Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Egyre erősödnek a hangok, hogy a Jags tulaja, Shadid (shao) Khan tényleg megveheti a Fulhamat Al Fayedtől. Mondjuk a fő forrás a Daily Mail, ami az ottani Blikk/Bors, szóval én nem venném ezt még készpénznek.
több mint 11 éve
Nyilvánvaló bundázás miatt a Nigériai Labdarúgó Szövetség felfüggesztette négy alsóbb osztályú klub működését, amelyek közül kettő feltűnő gólkülönbséggel igyekezett kiharcolni a feljutást. A hétvégén a harmadosztályból a második vonalba törekvő Plateau United Feeders 79-0-ra, a Police Machine pedig 67-0-ra győzött az Akurba FC, illetve a Babayaro FC ellen. A félidei állás csak 7-0, illetve 6-0 volt a meccseken. A két, feljutásra esélyes csapat között a gólkülönbség volt hivatott dönteni, ezért születtek az utolsó bajnoki fordulóban a döbbenetes végeredmények. A négy érintett klub további büntetésekre számíthat.Ennyi??? Csak ennyi bizonyítékuk van a bundára? Hát elég gyenge lábakon áll a vád... 😀
Izgalmas lehetett. Ki tud több gólt rúgni üres kapuba 45 perc alatt 😀Boston
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Nyilvánvaló bundázás miatt a Nigériai Labdarúgó Szövetség felfüggesztette négy alsóbb osztályú klub működését, amelyek közül kettő feltűnő gólkülönbséggel igyekezett kiharcolni a feljutást. A hétvégén a harmadosztályból a második vonalba törekvő Plateau United Feeders 79-0-ra, a Police Machine pedig 67-0-ra győzött az Akurba FC, illetve a Babayaro FC ellen. A félidei állás csak 7-0, illetve 6-0 volt a meccseken. A két, feljutásra esélyes csapat között a gólkülönbség volt hivatott dönteni, ezért születtek az utolsó bajnoki fordulóban a döbbenetes végeredmények. A négy érintett klub további büntetésekre számíthat.Izgalmas lehetett. Ki tud több gólt rúgni üres kapuba 45 perc alatt 😀
Do your job
több mint 11 éve
3 évre a Digié továbbra is a PL
több mint 11 éve
Ez hatalmas Divat... 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
3héttel a bajnokság rajtja előtt bábedzőnk Kozma Pista büszkén lenyilatkozta az NSben, hogy megvannak a posztok amire igazolnunk kell. Ugyan még fogalmuk sincs kikkel, de hosszú kemény munka után a fantasztikus stábunk kitalálta, hogy hová kellene erősíteni. Le a kalappal.SŐT! Ma lejátszuk az első edzőmeccsünket.
több mint 11 éve
Akármikor Gomezt választanám én is, hogy kit adjunk el hamarabb.akármikor Gomez.Amadeus91jogos, Lewa>Gomez. 😀MedvepapaLewa maximum jövőre lesz Bayern játékos, ha az lesz egyáltalán. Egyébként sem 1 kategória a kettő.Amadeus91faszé adjuk el Gomezt?!Amadeus91Mert Lewa mellé minek?Toca
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Rafinha megpróbálta Robbent lekickboxolni a TC-ben. (0:45-től a videón)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Hatalmas fogás volt a Győrnek ez a kameruni fickó,3 hetet késett az osztrák csapat edzőtáborából,ki akarták rúgni.
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
www.rangado.hu/tartalom/cikk/246016_modosult_a_lesszabaly_ertelmezese
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
akármikor Gomez.jogos, Lewa>Gomez. 😀MedvepapaLewa maximum jövőre lesz Bayern játékos, ha az lesz egyáltalán. Egyébként sem 1 kategória a kettő.Amadeus91faszé adjuk el Gomezt?!Amadeus91Mert Lewa mellé minek?Toca
több mint 11 éve
Úgy néz ki Tuyp megvan,ha igazolja a hírét(márpedig miért ne tenné) akkor tehermentesítheti Bödét.Jenner-Somalia-Böde-Tuyp négyesnél nem igen tudok erősebbet mondani itthon(és ehhez még jön Leonardo),védelmet kéne stabilizálni és akkor jók is lennénk.Nekem is tetszik a támadó alakulat, remélem játékban is jók lesznek. Hídvégi hazai szinten ok, a bajnoksághoz jobb is(értsd: stabilabb, tapasztaltabb megoldás védekezésben), mint a fiatal, csupaszív ámde egyáltalán nem jó játékos Sváb Dani. Még kellene egy belső védő, remélem nem Ottenben bízunk. Illetve itt is elmondom, hogy Józsi is kitűnhetne hasznosabb futballal, ha már övé a középpályánk irányítása elvileg....
