Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Détári Lajos is kedvet kapott ahhoz, hogy az emlékeit könyv formájában tárja a nagyközönség elé.A könyv címe: Az utolsó magyar világsztár.
Döme elmondta azt is, hogy nem szeretne úgy meghalni, hogy ő rúgta a magyar válogatott utolsó gólját világbajnokságon.
Legyen igaza!
több mint 11 éve
a foci szurkolók nagy része nemzeti radikális érzelmeket vall(azok akik meccsekre is járnak),ezért ezt nem lehet kitiltani a meccsekről,és igenis helye van,miért ne emlékezhetnének a táborok a régi Nagy Magyarországra?Nem megyek bele egy olyan vitába ahol egyikünk se tudja meggyőzni a másikat a saját igazáról.majd ha az MTK-FTC meccsen nem azt fogom hallani 80%-ban hogy megy a vonat Auschvitzba hejj, hejj, meg Gá gá gá, buzi MTK, hanem azt hogy Hajrá Fradi akkor azt mondom OK. Addig mondhatsz bármit nem fogsz meggyőzni. És az MTK egy MAGYAR csapat. Valószínű a maccabi nem fog köcsög magyarozni, ha fog majd őket is lehet szankcionálni.
Én így gondolom te pedig úgy.Kenny
Sajnos a magyar zászlót s csak a szitkozódások miatt viszi ki a döntő többség.
Ha politizálni akarok elmegyek egy Jobbikos fórumba, ahol kurvára nem akarok hallani fociról...de ugyanezt elvárom fordítva is egy football-meccsen.eaglesmcnabb
Téged sem akarlak meggyőzni,én így látom te úgy.Ennyi.Minket is szidnak még sem tesszük szóvá lépten-nyomon.
több mint 11 éve
Az a baj, hogy abba az irányba megy el az egész, mint Angliában és mint Németországban csinálják. Mindenki szép nyugisan üljön el a helyén és tapsolja végig a meccset.Görögtűzért is járjon börtön mi? 😀Asbeeerről szó sincs. 2 dolgot próbálsz összemosni, hogy felülkerekedj érvelésben. A görögtűz és a szurkolás =/= zsidózás, politizálás. Mehet nyugodtan, de annak nincs értelme, hogy 300 adidas nyakú köcsög végig auschwitzozza, zsidózza, holokausztozza a meccset.Amadeus91
De ami nekem a legjobban szúrja a szemem, hogy zsidókat úgy kezelik mint valami felsőbbrendű faj. Nem vagyok antiszemita meg semmi ilyesmi, de miért nagyobb bűn azt kimondani, hogy mocskos zsidó, mint mocskos francia, angol stb...
Ha a Nagy Magyarország régen volt és felejtsük el, akkor hagyjuk már a 2. világháborút is meg az antiszemitizmust meg mindent. Csak amit az egyik oldal megtehet azt a másik oldal nem és ez a szomorú az egészben.
több mint 11 éve
Nem megyek bele egy olyan vitába ahol egyikünk se tudja meggyőzni a másikat a saját igazáról.majd ha az MTK-FTC meccsen nem azt fogom hallani 80%-ban hogy megy a vonat Auschvitzba hejj, hejj, meg Gá gá gá, buzi MTK, hanem azt hogy Hajrá Fradi akkor azt mondom OK. Addig mondhatsz bármit nem fogsz meggyőzni. És az MTK egy MAGYAR csapat. Valószínű a maccabi nem fog köcsög magyarozni, ha fog majd őket is lehet szankcionálni.
Én így gondolom te pedig úgy.Kenny
Sajnos a magyar zászlót s csak a szitkozódások miatt viszi ki a döntő többség.
Ha politizálni akarok elmegyek egy Jobbikos fórumba, ahol kurvára nem akarok hallani fociról...de ugyanezt elvárom fordítva is egy football-meccsen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Nem megyek bele egy olyan vitába ahol egyikünk se tudja meggyőzni a másikat a saját igazáról.azért, ha kimész egy német bajnokira, akkor nem sok vaskeresztes zászló fog lengeni. De arra sem emlékszem, hogy bármely német B-közép azt énekelte volna, hogy "lesz még Danzig Németországé".Remélem csak vicceltél.Nagy Magyarország zászló a történelmünk része,jó tudom te nagynémet vagy,de akkor is ilyet ne irjál már.Kennymiért? Politikának nincs helye stadionban.Amadeus91Kezdődik...ez több mint szánalmas.Kenny
ultrasliberi.hu/2013/07/jobbegyenes-ertsd-meg-vegre-nem-kell-toled-nem-kell-semmi/
Főbe lövetném azokat, akik ezt elrendelték.tüsi91
Egyébként ezt már egy másik topikban a melegek kérdésében kitárgyaltuk. Ha annyira szereted a történelmet, akkor jegyeztess be egy történelem témájú felvonulást az Andrássyra, hívd meg a hozzád hasonlóan gondolkodó cimboráidat és sétáljatok egy jót. Lehet énekelni, romániázni, édeserdélyezni, zsidózni, mindent amitől megmelegszik egy - a jobboldalról a történelmet kissé romantikusabban szemlélő - polgár szíve. Jogod van hozzá, demokráciában élünk. Ám, futballmérkőzésre nem való se a történelem, se a politika, oda csak a foci való.
De nyilván megint én vagyok a hülyebolondbüdöstahóhazaárulóantimagyar(zsidó?! - ez utóbbit még bóknak is venném).Amadeus91
Én így gondolom te pedig úgy.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Görögtűzért is járjon börtön mi? 😀Asbeeerről szó sincs. 2 dolgot próbálsz összemosni, hogy felülkerekedj érvelésben. A görögtűz és a szurkolás =/= zsidózás, politizálás. Mehet nyugodtan, de annak nincs értelme, hogy 300 adidas nyakú köcsög végig auschwitzozza, zsidózza, holokausztozza a meccset.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Görögtűzért is járjon börtön mi? 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
azért, ha kimész egy német bajnokira, akkor nem sok vaskeresztes zászló fog lengeni. De arra sem emlékszem, hogy bármely német B-közép azt énekelte volna, hogy "lesz még Danzig Németországé".Remélem csak vicceltél.Nagy Magyarország zászló a történelmünk része,jó tudom te nagynémet vagy,de akkor is ilyet ne irjál már.Kennymiért? Politikának nincs helye stadionban.Amadeus91Kezdődik...ez több mint szánalmas.Kenny
ultrasliberi.hu/2013/07/jobbegyenes-ertsd-meg-vegre-nem-kell-toled-nem-kell-semmi/
Egyébként ezt már egy másik topikban a melegek kérdésében kitárgyaltuk. Ha annyira szereted a történelmet, akkor jegyeztess be egy történelem témájú felvonulást az Andrássyra, hívd meg a hozzád hasonlóan gondolkodó cimboráidat és sétáljatok egy jót. Lehet énekelni, romániázni, édeserdélyezni, zsidózni, mindent amitől megmelegszik egy - a jobboldalról a történelmet kissé romantikusabban szemlélő - polgár szíve. Jogod van hozzá, demokráciában élünk. Ám, futballmérkőzésre nem való se a történelem, se a politika, oda csak a foci való.
De nyilván megint én vagyok a hülyebolondbüdöstahóhazaárulóantimagyar(zsidó?! - ez utóbbit még bóknak is venném).
több mint 11 éve
Ahogy Sobri is írta lentebb, az Eto vezetése hozott egy döntést, ami nem biztos, hogy jó, de meghozták, tehát el kell fogadni, vagy nem engednek be.A zsidókkal kapcsolatos véleményem nekem is megvan, de megtartom magamnak!
több mint 11 éve
Mert holló a hollónak NEM vájja ki a szemét!Azt vágom, hogy a Tel Aviv drukker nem fog zsidózni, de a szabályban az van, hogy semmilyen nemzeti jelképet nem lehet bevinni.
Ez ilyen egyszerű/sajnos/!laccoo74
Az izraeli zászló nem nemzeti jelkép?
Egy drukker nem lehet nemzeti, bezzeg egy dohánybolt lehet.
Régen is tele volt magyar zászlóval az összes stadion nemzetközi meccsen, nem értem ez az izraeliek ellen miért nem lehet ha mondjuk a montenegróiak ellen meg igen.
több mint 11 éve
Mert holló a hollónak NEM vájja ki a szemét!Pár elvakult "szurkoló" miatt büntetnék a csapatot, és ilyenkor nem aprópénzt szoktak kiróni.Ez mind szép és jó, csak ezek a szabályok a vendégdrukkerekre nem vonatkoznak. Köztük nem lesz ellenőr ők bármilyen zászlót kitehetnek, bármit kiabálhatnak.
Vastag a költségvetése az Etonak, de azért annyira nem, hogy talicskával hordják ki a pénzt feleslegesen!
Nem kötelező kimenni a stadionba, a tv előtt akár birodalmi sasos zászlóval is lehet "szurkolni".
Amadeusnak igaza van a politika politika, ez pedig egy focimeccs!laccoo74
Elmondod, hogy miért van ez a hátrányos megkülönböztetés a magyarokra nézve?Bazzani
Ez ilyen egyszerű/sajnos/!
több mint 11 éve
Szeretnék olyan világban élni mikor a köcsög magyarozásért ugyanaz a "büntetés" járna mint a zsidózásért...
több mint 11 éve
Pár elvakult "szurkoló" miatt büntetnék a csapatot, és ilyenkor nem aprópénzt szoktak kiróni.Ez mind szép és jó, csak ezek a szabályok a vendégdrukkerekre nem vonatkoznak. Köztük nem lesz ellenőr ők bármilyen zászlót kitehetnek, bármit kiabálhatnak.
Vastag a költségvetése az Etonak, de azért annyira nem, hogy talicskával hordják ki a pénzt feleslegesen!
Nem kötelező kimenni a stadionba, a tv előtt akár birodalmi sasos zászlóval is lehet "szurkolni".
Amadeusnak igaza van a politika politika, ez pedig egy focimeccs!laccoo74
Elmondod, hogy miért van ez a hátrányos megkülönböztetés a magyarokra nézve?
több mint 11 éve
Pár elvakult "szurkoló" miatt büntetnék a csapatot, és ilyenkor nem aprópénzt szoktak kiróni.Vastag a költségvetése az Etonak, de azért annyira nem, hogy talicskával hordják ki a pénzt feleslegesen!
Amadeusnak igaza van a politika politika, ez pedig egy focimeccs!
több mint 11 éve
Azt tudtad, hogy volt zsidó királya Magyarországnak?Mint a történelmünk része.
És bár ebből semmi se következik, de érdekes adat.
Ha nem akarsz töprengeni: | hu.wikipedia.org/wiki/Aba_Sámuel_magyar_király |
Másrészt az ETO egy magánklub.
Pont azt enged be, és olyan feltételekkel, akit és ahogy akar.
Mintha te házibulit csinálnál, és kikötnél egyfajta dresscode-ot.
(Ahogy vannak szórakozóhelyek, ahova rövidgatyába, vagy susogós mackóban nem mehetsz be.)
És ha nem akarnál balhét, meg hogy rádhívják a rendőrséget, hát nem engedsz be olyanokat, akiktől olyan viselkedést vársz, hogy neked lészen bajod belőle.
Logikus, ha valaki nem akarsz plusz kiadást pár agyhalott hülye miatt?
Az.
Megteheted?
Meg.
