Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
na akkor meg is teszem tipszmikszen, win-win

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Holnap egy jó olasz meccs, Balo irtani fog. 😀Stez
holnap eldől, hogy végleg elvesztem-e a hitem a labdarúgásban, ez már csak a mexikóiakon múlik 😊jjncaa
Én bízom az olaszokban.
Végre egy számomra nagyon tetsző generáció látszik kinevelődni, olyan játékosokkal, akik azért szépen fociznak és nem tutyi-mutyi stílusban alibiznek. Érdekes volt látni, hogy a fiatalok, mint Sharaawy és Balotelli mennyire összhangba kerültek egy nagy öreg Pirloval, pont ezt hiányolom a braziloknál, ahol ha már nem találnak normális irányítót, akkor meg mernék húzni, hogy mondjuk Kakát, vagy valami tapasztaltabb játékost betesznek középre, hogy összerántsa a fiatalokat.Stez
oks, ha 0-0 lesz, akkor most ünnepélyesen megfogadom, hogy ez volt az utolsó kommentem a soccer topicban 😊

VAMOS MEXICOjjncaa
Helyes, ebben az esetben nekem is. 😛

több mint 11 éve
holnap eldől, hogy végleg elvesztem-e a hitem a labdarúgásban, ez már csak a mexikóiakon múlik 😊jjncaa
Én bízom az olaszokban.
Végre egy számomra nagyon tetsző generáció látszik kinevelődni, olyan játékosokkal, akik azért szépen fociznak és nem tutyi-mutyi stílusban alibiznek. Érdekes volt látni, hogy a fiatalok, mint Sharaawy és Balotelli mennyire összhangba kerültek egy nagy öreg Pirloval, pont ezt hiányolom a braziloknál, ahol ha már nem találnak normális irányítót, akkor meg mernék húzni, hogy mondjuk Kakát, vagy valami tapasztaltabb játékost betesznek középre, hogy összerántsa a fiatalokat.Stez
oks, ha 0-0 lesz, akkor most ünnepélyesen megfogadom, hogy ez volt az utolsó kommentem a soccer topicban 😊

VAMOS MEXICO

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én bízom az olaszokban.
Végre egy számomra nagyon tetsző generáció látszik kinevelődni, olyan játékosokkal, akik azért szépen fociznak és nem tutyi-mutyi stílusban alibiznek. Érdekes volt látni, hogy a fiatalok, mint Sharaawy és Balotelli mennyire összhangba kerültek egy nagy öreg Pirloval, pont ezt hiányolom a braziloknál, ahol ha már nem találnak normális irányítót, akkor meg mernék húzni, hogy mondjuk Kakát, vagy valami tapasztaltabb játékost betesznek középre, hogy összerántsa a fiatalokat.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha ez meg is történne, majd a Nigéria - Tahiti csúcsrangadó hétfőn visszahozza. 😀
több mint 11 éve
holnap eldől, hogy végleg elvesztem-e a hitem a labdarúgásban, ez már csak a mexikóiakon múlik 😊

---
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Holnap remélem jó meccsek lesznek, mert ez nulla volt. KisJenő pedig még ezt is alulmúlta.

Ez a gól kellett a végére, mert így majd lehet ajnározni a brazilokat, muhaha.gdavid
Hegyi Iván most biztos tudathasadásos állapotba kerül. Nyertek a kedvencei, viszont szerinte szar ez a mostani brazil csapat. Most akkor mi van? 😀
több mint 11 éve
Fel se néz! Nincs is a pályán, hát repül! Jo egy jedi!

több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Holnap remélem jó meccsek lesznek, mert ez nulla volt. KisJenő pedig még ezt is alulmúlta.

Ez a gól kellett a végére, mert így majd lehet ajnározni a brazilokat, muhaha.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Holnap egy jó olasz meccs, Balo irtani fog. 😀

több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Nem Jenő, a brazilok nem szakadnak meg, ennyit tudnak.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
na és Ramires miért nem válogatott? A Shaktaros srácok gondolom sznobság miatt.

több mint 11 éve
Neymar a még a kis japók ellen is lent marad minden ütközés után, még mindig úgy vélem, hogy neki nagyon nem fog bejönni ez az európai, taktikusabb, ütközősebb foci. 😊

több mint 11 éve
Lucas Moura mindig jobb szélső volt mikor láttam. Klasszikus 4-4-2-ben Matuidi és Verratti izzadtak belül, szóval sok szervezési rutinja nincsen, főleg mert 21 évesHöri
Brazíliában játszogatott ő az egész középpályán. Nem tudom, hogy tud-e szervezni, de megpróbálnám berakni középre, mert amikor láttam, okosan játszott, jól látott a pályán. Szerintem ha nem találnak valami jó irányítót, az meg fogja ölni ezt az amúgy kurva erős generációt, nem lesznek eredményesek sosem.Stez
Hernanes nem az?Höri
Emlékeim szerint ő inkább védekezésben erősebb, habár osztogat is, de nem vérbeli irányító. Számomra ő olyan Schewsteiger féle robotolós box-to-box kp, aki támadásban és védekezésben is alaposan besegít.

több mint 11 éve
Lucas Moura mindig jobb szélső volt mikor láttam. Klasszikus 4-4-2-ben Matuidi és Verratti izzadtak belül, szóval sok szervezési rutinja nincsen, főleg mert 21 évesHöri
Brazíliában játszogatott ő az egész középpályán. Nem tudom, hogy tud-e szervezni, de megpróbálnám berakni középre, mert amikor láttam, okosan játszott, jól látott a pályán. Szerintem ha nem találnak valami jó irányítót, az meg fogja ölni ezt az amúgy kurva erős generációt, nem lesznek eredményesek sosem.Stez
Hernanes nem az?

több mint 11 éve
Brazíliában játszogatott ő az egész középpályán. Nem tudom, hogy tud-e szervezni, de megpróbálnám berakni középre, mert amikor láttam, okosan játszott, jól látott a pályán. Szerintem ha nem találnak valami jó irányítót, az meg fogja ölni ezt az amúgy kurva erős generációt, nem lesznek eredményesek sosem.

több mint 11 éve
Lucas Moura mindig jobb szélső volt mikor láttam. Klasszikus 4-4-2-ben Matuidi és Verratti izzadtak belül, szóval sok szervezési rutinja nincsen, főleg mert 21 éves

több mint 11 éve
Na ezért kár, mostantól akkor jön a labdabirtoklás.

több mint 11 éve
Figyeld meg, hogy az olaszok lejátszanak mindenkit majd Baloval. 😛
Stez
Nem olyan biztos az. György barátunk már elég öreg.
több mint 11 éve
Damiao sérült egyébként, de itt van helyette Jo 😀 Hihetetlen, hogy nincs egy normális csatáruk, se egy középpályás, aki tudná szervezni a játékot. Kivételesen nem mondott hülyeséget Pelé.

Mondjuk az is szomorú, hogy nem igazán tudom elképzelni, hogy ezen a tornán valaki jelentősen szebb játékot mutasson a braziloknál, hacsak a spanyolok nem pörögnek fel. Még Mexikóban és Uruguayban lehetne reménykedni, de ahogy olvastam, ők sem tündökölnek az elmúlt 2 évben...Pocs
Figyeld meg, hogy az olaszok lejátszanak mindenkit majd Baloval. 😛
A spanyolok szerintem nem fogják komolyan venni, a brazilok pedig pont addig lesznek érdekesek, amíg össze nem kerülnek az első normálisabb ellenféllel, aztán ott kiderül, hogy egyáltalán semmire sem képes ez a csapat egy trequartista nélkül. Lucasnak a kezdőben a helye, ő talán tudna szervezni, de ha meg ennyire nem hisznek benne, akkor inkább hozzák el Kakát.

több mint 11 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Damiao sérült egyébként, de itt van helyette Jo 😀 Hihetetlen, hogy nincs egy normális csatáruk, se egy középpályás, aki tudná szervezni a játékot. Kivételesen nem mondott hülyeséget Pelé.

Mondjuk az is szomorú, hogy nem igazán tudom elképzelni, hogy ezen a tornán valaki jelentősen szebb játékot mutasson a braziloknál, hacsak a spanyolok nem pörögnek fel. Még Mexikóban és Uruguayban lehetne reménykedni, de ahogy olvastam, ők sem tündökölnek az elmúlt 2 évben...

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Én azt nevezem jó meccsnek amikor az Újpest vagy a Sampdoria nyer.
(Szétvet az ideg a Szeged meccs miatt.)

több mint 11 éve
hát 2.5 gólos átlagnál brazíliában sincs nagyobb, lehet hogy támadni akarnak, de ezek szerint szarul.Höri
De sok helyzet, szép cselek és trükkök vannak, és hát valljuk be, a legtöbb embernek ez kell, ezt nevezik jó meccsnek.Stez
mert te mit nevezel annak, a "küzdelmes, hajtós játékot"?
ez a két véglet ugye, sajnos igen ritkán találkoznakjjncaa
kérdezzük meg az utca emberét melyik volt a jobb meccs ön szerint látatlanban:

Anglia-Svédország 1-1 vagy Szentkárolyapáti II - Ládakerekhüttyő-Alsó 6-4

több mint 11 éve
Egyébként vicces nézni a brazilok játékát, az utóbbi 1-2 évben teljesen ugyanezt a szart játsszák állandóan, félelmetes, hogy mennyire szembeötlő, hogy a középpályán nincs meg az az igazi trequartista, mint Kaká vagy Ronaldinho volt és állandóan megáll a tudásuk, amikor helyzeteket kéne kidolgozni.
De ebben a generációban Ganso és Lucas lenne ilyen talán, de előbbi sérülékeny és nagyon eltűnt, utóbbi meg nem kapja meg a lehetőséget a bizonyításra.

JJ: Nem helyzetekben mérem, hogy milyen a jó meccs. Én a PL meccseket imádom, mert ott nem létezik olyan, hogy leállnak a csapatok. És ha nincs is annyi helyzet, de számomra az inkább szórakoztató. De nyilván én is szeretem, hogy ha sok helyzet van egy meccsen, de nekem nem az a lényeges.

több mint 11 éve
hát 2.5 gólos átlagnál brazíliában sincs nagyobb, lehet hogy támadni akarnak, de ezek szerint szarul.Höri
De sok helyzet, szép cselek és trükkök vannak, és hát valljuk be, a legtöbb embernek ez kell, ezt nevezik jó meccsnek.Stez
mert te mit nevezel annak, a "küzdelmes, hajtós játékot"?
ez a két véglet ugye, sajnos igen ritkán találkoznak

---