloncec jött a Lokinak. Hát lehetett volna jobb és rosszabb is, szerintem meg lehet, ha úgy játszanak, mint tegnap.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Diósgyőri vagyok, de ez tényleg gyönyörű!
végre hosszanti zöld-fehér csíkos mez újra!!! nekem nagyon bejövős! KELL...Divat
több mint 11 éve
ejj de jó lenne 😊hajrá psg!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Miért, én is simán vagdalkozom ilyenekkel, csak hát én a Fifában. 😀„Ha a Barca nem száll le Thiago Silváról, megveszem Messit”Brutális, hogy ilyen buta embereknek van ennyi pénzük...Schleck
😀😀😀😀😀Kenny
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
„Ha a Barca nem száll le Thiago Silváról, megveszem Messit”😀
😀😀😀😀😀Kenny
végül is ennyi.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
„Ha a Barca nem száll le Thiago Silváról, megveszem Messit”Brutális, hogy ilyen buta embereknek van ennyi pénzük...
😀😀😀😀😀Kenny
több mint 11 éve
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
végre hosszanti zöld-fehér csíkos mez újra!!! nekem nagyon bejövős! KELL...
|
több mint 11 éve
Kondásék HA továbbjutnak papíron gyengébb csapatokat kaphatnak, bár egy Aszterasz/Rijeka húzós lehet, viszont a Sahtyor Szoligorszk (fehérorosz)/Milsami Orhei (moldovai) párharc győztese meg elég easy...HAJRÁ!!!
|
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
alfahir.hu/igy_buktak_meg_a_fidesz_kirakatcsapatai400 millió érv van arra, miért van ebben igazad.
Érdekes írás, van benne valami.
Ja, és én a Mezőkövesd csapatát is a kormányközeliekhez fogom sorolni.laccoo74
Mindig jövőre
több mint 11 éve
„Ha a Barca nem száll le Thiago Silváról, megveszem Messit”😀😀😀😀😀
több mint 11 éve
alfahir.hu/igy_buktak_meg_a_fidesz_kirakatcsapataiÉrdekes írás, van benne valami.
Ja, és én a Mezőkövesd csapatát is a kormányközeliekhez fogom sorolni.
több mint 11 éve
most nem tudom miért ekézitek az ETO-t... sztem a Bayern meccsre készülnek, mert ott egy esetleges győzelemmel (boxhoz hasonlóan) egyszerre szereznék meg a BL, Bundásliga és Német Kupa címeket... bár igazából ezek sem nagy számok a MB1 címe mellett
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
amelyik élvezi a motozást, az a homár 😀 ennyi 😀Rossz válasz. Ha a belépésig eljutnak, akkor már bizonyítottak. Addig hogy jutnak el?apeszosbelépéskor kapnak egy szivárványos karkötőt, azzal kell beülni a B-be.Amadeus91És azt hogy? Fotó, videó vagy live show a Kék Osztriga bárból?apeszosbizonyítani kell!KennyNem vicc!Azt azért megnézném, hogyan igazolják, hogy melegek... anyakönyvi kivonattal? Ha meg igazolást kérnek kész is az új tiltakozni való, hiszen megalázzák őket... Vagy elég ha ketten mennek és az egyiknek már ingyen van?apeszos
kuruc.info/r/6/115170/NB2
Just Win Baby!
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Én optimista ember vagyok, de a magyar futballban nem tudok az lenni. Tippem az, hogy a Loki kikap itthon 2-1-re, Kovács Péter lő egyet, meg vmi hardcore öngól lesz még.
több mint 11 éve
Nem valószínű.Sajna jobb csapat ez a Vojvodina, mint a Honvéd. Azért reménykedem egy kisebb (?) csodában jövő héten.iktriadkint leszel?kristof
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sajna jobb csapat ez a Vojvodina, mint a Honvéd. Azért reménykedem egy kisebb (?) csodában jövő héten.iktriadkint leszel?
több mint 11 éve
Dub
1 019
Még várjuk meg a bukaresti beégést a válogatottal, és akkor teljes lesz az idei nemzetközi sikersztori is... De ugye az ultrák meg a huligánok miatt üresek a stadionok, még véletlenül se a színvonal miatt. Szurkolói kártya, beléptető rendszer, kamera rendszer ez kell, véletlenül se a rém szar színvonallal van a probléma. Ugye seggfej Csányi ? Eltakarodhatnátok már a polihisztor Borbély Zoltánnal, meg a többi nagytudásúval együtt, akikről a semmirekellő szobrát mintázták, oda ahonnan jöttetek: a jó k**** anyátokba.Bár mit mérgelődök itt, megszokhattam volna már a szart.
több mint 11 éve
Át kéne nevezni a ligát N(M)B1ről KFLre, mindjárt jönnének is az eredmények.😀nem véletlen az MB1 elnevezés. gondolkodjunk már kicsitpeteya lokit meg meg sem süvegeli senki? egy jó eredmény és no comment? 😀 magyaros azért ez is,,, most értem haza a félidőben, összefoglaló alapján jó h nem láttam az elsőt 😀peachez a minimális elvárás, elvégre a földgolyó legősibb és legtehetségesebb futballnemzeteként csak a kudarc az, ami szót érdemel, a siker számunkra természetes.Höri
több mint 11 éve
nem véletlen az MB1 elnevezés. gondolkodjunk már kicsita lokit meg meg sem süvegeli senki? egy jó eredmény és no comment? 😀 magyaros azért ez is,,, most értem haza a félidőben, összefoglaló alapján jó h nem láttam az elsőt 😀peachez a minimális elvárás, elvégre a földgolyó legősibb és legtehetségesebb futballnemzeteként csak a kudarc az, ami szót érdemel, a siker számunkra természetes.Höri
több mint 11 éve
Sajna jobb csapat ez a Vojvodina, mint a Honvéd. Azért reménykedem egy kisebb (?) csodában jövő héten.
több mint 11 éve
a lokit meg meg sem süvegeli senki? egy jó eredmény és no comment? 😀 magyaros azért ez is,,, most értem haza a félidőben, összefoglaló alapján jó h nem láttam az elsőt 😀peachez a minimális elvárás, elvégre a földgolyó legősibb és legtehetségesebb futballnemzeteként csak a kudarc az, ami szót érdemel, a siker számunkra természetes.
több mint 11 éve
épp ezért írtam, hogy egy magyar fiatal átlagkorú csapat egy hasonló átlagkorú szerbbel szemben simán kikap szar egyéni hibákból emberelőnyből. mentalitásban van nagy difi.... jenő meg jó lenne ha nem húzná rá csóró baráthra a lepedőt...és a legdurvább h ez a vojvodina egy ificsapat szinte....peachjó a mienk meg serdülő, szóval ez sokat nem jelent.
de ez ma nagyon fos volt, egy anzsi ellen jobban játszottunk idegenben. mondjuk ott a hazai lett nagy zakógabokocka
szerk: átlag életkorú 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 566
a gyor meccsnek az izraeli tvs osszefoglalojat lattam csak....Persze lehet picit tulzo volt de egy lovese sem ment az etonak kapura..ellenben a magyar kapusnak eleg nagy bravurjai voltak?!Magyat meccset nem lattam mar egy eve.De ereztem h egy a gyor hurka lesz.Vmirt a Vidiben jobban biztam.Sousa ezzel az ugy jatszunk ahogy nyerhetunk dologgal telibetalalt.Remeltem h az uj pirtugal edzo jo lesz...Celfutball kell ez bebizonyosodott.Amugy nem tudom megfigyeltetek pl MOu is celfocit jatszik..Alkalmazkodik szinte mindig.