Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Azt figyelembe véve,hogy őt ugyanúgy nem engedte el a Brann mint Juhászt az Anderlecht ahhoz képest szerintem jó helyen van.Korcsmárnak mennie kellett volna tavalyelőtt a német kettőbe amikor hivták.Nem értek egyet, szerintem Korcsmárt a norvég bajnokság csak eltüntette a nemzetközi focivilág térképéről, és most 24 évesen kezdheti újra felhozni magát. Nekem ne mondja már senki, hogy 21 éves korában ne fért volna be egy Bundesliga 2-es csapatba, és akkor már nem itt tartana, ahol.SchleckŐ és Korcsmár építi legjobban a karrierjét szerintem.Mondjuk nekünk az lenne a legjobb ha hamar a kezdőben találná magát és nem mellékesen a románok elleni meccsre már lenne pár meccs a lábában.KennySzalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
Juhász se itt tartana(Videoton nem nevezte az EL-re,mivel nem sikerült megállapodniuk a belgákkal),ha elengedik anno..
több mint 11 éve
Nem értek egyet, szerintem Korcsmárt a norvég bajnokság csak eltüntette a nemzetközi focivilág térképéről, és most 24 évesen kezdheti újra felhozni magát. Nekem ne mondja már senki, hogy 21 éves korában ne fért volna be egy Bundesliga 2-es csapatba, és akkor már nem itt tartana, ahol.Ő és Korcsmár építi legjobban a karrierjét szerintem.Mondjuk nekünk az lenne a legjobb ha hamar a kezdőben találná magát és nem mellékesen a románok elleni meccsre már lenne pár meccs a lábában.KennySzalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
több mint 11 éve
Ő és Korcsmár építi legjobban a karrierjét szerintem.Mondjuk nekünk az lenne a legjobb ha hamar a kezdőben találná magát és nem mellékesen a románok elleni meccsre már lenne pár meccs a lábában.Szalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
több mint 11 éve
Mondjuk ez az évi 1 milla elég kevés. Szerintem benne van a pakliban, hogy csak csereként számítanak rá ez alapján. De ha kiszorítja Huntelaart, akkor minden rendben természetesen. 😊+ ugye évi 1 millió eurót írnak fizunak. dagesztánban a dupláját is megkereshette volna és még előrelépés is lett volna mert ott aztán tudott volna fejlődni sokat a hülyéje 😀peachSzalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Szalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.Toca
így már biztos a dolog.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
+ ugye évi 1 millió eurót írnak fizunak. dagesztánban a dupláját is megkereshette volna és még előrelépés is lett volna mert ott aztán tudott volna fejlődni sokat a hülyéje 😀Szalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Szalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.TocaVégre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...
több mint 11 éve
Szalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.
több mint 11 éve
első Pali mosoly:többszörös holland u-válogatott, hasonlóan szélvész, mint Soma.
|
több mint 11 éve
azért Neymar a tnapi "alakításaival" szépen bele illik a bárkás vígszínházba....
|
több mint 11 éve
Hrutka Jani!! RESPECT
több mint 11 éve
Kispál fejesgólját beszopta Uruguay mint a (torkos) borz.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
én kilőném őket a Zűrbe.Érdekes lenne nekik elutazni mondjuk egy iráni csapathoz kupameccsre. Valszeg élve nem térnének vissza. Bár én egyik kontinensen sem engedném a részvételüket, semmilyen kupasorozatban.danylyMár az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.DubAmúgy a Maccabi 2x-es ázsiai BL győztes.Shilkor
több mint 11 éve
A Honvédnál hivatalos Lil' Mancini és Testardi (no meg a jó nevű, de remélem nem csak a konyhában otthonosan mozgó Mensah) érkezése. Rossi szerint egy Lanza kaliberű csatár jöhet még augusztusban. Mondjuk addgira mi már nem hiszem, hogy az ELben vitézkedünk...