Ilyen egyszerű.
több mint 11 éve
Remélem csak vicceltél.Nagy Magyarország zászló a történelmünk része,jó tudom te nagynémet vagy,de akkor is ilyet ne irjál már.miért? Politikának nincs helye stadionban.Amadeus91Kezdődik...ez több mint szánalmas.Kenny
több mint 11 éve
Felháborító hogy még csak a bemelegítés folyik de az észlény fradisták és lilákok már is küldenek minket Auschwitzba, úgy hogy kurvára nem vagyok zsidó (amit ugyancsak nem lehet megcáfolni), és a lelátón leülők legalább 90%-a nem zsidó. Kérdezem én akkor miért zsidóz le a csürhe? Mellesleg egyetértek ezzel a döntéssel. Évek óta járok meccsre, egyszer sem fordult meg a fejemben hogy bármilyen formában politizálnom kéne. Meccsre azért kéne járjon az ember hogy a csapatát buzdítsa, ha politizálni akar akkor azt máshol tegye. Jogos.
Egyébként is ki a fenét érdekel hogy az ellenfél cigány, zsidó, vagy éppen iszlám? Gondolom a rendkívül művelt híveknek egyszer sem fogalmazódott meg az az egészen egyszerű kérdés az agyukban hogy : Vajon miért kéne nekem az ellenfél csapatával foglalkozni? Miért nem fordítom ugyanezt az energiát a saját csapatomra? 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
apa keezdőőődííík!sportgeza.hu/futball/2013/07/13/nem_volt_semmi_furcsa_ebben_a_9-0-ban/
több mint 11 éve
Sztem itt pusztán attól fosnak a győriek h büntetni fogják őket rasszizmus miatt. Mert mint tudjuk zsidózni ugyanolyan rasszista dolog mint cigányozni. Ami am. hülyeség mert a zsidó az zsidó, a cigány az cigány, a magyar meg magyar. Ezt cáfolni nem lehet. Az meg,hogy néhány etnikum ezt nem bìrja elfogadni puszta képmutatás, az hogy ezt meg még támogatják is szimplán a legalja...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Úgy van. Ezért a vendégszurkolóknak is megtiltották a nemzeti-politikai jelképeik használatát a meccsen. Ja, nem...miért? Politikának nincs helye stadionban.Amadeus91Kezdődik...ez több mint szánalmas.Kenny
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
miért? Politikának nincs helye stadionban.Kezdődik...ez több mint szánalmas.Kenny
több mint 11 éve
Most nem azért de az első meccs is bunda volt? 😀 Mert ott is ótvarfos volt az ellenfél. Sok rendszert nem igen láttam a mozgásukban ott sem 😀na nem lenne rossz! 😊 remélem egy kapus igazolással kezd, mert a két jelenlegi bohóc nem szint....
tizenegyesnél meg kb. annyi esélyed van kivédeni akkor is ha megállsz mint a szobor mintha izomból elindulsz valamelyik sarokba.
A honvédosok meg hajtanak ezerrel mert sokan a kezdőbe akarnak jutni, (más kérdés hogy délczeg így is elég szar volt 😀 )
mástéma
m.hvg.hu/kkv/20130712_Bosi_uzletember_venne_meg_az_MTKt#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_7_12
nem lenne szar dolog, fasz kivan már a jelenlegi helyzetből!eaglesmcnabb
több mint 11 éve
Most nem azért de az első meccs is bunda volt? 😀 Mert ott is ótvarfos volt az ellenfél. Sok rendszert nem igen láttam a mozgásukban ott sem 😀 tizenegyesnél meg kb. annyi esélyed van kivédeni akkor is ha megállsz mint a szobor mintha izomból elindulsz valamelyik sarokba.
A honvédosok meg hajtanak ezerrel mert sokan a kezdőbe akarnak jutni, (más kérdés hogy délczeg így is elég szar volt 😀 )
mástéma
m.hvg.hu/kkv/20130712_Bosi_uzletember_venne_meg_az_MTKt#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_7_12
nem lenne szar dolog, fasz kivan már a jelenlegi helyzetből!
több mint 11 éve
Kezdődik...ez több mint szánalmas.
több mint 11 éve
Shao Khan megvette a Fulhamet. Nem egészen 2 év alatt 1 NFL csapata és 1 Premier League csapata is lett. Nem rossz egy pakisztáni arctól, aki nem sok pénzzel a zsebében érkezett az Államokba.