Apropo védelem elvileg jön Hídvégi az Mtk-ból,hát nem tudom.Legalább magyar.Fogalmam sincs róla,hogy milyen minőséget képvisel.Kenny
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
jogos, Lewa>Gomez. 😀Lewa maximum jövőre lesz Bayern játékos, ha az lesz egyáltalán. Egyébként sem 1 kategória a kettő.Amadeus91faszé adjuk el Gomezt?!Amadeus91Mert Lewa mellé minek?Toca
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Mindenidők legbetegebb focimeccse, most olvastam róla:1994
Barbados - Grenada, Karibi Kupa, csoportmérkőzés
Barbadosnak minimum 2 góllal kell nyernie, hogy továbbjusson, különben Grenada megy tovább.
Viszont van egy olyan beteg szabály, hogy nincs döntetlen, ha a rendes játékidőben x az állás, aranygól dönt, de az az elszámolásnál 2-t ér.
Sokáig 2:0-ra vezet is Barbados, de jön egy Grenadai szépítő gól, 2:1.
Egy ideig próbálkoznak gólt szerezni, de aztán pár perccel a vége elött inkább lőnek egy öngólt, hogy hosszabbítás legyen, 2:2.
Igenám, de még Grenada vezethet támadást, és ha ők is öngólt rúgnak, akkor bár 3:2-re kikapnak, de nincs hosszabbítás, és ők jutnak tovább. Így a barbadosiaknak mindkét kaput védeniük kell, ami sikerült is.
Majd aranygólt lőnek, és továbbjut Barbados.
Csak ezt a videót találtam, ha esetleg valaki talál valamit a mindkét kaput védő barbadosiakról, szívesen, megnézném. 😊
több mint 11 éve
Villa --> Atletico.Sajnálom,egyik nagy kedvencem volt mindig is.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Lewa maximum jövőre lesz Bayern játékos, ha az lesz egyáltalán. Egyébként sem 1 kategória a kettő.faszé adjuk el Gomezt?!Amadeus91Mert Lewa mellé minek?Toca
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
faszé adjuk el Gomezt?!
több mint 11 éve
Úgy néz ki Tuyp megvan,ha igazolja a hírét(márpedig miért ne tenné) akkor tehermentesítheti Bödét.Jenner-Somalia-Böde-Tuyp négyesnél nem igen tudok erősebbet mondani itthon(és ehhez még jön Leonardo),védelmet kéne stabilizálni és akkor jók is lennénk.Apropo védelem elvileg jön Hídvégi az Mtk-ból,hát nem tudom.Legalább magyar.Fogalmam sincs róla,hogy milyen minőséget képvisel.
több mint 11 éve
Sifter Tamás meg jön vissza Sopronba. Idén hogy tolta Paksnál?
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Angol Premier ligának mikor szokott napra pontos schedule-je megjelenni a következő szezonra? Azt láttam, hogy a fordulópárosítások már megvannak,d e mikor dől majd el, hogy mikor lesznek pontosan a meccsek?zavi27Július közepe - vége.
több mint 11 éve
Angol Premier ligának mikor szokott napra pontos schedule-je megjelenni a következő szezonra? Azt láttam, hogy a fordulópárosítások már megvannak,d e mikor dől majd el, hogy mikor lesznek pontosan a meccsek? NFL vasárnap előtt jó lenne egy angol bajnoki szombaton. És azon a hétvégén lenne a Tottenham - Chelsea pl.
több mint 11 éve
Persze, én is tisztában vagyok a dologgal.Na a nagy parasztvakítás közepette Mitro jönni fog. Nagyot nyernénk vele. Ahjupera is tökéletes Kabát mellé.BazzaniJa, csak közben elment Iandoli, meg még kb 10 ember. Mitronak nagyon örülnék, vérzett a szívem mikor elvitte a Vidi. De még kéne nemtudom honnan és hogyan, de kb 4-5 ilyen minőségű játékos.zavi27
Nagyon nem tetszik amit a belga eddig csinált de ha a szívemre teszem a kezem akkor senkit nem sajnálok a távozók közül.
Állítólag még 5 minőségi igazolás lesz. Megvárom a neveket, aztán sírunk vagy nevetünk. Alighanem az előbbi lesz.