Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ki nevel a végén? II.De pont egy izraeli csapat ellen játszunk pont mi?Hivatalos: az izraeli kupagyőztessel játszunk egy hónap múlvamert épp Bükön lesznek edzőtáborban és valaki(k) ellen nektek is kell játszani, ill. nekik is, így velünk (Diósgyőr) is fognak pl.kristof
MINEK????Kenny
Annyira ésszerű ez a meccs mint a Magyar-Izrael barátságos.
"házhoz megyünk a pofonért"Kenny
több mint 11 éve
és ezzel megint jöhet, h miért nem a magyar fiatalokat erőltetjük...Orosz,Máté,Batik,Sváb se kell Ricardonak, pedig ők még tényleg tehetségesebbek közé tartoznak!Ja, milyen kár h Moniz nem ért a fiatalokhoz...Shilkorzsidai közben hivatalosan a Lokinál 4 évre. Nem számít hogy Kanta után a legfontosabb emberünk volt, ingyen elengedtük afaszba. REMEK! Közben meg ilyen Egerszegiket meg BatikBencéket hoznak szóba. RöhejeaglesmcnabbBatik egy nagyon tehetséges srác,csak sajnos nálunk ezt nem veszik észre.Jól járnátok vele nagyon.Kenny
edzőmeccsnek még nem is lenne rossz mivel ugye EL-be indulnak majd...de kizártnak tartom h 1-2 idióta ne zsidózzon!
|
több mint 11 éve
JJ remélem a mehikóiak elől-hátul odateszik magukat, megraktam hogy legalább 3 gól lesz maeaglesmcnabbén meg azt remélem, hogy a mai meccset nem kell a 60. percben kinyomnom... a brazilokat mondjuk el lehetne kapni, csak az ilyen tornákon is, mint a konfkupa, inkább az otthon játszókat kellene erőltetni, és nem a Guardado-féléket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Divat: Cassa + 10M = Belfodil, Parma lattesutianapén még a cassa+silvestre = fél belfodil változatnál ragadtam le 😊
|
több mint 11 éve
hát kétlem hogy hasonló szintű tehetségeket ne tudnánk mi magunk kinevelni, ráadásul vkp posztra jönne, oda meg inkább gál andris lenne jó. Mellesleg a Mezőkövesd is bejelentkezett batikért, még ők is ránklicitálnak ha arról van szó 😀zsidai közben hivatalosan a Lokinál 4 évre. Nem számít hogy Kanta után a legfontosabb emberünk volt, ingyen elengedtük afaszba. REMEK! Közben meg ilyen Egerszegiket meg BatikBencéket hoznak szóba. RöhejeaglesmcnabbBatik egy nagyon tehetséges srác,csak sajnos nálunk ezt nem veszik észre.Jól járnátok vele nagyon.Kenny
JJ remélem a mehikóiak elől-hátul odateszik magukat, megraktam hogy legalább 3 gól lesz ma
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Jaja, csak ezt muszáj volt..... 😊a Fradi erejéről egy szó sem esett, csak a Honvéd Európához mért relatív erejérőlslowmotionCsak a Fagyit verte oda-vissza....😊csi77Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeachdehogy.playoffba se fognak bejutni.Nem olyan erős azért ez a Honvéd.Kenny
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Ja, milyen kár h Moniz nem ért a fiatalokhoz...zsidai közben hivatalosan a Lokinál 4 évre. Nem számít hogy Kanta után a legfontosabb emberünk volt, ingyen elengedtük afaszba. REMEK! Közben meg ilyen Egerszegiket meg BatikBencéket hoznak szóba. RöhejeaglesmcnabbBatik egy nagyon tehetséges srác,csak sajnos nálunk ezt nem veszik észre.Jól járnátok vele nagyon.Kenny
több mint 11 éve
zsidai közben hivatalosan a Lokinál 4 évre. Nem számít hogy Kanta után a legfontosabb emberünk volt, ingyen elengedtük afaszba. REMEK! Közben meg ilyen Egerszegiket meg BatikBencéket hoznak szóba. RöhejeaglesmcnabbBatik egy nagyon tehetséges srác,csak sajnos nálunk ezt nem veszik észre.Jól járnátok vele nagyon.
több mint 11 éve
Divat: Cassa + 10M = Belfodil, Parma latte
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
zsidai közben hivatalosan a Lokinál 4 évre. Nem számít hogy Kanta után a legfontosabb emberünk volt, ingyen elengedtük afaszba. REMEK! Közben meg ilyen Egerszegiket meg BatikBencéket hoznak szóba. Röhej
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
gondolom Bükfürdőn lesz a meccs, ha a kint lévő max. 50 ember is elkezd látványosan zsidózni egy ilyen meccsen akkor szerintem érthető a büntetés 😊kristofEgy Fradi barátságoson többen vannak mint egy Mtk meccsen,csak mondom.
