Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 158
Hihetetlen, h a Pool védelme évek óta ennyire vakon van
több mint 7 éve
Roma már rúghatott volna négyet
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
khm....
tizi és piros?
NB2
Nem real meccs, szó sem lehet csalásról és reszlehajlo birorol

több mint 7 éve
PooleFA😁
több mint 7 éve
Az
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 297 — Így remélem megfelelek nektek.....
Öööö ez tizi volt nem?
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
khm....
tizi és piros?
több mint 7 éve
Akkor ez tizi?
több mint 7 éve
A döntőben a rutin sokat számíthat.

Salahnak btw az Aranylabdához vezető út egyik fontos állomása lesz a döntő. Ha ott villant, akkor az egy nyomós érv lesz. Ha nem, az is...
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 246 — Cowboys fan
Pool kapusa ha megússza a meccset sárga nélkül az elég meglepő lenne...

A Barka hogy nem verte meg amúgy ezt a Romát?😊
NB2
Úgy hogy bealtattuk magunkat....egyértelműen Valverde hibája is volt pedig érződött a veszély de nem sikerült kellően felpörögni.

Reméljük jövőre sikerül visszatérni a 4-be.

Liverpool, ha ők jutnak be, remélem rúg egy 5st Rinyaldóéknak aa Kopasz meg nézhet ki a fejéből.
dande
hát ja... de tegnap óta kb csak a BL-döntővel kell foglalkozniuk, tutira kitalálnak valami taktikát.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 297 — Így remélem megfelelek nektek.....

NB2
Úgy hogy bealtattuk magunkat....egyértelműen Valverde hibája is volt pedig érződött a veszély de nem sikerült kellően felpörögni.

Reméljük jövőre sikerül visszatérni a 4-be.

Liverpool, ha ők jutnak be, remélem rúg egy 5st Rinyaldóéknak aa Kopasz meg nézhet ki a fejéből.
több mint 7 éve

NB2
nekik nincs cápájuk
több mint 7 éve
dawyd728 4 115
Szerencse Budapesten kapni alkoholt. Józanul nehéz lenne ezt a szerencsétlenkedését a csapatnak elviselni.
több mint 7 éve
Most olvasom alkohol tilalom van Rómában. Így talán mindenki megússza élve.
dawyd728
mindenki megitta otthon a BenGayt
több mint 7 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 400 — Packers Suicide Squad
A tegnapi meccs margójára. Emlékezzünk a mester kezezéssel kapcsolatos véleményére:
 www.youtube.com/watch?v=NWWGb7nFpSU

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 660
Ez a két csapat a futball aranykorát hozza vissza, semmi védekezés, csak gólok 😊

több mint 7 éve
Bayern játékosoknak küldeném a mai meccset😊
4 helyzetből lett 3 gól
(mondjuk egy fél tizit nem adtak meg a Poolnak, de most nincsenek haterek 😀 )
több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 505 — Omar's Coming Yo!
Puskás-díj

több mint 7 éve
már 1-1 és semmi hozzászólás?😊
ez szép gólt volt 😀
több mint 7 éve
Véleményem szerint Navas a TOP5 határán mozog, de még nem lépte át azt. Bravúrkapus, de nem konzisztens, mert óriási potyái is vannak.

Buffon (életút, magabiztosság, vezérjellem, fanatizmus, képességek), De Gea (bravúrok, csapat tartóoszlopa, védelmet irányít, kijövetelek), Neuer (hasonló képességek, mint DG és lábbal erős), Oblak ( magabiztosság, testfelépítés miatti dominancia, kevés kapott gól a védőkkel való jó szinkron miatt) biztos előtte van. Utána ízlés kérdése, de nálam még Lloris is a T'hames időszaka óta, főleg azonban a válogatott miatt.

Donnarumma, Allison és Ederson potenciálja magasabb, alapképességei és képzettsége jobb, de ők csak néhány stabilabb szezont hoztak eddig. Courtois egy polcon van Keylorral, ő a Chelseaben megrekedt és befásult, sőt a belgàkban válogatott szinten is több van ( edzőkérdés= Wilmots).

Ajaxosként Cillessent nagyon bírtam, ő van der Saar2 lehetett volna, de ez a Barca move és ter Stegen erőltetése kinyìrta, pedig jobb kapus a németnél.

Jelenleg ők a krém, de most olyan óriási tehetséget sem látok. Vicc nélkül Gula a top20- ban van, ha nem lenne ennyira vak a RBL védelem, akkor jobb statjai lennének. Persze benne van az offline állapot Petiben is, de neki komoly karrier nézhet ki, hála istennek! Bírnám pl az Arsenalban Cech után...
több mint 7 éve
MarioAna 1 997
Ne viccelj már, mondj már egyértelműen jobb kapust nála a de Gea, Neuer, Oblak trión kívül....
Ott van a Lloris, ter Stegen, Courtois, Handanovič polcon valahol

(Örülnék, ha a Buffon, Casillas, Čech vonalat hanyagolnánk, mert bőven túl vannak már a top formájukon)
flzoli
ter Stegen, mint top 5-10 kapus a világon....te jó ég, van baj 😀 😀

Burrow > Luck valaha is
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
Túllépve ezen a Real-Bayern-bíró háromszögön végre...
A forrást most nem találom, de volt egy olyan pletyka, hogy nyáron Klopp rábólintana egy Salah <> Navas + Bale cserére. Pontosabban őket vonná be az üzletbe.

