Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az internet közvetíti a meccset, mit sírtok?
a 3. gól nagy potya volt.

Martinezről azt mondta Hemingway hogy akkor engedik el ha találnak előtte megfelelő utódot. várom az embert.Höri
Holnap Szegeden keresni fognak téged Hemi emberei. 😀iktriad
ne kürtöld világgá mert ha kitudódik hogy profi megfigyelőkkel találkozgatok, akkor tuti eltiltanak a SZESSZ fejesei.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Martinezről azt mondta Hemingway hogy akkor engedik el ha találnak előtte megfelelő utódot. várom az embert.Höri
Holnap Szegeden keresni fognak téged Hemi emberei. 😀
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nekem az öreg Knézy volt a kedvenc kommentátorom, igaz akkor még kis porbafingó volt amikor őt hallgattam, lehet mai szemmel már nem így vélekednék, de számomra ő marad az etalon!
az meg hogy nem adták a tahiti meccset űbergáz

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Egyébként Oduamadi a Milan játékosa, csak kölcsönben van.
Előre látom, hogy a kupa után Gallianiék visszahívják a kölcsönből, aztán beharangozzák úgy, mint valami sztárigazolást. 😀

több mint 11 éve
csapat még ennyire nem égette magát 3-1-es előnyben mint ma NigériaHöri
ott nem tiltották be a focit 10' után?Amadeus91
De, csak Höri épp fifázik, azt kommentálja.

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
csapat még ennyire nem égette magát 3-1-es előnyben mint ma NigériaHöri
ott nem tiltották be a focit 10' után?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Knézyt annak idején Vitrayhoz, meg Gyulaihoz hasonlították, és bizony még olyan mondás is volt róla, hogy "Knézy, aki az embert hülyének nézi", és nem alaptalanul.
Ő is bőszen foglalt állást, véleményezett, személyeskedett, bár én kedveltem.
Viszont a felkészültsége tagadhatatlan volt.
Már nem emlékszem pontosan melyik olimpián (asszem Atlanta) volt az olaszokkal az a meccs, amikor 1-el égtünk a végén, lőttünk, nem ment be, a labda az olaszokhoz került, és a parton lévő olaszok örömükben a meccs vége elött pár tizedmásodperccel beugráltak a partról a vízbe ünnepelni.
Jenő egyből mondta, ordította: Négyméteres!! Négyméteres fogunk lőni!
Vizilabdás társaságban néztem a meccset, és még ott se kapcsolt senki, hogy mi a gyík van. Ő pedig egyből bemondott egy olyan szabályt, amit én se elötte, se azóta nem láttam alkalmazni.Sobri Jóska
Igen, emiatt nem volt egy rossz szavam sem az öregre, mert ő is tolta szép számmal a baromságokat, de a szakmai felkészültségével azért sosem voltak bajok, becsületesen nyakalta az infókat az épp aktuális témáról.
Viszont junior Knézy felkészültségben is egy nulla, ennek ellenére látszik rajta, hogy ő elégedett magával és teljes mértékig jó is az, amit mond. És számomra ez irritáló, és az, amilyen fennhangon beszél rendre.
Arról nem is beszélve, hogy a TV közelében sem lehetne már, ha nem tussolják el az ügyeit...

több mint 11 éve
csapat még ennyire nem égette magát 3-1-es előnyben mint ma Nigéria

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
Knézyt annak idején Vitrayhoz, meg Gyulaihoz hasonlították, és bizony még olyan mondás is volt róla, hogy "Knézy, aki az embert hülyének nézi", és nem alaptalanul.
Ő is bőszen foglalt állást, véleményezett, személyeskedett, bár én kedveltem.
Viszont a felkészültsége tagadhatatlan volt.
Már nem emlékszem pontosan melyik olimpián (asszem Atlanta) volt az olaszokkal az a meccs, amikor 1-el égtünk a végén, lőttünk, nem ment be, a labda az olaszokhoz került, és a parton lévő olaszok örömükben a meccs vége elött pár tizedmásodperccel beugráltak a partról a vízbe ünnepelni.
Jenő egyből mondta, ordította: Négyméteres!! Négyméteres fogunk lőni!
Vizilabdás társaságban néztem a meccset, és még ott se kapcsolt senki, hogy mi a gyík van. Ő pedig egyből bemondott egy olyan szabályt, amit én se elötte, se azóta nem láttam alkalmazni.

több mint 11 éve

Martinezről azt mondta Hemingway hogy akkor engedik el ha találnak előtte megfelelő utódot. várom az embert.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Nem adja a TV a Nigéria - Tahiti meccset?tüsi91
nekem is most esett le. nah nem mintha így álmatlanul aludnék, de szívesen megnéztem volna ill. ez a diszkrimináció elég gáz :S

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Martinezzel szerződést bontott a Honvéd, hogy Győrbe igazolhasson. Ebben mi jó a Honvédnak? Vegyék meg ha kell nem???Bazzani
ha jól tudom picipesten olyan szerződése/opciója volt, h megtarthatják ha azt pénzt megadják neki, amit egy esetleges új csapata adna...na már most audis fizetéshez nem sok esélyük volt/van/lesz szvsz! 😊Divat
Így van RFA lett a szezon végén. Amúgy emlegették hozzánk is, bár mi sem tudunk annyit fizetni mint az audi.
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Martinezzel szerződést bontott a Honvéd, hogy Győrbe igazolhasson. Ebben mi jó a Honvédnak? Vegyék meg ha kell nem???Bazzani
ha jól tudom picipesten olyan szerződése/opciója volt, h megtarthatják ha azt pénzt megadják neki, amit egy esetleges új csapata adna...na már most audis fizetéshez nem sok esélyük volt/van/lesz szvsz! 😊

|
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Nézhetsz helyette gyilkosságokat. Pedig micsoda rangadó. Bezzeg a falábú brazilok játékát már első nap végigszenvedhettük 😊 Mellesleg én is hiányolom. Sokszor a "kicsiket" jobb nézni és Nigériát még bírom is.Matthew99
Ezzel a "kicsis focifilozófiával" teljesen egyet tudok érteni. Remélem, a vébén is ilyen konzekvensen adnak majd kékfényt egy előre is halálunalmas Németország-Franciaország helyett, hogy mást ne is mondjak.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Nézhetsz helyette gyilkosságokat. Pedig micsoda rangadó. Bezzeg a falábú brazilok játékát már első nap végigszenvedhettük 😊 Mellesleg én is hiányolom. Sokszor a "kicsiket" jobb nézni és Nigériát még bírom is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Martinezzel szerződést bontott a Honvéd, hogy Győrbe igazolhasson. Ebben mi jó a Honvédnak? Vegyék meg ha kell nem???

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem adja a TV a Nigéria - Tahiti meccset?
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Méhes, Szaniszló és Faragó.
Nálam ez a top3 jelenleg.
Na meg a barátom Kandó Tomi a DigiSporton, de vele nagyon elfogult vagyok mert a kezdeti városi TV-s közvetítések óta követem.

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Az idő azért mindent megszépít volt ő szidva rendesen és néha nem is alaptalanul (ez persze nem menti a maikat) de hozzátartozik az igazsághoz, Még ha most mindenki magasztalja is 😛dande
Számomra a legnagyobb bakiját az 1999-es BL-döntőn követte el, mikor Hitzfeld a 90. percben lecserélte Mario Baslert, az eseményhez azt a kommentárt fűzte: "a győztes gólszerző" jön le a pályáról...
Szerencsére nem jött be neki...Gogo
boo this man!

Ricsivel nekem különösebb bajom nincs, legalább lelkes.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyáltalán nem titok, hogy az idősebb Knézy is egy rahedli marhaságot mondott, viszont sosem volt ilyen szinten irritáló, mint a fia. Aki az apja miatt bekerült mindenhová és konkrétan szerintem egy darab közvetítése sincsen, ahol ne lennének tévedései vagy baromságai. Nekem a szőr feláll a hátamon már csak attól, hogy meghallom a hangját.
Nem bírom Ricsi NFL közvetítését sem, de az simán tűrhető kategória. Még a jedi mester Deák-Horváth Péter sem tud ennyire alja szinten közvetíteni, mint a fiatal Knédli, pedig aztán ő is a no comment kategória.Stez
Régebben nem volt olyan rossz. Szegény Sipivel (főleg amikor még nem volt akkora hype körülöttük) nagyon jó kerékpáros közvetítései voltak. De az utóbbi időben fokozatosan (és egyre jobban) romlik nála a tendencia. Sajnos kezdi felvenni a vállalhatatlan jelzőt. Amikor már kollégák írnak néha WTF jellegű tweeteket róla, az már elég gáz.
több mint 11 éve
pacheko11 New England Patriots 57
Tíz évente azért megérdemelne egy kis megemlékezést.laccoo74
minden évben van.Höri
De továbbra sem erről van szó. Legalább én nem ezt hiányolom. Legfőképp a leadott anyag minőségével volt a baj, teljesen összecsapott és színvonaltalan volt.
Az meg hogy a fia mit tud (vagy inkább mit nem) az megint más kérdés. Nem is részletezem, úgy is tisztában van vele mindenki

több mint 11 éve
Egyáltalán nem titok, hogy az idősebb Knézy is egy rahedli marhaságot mondott, viszont sosem volt ilyen szinten irritáló, mint a fia. Aki az apja miatt bekerült mindenhová és konkrétan szerintem egy darab közvetítése sincsen, ahol ne lennének tévedései vagy baromságai. Nekem a szőr feláll a hátamon már csak attól, hogy meghallom a hangját.
Nem bírom Ricsi NFL közvetítését sem, de az simán tűrhető kategória. Még a jedi mester Deák-Horváth Péter sem tud ennyire alja szinten közvetíteni, mint a fiatal Knédli, pedig aztán ő is a no comment kategória.

több mint 11 éve
Tíz évente azért megérdemelne egy kis megemlékezést.laccoo74
minden évben van.

több mint 11 éve
pacheko11 New England Patriots 57
Mindenkinek megfelelni nehéz, meg mindenhez hozzá tartozik, hogy kritikákat kapnak. Én Faragó Richard kommentálását is szeretem, de van aki nem. Ez ilyen 😊

több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Az idő azért mindent megszépít volt ő szidva rendesen és néha nem is alaptalanul (ez persze nem menti a maikat) de hozzátartozik az igazsághoz, Még ha most mindenki magasztalja is 😛dande
Számomra a legnagyobb bakiját az 1999-es BL-döntőn követte el, mikor Hitzfeld a 90. percben lecserélte Mario Baslert, az eseményhez azt a kommentárt fűzte: "a győztes gólszerző" jön le a pályáról...
Szerencsére nem jött be neki...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."