Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
De miért dobta volna magát, mikor az ötösről csak annyi dolga lett volna hogy bepofozza?
Csak kérdezem, gyakorlatilag nagyobb eséllyel lőtte volna be ha nem kaszálja el benatia, mint cr a tizit.
eaglesmcnabb
szerinted nem dobta magát?! ne őrjíts meg, most komolyan. az egy dolog hogy jogos e vagy nem. de hogy nem dobta magát?! ez minndenek a legalja. kicsit hozzáért Benatia, majd a gyerek rájátszott dobta magát. de ekkora kontakttól egy 7éves gyerek nem esik el.
ha nem látod be hogy rájátszott, akkor teljesen fölösleges minden további vita.
elképesztő.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 111 — je suis poloska
De miért dobta volna magát, mikor az ötösről csak annyi dolga lett volna hogy bepofozza?
Csak kérdezem, gyakorlatilag nagyobb eséllyel lőtte volna be ha nem kaszálja el benatia, mint cr a tizit.
Testtel fedezte Vasquez azt a szájbakúrt labdát, test mögül Benatia mi a lófaszt akart? Komolyan elhitte hogy el tudja rúgni vasquez mögül a labdát, úgy hogy ne legyen kontakt?

Remélem a Bayernt kapjuk az elődöntőben, és egy ugyanilyen tizenegyessel esünk ki, hogy mindenki megnyugodjon.

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 672 — Lucas Scott
csak megkérdezném a Real drukkerektől, akik itt a szabályokra hivatkoznak, hogy vajon mit szólnának, ha minden egyes esetben, mikor CR elbukik a 16-os vonalában, mit szólnának, ha mindig sárgát kapna. ahogy összefoglalóból láttam, megint szegény srác esett-kelt a büntető területen belül, de sárgát megint csak azért kapott, mert nyomott a végén egy hipergyorsfelsőtestbarnulásikísérletet, hogy nyáron ne röhögjék ki a strandon.
oké legyen ez tizenegyes, rendben, de akkor mikor vki elesik a tizenegyesért, de nem történt semmi és még reklamál is, akkor miért nem kap sárgát? és itt kezdődik a komoly probléma. vannak egyenlőek (Benatia) és egyenlőbbek (CR).

és minden rosszmájúságot félretéve, nem kötözködni akarok, de miért van az, hogy ha a Real kiesés közelébe kerülne, akkor jön egy deus ex curia?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 894
Vágod hogy benatia lenyilatkozta hogy sajnálja az esetet, de ellenkező esetben ő is tizenegyesért kiáltott volna.
Bárki jobban tudja innen mint ő.

Vászkez nem érte volna el a labdát, miután az messzire (Buffon kezébe) pattant...egy esélye volt...bejött. A jó k. anyját annak a bírónak, aki egy ilyet akárcsak a mezőnyben is befúj...ez nem kosárlabda.
Klaci79
a kontakt miatt pattant el a labda tőle
eaglesmcnabb
És nincs az a focista aki ne örülne ha neki ilyet ítélnének. Szerintem nálatok az üzleti ligában komolyabb kontaktoknál is mehet tovább az ítélet. Az a 11-es amit a bíró megad, de pont ezek a homorítások azok, amiért már nem nézek európai focit...mindegy, majd a sors egyszer visszaadja, bár tavaly is hasonlókkal meneteltetek a bl-ben 😊
több mint 7 éve
Vágod hogy benatia lenyilatkozta hogy sajnálja az esetet, de ellenkező esetben ő is tizenegyesért kiáltott volna.

Vászkez nem érte volna el a labdát, miután az messzire (Buffon kezébe) pattant...egy esélye volt...bejött. A jó k. anyját annak a bírónak, aki egy ilyet akárcsak a mezőnyben is befúj...ez nem kosárlabda.
Klaci79
eaglesmcnabb
Vágod hogy ellenkező esetben, Benatia feldobja magát, úgy hogy még kontakt sincs, semmilyen kontakt nemhogy a tegnapi szituáció, és védő sincs körülötte, akkor is 11ért kiáltott volna
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Bárki jobban tudja innen mint ő. eaglesmcnabb
Minden focista ordítana hosszabbításban ilyen helyzetben, ebben semmi meglepő nincs. 😀 Max van aki hemperegne hozzá h látványosabb legyen.
több mint 7 éve

Klaci79

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hát pl megyeiben egy vendég csapat javára biztosan nem fújnak be ilyet... 😀 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Egyébként szerintem nem rúgta meg
StormST
mondjuk én itt akkor be is fejeztem a beszélgetést
kaszo
és ekkora kontakt szabálytalan?! hagyjuk már.
ha ez jogos 11es akkor kurvára baj van a szabálykönyvvel.
braxa88
Ill annyi h ez már elvileg akkor történt miután Benatia "rúgómozdulata" visszafele megy már és itt a kis takony már repül. Szóval, ha tizi akk előtte kellett történnie vminek.
több mint 7 éve
StormST

kaszo
és ekkora kontakt szabálytalan?! hagyjuk már.
ha ez jogos 11es akkor kurvára baj van a szabálykönyvvel.
több mint 7 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 529
StormST

kaszo
Mert merül a telefonod? 😀

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Videóbíró is...olaszoknál eddig úgy ahogy működik, de egyszerűen annyira elveszi a meccs élvezetét, míg 5 perc alatt visszanéznek mindent. Ott sem lesz normális, egységes álláspont.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 296 — Így remélem megfelelek nektek.....
Erre nincsenek cizelláltan megfogalmazható gondolataim...

A második félidőt nem láttam mert beauldtam, de sejtettem hogy vhogy így lesz a kiesés..... A tizi sajnos adható volt bután előre lendült a védő lába, el akarta rúgni a labdát, pedig esélye nem volt rá, s ez a mozdulat segített az esésben a támadónak, a spori meg befújta..

Mondom SB győzelem után meg olimpiai arany után igazán nem lehet reklamációm semmire 😊
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 672 — Lucas Scott
Aludva egyet a történtekre, azért az kijelenthető, hogy egy ilyen meccset, párharcot nem lett volna szabad egy ilyen kétes büntetővel eldönteni. Mert igenis, kétes. Ahogy hozzáér a védő keze a támadó hátához, az már bukik előre. Más kontakt nem nagyon látszik. Aki futballozott valaha, ezer ilyennel találkozhatott. Nagyon rossz döntést hozott a bíró, főleg úgy, hogy a 94. percben jártunk és következett volna a hosszabbítás. Ilyen nincs. És akkor is ezt mondanám, ha madridista lennék, mert megérdemelte volna a Real a ráadást és biztos vagyok benne, hogy ezt fordított esetben nem fújják be a Juvénak.
Totálisan megértem Buffont. 40 évesen, ennyi meccsel a hátam mögött, egy lépéssel közelebb a csodálatos (esetleg BL-döntő) búcsúhoz egy ítélet romba dönt mindent, hisz azt már nem fújják vissza...rohadt ismerős volt, de szerintem másnak is, aki nyomta már bármelyik szinten.
Durva volt megélni, tv-n keresztül..
#JC6
Videóbiró jó lett volna most is. De hát...
Toca
hagyjuk már a videóbírót. német bajnokin már van. Lipcse meccsen 1-2nél egyértelmű kezezés a 16-on belül. bíró nem fújt élőben. hosszan ment megszakítás nélkül a játék, majd 3 perc múlva állt meg. akkor rászóltak a fülére, hogy nézzen már rá az esetre, mert hát mégsem kézilabda meccsen van most. kiment, ránézett, majd nem ítélt 11-est, mert hát mégis kézilabda meccsre itta magát a bíró.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
lehet hogy jogos a 11es a szabálykönyv szerint, de nem akarom ezt a fajta labdarúgást, amiben az ilyen szabálytalan.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 894
Vasquez Fedezte a labdat, a védő a hata mogul hogy a faszba akarta kirúgni a labdat? Mit gondolt? De most komolyan kérdezem. Kb esélye sem volt ugy elrugni a labdat, hogy ne verje telibe a csatart. Madridistakent magam is jobban örültem volna ha atveszi mellre es bebassza, vagy befejeli, de a védő atirta a forgatokonyvet.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
Aludva egyet a történtekre, azért az kijelenthető, hogy egy ilyen meccset, párharcot nem lett volna szabad egy ilyen kétes büntetővel eldönteni. Mert igenis, kétes. Ahogy hozzáér a védő keze a támadó hátához, az már bukik előre. Más kontakt nem nagyon látszik. Aki futballozott valaha, ezer ilyennel találkozhatott. Nagyon rossz döntést hozott a bíró, főleg úgy, hogy a 94. percben jártunk és következett volna a hosszabbítás. Ilyen nincs. És akkor is ezt mondanám, ha madridista lennék, mert megérdemelte volna a Real a ráadást és biztos vagyok benne, hogy ezt fordított esetben nem fújják be a Juvénak.
Totálisan megértem Buffont. 40 évesen, ennyi meccsel a hátam mögött, egy lépéssel közelebb a csodálatos (esetleg BL-döntő) búcsúhoz egy ítélet romba dönt mindent, hisz azt már nem fújják vissza...rohadt ismerős volt, de szerintem másnak is, aki nyomta már bármelyik szinten.
#JC6
Videóbiró jó lett volna most is. De hát...
Szerintem Gigit mindenki megérti, eldurrant az agya egy kurva feszült meccs végén ahol azért nem is kicsiket védett.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
több mint 7 éve
Vasquez Fedezte a labdat, a védő a hata mogul hogy a faszba akarta kirúgni a labdat? Mit gondolt? De most komolyan kérdezem. Kb esélye sem volt ugy elrugni a labdat, hogy ne verje telibe a csatart. Madridistakent magam is jobban örültem volna ha atveszi mellre es bebassza, vagy befejeli, de a védő atirta a forgatokonyvet.

több mint 7 éve
Kár, hogy ezen a tizin megy a diskurzus, de ha szimplán a párharcot nézzük totál megérdemelt a Real továbbjutása. Beállhattak volna fullra bekkelni a második meccsen, mégis folyamatosan támadtak, sőt igazándiból 0-3 után nyomtak csak igazán!
NB2
Na jó most azért minden Realos szurkolasom ellenére elgurult a gyógyszerem.
Az hogy a Real 0-3 után ilyen ötlettelen szar játékot hozott a Bernabeuban ,attól független, hogy ha Navas nem kreten nincs kérdés , nálam simán kimeríti az essenek ki a picsába momentumot.
Ma CR és Isco próbált játszani , a ket szélső védőnk egész meccsen nem tudta hol van. Olyan ötlettelen fos volt az egész meccsen a Real 1-2 Mini villanason kívül , hogy az már vicc.
Nyomtak a nagy lofaszt nyomtak, passzolgattak fel alá ötlet nélkül.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Kár, hogy ezen a tizin megy a diskurzus, de ha szimplán a párharcot nézzük totál megérdemelt a Real továbbjutása. Beállhattak volna fullra bekkelni a második meccsen, mégis folyamatosan támadtak, sőt igazándiból 0-3 után nyomtak csak igazán!
NB2
Nyilván sokkal jobb lett volna, ha vmelyik helyzetet belövik és akkor megspóroltuk volna ezt az egész rohadt tizenegyes mizériát. 😀
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Lehet h CR a valaha volt EGYIK legnagyobb futbalista, de a büdös életben nem lesz akkora IKON mint Buffon! Kívánom annak a fürdősk...nak, hogy élete utolsó BL meccsén külldjék be zuhanyozni a meccsenkénti 20 ordasan undorító hisztije után legalább az egyik után 😕
clbass
Nem lehet, hanem biztos, hogy C. Ronaldo minden idők legjobb focistája, a soccer GOAT-ja, pedig láttam Maradonát, Zidanet és Mario Baslert egyaránt.
Ez van.
Sobri Jóska
Effenberg és főleg Lothar most nagyon szomorú.
iktriad
eddig azt hittem Basler neki az isten.
Amadeus
Nekem Basler, de ettől még CR a GOAT.

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 152 — nabege2@yahoo.com
több mint 7 éve
StormST

kaszo
Mea culpa kettő , nem rúgta mellbe. Csak oldalba.
több mint 7 éve
nem gólt akart szerezni, hanem 11-est,
StormST
azért ennek a magyarázatát szívesen elolvasnám, hogy szerinted miért nem lőtte be akkor két méterről üres kapura, és miért akart inkább 11-est szerezni
kaszo
1. 2 méter?
2. Üres kapu?
3. Mutass egy mozdulatot, amivel gólt akart szerezni! Kérlek!
StormST
1. Mutass egy mozdulatot amikor a védő eléri a labdát
2. Mutass egy olyan kamera állást ahol a védő nem raesik a sokkal jobb helyzetben levő támadóra
3. Mutass egy kameraállást ahol a védő nem rúgja meg a támadót
Kérlek!
Toca
Egyébként szerintem nem rúgta meg és nem is esett rá, a labdát valóban nem rúgta el. Kontakt volt, de nem akkora, mint amekkorát esett Vasquez...

De tök jó, hogy írok valamit, amiből hirtelen üres kapu lesz és 2 méter a 6 méter és ott álló Buffon helyett, de már más is engem támad azért, mert számon mertem kérni, hogy kiforgatták a szavaimat. Korrekt kommunikáció, taps-taps-taps...
StormST
Bocs azt a részt én értettem félre mea culpa. Elveszett az irónia detektorom.

Én nem tényleg ős realoskent akarom végén a Madridot mert aki egy Bernabeuban ilyen játékot mutat az megérdemli, hogy kiessen a picsaba ( mint a Barca tegnap ).
De felvett a támadó egy pozíciót amivel fedezi a beérkező labdát. Lehet nem rögtön gólra tört és biztos tudta azt is hogy hol a védő. De abban hogy megjatsza a labdát több ponton akadályozva volt ( és szerintem mellbe is rúgta és komoly testi kontakttal nyomta le úgy hogy köze nem volt a labdához ).
Sajnálom hogy nincs videóbíro. Akkor ezek nem lennének kérdésesek.