Kimennek zsidóznak,kapunk egy zsíros pontlevonást vagy pénzbüntit aztán remekül kezdődik a szezon.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
gondolom Bükfürdőn lesz a meccs, ha a kint lévő max. 50 ember is elkezd látványosan zsidózni egy ilyen meccsen akkor szerintem érthető a büntetés 😊
több mint 11 éve
De pont egy izraeli csapat ellen játszunk pont mi?Hivatalos: az izraeli kupagyőztessel játszunk egy hónap múlvamert épp Bükön lesznek edzőtáborban és valaki(k) ellen nektek is kell játszani, ill. nekik is, így velünk (Diósgyőr) is fognak pl.kristof
MINEK????Kenny
Annyira ésszerű ez a meccs mint a Magyar-Izrael barátságos.
"házhoz megyünk a pofonért"
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hivatalos: az izraeli kupagyőztessel játszunk egy hónap múlvamert épp Bükön lesznek edzőtáborban és valaki(k) ellen nektek is kell játszani, ill. nekik is, így velünk (Diósgyőr) is fognak pl.
MINEK????Kenny
több mint 11 éve
Hivatalos: az izraeli kupagyőztessel játszunk egy hónap múlvaMINEK????
több mint 11 éve
amúgy is csalóka, mi oda vissza vertük a honvédot, de közünk nincs hozzájuk játék erőben. Szerintem a honvéd is gyengébb mint a fradi, de nekik sem lehetetlen 2-3 kört menni EL-ben.a Fradi erejéről egy szó sem esett, csak a Honvéd Európához mért relatív erejérőlslowmotionCsak a Fagyit verte oda-vissza....😊csi77Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeachdehogy.playoffba se fognak bejutni.Nem olyan erős azért ez a Honvéd.Kenny
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-ha-kijutunk-a-vb-re-3-hettel-rovidebb-lesz-a-szezon-2254809Én nem fogok neked esni, de te követed a selejtező csoportunkat? Jelen pillanatban a saját kezünkben a sorsunk, csak nyerni kell a románoknál és megvan a pótselejtezős hely. Én se tartom valószínűleg, hogy kijutunk mert Egervári véletlenül se fog győzelemre játszani kint, de teljesen normális, hogy az MLSZ számol ezzel.
😂Amadeus91
több mint 11 éve
a Fradi erejéről egy szó sem esett, csak a Honvéd Európához mért relatív erejérőlCsak a Fagyit verte oda-vissza....😊csi77Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeachdehogy.playoffba se fognak bejutni.Nem olyan erős azért ez a Honvéd.Kenny
több mint 11 éve
MB1 közben: Martinez----->Győr.a favágót meg pont fél vére kölcsön adják...
gyönyörű, akkor most verhetetlenek lesznek x évig?berger90
lófaszt lesznek, idén odab.szunk!4!
|
több mint 11 éve
bergerdani
4 913
MB1 közben: Martinez----->Győr. gyönyörű, akkor most verhetetlenek lesznek x évig?
Mindig jövőre
több mint 11 éve
reméljük az ázsiaiak semmiképp se jutnak be, 4 is sok. Új-Zéland és Uruguay jó lesz oda.Höricsak jól írtam, mert a sorsoláson az ázsiai negyedik a dél-amerikai ötödikkel került össze 😊
a másik ágon Új-Zéland vs. Honduras/Panama/Costa Rica/Jamaica (az USA mellett csak összeszedi magát Mexikó is)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
reméljük az ázsiaiak semmiképp se jutnak be, 4 is sok. Új-Zéland és Uruguay jó lesz oda.
több mint 11 éve
Jordánia-Üzbegisztán derbi lesz 😊Rosszul írtam amúgy, az ázsiai ötödiket, a dél-amerikai ötödiket, az észak/közép-amerikai negyediket és az óceániai elsőt együtt sorsolják két párba
---
több mint 11 éve
az egzotikus soccermeccseket kedvelőknek: eurosporton most kezdődik az Omán-Jordánia találkozó második félideje 😊a jordánoknak nyerniük kell, hogy elcsípjék a harmadik helyet a csoportban, ha ez nem jön össze, akkor Omán játszhat az üzbégekkel selejtezőt (és annak a párharcnak a győztese pótselejtezhet majd a dél-amerikai ötödikkel)
Japán, Dél-Korea, Ausztrália és Irán már kijutott
---
több mint 11 éve
Playoff előtti körre jók lehettek simán,ha sikerül megerősíteni a keretet és kifogtok egy jó sorsolást talán még a PO is összejöhet.Igen! 😊Jólvan jövőre is ezzel fogtok jönni ha kiestek a kupából és egy Fradista megjegyzi,hogy nem olyan erős csapat a Honvéd hogy playoffba jusson,hogy tavaly vertetek minket?Hát kit érdekel?KennyCsak a Fagyit verte oda-vissza....😊csi77Sztem ha a honvéd nem gyengül meg nagyon és a martinez lanza duót sikerül pótolni, egy kis szerencsés sorsolással megcsìoheti az EL csoportkörtpeachdehogy.playoffba se fognak bejutni.Nem olyan erős azért ez a Honvéd.Kenny
Viccen kívül várjuk meg mi lesz, mellesleg én sem várok sokat....csi77
Martinez közben elvileg aláírt Győrbe,nem lepődnék meg ha akkora üzletet csinálnának vele mint Kink-kel anno.