Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Chakir baszod
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Cakir ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
5 másodpercet csúszik a hang.. Biztos aszfaltozzák az utat a műholdig.
több mint 7 éve
amíg ilyen Marcsellók zenélnek addig nagyon nehéz bárkinek bármi
több mint 7 éve
FUCKYEAH! Gyerünk skacok!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Ha ma továbbjut a Bayern én a Barca helyében állnék a meccs előtt díszsorfalat. 😀első lépést megtették
dawyd728
sergio 'best védő evör' ramos ügyes volt
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Ha ma továbbjut a Bayern én a Barca helyében állnék a meccs előtt díszsorfalat. 😀
több mint 7 éve
Simán muhahhha. A sima az vhogy 4-5 gólos összesítést jelent, nem egy hosszabbitasos tovabbfujast. Amúgy hidd el én örülnek a legjobban ha csak a csapatban és/vagy edzőben kereshetnem holnap a hibát a kiesés miatt.Holnap estig ki lehetne bírni a nagy Madrid szídàst. Aztàn lehet azzal foglalkozni, hogy idèn milyen csalàssal vertèk ki megint símàn a nagy Bayernt...Csak a barca ott nem is indult el. Mindegy nem is vártam mást tőlük, megkaptak Cakirt is, akivel eddig mindig továbbmentek.Persze mert a Barca nem állt sorfalat a Klub VB győzelmük után, de a kettő egész más tészta.Az hagyján de a Real jövő héten állhat sorfalat nekünk 😛 😀Már jelezték, hogy nem fognak. Nem szép, de találtak kifogást, ami annyira azért nem védhető.
dande
gyurczi
dande
csebi
FViktor93
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Nekem Zidane volt a kedvenc játékosom még akkor is mikor a Realban játszott a Materazzi sztorit is valahol el tudtam fogadni tőle, de ez akkor is gáz. Szerintem. Fordítva is így gondolnám.
több mint 7 éve
egy mikiegérkupa mitől lenne más tészta? 😊Persze mert a Barca nem állt sorfalat a Klub VB győzelmük után, de a kettő egész más tészta.Az hagyján de a Real jövő héten állhat sorfalat nekünk 😛 😀Már jelezték, hogy nem fognak. Nem szép, de találtak kifogást, ami annyira azért nem védhető.
dande
gyurczi
dande
több mint 7 éve
németsziszi is talált kifogást, hogy ne kelljen dolgoznia a nemzetbiztonsági bizottságban.Az hagyján de a Real jövő héten állhat sorfalat nekünk 😛 😀Már jelezték, hogy nem fognak. Nem szép, de találtak kifogást, ami annyira azért nem védhető.
dande
gyurczi
a kifogás megvolt, de attól még minden egybitesnél értelmes ember tisztában volt vele, mennyire szánalmas.
több mint 7 éve
Az Opta az egyik legjobb Twitter-csatorna, mindig érdekes focistatisztikákat tesznek közzé. Most hétfőn arról tweeteltek, hogy Lionel Messi mely mutatókban vezet a spanyol bajnokságban. Elképesztő lista.Gólok – 32
Gólok a tizenhatoson kívülről – 6
Gólpasszok – 12
Lövések – 187
Kialakított helyzetek – 82
Passzok az ellenfél térfelén – 1484
Cselezések – 269
Kiugratások – 16
Labdaérintések az ellenfél tizenhatosán belül – 282
több mint 7 éve
Holnap estig ki lehetne bírni a nagy Madrid szídàst. Aztàn lehet azzal foglalkozni, hogy idèn milyen csalàssal vertèk ki megint símàn a nagy Bayernt...Csak a barca ott nem is indult el. Mindegy nem is vártam mást tőlük, megkaptak Cakirt is, akivel eddig mindig továbbmentek.Persze mert a Barca nem állt sorfalat a Klub VB győzelmük után, de a kettő egész más tészta.Az hagyján de a Real jövő héten állhat sorfalat nekünk 😛 😀Már jelezték, hogy nem fognak. Nem szép, de találtak kifogást, ami annyira azért nem védhető.
dande
gyurczi
dande
csebi
több mint 7 éve
Csak a barca ott nem is indult el. Mindegy nem is vártam mást tőlük, megkaptak Cakirt is, akivel eddig mindig továbbmentek.Persze mert a Barca nem állt sorfalat a Klub VB győzelmük után, de a kettő egész más tészta.Az hagyján de a Real jövő héten állhat sorfalat nekünk 😛 😀Már jelezték, hogy nem fognak. Nem szép, de találtak kifogást, ami annyira azért nem védhető.
dande
gyurczi
dande
több mint 7 éve
Persze mert a Barca nem állt sorfalat a Klub VB győzelmük után, de a kettő egész más tészta.Az hagyján de a Real jövő héten állhat sorfalat nekünk 😛 😀Már jelezték, hogy nem fognak. Nem szép, de találtak kifogást, ami annyira azért nem védhető.
dande
gyurczi
több mint 7 éve
Az hagyján de a Real jövő héten állhat sorfalat nekünk 😛 😀Már jelezték, hogy nem fognak. Nem szép, de találtak kifogást, ami annyira azért nem védhető.
dande
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
micsoda dramak.Az hagyján de a Real jövő héten állhat sorfalat nekünk 😛 😀 Ez a dráma. S még a Napoli is gondoskodott róla, hogy nulláza a múltheti győzelmet. A Fradi is nyert. Minden szipi szuper 😊
a lautern kiesett a bundas3ba a sunderland meg 2 ev alatt kettot esett.
ZoliMP
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
micsoda dramak.a lautern kiesett a bundas3ba a sunderland meg 2 ev alatt kettot esett.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Az inter is nagy szopo volt ma
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Minden porcikám tiltakozik az ellen, h egy Juve gólnál örüljek, de ez a vége kellett nagyon. 4 pont az előny az Interrel szemben. Innentől még az is belefér, h a zebrák ellen ne szerezzünk pontot, és csak a két kicsi ellen kell a 2x3 pont. Így pedig játszhatunk felszabadultabban is a bundás ellen, ahol lehet végül királycsinálók is lehetünk.. Kérdés a Pool ellen mit akarunk? Én a csapat helyében már most a Cagliari ellenire készülnék. Persze tudom, h nem ezt fogják tenni..
több mint 7 éve
58.perc: Pjanicnak ez minimum sárga...de inkább piros kellett volna, hogy legyen...úgyhogy inkább semmilyen lapot sem kapott -_-
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 7 éve
hihetetlen meddig süllyed a Bundesliga.
több mint 7 éve
Top five penalty winners this season are all English (raised). LFC have no one in the PL with more than 1 penalty win. Sterling 6, Calvert-L 4, Zaha 4, Vardy 3, Murray 3. Man City only big club with lots of PL penalties, but nearly all won by Sterling, not Sané, Aguero, et al.www.facebook.com/mcdeerebritannia/photos/a.1675278782730006.1073741828.1671533653104519/2056820137909200/?type=3&theater

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Nem, sirály. 😊 nincs a webzen, de cáfoljatok rám! 😊Nem a kutyara gondolsz?Azért még bízom mások memória bázisában, de mindenképp köszönöm! 😊Srácok, megöl a dolog: nem jut eszembe melyik volt az a meccs ahol valami szárnyas vagy egyéb kisállat bejutott a pályára és a szurkolók elkezdtek neki drukkolni valami vicces rigmussal. Aztán amikor a spori levitte nekiálltak kurvanyázni. Tyúbon megtalálni? hilfe, priti plíz! 😀Nem vágom, de nekem ez nagyon bejött 😀
gyeek
www.youtube.com/watch?v=OyBwpnf-wBI
#JC6
Asszem ilyen volt benne hogy "engedd el!" meg "kúrva anyád"... :]
gyeek
Amadeus
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass