Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Nagyon örülök Nagy Ádi góljának, óriási gátat szakíthatott át vele. Számomra eddig példaértékű a hozzáállása, nem szaladt haza 1 év után, hogy nem szeret az edző. Dolgozik, halkan, csendben... Csak így tovább! Érdemes megnézni, hogy a gólja után mennyi szeretetet kap a többiektől. Komolyan, elérzékenyültem..
#JC6
Igen azt én is néztem, hogy mki hogy örül. Amúgy a csatár aki lekeszitette simán el vállalhatta volna ő is.
csebi
de legalább volt annyi esze, hogy Nagynak nem kellett fordulásból lőnie, és az összes védőt meg a kapust is látta.
slowmotion
es o szerezte a labdat nem?
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 509
Diósgyőrnél megunták az utóbbi meccsek eredményeit: ,,Félhavi fizetésüknek megfelelő összegre büntette meg a labdarúgókat a DVTK. A pénzbüntetés mellett a játékosok kötelesek leadni a használatra kapott személygépkocsikat április 17-én, kedden. Az intézkedést az utóbbi hetek eredménytelensége és a mutatott hozzáállás miatt hozta meg a klub."
Tejesember
akkor elegge biznak az edzoben😊
több mint 7 éve
Tejesember 256
Diósgyőrnél megunták az utóbbi meccsek eredményeit: ,,Félhavi fizetésüknek megfelelő összegre büntette meg a labdarúgókat a DVTK. A pénzbüntetés mellett a játékosok kötelesek leadni a használatra kapott személygépkocsikat április 17-én, kedden. Az intézkedést az utóbbi hetek eredménytelensége és a mutatott hozzáállás miatt hozta meg a klub."
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 840 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Roberto Firmino is the only player in the Premier League this season to win 60+ tackles and create 50+ chances.
62 tackles won 💪
53 chances created ✨
Get you a No.9 that can do both.

A legKloppabb játékos!

Liverpool Fc
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
Nagyon örülök Nagy Ádi góljának, óriási gátat szakíthatott át vele. Számomra eddig példaértékű a hozzáállása, nem szaladt haza 1 év után, hogy nem szeret az edző. Dolgozik, halkan, csendben... Csak így tovább! Érdemes megnézni, hogy a gólja után mennyi szeretetet kap a többiektől. Komolyan, elérzékenyültem..
#JC6
Igen azt én is néztem, hogy mki hogy örül. Amúgy a csatár aki lekeszitette simán el vállalhatta volna ő is.
csebi
de legalább volt annyi esze, hogy Nagynak nem kellett fordulásból lőnie, és az összes védőt meg a kapust is látta.
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 674 — Lucas Scott
#JC6

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 673 — "Montoya por favor!"
lol west brom megnyerte (hivatalosan is) a PL-t a City-nek

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Kommentár nélkül: Salah 40 gól.
Mikey
Zseni a faszi. Remélem raktok rá vagy 500 milliós kivásárlási záradékot.
Coolearie
Én már nem tudom mi a jobb. 700 milkás, vagy, hogy nincs is a szerződésben.
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Mikey
Zseni a faszi. Remélem raktok rá vagy 500 milliós kivásárlási záradékot.
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
 nb1.hu/otp-bank-liga/lehet-hogy-nem-lesznek-kiesok---brutalis-valtozas-johet-az-nb-i-ben
2-3 évente mindig változik nálunk valami 😊
NB2
Ez mekkora egy baromság.
Az ötlet is meg a cikk is.

Több magyar fiatal persze.
Eddig ki a faszom gátolta meg a csapatokat abban, hogy magyar fiatalokat játszassanak?
Persze ha kettővel több csapat lesz akkor majd csak úgy termeljük a tehetségeket.
Inkább mondanák ki, hogy lassan minden faluba épül stadion és elég ciki, hogy nb2es meccseket játszanak bennük.
Lesz 20 csapatos bajnokság a végire, szép stadionokkal, szar játékkal, nézők nélkül.
Ja és tele légióssal.

Szerkesztette: Bazzani

több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 091

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 20 945
A Videoton X a kövesdi oroszlán barlangban. Szerencséjük volt hogy nem kellett kikapniuk. 😊
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 113 — je suis poloska
Ki lehet jelenteni asszem, hogy Könyves az NB1 legjobb játékosa

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 840 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Lesz csapatom a döntőben. 😊

Egy stat: Az As Roma az egyetlen csapat az idei BLben, aki nem kapott gólt hazaipályán.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Bayern-Real
Liverpool-Roma
Matthew99
egy kiscsapat tuti odaér a döntőig 😊
ozibozi
Öö, itt melyik a kiscsapat?
Mikey
az első pár 😊
slowmotion
A Liverpool épphogy befér a top10 legnagyobb költségvetésű focicsapat közé, a Roma meg a top20-ba. A világon.
Sobri Jóska
neeeeem mooooondod
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Bayern-Real
Liverpool-Roma
Matthew99
ozibozi
Mikey
az első pár 😊
slowmotion
A Liverpool épphogy befér a top10 legnagyobb költségvetésű focicsapat közé, a Roma meg a top20-ba. A világon.

több mint 7 éve
Bayern-Real
Liverpool-Roma
Matthew99
ozibozi
Mikey
az első pár 😊
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 091
Bayern-Real
Liverpool-Roma
Matthew99
ozibozi

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 674 — Lucas Scott
Jó lesz ez, csak ne Kassait küldjék, köszönöm! 😀
Vrij6
meg kell baszni őket a tavalyi bundázásukért.
Amadeus
hát ja, szerintem is bunda volt Vidal kamutizije, és a real hibája volt hogy fölébaszta 1-0-nál hazai pályán az első félidőben.

Köcsög CR meg egy fasz, hogy bemerte lőni sokkal nagyobb nyomás alatt a hosszabbításban :d
eaglesmcnabb
Most komolyan Vidal fair playből nem rúgja be a mocsok Kassai meg kiállítja...
Toca
Sztem ne kezdjük. Egyik oldal se. 2 jó meccset várok amiken remélhetőleg azt se fogjuk észrevenni h szerepel benne 6 hülye

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Vrij6
Amadeus
Jaja, vissza kell vágni, nincs kifogás, bajnokság megvan, kell a döntő a Pool ellen!
Vrij6
Egyáltalán nem biztos ám az a Pool döntő. Bár persze legyen így!
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
Duplán jó lenne az átjött! 😀
több mint 7 éve
dawyd728 4 115
Remélem tizenegyesekig megy és ugyanarra a kapura rúgják, mint '84-ben, de végül Roma győzelemmel. 😊 De jó lenne látni Contit, ahogy ünnepli a továbbjutást. 😉
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
Vrij6
Amadeus
hát ja, szerintem is bunda volt Vidal kamutizije, és a real hibája volt hogy fölébaszta 1-0-nál hazai pályán az első félidőben.

Köcsög CR meg egy fasz, hogy bemerte lőni sokkal nagyobb nyomás alatt a hosszabbításban :d
eaglesmcnabb
Most komolyan Vidal fair playből nem rúgja be a mocsok Kassai meg kiállítja...
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 487 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 nb1.hu/otp-bank-liga/lehet-hogy-nem-lesznek-kiesok---brutalis-valtozas-johet-az-nb-i-ben
2-3 évente mindig változik nálunk valami 😊
NB2
"A változtatás mozgatórugója, hogy még több magyar fiatal szerepelhessen az NB I-ben!"

ha tényleg bevezetik ezt, azért nézzük majd meg, hogy a csapatok hány %-át teszik ki magyar fiatalok 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!