Jelen értéken persze stimmel a két oldal, de hosszabb távon sokkal jobban járhatna ezzel a Pool (Navas TOP10 kapus jelenleg, hunyorítva TOP5, Bale meg simán kb. hozna egy Salah féle szezont ebben a szerkezetben és taktikával visszatérve az igazi közegébe)
flzoli
Hát ez kissé hihetetlenül hangzik. Ettől még magát az üzletet fairnek gondolom, de azért NA!
dawyd728
Ne viccelj már, mondj már egyértelműen jobb kapust nála a de Gea, Neuer, Oblak trión kívül....

(Örülnék, ha a Buffon, Casillas, Čech vonalat hanyagolnánk, mert bőven túl vannak már a top formájukon)
flzoli
Oblak, Courtois, ter Stegen, de Gea, Ederson, Alisson, Neuer, Lloris
Ők 8-an simán előtte járnak. A következő polcon jön Navas. Persze versenyben van a 9. helyért, de csak jobb napjain, rosszabbakon csak 15-20 körül.
dawyd728
Allisont kihagytam ő amúgy tetszik, na de Ederson? Viccnek is rossz.
Toca
Oké Ederson tényleg potenciálja miatt lesz csak jobb a következő 3 évben. Akkor is 7 kristálytisztán előtte van. Plusz Handanovicról meg is feledkeztem. Őt viszont Navasnál jobbnak tartom. Szóval újra 8-an vannak szerintem magabiztosan előtte.
dawyd728
Igen ugyanarról beszéltünk csak én Allisont de Handanovicot hagytad ki illetve nekem Donoruma már most top 5 csak senki nem látja 😀
De Navas az ilyen bravúr meccseivel, azért bőven ellensúlyozza a hibáit és azért Ter Stegentől vagy Lloristól nem láttam csúcs meccsen igazán nagy játékot.
több mint 7 éve
dawyd728 4 115
A forrást most nem találom, de volt egy olyan pletyka, hogy nyáron Klopp rábólintana egy Salah <> Navas + Bale cserére. Pontosabban őket vonná be az üzletbe.

Jelen értéken persze stimmel a két oldal, de hosszabb távon sokkal jobban járhatna ezzel a Pool (Navas TOP10 kapus jelenleg, hunyorítva TOP5, Bale meg simán kb. hozna egy Salah féle szezont ebben a szerkezetben és taktikával visszatérve az igazi közegébe)
flzoli
Hát ez kissé hihetetlenül hangzik. Ettől még magát az üzletet fairnek gondolom, de azért NA!
dawyd728

flzoli
Oblak, Courtois, ter Stegen, de Gea, Ederson, Alisson, Neuer, Lloris
Ők 8-an simán előtte járnak. A következő polcon jön Navas. Persze versenyben van a 9. helyért, de csak jobb napjain, rosszabbakon csak 15-20 körül.
dawyd728
Allisont kihagytam ő amúgy tetszik, na de Ederson? Viccnek is rossz.
Toca
Oké Ederson tényleg potenciálja miatt lesz csak jobb a következő 3 évben. Akkor is 7 kristálytisztán előtte van. Plusz Handanovicról meg is feledkeztem. Őt viszont Navasnál jobbnak tartom. Szóval újra 8-an vannak szerintem magabiztosan előtte.
több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com

flzoli
dawyd728

flzoli
De Gea, Neuer, Oblak , Buffon ( stabilabban véd meg mindig mint Navas) , Donnoruma ( tuti elírtam a nevét) , Courtois, előtte van, Handanovic, tér Stegen és Lloris egy szint de Navas nagyobb bravúr kapus ( mondjuk a többi nincs is BL elődöntő / döntő közelében).
Top 5 szerintem még nincs meg és azért ha nem csak a BL-ből indulsz ki a top 10-ból is inkább a végére tenném.
Toca
Ezért írtam hogy hunyorítva TOP5 😊

Neuer sérült, őt most kár beleszámolni szerintem. Donnoruma... ne már. Fiatal és nagyon tehetséges, de egy szint egy olasz középcsapatban (szegény Milan ide jutott) védeni, és más egy BL menetelés során. Nem potenciált kell nézni, hogy ki hova juthat, hanem, hogy jelenleg ki hol tart.

Courtois szerintem túlértékelt és mintha megrekedt volna. Pedig messze ő tűnt a legjobbnak az Atletis trióból anno (de Gea és Oblak)
flzoli
Attól nem jobb kapus Navas mert BL-ben véd. BL-ben vannak nagy meccsei, de néha nagyon vakon is tud lenni.
Egy esetleges Pool meccsen pl. fosok tőle hogy a helyezkedesebol fogunk gólt kapni.
Donnummara bármikor elcserelnem.
Kurva sok gólt kap a Real és igen ebben ő is benne van ( mégha nem ő tehet róla főleg ).
Toca
Szerintem pont az ilyen nívósabb meccsek mutatják meg igazán 1-1 játékos tényleges értékét. Malaga, Bologna vagy a Newcastle ellen nem nehéz villogni, jóval kisebb a nyomás is....

Persze, azt jól mondtátok hogy bravúrkapus, de nem szokott ordas bakikat összehozni úton-útfélen. Egy gyengéje van, de az viszont tényleg kritikán aluli az pedig a kijövetelek és a beadások.