Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

Szabiiii

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Két játékos aki az Újpestbe igazolhat:
 www.transfermarkt.hu/hu/cesar-quintero/profil/spieler_119362.html
 www.transfermarkt.de/de/benito-raman/profil/spieler_112930.html
Bazzani
Quinteronak örülnék, jó spíler, másikról nem tudni semmit ez alapján, valszeg újabb belga vonalas homály.zavi27
arról már ne is beszéljünk, hogy alig lépett pályára. van elég fiatalunk, akkor már hozzuk fel őket.berger90
Kit?Bazzani
Erős Jr. és Zamo így kapásból. Meggyőzni persze nem foglak tudni, neked Bavon sem tetszett, mikor a csapat legjobbja volt így a vége felé 😊berger90
Csibó valóban a legtöbbet tette az év vége felé a győzelemért de ettől még kutyaütő. Zamo-t kedvelem de cserecsatárnál semmivel nem több. Erős meg úgy el volt veszve amikor berakták, hogy nekem fájt. Ő még fejlődhet sokat. Nekünk kezdő emberek kellenek.
Amúgy Nagy aki az uccsó meccsen játszott nem volt rossz.Bazzani
Az a baj, hogy nincs semmilyen épkézláb fiatalunk, csak könnyű erre hivatkozni, hogy jöjjenek a fiatalok.
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 120 — Patriots GM
A miért lennének teljesen esélytelenek kérdésre ott a túl nagy szakadék gondolatod 😊
Persze, ha már egy év alatt lezavarják akkor ez a megoldás. Én csak azt mondom, hogy megyei bajnokok megérdemelnék a feljutást, mert az egy óriási élmény, még ha csak NB3-ba is. Simán meg lehetne felezni az első évben és a másodikban befejezni az átalakítást.Spigo
hosszú távú tapasztalat hogy már az kurva nagy mázli ha legalább a bajnok csapat harmada marad NB3-ra. Nagybátonyban is ez volt, odavittek Ndjodotól elkezdve RomaGabin át Vámosiig mindenkit, aztán elfogyott a zseton már az első héten, pofozógép is lett belőlük. A megye1-eseknek így is elég nagy élmény hogy bajnokok lettek, NB3-ban nem sokan maradnának belőlük, így legalább csak 2 meccsen szopnak nem az egész szezonban. Úgy gondolom hogy pénz kérdése az egész, ha van akkor meg lehet maradni az NB3-ban, persze teljesen új kerettel. Csak ez elég ritkán sikerül.eaglesmcnabb
Az Ikarusban meg a 24-es keretből 19 saját nevelés ráadásul többsége 25 alatti, akik anno ifiként kiemelt bajnokságot nyertek, majd 2 éve a blasz2-ből jutottak fel. Lehet egy fél év alatt belerázódtak volna az NB3-ba is, ki tudja 😊
több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Watzke-nél elszakadt a pohár és betelt a cérna. Nem adják el Lewandowski-t a Bayernnek, max jövőre igazol ingyen Münchenbe. (úgy fest Götze kivásárlása betette a kaput)Amadeus91
Nagyon helyes. Amúgy se értettem, hogy minek Lewa a bajoroknak, mikor ott van Mandzukic és Gomez.
több mint 11 éve
Watzke-nél elszakadt a pohár és betelt a cérna. Nem adják el Lewandowski-t a Bayernnek, max jövőre igazol ingyen Münchenbe. (úgy fest Götze kivásárlása betette a kaput)

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Faszomat sem érdekli, hogy jelen pillanatban mennyit ér Sharaawy.
Ja, jelenleg 40-et nem ér meg, de nem is adnám el ennyiért, mert fél szezonon át a hátán vitte a Milant. Ez tény. Balotelli megjött, nem miatta lett gyenge, hanem mert egyszerűen új szerepkörbe került, ami annyira nem ízlik neki.
Viszont kurva fiatal, 20 éves, most mit akarunk még tőle? Ez volt élete első szezonja, amit végig játszott kulcsemberként, állandó kezdőként, nem csak 20-30 perceket kapott.
Ezzel az erővel konkrétan most kell eladni Messit és Ronaldot is, mert benne van a pakliban, hogy jobbak már nem lesznek. De Sharaawy azért más, ő lesz ennél jobb is.
Ráadásul taktikát váltunk, visszaállunk a két csatáros játékra, így Sharaawy lesz Balo mellett a másik csatár, ami jót fog tenni neki szvsz.
Mi állítólag a fiatalokra építünk mostantól, akkor nekem nem fér bele, hogy eladjuk rögtön a kibaszott ügyes, 20 éves, idén berobbanó támadónkat csak azért, mert a zsidó cigány Berlusconi megint a Milanon akarja visszahozni, hogy lop, csal, hazudik, mindenkit megdug, akinek lyuka van és ezért meg merik büntetni. És azért Sharaawy jelenleg nem véletlenül a világ egyik legjobb fiatal tehetsége, aki már bizonyított is rögtön.
Robinho és Boateng mehet, bár szerintem utóbbi is kurva jó, ha Allegri a középpályán játszatja, de menni akar, így nincs értelme megtartani.
Ha mázlink van, kapunk értük 20 milliót, abból meg el kell hozni Pastorét a PSG-ből, Silva és Ibra miatt tavalyról jönnek 9 millióval még bónuszok címén, így már 29 milláért hoznánk el, annyit meg egy ilyen szar szezon után nem is ér szvsz Pastore.
Hátra meg Ogbonna, vagy valami normális középhátvéd még és vállalható is lenne a csapat.
Saponara ügyes gyerek, Pastoréval és Montolivoval ez egy remek irányító trió lenne, előbbi kettőt lehetne nyugodtan rotálni is akár, De Jong meg egészséges lesz jövőre, Muntari is egész jól játszott idén, így a középpálya meg támadó-védő téren is jól nézne ki.

Egyébként halkan jegyzem meg, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy a Boa-Robinho duóért nem fogunk kapni 20 millát, talán 15-17-et szerintem, mert olyan kurva okos Berlusconi, hogy csak a hülye nem látja, hogy mennyire nem költ a csapatra és csak az eladott játékosokból látunk némi pénzt, ergó muszáj eladnunk őket, így rendre érték alatti ajánlatokat kapunk a playákért, amit pár nap/hét keménykedés után úgy is elfogad a zsidó cigány, mert nagyon kell a pénz.
Robinhot egy éve 8-ért akarjuk eladni, szerintem 5-ért fogjuk elpasszolni kb., maximum még megpróbálunk 1-2 millát bónuszokból kihámozni majd.
Boateng meg 11-12 milláért fog menni szvsz. Nem 15-ért.

több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Hát a fáraó szerintem közel sem ér 40 millát. Én eladnám annyiért símán. Tevezt kedvelem csak nem lövöldözi már a gólokat. Én az egyiptomi herceg árán megvenném az Aston Villa csatárát és még maradna is pénzem bőven. Abból meg vennék egy fantasista-t a középpályára. Aztán elzavarnám Patot meg Robinhot. Könnyen verem más faszával a csalánt.Bazzani
Pato már egy ideje el van zavarva 😀 Robinho meg valószínű el lesz, Boatenggel karöltve.

Jelenleg valóban 40 milla közelében sincs El Shaarawy, de a potenciál megvan benne, hogy pár éven belül érjen annyit, sőt többet is. És ha folyamatosan megválunk az ilyen játékosoktól, akkor mindig csak a BLt érő helyezés lesz a cél. Eladjuk a Robi-Boateng kombót az is ér kb. 20-at, abból egy játékost azért lehet venni, és még egy-két kurvára is marad pénz az elnöknek.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 647 — Axel Foley
Hát a fáraó szerintem közel sem ér 40 millát. Én eladnám annyiért símán. Tevezt kedvelem csak nem lövöldözi már a gólokat. Én az egyiptomi herceg árán megvenném az Aston Villa csatárát és még maradna is pénzem bőven. Abból meg vennék egy fantasista-t a középpályára. Aztán elzavarnám Patot meg Robinhot. Könnyen verem más faszával a csalánt.

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 344 — capitaine du château de Vienne 1487
A La Gazzetta dello Sport szerint a Manchester City labdarúgócsapata új ajánlattal állt elő: az angol klub 25 millió euró mellett Carlos Tévezt is odaadná a Milannak Stephan El Shaarawyért.

Csakhogy Stez mégjobban az öngyilkos merényleten gondolkozzon. 😊Bazzani
Mer miabaj az Égettel? Lehet megyek akkor milandrukkernek, mer unatkozni nem fognak az tutyi, Balog meg Karcsika folyamatos címlapot biztosítnak. Sárikáér egy könycseppetsem adnék, így a kecsege mellett annyit ér, mint a békafing, majdha meggyön a másik kecsege az mán fiaim tiszta opera lesz, smég nem is kellett Silvionak odavetni a lányátse 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Bazzani
Quinteronak örülnék, jó spíler, másikról nem tudni semmit ez alapján, valszeg újabb belga vonalas homály.zavi27
arról már ne is beszéljünk, hogy alig lépett pályára. van elég fiatalunk, akkor már hozzuk fel őket.berger90
Kit?Bazzani
Erős Jr. és Zamo így kapásból. Meggyőzni persze nem foglak tudni, neked Bavon sem tetszett, mikor a csapat legjobbja volt így a vége felé 😊berger90
Csibó valóban a legtöbbet tette az év vége felé a győzelemért de ettől még kutyaütő. Zamo-t kedvelem de cserecsatárnál semmivel nem több. Erős meg úgy el volt veszve amikor berakták, hogy nekem fájt. Ő még fejlődhet sokat. Nekünk kezdő emberek kellenek.
Amúgy Nagy aki az uccsó meccsen játszott nem volt rossz.

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Bazzani
Kit?Bazzani
Erős Jr. és Zamo így kapásból. Meggyőzni persze nem foglak tudni, neked Bavon sem tetszett, mikor a csapat legjobbja volt így a vége felé 😊

Mindig jövőre
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
A miért lennének teljesen esélytelenek kérdésre ott a túl nagy szakadék gondolatod 😊
Persze, ha már egy év alatt lezavarják akkor ez a megoldás. Én csak azt mondom, hogy megyei bajnokok megérdemelnék a feljutást, mert az egy óriási élmény, még ha csak NB3-ba is. Simán meg lehetne felezni az első évben és a másodikban befejezni az átalakítást.Spigo
hosszú távú tapasztalat hogy már az kurva nagy mázli ha legalább a bajnok csapat harmada marad NB3-ra. Nagybátonyban is ez volt, odavittek Ndjodotól elkezdve RomaGabin át Vámosiig mindenkit, aztán elfogyott a zseton már az első héten, pofozógép is lett belőlük. A megye1-eseknek így is elég nagy élmény hogy bajnokok lettek, NB3-ban nem sokan maradnának belőlük, így legalább csak 2 meccsen szopnak nem az egész szezonban. Úgy gondolom hogy pénz kérdése az egész, ha van akkor meg lehet maradni az NB3-ban, persze teljesen új kerettel. Csak ez elég ritkán sikerül.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Bazzani
Kit?

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Bazzani
arról már ne is beszéljünk, hogy alig lépett pályára. van elég fiatalunk, akkor már hozzuk fel őket.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
mondjuk szerintem a világ fassága a rendszer, ahol a bajnok nem jut fel, míg a dobogós akár ki is eshet. Tudom, hogy átalakítás, de akkoris.Spigo
Miért, te hogy oldanád meg az átalakítást?Schleck
Nem egyszerre, hanem 2-3 év alatt. A megyei bajnokok így teljesen esélytelenek, hogy feljussanak az NB3-ba idén, pedig megnyerték a bajnokságukat. Szerintem igazságtalan. Kb mintha Magyarország megnyerné a B csoportos hoki VB-t és selejtezőt játszana a feljutásért az amcsikkal (nyílván sarkított a példa) Vagy képzeld el azt az abszurdumot, hogy megkapod a bronz érmet, de jövőre egy osztállyal lentebb folytatod.Spigo
Akkor csak tovább tartana a káosz, szerintem jobb így egy év alatt lezavarni. És miért lennének teljesen esélytelenek? Az új csoport elvileg leggyengébb csapatait kellene megverni, hogy meglegyen az NB3. Ha itt esélytelenek, akkor ha feljutnának is ugyanúgy pofozógépek lennének. Az más kérdés, hogy eddig is nagyon nagy volt a szakadék az NB3 és a megyei első osztály között, és ez most még nagyobb lesz, ez nem tudom mennyire jó dolog. De azt sem, hogy mit lehetne ezzel kezdeni.Schleck
Persze, ha már egy év alatt lezavarják akkor ez a megoldás. Én csak azt mondom, hogy megyei bajnokok megérdemelnék a feljutást, mert az egy óriási élmény, még ha csak NB3-ba is. Simán meg lehetne felezni az első évben és a másodikban befejezni az átalakítást.
több mint 11 éve
Bazzani
Állítólag a belga foci egyik nagy ígérete. Mondjuk ígéretből volt már elég...

több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Bazzani
Quinteronak örülnék, jó spíler, másikról nem tudni semmit ez alapján, valszeg újabb belga vonalas homály.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
mondjuk szerintem a világ fassága a rendszer, ahol a bajnok nem jut fel, míg a dobogós akár ki is eshet. Tudom, hogy átalakítás, de akkoris.Spigo
Nem egyszerre, hanem 2-3 év alatt. A megyei bajnokok így teljesen esélytelenek, hogy feljussanak az NB3-ba idén, pedig megnyerték a bajnokságukat. Szerintem igazságtalan. Kb mintha Magyarország megnyerné a B csoportos hoki VB-t és selejtezőt játszana a feljutásért az amcsikkal (nyílván sarkított a példa) Vagy képzeld el azt az abszurdumot, hogy megkapod a bronz érmet, de jövőre egy osztállyal lentebb folytatod.Spigo
Akkor csak tovább tartana a káosz, szerintem jobb így egy év alatt lezavarni. És miért lennének teljesen esélytelenek? Az új csoport elvileg leggyengébb csapatait kellene megverni, hogy meglegyen az NB3. Ha itt esélytelenek, akkor ha feljutnának is ugyanúgy pofozógépek lennének. Az más kérdés, hogy eddig is nagyon nagy volt a szakadék az NB3 és a megyei első osztály között, és ez most még nagyobb lesz, ez nem tudom mennyire jó dolog. De azt sem, hogy mit lehetne ezzel kezdeni.

több mint 11 éve
Nem egyszerre, hanem 2-3 év alatt. A megyei bajnokok így teljesen esélytelenek, hogy feljussanak az NB3-ba idén, pedig megnyerték a bajnokságukat. Szerintem igazságtalan. Kb mintha Magyarország megnyerné a B csoportos hoki VB-t és selejtezőt játszana a feljutásért az amcsikkal (nyílván sarkított a példa) Vagy képzeld el azt az abszurdumot, hogy megkapod a bronz érmet, de jövőre egy osztállyal lentebb folytatod.
több mint 11 éve
A La Gazzetta dello Sport szerint a Manchester City labdarúgócsapata új ajánlattal állt elő: az angol klub 25 millió euró mellett Carlos Tévezt is odaadná a Milannak Stephan El Shaarawyért.

Csakhogy Stez mégjobban az öngyilkos merényleten gondolkozzon. 😊

több mint 11 éve

És egy gondolat arról, hogy mostanában miért nincs szurkolás az Újpest meccseken:
„Valami nagyon megtört, mert rengetegen eltűntek a lelátóról. Ebben nagy szerepe van a kamerás rendszernek, de hallani azt is, hogy a tábor vezetőit megfenyegették, és el lettek űzve. Egy biztos, nincsen szurkolás, a közönség legalább kétharmada eltűnt a kapu mögül, és síri a hangulat.” – meséli a hvg.hu-nak egy 29 éves Újpest-szurkoló, aki a nevét inkább nem szeretné nyilvánosságra hozni, bár nincs benne úgymond a „magban”, csak kijár a meccsekre. Elmondása szerint „a korábbi jókedv eltűnt, mindenki csendben áll, néha van valami kiabálás, de korábban megszoktam, hogy középen mindig tombolunk”. (Az Újpest ultrák a hazai és idegen meccseken korábban végigénekelték és ugrálták a meccseket, drapériákkal és szurkolással teremtve meg a hangulatot – ez tavasszal szinte teljesen eltűnt – hvg.hu.) A szurkoló szerint ennek nincs semmi köze ahhoz, hogy a csapat hányadik, régebben akkor is sokan voltak, amikor rosszul ment a csapatnak. „De most nagyon furcsa dolgokat tapasztalok: a Haladás elleni meccsen (amit az Újpest odahaza a végén egy-nullra elvesztett – hvg.hu.) a táborban körbejártak kigyúrt, verőlegényeknek kinéző arcok, és mindenkinek beszólogattak, hogy ’most mutassátok meg, mekkora a szátok’. Egyértelműnek tűnt, a klubvezetést képviselik” – mondta a szurkoló. Szerinte azt követően, hogy újpesti rendezők a Paks elleni zakó után (0-6) a székház előtt tüntető Újpest-szurkolókra kutyát uszítottak, nem csoda, hogy az emberek félnek. „Inkább soha többé nem megyek ki” – tette hozzá. Véleménye szerint, ha életbe lép a sporttörvény módosítása, akkor nagyon sokan fognak hasonlóan dönteni. „Ha bejön a törvény, ezek a biztonságiak mindenkit kitilthatnak, vagy megfenyegethetnek, akit nem szeretnek, vagy egyszerűen nem szimpatikus. A nevemet amúgy sem szívesen adom oda. Úgy meg pláne nem, hogy bármikor megfenyegethetnek és még jól meg is verhetnek”

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ennyi erővel az összes 2. számú csapat köcsög ahol vannak fe és lejátszók. Pedig mindenhol vannak.eaglesmcnabb
igen, mindegyik az. és ebbe beletartozik az mtk is. annyi a különbség a többihez képest hogy te nekik szurkolsz, ezért nekik megbocsátható.

több mint 11 éve

mostanában rendre megvívunk az adóhivatallal. Sittesek.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Mikor lesz a szegedi osztályozó? Csak mert jövő 7végén én is ott tartózkodom 😉empty taxi
nyertél, jövő szombaton lesz az eposzba illő csata!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Mikor lesz a szegedi osztályozó? Csak mert jövő 7végén én is ott tartózkodom 😉empty taxi
Szombat 5 óra. 😊
És állítólag ingyenes a belépés.Bazzani
lehet elnézek oda én is.