Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Divatovic und Medvovic 😀én ollant is hallottam, h elaggyuk píbe...
sutianap
|
több mint 11 éve
ahánAncelotti a Real edzője, hivatalos.Amadeus91csakhogy a többiek is értsék mit beszélsz:
www.bild.de/newsticker-meldungen/sport/12-ancelotti-30978684.bild.htmlDivat
""kötelezettségének 53 évesek három évig, a klub megerősítette kedd. Szerdán, Ancelotti kerül bemutatásra. Kiadása előtt a Paris St Germain kapott Ancelotti után hét tétovázás. Előző szakaszában az új valós-edző volt Chelsea, AC Milan, a Juventus és az AC Reggiana."
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ancelotti a Real edzője, hivatalos.Amadeus91csakhogy a többiek is értsék mit beszélsz:
www.bild.de/newsticker-meldungen/sport/12-ancelotti-30978684.bild.html
|
több mint 11 éve
Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.DubAmúgy a Maccabi 2x-es ázsiai BL győztes.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Ancelotti a Real edzője, hivatalos.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
szerintem ellenük sem kellene temetni a Honvédot.bazz,félreolvastam összekevertem a Hibernian-nel.Kennya Honvédnak meg bravúr kéne a skótok ellen.KennyMáltaiak...Matthew99
a top 2 alatt eddig is inkább rakkolós játék folyt, mint pengés, viszont most még a pénz is megy ki a skót fociból...
több mint 11 éve
Jó reméltem, hogy így van csak én ilyenkor nem egy ilyet teszek oda "!" hanem mondjuk egy ilyet 😛 v 😀 akkor értem de biztos én vagyok értetlen 😀turn on "irony".Amadeus91már az is vicc hogy te létezel..... bocs de kb ilyen szintű ez a megjegyzésed.... s ha nem Izraelre írod ha nem másra akkor is ezt gondolom. Egyébként nem vicc hanem inkább csoda.Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.Dubmár az is vicc, hogy létezhet Izrael!Amadeus91
Amúgy nem tudom hol lehetett volna fogadni, de biztos voltam benne, hogy így fogják összesorsolni 😀dande
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
turn on "irony".már az is vicc hogy te létezel..... bocs de kb ilyen szintű ez a megjegyzésed.... s ha nem Izraelre írod ha nem másra akkor is ezt gondolom. Egyébként nem vicc hanem inkább csoda.Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.Dubmár az is vicc, hogy létezhet Izrael!Amadeus91
Amúgy nem tudom hol lehetett volna fogadni, de biztos voltam benne, hogy így fogják összesorsolni 😀dande
több mint 11 éve
tessék kispestiek, lehet scoutolni 😀Gondolom Rossi már szervezi a védelmet. Viszont az cuki lesz, ha a tavasszal látott Honvéd csatárokból próbálnak majd a montenegróiak felkészülni. 😀
Höri
Nem tudván mi lesz a csatárposzttal, bravúr lesz a továbbjutás az első körből is. A 2.ban mondjuk akárki lesz, az nem lesz olyan legyőzhetetlen ellenfél, mint tavaly az Anzsi volt.
2. fordulóNa az nagyon ritka, mikor egy nemzetközi ellenfél legveszélyesebb támadója magyar(Kovács Péter).
Strömsgodset - DebrecenShilkor
több mint 11 éve
bazz,félreolvastam összekevertem a Hibernian-nel.a Honvédnak meg bravúr kéne a skótok ellen.KennyMáltaiak...Matthew99
több mint 11 éve
a Honvédnak meg bravúr kéne a skótok ellen.KennyMáltaiak...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Mindhárom csapat továbbmegy az első körből,másodikban a Fehérvárnak ütnie kell a szlovákokat,a Honvédnak meg bravúr kéne a skótok ellen.
több mint 11 éve
már az is vicc hogy te létezel..... bocs de kb ilyen szintű ez a megjegyzésed.... s ha nem Izraelre írod ha nem másra akkor is ezt gondolom. Egyébként nem vicc hanem inkább csoda.Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.Dubmár az is vicc, hogy létezhet Izrael!Amadeus91
Amúgy nem tudom hol lehetett volna fogadni, de biztos voltam benne, hogy így fogják összesorsolni 😀
több mint 11 éve
Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.Dubha olyan sok trófeát vinnének el a tradicionális értelemben vett európaiak elől, akkor még érteném a siránkozást. az ausztrálok egyébként üdvözletüket küldik Neked...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.Dubmár az is vicc, hogy létezhet Izrael!
több mint 11 éve
Dub
1 019
Már az is vicc, hogy egyáltalán bármilyen izraeli csapat részt vehet bármilyen európai kupasorozatba.
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
Ez így abszolút nevetséges. Az még rendben van, hogy egy kiemelt és nem kiemelt csoportra bontanak. De így? Hát alakult egy halál csoport, lásd ETO, meg egy olyan hulladék, ahol északír, ír, walesi csapatok vannak, amelyek bajnoki szinten abszolút nem tényezők. Az UEFA-t úgy ahogy van lekellene dózerolni...Az, hogy egy zs... csapattal került össze egy magyar a sors egy érdekes játéka. Vagy esetleg?
több mint 11 éve
ezmeg a Vidiseknek, a kapus önmagában figyelemreméltówww.footytube.com/video/fk-mladost-podgorica-fk-mornar-bar-may04-175108
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
2. fordulóStrömsgodset - Debrecen
FK Senica - Mladost Podgorica / Videoton
Hibernians FC / FK Vojvodina - Celik Niksic / Honvéd
több mint 11 éve
vagy a Mladost Zagrebbel, na jaa Metallurg Szkopje mint kézis BL-résztvevő okés, de a Mladost Podgorica miben hasít?slowmotionkeverte őket valszeg a Budućnosttaljjncaa
több mint 11 éve
a Metallurg Szkopje mint kézis BL-résztvevő okés, de a Mladost Podgorica miben hasít?slowmotionkeverte őket valszeg a Budućnosttal, vagy csak simán a Podgoricára gondolt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kispest ellenfelei lehetnek:a Metallurg Szkopje mint kézis BL-résztvevő okés, de a Mladost Podgorica miben hasít?
FC Gandzasar Kapan (ARM)
SP La Fiorita (SMR)
FK Turnovo (MKD)
FK Čelik Nikšić (MNE)
FC Torpedo Kutaisi (GEO)
KF Laçi (ALB)
Nyilván a san marino-i túra lenne az álom, Laci meg vicces 😀
Vidi:
FK Kukësi (ALB)
FC Chikhura Sachkhere (GEO)
FC Milsami Orhei (MDA)
FK Metalurg Skopje (MKD)
FK Mladost Podgorica (MNE)
Itt az utolsó kettőnek azért aránylag ismert neve van, nem feltétlen soccerből 😀Höri
több mint 11 éve
transfermarkt alapján a Dudelangénak sem volt egyszerű a Red Bull Salzburg, aztán mégis megoldották... meg a Vaduznak a tudjátokki... bár gyanítom Maccabiék még nem akarnak edzőt buktatniszózáék... 😊a transfermarkt alapján nem tűnik egyszerűnek 😛Höri
még akár meg is lehet PinyőéknekDivat
több mint 11 éve
hát maradjunk annyiban, hogy az eto-nak a továbbiakban jól kell erősítenie 😊 amúgy lehetett volna rosszabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...