több mint 11 éve
Érdekes lenne nekik elutazni mondjuk egy iráni csapathoz kupameccsre. Valszeg élve nem térnének vissza. Bár én egyik kontinensen sem engedném a részvételüket, semmilyen kupasorozatban.Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.DubAmúgy a Maccabi 2x-es ázsiai BL győztes.Shilkor
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Én meg azt remélem igen méltó lesz rá ha vki meg tudja őt fogni az Conte lesz. Nagyon boldog vagyok miatta, 5 év simán van benne. Még egy Pirlo utánpótlás kell fiatalabb irányító meg esetleg a védelembe vki tehetség, és még jobb csapat lehet a Juve. Remélem Llorentével jó páros lesznek!
több mint 11 éve
azért szvsz kicsit erős az a mezszám neki....és nem is hiszem h valaha is ki fogja érdemelni!
|
több mint 11 éve
Busa se kell Ricardonak, sérülése után jó sok esélyt kapott ő is...Orosz után őt sajnálom a legjobban, ha távozik! na mind1 bízzunk Monizba, h sokkal jobbakat hozz helyettük.közbe tévések is ütötték a szőrös talpúakat! 😊
|
több mint 11 éve
Mondjuk Effenberg >>> Strunz minden szempontból. A Gomez - Schweini párosnál ez már nem egyértelmű.állítólag - bár nem hivatalos.. - Gomeznek azért kell mennie, mert összebalhézott Schweinsteiger-rel. Konkrétan megrántotta a nőjét.Trappot idézve: Frau Struuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunz 😀
őt
megjegyzem nem ez az első eset a Bayern-nél, hogy a játékosok egymás nőjét ápolják privátban.Amadeus91
Szóval Mario gólt lőtt Brandner kisasszonynak?
Akkor ideje megnyomni a gombot.
www.gomezbutton.de/
Mondjuk a hölgy azon WAGok eggyike, akit...vágnék. 😀iktriad
azért Effenberg-et sem nehéz megérteni miért használta ki a nyilvánvaló leshelyzetet Frau ex-Strunz esetében.Amadeus91
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
állítólag - bár nem hivatalos.. - Gomeznek azért kell mennie, mert összebalhézott Schweinsteiger-rel. Konkrétan megrántotta a nőjét.Trappot idézve: Frau Struuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunz 😀
őt
megjegyzem nem ez az első eset a Bayern-nél, hogy a játékosok egymás nőjét ápolják privátban.Amadeus91
www.gomezbutton.de/
Mondjuk a hölgy azon WAGok eggyike, akit...vágnék. 😀iktriad
azért Effenberg-et sem nehéz megérteni miért használta ki a nyilvánvaló leshelyzetet Frau ex-Strunz esetében.
több mint 11 éve
állítólag - bár nem hivatalos.. - Gomeznek azért kell mennie, mert összebalhézott Schweinsteiger-rel. Konkrétan megrántotta a nőjét.Trappot idézve: Frau Struuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunz 😀
őt
www.gomezbutton.de/
Mondjuk a hölgy azon WAGok eggyike, akit én is...vágnék. 😀
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
állítólag - bár nem hivatalos.. - Gomeznek azért kell mennie, mert összebalhézott Schweinsteiger-rel. Konkrétan megrántotta a nőjét.én nem is értem bazmeg, azt dugnának meg akit akarnak, erre körbedugják a nőket.
őt
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
állítólag - bár nem hivatalos.. - Gomeznek azért kell mennie, mert összebalhézott Schweinsteiger-rel. Konkrétan megrántotta a nőjét.őt
megjegyzem nem ez az első eset a Bayern-nél, hogy a játékosok egymás nőjét ápolják privátban.
több mint 11 éve
azon voltam énis, - de a barca beszerezte a der Stégent, szóval azér pénzér elaggyuk ajjó, mármint máshuva hova?Divatovic und Medvovic 😀én ollant is hallottam, h elaggyuk píbe...Divat
sutianap
Aki nem hiszi, annak utánajárnak