Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
egy jó Délczeg... 😀

|
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ez a hollander gyerek meg nem tűnik rossz fogásnak...peach
mondjuk azt a ziccert 0-1-nél szépen kihagyta 😀 de tényleg nem rossz, és a mixem is jön 😊))

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Ez a hollander gyerek meg nem tűnik rossz fogásnak...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Félelmetesen gyenge csapat ez a montenegrói.
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Azt olvasom a fészen h Higuain megbukott az Arsenalnal az egeszsegugyi teszten, mert asztmás rohama lett a vitrinteremben a portól.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Végleges Honvéd kezdő tizenegy.
Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Lovric, Zivanovic - Hidi, Nagy G., Vécsei - Délczeg, Diaby, Holender
Bízom egy kiszenvedett 0-0ban...iktriad
na, már nem jött be a tipp 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Montenegróban nincs digitális átállás... :/

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Lovric, Zivanovic - Hidi, Nagy G., Vécsei - Délczeg, Diaby, Holender
Bízom egy kiszenvedett 0-0ban...iktriad
idegenbe jó az X mi? 😀

|
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bízom egy kiszenvedett 0-0ban...
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Majd 2000 néző volt a tegnapi Fradi-Vasas meccsen,pár csapatnál az bajnokin nincsenek ennyien..
Remélem a szombati meccsre is engednek be nézőket.Kenny
Az NS azt írja,hogy zártkapus lesz

több mint 11 éve
Majd 2000 néző volt a tegnapi Fradi-Vasas meccsen,pár csapatnál az bajnokin nincsenek ennyien..
Remélem a szombati meccsre is engednek be nézőket.Kenny
...egy évbe összesen... 😊

sport1 adja amúgy! én Leeds ellen tervezek menni, ha már itt lesz a "szomszédba"

|
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Remélem a szombati meccsre is engednek be nézőket.

több mint 11 éve
U20as vebet koveti valaki komolyabban? Mik a tippjeitek a mai negyeddontokre, horvatok verhetik Chilet?zavi27
én X-re húzomDivat
Oh, pedig ezt valamiert erzem, hogy a horvatok jok lehetnek.zavi27
ezt benyaltuk... 😀Divat
Végül nem tettem meg.😊zavi27
én igen, és amiért igazán fáj, h Del Potrot meg eltaláltam mellette.... 😕

|
több mint 11 éve
pacheko11 New England Patriots 57
Cassano Parmába igazolt

"Büszkén jelenthetem be, hogy Cassano a mi játékosunk, és a 99-es mezt fogja viselni" - mondta a hőn szeretett vezérigazgatónk Pietro Leonardi...
Elvileg Belfodil feléért cserébe + 10 milla (ami a két fizetés közötti bérkompenzáció, ami Belfodilnál 350k, míg Cassanonál 2m) + Silvestri 1 évre kölcsönbe jön (bár ő nem igazán akar, szóval lehet Belfodil másik felére terjed át a dolog).
Cassanonak ha lesz kedve focizni nálunk akkor még akár jól is járhatunk vele, másrészről viszont Belfodilt sajnálom ügyes kis játékos. Kíváncsian várom a részleteket az üggyel kapcsolatban.

több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
U20as vebet koveti valaki komolyabban? Mik a tippjeitek a mai negyeddontokre, horvatok verhetik Chilet?zavi27
én X-re húzomDivat
ezt benyaltuk... 😀Divat
Végül nem tettem meg.😊
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rossi tervezett kezdője holnapra a Celik ellen.
Kemenes - King, Ignjatovic, Lovric, Alcibiade(Zivanovic)- Hidi, Nagy G., Vécsei(Diarra)- Délczeg, Diaby, Holender
A csatársor igen gyengének tűnik, plusz nincs se Vernes (piros lap), se Barát (sérülés). Remélem össze sikerül kaparni egy olyan eredményt, amivel itthon tovább lehet majd jutni.
több mint 11 éve
én X-re húzomDivat
ezt benyaltuk... 😀

|
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Poli a Milan-é. Hivatalos.
Kár érte, jól járnak vele.
Részletek később.

😕

több mint 11 éve
én X-re húzomDivat
Oh, pedig ezt valamiert erzem, hogy a horvatok jok lehetnek.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
A mai nap érdekesnek ígérkezett a Milan Via Turatin lévő központjában. A legnagyobb érdeklődéssel várt esemény Adriano Galliani és Stephan El Shaarawy találkozója volt, amelyen a fiatal játékos jövője volt a kérdés. A megbeszélés végül jól sikerült, és a Milan hivatalos közleménye szerint a Fáraó nem hagyja el a Milant.

...

2012. július 2. – A Milan bejelenti, hogy Thiago Silva marad.
2012. július 12. – Berlusconi bejelenti, hogy Ibrahimovic és Silva a PSG-ben játszik majd.
2012. július 14. – Hivatalossá válik, hogy Thiago Silva a PSG-ben folytatja.

2013. július 2. – A Milan bejelenti, hogy El Shaarawy marad.
2013. július 12. – ?
2013. július 14. – ??

acmilan.hu-s hozzászólás, röhögtem egy jót, de sajnos mekkora igazság...

több mint 11 éve
én X-re húzom

|
több mint 11 éve
U20as vebet koveti valaki komolyabban? Mik a tippjeitek a mai negyeddontokre, horvatok verhetik Chilet?
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Ez szerintem a vezetőségünk hibája, Götze meg tette ami lehetett, ott kellett volna szólni h hé cserélj már pólót be nem engedünk....Kroos
egyszer még oké, na de 2*... 😀
Divat
Szabotőr, nem lesz bajnok a Müntyen

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ez szerintem a vezetőségünk hibája, Götze meg tette ami lehetett, ott kellett volna szólni h hé cserélj már pólót be nem engedünk....Kroos
egyszer még oké, na de 2*... 😀

|
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Ez szerintem a vezetőségünk hibája, Götze meg tette ami lehetett, ott kellett volna szólni h hé cserélj már pólót be nem engedünk....

PunBB bbcode test