Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Hehe Chihuahua zászló.Az már majdnem a mi Tchibuabua-nk. 😊
több mint 11 éve
Buffon is kiégett, mint Brady, fénykorában ezt szemmel mellétolja
több mint 11 éve
ez meg lapot sem ér..... bezzeg a szegedi állat 😀peachNem tépd fel Bazzani és Höri lelki sebeit.
több mint 11 éve
ez meg lapot sem ér..... bezzeg a szegedi állat 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Barzagli reméljük jövőre a Juve meccseken is sok-sok hasonlóan jó megoldást nyom majd. 😀
több mint 11 éve
Miért húzta vissza a kapus a kezét?jjncaaSzerintem mindegy, ezt sehogy sem foghatta.
több mint 11 éve
Miért húzta vissza a kapus a kezét?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
pffff bazdki 😀 pirlo kis gólt akasztott...
több mint 11 éve
Az tizi volt.FÉLHAZAI PÁLYA!
booooooooooooo
több mint 11 éve
Fú de nem szeretem Abate-t...Mondtam én, hogy Balo irtani fog. 😊
Balotelli viszont elég éles ma.Bazzani
Nálunk magára talált, remélem marad is így.
több mint 11 éve
marquez már nincs képben mexikónál?
több mint 11 éve
Fú de nem szeretem Abate-t...Balotelli viszont elég éles ma.
több mint 11 éve
magyar idő szerint 18, 21 és 0 órakor lesznek meccsek. naponta 3, ahogy az megszokott a vébéken. kivéve nyitómeccs és zárókör.mondjuk az első az kiba durva lesz, a brazil 13 órai hőségben focizni...
több mint 11 éve
mehikónak komoly védelme van 😀mondjuk mindig is szerettem, hogy csak a támadás érdekelte őket
több mint 11 éve
Ahha köszi, ez jó hír. Megint kómában megyek majd melózni hajnalban. 😊Emlékszem, hogy ez a Torrado valami brutál jó volt foci managerben tizenéve.
több mint 11 éve
és átnevezitek?De végül azt beszéltük meg, hogy ha nem lesz minimum 5 gól a meccsen, távozunk. 😊StezAzt írtad tegnap csak 0-0 esetén mész önkéntes száműzetésbe a soccer topikból.iktriadmajd a mexikóiak azt most megmutatják (vagy nem és akkor szevasztok 😊)jjncaa....tüsi91Ha arra fókuszálnál mi a másik mondandójának lényege, észrevennéd, hogy az, hogy amíg teljesen random alkalmazzák az egyébként egzakt (de valóban többféleképp értelmezhető) szabályokat, addig az egész soccer komolytalan, és pont annyira jogos egy szabályszerinti sárga, mint az ezt követő picsogás.
Dehát ez a szép a soccerban, hogy lehet róla beszélni...
Mert mondjuk mi más?Sobri Jóska
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
De végül azt beszéltük meg, hogy ha nem lesz minimum 5 gól a meccsen, távozunk. 😛Azt írtad tegnap csak 0-0 esetén mész önkéntes száműzetésbe a soccer topikból.iktriadmajd a mexikóiak azt most megmutatják (vagy nem és akkor szevasztok 😊)jjncaa....tüsi91Ha arra fókuszálnál mi a másik mondandójának lényege, észrevennéd, hogy az, hogy amíg teljesen random alkalmazzák az egyébként egzakt (de valóban többféleképp értelmezhető) szabályokat, addig az egész soccer komolytalan, és pont annyira jogos egy szabályszerinti sárga, mint az ezt követő picsogás.
Dehát ez a szép a soccerban, hogy lehet róla beszélni...
Mert mondjuk mi más?Sobri Jóska
több mint 11 éve
Tiszta VB hangulatom lett.Este 9 és 11 vagy éjfél tudtommal.
A VB-n is ezekben az időpontokban lesznek a meccsek?Bazzani
több mint 11 éve
Tiszta VB hangulatom lett.Mivel ugyanitt rendezik, gondolom, igen. Esetleg lesz napi 1 meccs korábban mint kora délutáni találkozó a csoportkör fázisban.
A VB-n is ezekben az időpontokban lesznek a meccsek?Bazzani
több mint 11 éve
Tiszta VB hangulatom lett.A VB-n is ezekben az időpontokban lesznek a meccsek?