Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Szalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.Toca
Végre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
Ő és Korcsmár építi legjobban a karrierjét szerintem.Mondjuk nekünk az lenne a legjobb ha hamar a kezdőben találná magát és nem mellékesen a románok elleni meccsre már lenne pár meccs a lábában.Kenny
Nem értek egyet, szerintem Korcsmárt a norvég bajnokság csak eltüntette a nemzetközi focivilág térképéről, és most 24 évesen kezdheti újra felhozni magát. Nekem ne mondja már senki, hogy 21 éves korában ne fért volna be egy Bundesliga 2-es csapatba, és akkor már nem itt tartana, ahol.Schleck
Azt figyelembe véve,hogy őt ugyanúgy nem engedte el a Brann mint Juhászt az Anderlecht ahhoz képest szerintem jó helyen van.Korcsmárnak mennie kellett volna tavalyelőtt a német kettőbe amikor hivták.
Juhász se itt tartana(Videoton nem nevezte az EL-re,mivel nem sikerült megállapodniuk a belgákkal),ha elengedik anno..

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Végre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...somoskovig
Ő és Korcsmár építi legjobban a karrierjét szerintem.Mondjuk nekünk az lenne a legjobb ha hamar a kezdőben találná magát és nem mellékesen a románok elleni meccsre már lenne pár meccs a lábában.Kenny
Nem értek egyet, szerintem Korcsmárt a norvég bajnokság csak eltüntette a nemzetközi focivilág térképéről, és most 24 évesen kezdheti újra felhozni magát. Nekem ne mondja már senki, hogy 21 éves korában ne fért volna be egy Bundesliga 2-es csapatba, és akkor már nem itt tartana, ahol.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Ő és Korcsmár építi legjobban a karrierjét szerintem.Mondjuk nekünk az lenne a legjobb ha hamar a kezdőben találná magát és nem mellékesen a románok elleni meccsre már lenne pár meccs a lábában.

több mint 11 éve
+ ugye évi 1 millió eurót írnak fizunak. dagesztánban a dupláját is megkereshette volna és még előrelépés is lett volna mert ott aztán tudott volna fejlődni sokat a hülyéje 😀peach
Mondjuk ez az évi 1 milla elég kevés. Szerintem benne van a pakliban, hogy csak csereként számítanak rá ez alapján. De ha kiszorítja Huntelaart, akkor minden rendben természetesen. 😊

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

így már biztos a dolog.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
+ ugye évi 1 millió eurót írnak fizunak. dagesztánban a dupláját is megkereshette volna és még előrelépés is lett volna mert ott aztán tudott volna fejlődni sokat a hülyéje 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Végre egy értelmesnek tűnő karrierépítési lépéseket megtevő menedzsment/játékos...

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Szalai a Schalkéban, ha így tud tovább fejlődni tökéletes hely számára.
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
első Pali mosoly:

többszörös holland u-válogatott, hasonlóan szélvész, mint Soma.

|
több mint 11 éve
azért Neymar a tnapi "alakításaival" szépen bele illik a bárkás vígszínházba....

|
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Hrutka Jani!! RESPECT

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kispál fejesgólját beszopta Uruguay mint a (torkos) borz.
több mint 11 éve
Uruguay ezt a meccset nem akarja megnyerni egyáltalán.

több mint 11 éve
Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.Dub
Amúgy a Maccabi 2x-es ázsiai BL győztes.Shilkor
Érdekes lenne nekik elutazni mondjuk egy iráni csapathoz kupameccsre. Valszeg élve nem térnének vissza. Bár én egyik kontinensen sem engedném a részvételüket, semmilyen kupasorozatban.danyly
én kilőném őket a Zűrbe.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Honvédnál hivatalos Lil' Mancini és Testardi (no meg a jó nevű, de remélem nem csak a konyhában otthonosan mozgó Mensah) érkezése.

Rossi szerint egy Lanza kaliberű csatár jöhet még augusztusban. Mondjuk addgira mi már nem hiszem, hogy az ELben vitézkedünk...
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.Dub
Amúgy a Maccabi 2x-es ázsiai BL győztes.Shilkor
Érdekes lenne nekik elutazni mondjuk egy iráni csapathoz kupameccsre. Valszeg élve nem térnének vissza. Bár én egyik kontinensen sem engedném a részvételüket, semmilyen kupasorozatban.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én meg azt remélem igen méltó lesz rá ha vki meg tudja őt fogni az Conte lesz. Nagyon boldog vagyok miatta, 5 év simán van benne. Még egy Pirlo utánpótlás kell fiatalabb irányító meg esetleg a védelembe vki tehetség, és még jobb csapat lehet a Juve. Remélem Llorentével jó páros lesznek!
több mint 11 éve

azért szvsz kicsit erős az a mezszám neki....és nem is hiszem h valaha is ki fogja érdemelni!

|
több mint 11 éve
Busa se kell Ricardonak, sérülése után jó sok esélyt kapott ő is...Orosz után őt sajnálom a legjobban, ha távozik! na mind1 bízzunk Monizba, h sokkal jobbakat hozz helyettük.

közbe tévések is ütötték a szőrös talpúakat! 😊

|
több mint 11 éve
állítólag - bár nem hivatalos.. - Gomeznek azért kell mennie, mert összebalhézott Schweinsteiger-rel. Konkrétan megrántotta a nőjét.

őt

megjegyzem nem ez az első eset a Bayern-nél, hogy a játékosok egymás nőjét ápolják privátban.Amadeus91
Trappot idézve: Frau Struuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunz 😀

Szóval Mario gólt lőtt Brandner kisasszonynak?
Akkor ideje megnyomni a gombot.
 www.gomezbutton.de/
Mondjuk a hölgy azon WAGok eggyike, akit...vágnék. 😀iktriad

azért Effenberg-et sem nehéz megérteni miért használta ki a nyilvánvaló leshelyzetet Frau ex-Strunz esetében.Amadeus91
Mondjuk Effenberg >>> Strunz minden szempontból. A Gomez - Schweini párosnál ez már nem egyértelmű.
több mint 11 éve
állítólag - bár nem hivatalos.. - Gomeznek azért kell mennie, mert összebalhézott Schweinsteiger-rel. Konkrétan megrántotta a nőjét.

őt

megjegyzem nem ez az első eset a Bayern-nél, hogy a játékosok egymás nőjét ápolják privátban.Amadeus91

www.gomezbutton.de/
Mondjuk a hölgy azon WAGok eggyike, akit...vágnék. 😀iktriad

azért Effenberg-et sem nehéz megérteni miért használta ki a nyilvánvaló leshelyzetet Frau ex-Strunz esetében.

több mint 11 éve

őt

www.gomezbutton.de/
Mondjuk a hölgy azon WAGok eggyike, akit én is...vágnék. 😀
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913

őt

én nem is értem bazmeg, azt dugnának meg akit akarnak, erre körbedugják a nőket.

Mindig jövőre
több mint 11 éve

őt

megjegyzem nem ez az első eset a Bayern-nél, hogy a játékosok egymás nőjét ápolják privátban.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Divatovic und Medvovic 😀
sutianap
én ollant is hallottam, h elaggyuk píbe...Divat
azon voltam énis, - de a barca beszerezte a der Stégent, szóval azér pénzér elaggyuk ajjó, mármint máshuva hova?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak