Soccer
41 feliratkozó
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 643
Guzmics? Kina kettobol? Korcsmar johetett volna, de...Valaki azt magyarázza meg, hogy mit keres a keretben Lang, a fent nevezett Korcsmár vagy Guzmics helyett???a menedzserek őt akarták.
gordon
deyell
"Kiemelkedően fontos volt, hogy az adott labdarúgó mennyire illik bele a taktikai elképzelésünkbe, melyet természetesen nagyban befolyásol Finnország és Görögország játékstílusa is. Az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy ki milyen fizikai állapotban van, milyen rendszerességgel és mennyit szerepel a klubcsapatában."
több mint 7 éve
És Botka?Fiola gondolom szélső védőt játszana , nem Korcsmár helyett vannekem az, hogy Fiola kerettag míg Korcsmár csak tartalék.Sztem nagy meglepetés nincs, vidát hiányolom, ő azt hittem kap lehetőséget a dac-os kötődés miatt.Dzsudzsák nélküli lett végül a keret:azért bele lehetne kötni 1-2 helyen sajnos ...
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-dzsudzsak-nincs-ujoncok-viszont-vannak-rossi-kereteben-2654421?utm_content=bufferc9dbb&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb
Tejesember
csebi
peach
csebi
Valaki azt magyarázza meg, hogy mit keres a keretben Lang, a fent nevezett Korcsmár vagy Guzmics helyett???
gordon
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Valaki azt magyarázza meg, hogy mit keres a keretben Lang, a fent nevezett Korcsmár vagy Guzmics helyett???a menedzserek őt akarták.
gordon
built for this shit
több mint 7 éve
Mindig csak a buzulás 😀Rossinak jobban tetszik gondlom.Fiola gondolom szélső védőt játszana , nem Korcsmár helyett vannekem az, hogy Fiola kerettag míg Korcsmár csak tartalék.Sztem nagy meglepetés nincs, vidát hiányolom, ő azt hittem kap lehetőséget a dac-os kötődés miatt.Dzsudzsák nélküli lett végül a keret:azért bele lehetne kötni 1-2 helyen sajnos ...
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-dzsudzsak-nincs-ujoncok-viszont-vannak-rossi-kereteben-2654421?utm_content=bufferc9dbb&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb
Tejesember
csebi
peach
csebi
Valaki azt magyarázza meg, hogy mit keres a keretben Lang, a fent nevezett Korcsmár vagy Guzmics helyett???
gordon
Toca

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Rossinak jobban tetszik gondlom.Fiola gondolom szélső védőt játszana , nem Korcsmár helyett vannekem az, hogy Fiola kerettag míg Korcsmár csak tartalék.Sztem nagy meglepetés nincs, vidát hiányolom, ő azt hittem kap lehetőséget a dac-os kötődés miatt.Dzsudzsák nélküli lett végül a keret:azért bele lehetne kötni 1-2 helyen sajnos ...
Tejesember
csebi
peach
csebi
gordon
több mint 7 éve
Fiola gondolom szélső védőt játszana , nem Korcsmár helyett vannekem az, hogy Fiola kerettag míg Korcsmár csak tartalék.Sztem nagy meglepetés nincs, vidát hiányolom, ő azt hittem kap lehetőséget a dac-os kötődés miatt.Dzsudzsák nélküli lett végül a keret:azért bele lehetne kötni 1-2 helyen sajnos ...
Tejesember
csebi
peach
csebi
több mint 7 éve
Zsotért egyértelműen hiányolom.Sztem nagy meglepetés nincs, vidát hiányolom, ő azt hittem kap lehetőséget a dac-os kötődés miatt.Dzsudzsák nélküli lett végül a keret:azért bele lehetne kötni 1-2 helyen sajnos ...
Tejesember
csebi
peach
több mint 7 éve
nekem az, hogy Fiola kerettag míg Korcsmár csak tartalék.Sztem nagy meglepetés nincs, vidát hiányolom, ő azt hittem kap lehetőséget a dac-os kötődés miatt.Dzsudzsák nélküli lett végül a keret:azért bele lehetne kötni 1-2 helyen sajnos ...
Tejesember
csebi
peach
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 7 éve
Sztem nagy meglepetés nincs, vidát hiányolom, ő azt hittem kap lehetőséget a dac-os kötődés miatt.Dzsudzsák nélküli lett végül a keret:azért bele lehetne kötni 1-2 helyen sajnos ...
Tejesember
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Dzsudzsák nélküli lett végül a keret:azért bele lehetne kötni 1-2 helyen sajnos ...
Tejesember
több mint 7 éve
Tejesember
256
Dzsudzsák nélküli lett végül a keret:www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-dzsudzsak-nincs-ujoncok-viszont-vannak-rossi-kereteben-2654421?utm_content=bufferc9dbb&utm_medium=page&utm_source=nsofb&utm_campaign=nsofb
több mint 7 éve
Aspas úgy néz ki megy a Realba.
több mint 7 éve
Dudalángos lesimázta a románokat 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
nekem a Huszti nyilatkozata is több, mint érdekes, és sokat elmond a hozzáállásáról. pedig régen szerettem őt.Hol nyilatkozta ezt? Azt mondta, hogy már az oviban is azt tanítják, hogy keményen kell belemenni a párharcokba nehogy megsérülj. És ebben teljesen igaza van..Így van, azt nyilatkozta, hogy keményen kell odamenni. Nem is rá akartam kihegyezni, rosszul jött le. A tipikus magyar edzői hozzáállásra gondoltam, mivel azt is mondják, tartsál fölé nyugodtan, bíró úgyse látja. Pechünkre most látta.
gordon
gabokocka
több mint 7 éve
Sejtettem, ezért volt a smileyIgazából a kérdés célzott volt a sámán kollégának, aki egy hete ici-picit kritizálta a kis ovist.Nálam MVP volt, bár nem engem kérdeztél 😊Ez a görög csapat simán verhető lett volna HA a kapujuk elé kerülő hazai játékosok képzettek lennének... Fiola, OMG...És Kiskokó hogy játszott?
Én bízok a továbbjutásban, egyszer jöjjön már ki a lépés... (5-10 évente 😜)
#JC6
Szokol
gabokocka
Szokol
több mint 7 éve
Igazából a kérdés célzott volt a sámán kollégának, aki egy hete ici-picit kritizálta a kis ovist.Nálam MVP volt, bár nem engem kérdeztél 😊Ez a görög csapat simán verhető lett volna HA a kapujuk elé kerülő hazai játékosok képzettek lennének... Fiola, OMG...És Kiskokó hogy játszott?
#JC6
Szokol
gabokocka
több mint 7 éve
Nálam MVP volt, bár nem engem kérdeztél 😊Ez a görög csapat simán verhető lett volna HA a kapujuk elé kerülő hazai játékosok képzettek lennének... Fiola, OMG...És Kiskokó hogy játszott?
#JC6
Szokol
több mint 7 éve
Ez a görög csapat simán verhető lett volna HA a kapujuk elé kerülő hazai játékosok képzettek lennének... Fiola, OMG...És Kiskokó hogy játszott?
#JC6
több mint 7 éve
Igen, csak nem Rebrov kapja a járulékokat 😀 Ott pedig azt írták, ő mennyit kap.Járulékokkal annyi.Rebrov állítólag 1.5millát keres majd évente..ojróban. Basszus, a Kispest 600millás költségvetéssel bajnok lett itt meg csak az edző keres majdnem annyit.Olvastam én is, mondjuk nem tudom, hogy jön ki, mert a másfél millió euró az nem 810 millió Ft. Szóval vmi nem kerek, de az biztos, hogy kb annyit keres majd, mint egy átlag mb1-es csapat fél évi költségvetése.
Van pénz lóvéra..
gordon
gabokocka
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Járulékokkal annyi.Rebrov állítólag 1.5millát keres majd évente..ojróban. Basszus, a Kispest 600millás költségvetéssel bajnok lett itt meg csak az edző keres majdnem annyit.Olvastam én is, mondjuk nem tudom, hogy jön ki, mert a másfél millió euró az nem 810 millió Ft. Szóval vmi nem kerek, de az biztos, hogy kb annyit keres majd, mint egy átlag mb1-es csapat fél évi költségvetése.
Van pénz lóvéra..
gordon
gabokocka
több mint 7 éve
Rebrov állítólag 1.5millát keres majd évente..ojróban. Basszus, a Kispest 600millás költségvetéssel bajnok lett itt meg csak az edző keres majdnem annyit.Olvastam én is, mondjuk nem tudom, hogy jön ki, mert a másfél millió euró az nem 810 millió Ft. Szóval vmi nem kerek, de az biztos, hogy kb annyit keres majd, mint egy átlag mb1-es csapat fél évi költségvetése.
Van pénz lóvéra..
gordon
több mint 7 éve
Rebrov állítólag 1.5millát keres majd évente..ojróban. Basszus, a Kispest 600millás költségvetéssel bajnok lett itt meg csak az edző keres majdnem annyit.Van pénz lóvéra..
több mint 7 éve
Hol nyilatkozta ezt? Azt mondta, hogy már az oviban is azt tanítják, hogy keményen kell belemenni a párharcokba nehogy megsérülj. És ebben teljesen igaza van..Így van, azt nyilatkozta, hogy keményen kell odamenni. Nem is rá akartam kihegyezni, rosszul jött le. A tipikus magyar edzői hozzáállásra gondoltam, mivel azt is mondják, tartsál fölé nyugodtan, bíró úgyse látja. Pechünkre most látta.
gordon
több mint 7 éve
Igen, ez a tipik magyar hozzáállás, ahogy kiskokó is nyilatkozza, azt tanítják, hogy tartsál fölé amikor odamész, legközelebb nem fog odajönni.Hol nyilatkozta ezt? Azt mondta, hogy már az oviban is azt tanítják, hogy keményen kell belemenni a párharcokba nehogy megsérülj. És ebben teljesen igaza van.. Keményen de nem alattomosan.
gabokocka
De ez már történelem..Nagyot ment a Vidi a második félidőben de nem érzem azt, hogy idegenben bármekkora esélyük is lenne..
több mint 7 éve
Igen, ez a tipik magyar hozzáállás, ahogy kiskokó is nyilatkozza, azt tanítják, hogy tartsál fölé amikor odamész, legközelebb nem fog odajönni. Hát nem fog, mert kiszórtak. Ezeket az alattomos belépőket kéne ilyen pirosakkal megritkítani a fociban, baszki, a másik is ezzel keresi a kenyerét, Te sem örülsz neki, ha játékra alkalmatlan vagy, ezért ne is törekedj sérülésokozásra. A görög csóka ugyanez, elrúgja a labdát, majd fölényom bokára, mehetett ő is zuhanyozni. És nem kompenzált, hanem konzekvensen alkalmazta a szabályokat.én sem értem, mit kell ezen rugózni. még véletlenül sem a labdára megy, eleve látszik rajta, hogy oda fog lépni. azt persze megszívta, hogy pont a bíró előtt történt a dolog. de ez előfordul.
gabokocka
semmi nyújtott láb.tudtam volna egy nagyon jó szemészt, de Halda prof sajnos már évek óta a túlvilágon rendel, meg Pécs amúgy sem Szfv mellett van
petey