Soccer

41 feliratkozó

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Tükörsima tizi volt, még úgy is, hogy a Juvénak szurkoltam, szal pls ne spilázzátok túl
Hanni
Egy kamera állást mutassatok h akkora kontakt volt h az 50 kilós takonynak ekkorát kellett repülnie.
Beki
Benatia hülye volt szó mi szó
Amadeus
Visszanézve semmi olyan mozdulatot nem tett, amit másik védő ne tett volna meg.
Beki
mint egy kamion. Nálunk ugyanilyen agyatlan volt, ezért lett elsózva a digókhoz. Szevasz ezt egy Boateng vagy Pique megoldotta volna.
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Full pártatlan vagyok. Imádom Buffont, nincs bajom a Reallal. Sajnos vagy nem, objektíven meg tudom ítélni. Az volt srácok. Nem talált labdát, nem váll-váll kontakt volt, hátulról fellökte, sima fault. 93-ban, vagy 43-ban, nem számít. Buffon még egy pofont is adhatott volna, már úgyis mindegy. Az is sajnos piros volt... Pedig de szép fordítás lehetett volna.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Tükörsima tizi volt, még úgy is, hogy a Juvénak szurkoltam, szal pls ne spilázzátok túl
Hanni
Egy kamera állást mutassatok h akkora kontakt volt h az 50 kilós takonynak ekkorát kellett repülnie.
Beki
Amadeus
Visszanézve semmi olyan mozdulatot nem tett, amit másik védő ne tett volna meg.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
Viszont ha lefújta, Benatia miért nem kapott lapot?
gabokocka
mert ha nem ad egyből lapot a bíró, akkor tíz másodperc alatt elfelejti.
szerinted a mezőnybeli előnyszabályoknál milyen százalékban szoktak lapot adni utólag?

én egyre emlékszem, Cakir volt az északír-magyaron, adott egy késleltetett meg egy azonnali sárgát.
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Aki ez után elkezd bírózni. Az lett volna fura ha nem fúják be a 11-est.
Nomac
Azon kívül hogy nem volt szabálytalan a védő, tulajdonképpen igazad van
Jakehomer
Ha ekkora (értsd apró) test-test elleni contactra tizit adnak (nem is értem itt a reakciókat, még az is látszik h próbálja ugorva kikerülni), akkor meccsenként lehet 30-40-et fújni mindkét oldalra...
Szépen el lett adva a dolog.
Igor
Próbálta ugrova kikerülni, valóban.
De nem sikerült.
Ezért lett büntető.
Sobri Jóska
De sikerült neki. Mekkora lendülettel jött a védő, és mekkora lendülettel, milyen szögben esett a csatár? Kb. az energia 5-10% ment át a lökésbe (és/vagy hatalmasat szinészkedett)

Volt fizikai kontakt, tehát egyből tizi? Ez alapján hányat fújnál te egy meccsen? Mert ha ezt befújod, minden szögletnél 3-4-et kéne fújnod körülbelül..
Igor
De azért ez helyzet volt/lett volna. Nem pedig egy lökés a tömegben a szögletnél.
Gorcsev
Ennyi különbség van, ez jogos megállapítás, bár szerintem elsődlegesen a szabálytalanság alapján kellene ítélni... nem az alapján h gólhelyzet/nem gólhelyzet.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Nomac
Jakehomer
Ha ekkora (értsd apró) test-test elleni contactra tizit adnak (nem is értem itt a reakciókat, még az is látszik h próbálja ugorva kikerülni), akkor meccsenként lehet 30-40-et fújni mindkét oldalra...
Igor
De nem sikerült.
Ezért lett büntető.
Sobri Jóska
De sikerült neki. Mekkora lendülettel jött a védő, és mekkora lendülettel, milyen szögben esett a csatár? Kb. az energia 5-10% ment át a lökésbe (és/vagy hatalmasat szinészkedett)

Volt fizikai kontakt, tehát egyből tizi? Ez alapján hányat fújnál te egy meccsen? Mert ha ezt befújod, minden szögletnél 3-4-et kéne fújnod körülbelül..
Igor
Ha sikerült volna, akkor nincs 11-es.

Én nem vagyok játékvezető.
Ha az lennék, én mindent befújnék, amit a szabályok szerint kell.
És maradnék BLASZ 4-ben.

több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 152 — nabege2@yahoo.com
gabokocka
Kapott egy sárgát, a piros sok lett volna.
Jughead
a sárga az korábban volt, és ugye úgy tudom kettős büntetés nincs
(vagy az a piros+tizi kombóra vonatkozik?)
több mint 7 éve
Hanni
Beki
több mint 7 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 226 — Keep pounding
gabokocka
Jughead
Már volt neki sárga.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Hanni
több mint 7 éve
Gorcsev Pittsburgh Steelers 522
Nomac
Jakehomer
Igor
De nem sikerült.
Ezért lett büntető.
Sobri Jóska

Igor
De azért ez helyzet volt/lett volna. Nem pedig egy lökés a tömegben a szögletnél.

"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 338
gabokocka
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Nomac
Jakehomer
Igor
De nem sikerült.
Ezért lett büntető.
Sobri Jóska

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 338
Pedig Buffon irdatlan nagyokat védett, aztán nyomott egy Zidane-féle búcsút...
több mint 7 éve
Közben a másik pályán meglepő dolog is történt. Egy elég hosszú sorozatunk megszakadt.

Madridban csak a szokásos ...
csebi
nem baj, majd megbasszuk őket
több mint 7 éve

több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 12 707 — SB 50 Champion @ Grund
Azért az is fura volt nekem, hogy 6-an löködik egyszerre, de a CSK kapust szórja ki egyedül lappal, biztos nem volt szándékos az se...
StormST
Buffon volt az, aki a leginkább nekiugrott, meg lökdöste.
persze ki más menjen reklamálni, mint a csk, de tényleg ha valakinek járt a piros, az ő volt.
slowmotion
Ugyan már, CSK-t ilyenkor nem szórsz ki, főleg nem, ha a kapus az, befújsz egy 11-est 93-ban és nem viseled el a reklamást? Csak ha nem akarod...
StormST
kapaszkodj meg, van reklamálás és van lökdösés. az első általában sárga, a második szinte mindig piros.
slowmotion
Kapaszkodok, kapaszkodok... Nem láttam nagyobb lökdösődést, mint bármelyik meccsen, ahol még sárga se megy ilyenért. És a többit, aki szintén lökte miért nem küldte ki? Akik reklamáltak miért nem kaptak sárgát?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 671 — Lucas Scott
Közben a másik pályán meglepő dolog is történt. Egy elég hosszú sorozatunk megszakadt.

Madridban csak a szokásos ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 28 152 — nabege2@yahoo.com
Azért az is fura volt nekem, hogy 6-an löködik egyszerre, de a CSK kapust szórja ki egyedül lappal, biztos nem volt szándékos az se...
StormST
persze ki más menjen reklamálni, mint a csk, de tényleg ha valakinek járt a piros, az ő volt.
slowmotion
Ugyan már, CSK-t ilyenkor nem szórsz ki, főleg nem, ha a kapus az, befújsz egy 11-est 93-ban és nem viseled el a reklamást? Csak ha nem akarod...
StormST
Real, Barca, Juva akárki, rohadt dühítő, hogy nincs tekintélye a bíróknak! A csk kivételével (és azt is normálisan) oda sem lehetne menni a bíróhoz! Kéne kiosztani 4-5 sárgát, utána nem pofáznának! Sehol nincs ilyen, hogy lerohanják a bírót és hozzáérjenek!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
StormST
slowmotion
StormST
Ne viccelj már többször meglökte a bírót, majdnem felborította. Ez hol nem piros?
Toca
Nem tudjuk mit mondott + löködte is a bírót, valszeg jogos a piros.
több mint 7 éve
StormST Denver Broncos 12 707 — SB 50 Champion @ Grund
StormST
slowmotion
StormST
Ha a 63. percben van akkor ez 11-es, ha 93.-ban akkor nem?
Nomac
Szerintem egyik esetbe se állítod ki a CSK-t egy ilyen reklamálásért...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Nomac
Jakehomer
Igor
De nem sikerült.
Ezért lett büntető.

több mint 7 éve
Én akárhányszor nézem, kb zéró kontakt van a két ember között, dobja magát mint a fürdőskurva.

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Remélem feldugja magának a spori az összes guriga pénzt, amit kapott a befújt tiziért.
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 271 — Vikings fan
jó, de 0-3-ig hol voltak a Real szurkolók? 😀
shawnka
Bitch pls kommentek nagy része tőlem jött 😉