Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
Salah aranylabda.Amíg Messi és CR vissza nem vonulnak, csak ők kaphatják
Nincs vita
braxa88
több mint 7 éve
Alisson mi a picsáért jön ki 16ra mikor 2 védő is van Salah-n?alapból én se értettem, de ahogy az előző 20 méteren 10et ver a védőre Salah, úgy a kövi 10en se fogták volna be. 16oson belülről meg még annyi esélyt se hagyna. a Firmino passz pillanatában éreztem, hogy átemelés lesz az akció vége, ahogy ment Salah meg ahogy jött a kapus. A szöget lényegében jól zárta, és a védő miatt sztem eltolni se tudta volna a kapus mellett egyszerűen. Profi munka volt ilyen finoman alábökni, eskü Messit idézte mindkét Salah gól. A tekerés is a pipába, meg a lehelet finom alábökés. Csak szvsz Salaht még nagyobb élvezet nézni, mint Messit | (lehet a Barca iránti utálat miatt is 😀 ) |
petey
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
clips.clippit.tv/wyggzz/720.mp4clips.clippit.tv/pvnnpa/720.mp4
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Pécsett meg még egy cserét jelző tábla sincs. Az eredményjelző működésképtelenségéről nem is beszélve.www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/labdarugas-nikolics-szulovarosanak-a-stadionja-is-megujul-2631765Ez a projekt nálunk fél Mrd lenne....☺️
Itthon lassan elfogynak a felújítandó stadionok, így muszáj a határon túl folytatni a projektet. Óriási.
gabokocka
zemanla
több mint 7 éve
Alisson mi a picsáért jön ki 16ra mikor 2 védő is van Salah-n?
több mint 7 éve
Salah, odakenteEs megint. A csavo eletveszelyes, mint mindig.
Negritis

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Szép akció, a Pool nem hiszem, hogy a Barca hibájába esne a visszavágón.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 7 éve
Salah, odakente
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/labdarugas-nikolics-szulovarosanak-a-stadionja-is-megujul-2631765Ez a projekt nálunk fél Mrd lenne....☺️
Itthon lassan elfogynak a felújítandó stadionok, így muszáj a határon túl folytatni a projektet. Óriási.
gabokocka

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 7 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/labdarugas-nikolics-szulovarosanak-a-stadionja-is-megujul-2631765Pár év múlva meg már csak Anglia marad. Szinte látom magam előtt hogy az Anfield bővítésének a második szakaszát mi fizetjük.
gabokocka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/labdarugas-nikolics-szulovarosanak-a-stadionja-is-megujul-2631765Itthon lassan elfogynak a felújítandó stadionok, így muszáj a határon túl folytatni a projektet. Óriási.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 509
Rogton lett edzo, keszultek ra, hogy elkuldjek, de a kocsi elvetelt nem ertem..Csak Diósgyőrben nem az edző dönti el, hogy kik lesznek a játékosok, hanem a vezetőség. Egervári is ezért lépett le, nála is okoskodtak, hogy azokat nem hajlandóak leigazolni akiket kér, helyette olcsó játékosok jönnek majd. Ez itt az óriási probléma, a vezetőség nem hajlandó elismerni évek óta, hogy nem értenek a foci játék részéhez és inkább hagyniuk kellene az edzőt végezni a munkáját.Diósgyőr road to Nb2: Bódogot menesztették. Csoda lesz, ha egyáltalán találnak valakit, aki hajlandó lesz elvállalni a kispadot.D-D-V-V-V
U.i.: hivatalosan is bejelentették, Facebookon kapja az ,,áldásokat" a vezetőség.
Edit2: A legnagyobb diósgyőri drukker oldal az Amigeleken.hu szimpátita tüntetést szervez Bódog mellett. Szépen alakulnak az események, pedig a diósgyőri stadion esetén még volt is remény, hogy valamennyire megtudják tölteni nézőkkel.
Tejesember
Értem én, hogy Bódog szimpatikus megmondóember de a fenti eredménysor miatt abszolút nem meglepő a menesztése.Én akkor hittem volna neki, ha kibassza Liptákot például...
gordon
Meg ilyen játékosokkal mutass valakit, aki jobb eredményeket tudna elérni. Visszatérne a szakmához Sir Alex Ferguson a nyudíjból még ő se tudna ezekkel semmit se elérni, itt évek óta a játékosokkal van a gond, akiket a vezetőség idehoz, mivel azok tojnak mindenre amíg megkapják a fizetésüket. Amikor meg az veszélybe kerül lépnek le, lásd Elek, aki mai napig próbálja megmagyarázni nem a pénz miatt igazolt Kazahsztánba, hanem azért, mert a Kazah első osztály sokkal erősebb, mint a Spanyol másodosztály.
Tejesember
En Bodog mellett allok, mert Egervari lemondott, Szivics egy jo edzonek szamitott a magyar kozegben..megbukott , de benczessel is szarnyaltak egy ideig aztan hirtelen foss lett alatta is vmi, az nso szepen osszeszedte, hogy kb evente vagy edzocsere Miskolcon. Kar, egy ilyen focit szereto varosnak ilyen csapata van.
u.i.Amit a mai napig nem ertek, hogy mindket kapusuk evek ota nem megbizhatoak. Sokszor nagyot hibaznak amivel hatranyba hozzak a csapatukat, de ott vannak es felvaltva vedenek.
több mint 7 éve
Tejesember
256
Csak Diósgyőrben nem az edző dönti el, hogy kik lesznek a játékosok, hanem a vezetőség. Egervári is ezért lépett le, nála is okoskodtak, hogy azokat nem hajlandóak leigazolni akiket kér, helyette olcsó játékosok jönnek majd. Ez itt az óriási probléma, a vezetőség nem hajlandó elismerni évek óta, hogy nem értenek a foci játék részéhez és inkább hagyniuk kellene az edzőt végezni a munkáját.Diósgyőr road to Nb2: Bódogot menesztették. Csoda lesz, ha egyáltalán találnak valakit, aki hajlandó lesz elvállalni a kispadot.D-D-V-V-V
U.i.: hivatalosan is bejelentették, Facebookon kapja az ,,áldásokat" a vezetőség.
Edit2: A legnagyobb diósgyőri drukker oldal az Amigeleken.hu szimpátita tüntetést szervez Bódog mellett. Szépen alakulnak az események, pedig a diósgyőri stadion esetén még volt is remény, hogy valamennyire megtudják tölteni nézőkkel.
Tejesember
Értem én, hogy Bódog szimpatikus megmondóember de a fenti eredménysor miatt abszolút nem meglepő a menesztése.Én akkor hittem volna neki, ha kibassza Liptákot például...
gordon
Meg ilyen játékosokkal mutass valakit, aki jobb eredményeket tudna elérni. Visszatérne a szakmához Sir Alex Ferguson a nyudíjból még ő se tudna ezekkel semmit se elérni, itt évek óta a játékosokkal van a gond, akiket a vezetőség idehoz, mivel azok tojnak mindenre amíg megkapják a fizetésüket. Amikor meg az veszélybe kerül lépnek le, lásd Elek, aki mai napig próbálja megmagyarázni nem a pénz miatt igazolt Kazahsztánba, hanem azért, mert a Kazah első osztály sokkal erősebb, mint a Spanyol másodosztály.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Kristóf, megjött a Napoli sapkád, amit rendeltél, mikor adjam oda?szerk.: bocs, ezt PM-ben akartam..
😀
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
gordonD-D-V-V-V
[/quote]Igen, ebben van valami. Csak az a szomorú, hogy akkor ez az egy év sem jutott volna neki, mert megeszik a játékosok reggelire. Amúgy a keret ereje a béka segge alatt.
