Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ez a hollander gyerek meg nem tűnik rossz fogásnak...peachmondjuk azt a ziccert 0-1-nél szépen kihagyta 😀 de tényleg nem rossz, és a mixem is jön 😊))
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ez a hollander gyerek meg nem tűnik rossz fogásnak...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Félelmetesen gyenge csapat ez a montenegrói.
több mint 11 éve
Azt olvasom a fészen h Higuain megbukott az Arsenalnal az egeszsegugyi teszten, mert asztmás rohama lett a vitrinteremben a portól.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Végleges Honvéd kezdő tizenegy.na, már nem jött be a tipp 😊
Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Lovric, Zivanovic - Hidi, Nagy G., Vécsei - Délczeg, Diaby, Holender
Bízom egy kiszenvedett 0-0ban...iktriad
több mint 11 éve
Montenegróban nincs digitális átállás... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Végleges Honvéd kezdő tizenegy.idegenbe jó az X mi? 😀
Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Lovric, Zivanovic - Hidi, Nagy G., Vécsei - Délczeg, Diaby, Holender
Bízom egy kiszenvedett 0-0ban...iktriad
|
több mint 11 éve
Végleges Honvéd kezdő tizenegy.Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Lovric, Zivanovic - Hidi, Nagy G., Vécsei - Délczeg, Diaby, Holender
Bízom egy kiszenvedett 0-0ban...
több mint 11 éve
JoeyPorter
2 630
Majd 2000 néző volt a tegnapi Fradi-Vasas meccsen,pár csapatnál az bajnokin nincsenek ennyien..Az NS azt írja,hogy zártkapus lesz
Remélem a szombati meccsre is engednek be nézőket.Kenny
több mint 11 éve
Majd 2000 néző volt a tegnapi Fradi-Vasas meccsen,pár csapatnál az bajnokin nincsenek ennyien.....egy évbe összesen... 😊
Remélem a szombati meccsre is engednek be nézőket.Kenny
sport1 adja amúgy! én Leeds ellen tervezek menni, ha már itt lesz a "szomszédba"
|
több mint 11 éve
Majd 2000 néző volt a tegnapi Fradi-Vasas meccsen,pár csapatnál az bajnokin nincsenek ennyien..Remélem a szombati meccsre is engednek be nézőket.
több mint 11 éve
én igen, és amiért igazán fáj, h Del Potrot meg eltaláltam mellette.... 😕Végül nem tettem meg.😊zavi27ezt benyaltuk... 😀DivatOh, pedig ezt valamiert erzem, hogy a horvatok jok lehetnek.zavi27U20as vebet koveti valaki komolyabban? Mik a tippjeitek a mai negyeddontokre, horvatok verhetik Chilet?zavi27én X-re húzomDivat
|
több mint 11 éve
pacheko11
57
Cassano Parmába igazolt"Büszkén jelenthetem be, hogy Cassano a mi játékosunk, és a 99-es mezt fogja viselni" - mondta a hőn szeretett vezérigazgatónk Pietro Leonardi...
Elvileg Belfodil feléért cserébe + 10 milla (ami a két fizetés közötti bérkompenzáció, ami Belfodilnál 350k, míg Cassanonál 2m) + Silvestri 1 évre kölcsönbe jön (bár ő nem igazán akar, szóval lehet Belfodil másik felére terjed át a dolog).
Cassanonak ha lesz kedve focizni nálunk akkor még akár jól is járhatunk vele, másrészről viszont Belfodilt sajnálom ügyes kis játékos. Kíváncsian várom a részleteket az üggyel kapcsolatban.
több mint 11 éve
Végül nem tettem meg.😊ezt benyaltuk... 😀DivatOh, pedig ezt valamiert erzem, hogy a horvatok jok lehetnek.zavi27U20as vebet koveti valaki komolyabban? Mik a tippjeitek a mai negyeddontokre, horvatok verhetik Chilet?zavi27én X-re húzomDivat
több mint 11 éve
Rossi tervezett kezdője holnapra a Celik ellen.Kemenes - King, Ignjatovic, Lovric, Alcibiade(Zivanovic)- Hidi, Nagy G., Vécsei(Diarra)- Délczeg, Diaby, Holender
A csatársor igen gyengének tűnik, plusz nincs se Vernes (piros lap), se Barát (sérülés). Remélem össze sikerül kaparni egy olyan eredményt, amivel itthon tovább lehet majd jutni.
több mint 11 éve
ezt benyaltuk... 😀Oh, pedig ezt valamiert erzem, hogy a horvatok jok lehetnek.zavi27U20as vebet koveti valaki komolyabban? Mik a tippjeitek a mai negyeddontokre, horvatok verhetik Chilet?zavi27én X-re húzomDivat
|
több mint 11 éve
Poli a Milan-é. Hivatalos.Kár érte, jól járnak vele.
Részletek később.
😕
több mint 11 éve
Oh, pedig ezt valamiert erzem, hogy a horvatok jok lehetnek.U20as vebet koveti valaki komolyabban? Mik a tippjeitek a mai negyeddontokre, horvatok verhetik Chilet?zavi27én X-re húzomDivat
több mint 11 éve
A mai nap érdekesnek ígérkezett a Milan Via Turatin lévő központjában. A legnagyobb érdeklődéssel várt esemény Adriano Galliani és Stephan El Shaarawy találkozója volt, amelyen a fiatal játékos jövője volt a kérdés. A megbeszélés végül jól sikerült, és a Milan hivatalos közleménye szerint a Fáraó nem hagyja el a Milant....
2012. július 2. – A Milan bejelenti, hogy Thiago Silva marad.
2012. július 12. – Berlusconi bejelenti, hogy Ibrahimovic és Silva a PSG-ben játszik majd.
2012. július 14. – Hivatalossá válik, hogy Thiago Silva a PSG-ben folytatja.
2013. július 2. – A Milan bejelenti, hogy El Shaarawy marad.
2013. július 12. – ?
2013. július 14. – ??
acmilan.hu-s hozzászólás, röhögtem egy jót, de sajnos mekkora igazság...
több mint 11 éve
U20as vebet koveti valaki komolyabban? Mik a tippjeitek a mai negyeddontokre, horvatok verhetik Chilet?zavi27én X-re húzom
|
több mint 11 éve
U20as vebet koveti valaki komolyabban? Mik a tippjeitek a mai negyeddontokre, horvatok verhetik Chilet?
több mint 11 éve
Szabotőr, nem lesz bajnok a MüntyenEz szerintem a vezetőségünk hibája, Götze meg tette ami lehetett, ott kellett volna szólni h hé cserélj már pólót be nem engedünk....Kroosegyszer még oké, na de 2*... 😀
Divat
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ez szerintem a vezetőségünk hibája, Götze meg tette ami lehetett, ott kellett volna szólni h hé cserélj már pólót be nem engedünk....Kroosegyszer még oké, na de 2*... 😀
|
több mint 11 éve
Ez szerintem a vezetőségünk hibája, Götze meg tette ami lehetett, ott kellett volna szólni h hé cserélj már pólót be nem engedünk....