Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Divatovic und Medvovic 😀
sutianap
én ollant is hallottam, h elaggyuk píbe...

|
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Ancelotti a Real edzője, hivatalos.Amadeus91
csakhogy a többiek is értsék mit beszélsz:
 www.bild.de/newsticker-meldungen/sport/12-ancelotti-30978684.bild.htmlDivat
ahán
""kötelezettségének 53 évesek három évig, a klub megerősítette kedd. Szerdán, Ancelotti kerül bemutatásra. Kiadása előtt a Paris St Germain kapott Ancelotti után hét tétovázás. Előző szakaszában az új valós-edző volt Chelsea, AC Milan, a Juventus és az AC Reggiana."

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Ancelotti a Real edzője, hivatalos.Amadeus91
csakhogy a többiek is értsék mit beszélsz:
 www.bild.de/newsticker-meldungen/sport/12-ancelotti-30978684.bild.html

|
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.Dub
Amúgy a Maccabi 2x-es ázsiai BL győztes.
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Ancelotti a Real edzője, hivatalos.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 645 — Cowboys fan
a Honvédnak meg bravúr kéne a skótok ellen.Kenny
Máltaiak...Matthew99
bazz,félreolvastam összekevertem a Hibernian-nel.Kenny
szerintem ellenük sem kellene temetni a Honvédot.
a top 2 alatt eddig is inkább rakkolós játék folyt, mint pengés, viszont most még a pénz is megy ki a skót fociból...
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.Dub
már az is vicc, hogy létezhet Izrael!Amadeus91
már az is vicc hogy te létezel..... bocs de kb ilyen szintű ez a megjegyzésed.... s ha nem Izraelre írod ha nem másra akkor is ezt gondolom. Egyébként nem vicc hanem inkább csoda.

Amúgy nem tudom hol lehetett volna fogadni, de biztos voltam benne, hogy így fogják összesorsolni 😀dande
turn on "irony".Amadeus91
Jó reméltem, hogy így van csak én ilyenkor nem egy ilyet teszek oda "!" hanem mondjuk egy ilyet 😛 v 😀 akkor értem de biztos én vagyok értetlen 😀
több mint 11 éve
már az is vicc hogy te létezel..... bocs de kb ilyen szintű ez a megjegyzésed.... s ha nem Izraelre írod ha nem másra akkor is ezt gondolom. Egyébként nem vicc hanem inkább csoda.

Amúgy nem tudom hol lehetett volna fogadni, de biztos voltam benne, hogy így fogják összesorsolni 😀dande
turn on "irony".

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
tessék kispestiek, lehet scoutolni 😀
Höri
Gondolom Rossi már szervezi a védelmet. Viszont az cuki lesz, ha a tavasszal látott Honvéd csatárokból próbálnak majd a montenegróiak felkészülni. 😀
Nem tudván mi lesz a csatárposzttal, bravúr lesz a továbbjutás az első körből is. A 2.ban mondjuk akárki lesz, az nem lesz olyan legyőzhetetlen ellenfél, mint tavaly az Anzsi volt.

2. forduló
Strömsgodset - DebrecenShilkor
Na az nagyon ritka, mikor egy nemzetközi ellenfél legveszélyesebb támadója magyar(Kovács Péter).
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Máltaiak...Matthew99
bazz,félreolvastam összekevertem a Hibernian-nel.

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Máltaiak...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 029 — Omar's Coming Yo!
Mindhárom csapat továbbmegy az első körből,másodikban a Fehérvárnak ütnie kell a szlovákokat,a Honvédnak meg bravúr kéne a skótok ellen.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....

Amúgy nem tudom hol lehetett volna fogadni, de biztos voltam benne, hogy így fogják összesorsolni 😀
több mint 11 éve
ha olyan sok trófeát vinnének el a tradicionális értelemben vett európaiak elől, akkor még érteném a siránkozást. az ausztrálok egyébként üdvözletüket küldik Neked...
több mint 11 éve
már az is vicc, hogy létezhet Izrael!

több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez így abszolút nevetséges. Az még rendben van, hogy egy kiemelt és nem kiemelt csoportra bontanak. De így? Hát alakult egy halál csoport, lásd ETO, meg egy olyan hulladék, ahol északír, ír, walesi csapatok vannak, amelyek bajnoki szinten abszolút nem tényezők. Az UEFA-t úgy ahogy van lekellene dózerolni...

Az, hogy egy zs... csapattal került össze egy magyar a sors egy érdekes játéka. Vagy esetleg?
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
ezmeg a Vidiseknek, a kapus önmagában figyelemreméltó
 www.footytube.com/video/fk-mladost-podgorica-fk-mornar-bar-may04-175108

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
tessék kispestiek, lehet scoutolni 😀

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
2. forduló

Strömsgodset - Debrecen
FK Senica - Mladost Podgorica / Videoton
Hibernians FC / FK Vojvodina - Celik Niksic / Honvéd
több mint 11 éve
a Metallurg Szkopje mint kézis BL-résztvevő okés, de a Mladost Podgorica miben hasít?slowmotion
keverte őket valszeg a Budućnosttaljjncaa
vagy a Mladost Zagrebbel, na ja
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
a Metallurg Szkopje mint kézis BL-résztvevő okés, de a Mladost Podgorica miben hasít?slowmotion
keverte őket valszeg a Budućnosttal, vagy csak simán a Podgoricára gondolt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kispest ellenfelei lehetnek:
FC Gandzasar Kapan (ARM)
SP La Fiorita (SMR)
FK Turnovo (MKD)
FK Čelik Nikšić (MNE)
FC Torpedo Kutaisi (GEO)
KF Laçi (ALB)

Nyilván a san marino-i túra lenne az álom, Laci meg vicces 😀

Vidi:
FK Kukësi (ALB)
FC Chikhura Sachkhere (GEO)
FC Milsami Orhei (MDA)
FK Metalurg Skopje (MKD)
FK Mladost Podgorica (MNE)

Itt az utolsó kettőnek azért aránylag ismert neve van, nem feltétlen soccerből 😀Höri
a Metallurg Szkopje mint kézis BL-résztvevő okés, de a Mladost Podgorica miben hasít?
több mint 11 éve
szózáék... 😊

még akár meg is lehet PinyőéknekDivat
a transfermarkt alapján nem tűnik egyszerűnek 😛Höri
transfermarkt alapján a Dudelangénak sem volt egyszerű a Red Bull Salzburg, aztán mégis megoldották... meg a Vaduznak a tudjátokki... bár gyanítom Maccabiék még nem akarnak edzőt buktatni
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
hát maradjunk annyiban, hogy az eto-nak a továbbiakban jól kell erősítenie 😊 amúgy lehetett volna rosszabb

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...