Fogalmam sincs miért várnak egyesek felemelkedést a futballunktól addig, amíg a játékosok diktálnak... vicc.
több mint 7 éve
Na, azért ebből ne hozzátok ki, hogy a Juve ellen szurkolok. Ha valami ellen, akkor az egyhangúság ellen 😀 (mint idén NFL-ben. Colts fanként, bizony a Jax, majd a Phily oldalán voltam, és nem azért, mert utálom a Pats-et, hanem mert utálom az egyhangúságot, ha nem Liverpool és Colts győzelemről, vagy Roma, és Dárdaiféle Hertha győzelemről van szó.)Szóval én nem az ellendrukkerek csoportját erősítem. Sosem szerettem azt a fajta hozzáállást. De sajnos már csak egy csapatnak van esélye megtörni a sorozatos Juve sikert hazai bajnokságban, és az nem a Roma.
több mint 7 éve
dawyd728
4 115
Ne is mond. Egy magyarországi Roma fórum moderátora vallott be a napokban, h jobban szurkol a Napoli bajnoki címért/Juve bukásért, mint a Roma top4-ért. Ebben a világban mindenki elkurvul. 😀 Én Radja oldalán vagyok. Nyerjen akár 10x zsinórban scudettot a Juve, de végül mi szakítsuk meg a sorozatukat ne más. Különben is a vki ellen szurkolás nem jár akkora örömmel, mint vki mellett. Ha mit tudom én, Sampdoria/Bologna stb szurkoló lennék, akik számára nem elérhető a bajnoki cím, azok esetében nyilván más a leányzó fekvése.Nagyon szurkolok most a Nápolynak. Kedvelem a Juvét, de olyan jó lenne végre nem Ők ünnepelnék a bajnoki győzelmet. Roma szimpatizáns voltam Olaszoknál mindig is, de egye penész, a Nápoly is korrekt brigád. : )Roma és Nápoly nagy barátok... jah nem 😊
kristóf17
www.youtube.com/watch?v=GQbetD231D8
NB2
több mint 7 éve
Nagyon szurkolok most a Nápolynak. Kedvelem a Juvét, de olyan jó lenne végre nem Ők ünnepelnék a bajnoki győzelmet. Roma szimpatizáns voltam Olaszoknál mindig is, de egye penész, a Nápoly is korrekt brigád. : )Roma és Nápoly nagy barátok... jah nem 😊
kristóf17
www.youtube.com/watch?v=GQbetD231D8
több mint 7 éve
Diósgyőr road to Nb2: Bódogot menesztették. Csoda lesz, ha egyáltalán találnak valakit, aki hajlandó lesz elvállalni a kispadot.D-D-V-V-V
Tejesember
több mint 7 éve
Nagyon szurkolok most a Nápolynak. Kedvelem a Juvét, de olyan jó lenne végre nem Ők ünnepelnék a bajnoki győzelmet. Roma szimpatizáns voltam Olaszoknál mindig is, de egye penész, a Nápoly is korrekt brigád. : )
több mint 7 éve
Pedig ha hiszed ha nem, tényleg nagyon jól játszik.Sajnos Douglas Costán s Buffonon kívül senki nem nyújtott értékelhetőt...grrr remélem azért nem engedjük át a Scudettót.gyenge egy csapat lehet az, amelyikben Douglas Costa nyújtja az értékelhetőt.
dande
Amadeus
több mint 7 éve
Sajnos Douglas Costán s Buffonon kívül senki nem nyújtott értékelhetőt...grrr remélem azért nem engedjük át a Scudettót.gyenge egy csapat lehet az, amelyikben Douglas Costa nyújtja az értékelhetőt.
dande
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Na most kéne Bódoggal egy interjú 😀
több mint 7 éve
Tejesember
256
Diósgyőr road to Nb2: Bódogot menesztették. Csoda lesz, ha egyáltalán találnak valakit, aki hajlandó lesz elvállalni a kispadot.U.i.: hivatalosan is bejelentették, Facebookon kapja az ,,áldásokat" a vezetőség.
Szerkesztette: Tejesember