Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Klose volt a csk ebben a mai 4-3as égésnél?! Azt hittem a német B/C válogatott túrázik odakint.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
mint '10-ben Észak-KoreaDe így legalább minden világeseményen lehet új szimpatikus underdog csapatot találni 😊IgorAmi minden világeseményen egyenlő Mexikó válogatottjával :p (na jó, annyira nem mindig szimpatikusak) + egy karibi csapatjjncaa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
deyell
11 702
na végül feljutott a Livorno is. parázs hangulatú meccseik lesznek jövőre a Lazióval és a Hellas Veronával. 😊
choose life
több mint 11 éve
De így legalább minden világeseményen lehet új szimpatikus underdog csapatot találni 😊IgorAmi minden világeseményen egyenlő Mexikó válogatottjával :p (na jó, annyira nem mindig szimpatikusak) + egy karibi csapat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Na, sikerült elírnom a végét.. a 82-es csapatukat linkelgettem. Szóval kettő volt nekik..ami szintén eléggé joga bonitos csapat volt, és amiről értelemszerűen megfeledkezett a cikk, mert nem illene a tematikába, IgorTele Santana még a 1990-es évekre is tartogatott egy kis varázslatot, amikor a Sao Paoloval kétszer Világkupát tudott nyerni Cruyff Barcaja és Capello Milanja ellen is.
több mint 11 éve
Na, sikerült elírnom a végét.. a 82-es csapatukat linkelgettem. Szóval kettő volt nekik..ami szintén eléggé joga bonitos csapat volt, és amiről értelemszerűen megfeledkezett a cikk, mert nem illene a tematikába, de ott volt még egy utolsó fellángolás.. de valóban, ők is elszürkültek a 2000-es évekre.www.youtube.com/watch?v=UxAFZtIi87w
Ez van sajnos, az eredményességgel nehéz versenyezni.. az fontosabb szempont.
De így legalább minden világeseményen lehet új szimpatikus underdog csapatot találni 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Én meg a belgáktól, hogy faszán szerepelnekSzóval innentől ki sem jutnak majd, csakazértse 😀
több mint 11 éve
Talán azért ragadtatta el magát a szerző kissé jobban, mert még mindig erősen tartja magát az a tévhit a brazilokkal kapcsolatban, hogy ők a futball tanítómesterei... Az európaisodás szerintem végleg betette nekik a kaput (nagyon tartok ennél a mexikóiaknál és az ázsiaiaknál is), néha persze becsúszik egy-egy jó meccs, de közelében nincsenek annak, ahol a hype alapján lenniük kellene. Kolumbiától várok majd "brazilos" és egyben eredményes játékot a vébén
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Alapvetően jó blog.. de ez a cikk eléggé fifty-fifty, hit/miss szerintem is.Pedig minden szava igaz, tessék csak elolvasni a blog összes többi bejegyzését isjjncaaEz a cikk azért übergáz, de olvasmányos 😊GergőbácsiNem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.DoMgyuloltellensegeink.blog.hu/2013/05/28/a_magyar_ember_es_a_labdarugas_3_reszjjncaa
A nevekkel kapcsolatos részen jó nagyokat röhögtem, de pl. a 94-es csapaton rengeteget csámcsog, és egyébként felületesen, és abszolúte tévesen írja le. Vagy mondjuk a középső/szélső védők leírása.. ez a középen favágó, szélen rohangáló mérgezett egér kb. minden csapatra ráhúzható. Majd 10 sor Kakáról..
Ez most nem annyira ütős, sőt eléggé szenvedős.
Én már linkelgettem korábban a 70-es csapatról szóló videót.. olyan csapat soha többet nem volt/van/lesz. A braziloknak volt egyszer egy ilyen gárdája.. az összes többi országnak, az egész focitörténelem alatt nem.
Ennyi 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
A többi bejegyzés hirtelen átolvasása nélkül is, pusztán ebből a mostaniból kiindulva: pl. most csak a tények szintjén: erős túlzása cikk, szvsz a szerzőt kissé (?) elvakította a brazilgyűlölet. C. Ronaldót, a másoltat brazil csatárzseniként említeni enyhén megmosolyogtató.Pedig minden szava igaz, tessék csak elolvasni a blog összes többi bejegyzését isjjncaaEz a cikk azért übergáz, de olvasmányos 😊GergőbácsiNem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.DoMgyuloltellensegeink.blog.hu/2013/05/28/a_magyar_ember_es_a_labdarugas_3_reszjjncaa
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Pedig minden szava igaz, tessék csak elolvasni a blog összes többi bejegyzését isEz a cikk azért übergáz, de olvasmányos 😊GergőbácsiNem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.DoMgyuloltellensegeink.blog.hu/2013/05/28/a_magyar_ember_es_a_labdarugas_3_reszjjncaa
---
több mint 11 éve
Ez a cikk azért übergáz, de olvasmányos 😊Nem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.DoMgyuloltellensegeink.blog.hu/2013/05/28/a_magyar_ember_es_a_labdarugas_3_reszjjncaa
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Szerinted nem fog lecserélődni a fél keret?Zsolnai Robival, mint házi gólkirály? Kaposvár és Kispest egy emberként nevet...slowmotionörülök, hogy a Pápa maradt bent. jövőre csak még egy csapatot kell találni, aki a Rákóczi alatt végez, és akkor 2014-15-ben is lesz élvonalbeli (muhaha) foci a cukorgyári gödörben 😊slowmotionMezőkövesd, a Felcsút a dobogóra hajt majd 😊jjncaa
De
---
több mint 11 éve
1994-ből van az első emlékem és a cikk alázó tartalma a 2006-os csapatra tökéletesen illik, de a többire én biztos nem húznám rá. A 2010-es csapat méltatlanul alulértékelt, pechjükre nem volt kapusuk. Bebeto és Romario mellett kit érdekel, hogy favágókkal volt tele a középpálya (Dunga, Mauro Silva)? 2002-esbe nem tudom milyen alapon lehet belekötni. A 1998-ban a dánok elleni meccs a torna egyik legjobbja volt. Sótlan bagázs.Ergo DoM nem élt/nem emlékszik a 80-as évek második felére.. milyen meglepő 😛IgorNem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.DoMgyuloltellensegeink.blog.hu/2013/05/28/a_magyar_ember_es_a_labdarugas_3_reszjjncaa
A mostani válogatottból a szervezettséget hiányolom és egyszerűen nem fér a fejembe, mitől várják, hogy Neymar köré bármit is fel lehet építeni.
több mint 11 éve
Ergo DoM nem élt/nem emlékszik a 80-as évek második felére.. milyen meglepő 😛Nem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.DoMgyuloltellensegeink.blog.hu/2013/05/28/a_magyar_ember_es_a_labdarugas_3_reszjjncaa
több mint 11 éve
Zsolnai Robival, mint házi gólkirály? Kaposvár és Kispest egy emberként nevet...örülök, hogy a Pápa maradt bent. jövőre csak még egy csapatot kell találni, aki a Rákóczi alatt végez, és akkor 2014-15-ben is lesz élvonalbeli (muhaha) foci a cukorgyári gödörben 😊slowmotionMezőkövesd, a Felcsút a dobogóra hajt majd 😊jjncaa
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Kissé égnek a németek a jenkik ellen, 4-1, kellett hozzá ez ister Stegen elintézte ezzel a barca-szerződést.
jjncaa
több mint 11 éve
Kissé égnek a németek a jenkik ellen, 4-1, kellett hozzá ez is---
több mint 11 éve
Nem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.DoMgyuloltellensegeink.blog.hu/2013/05/28/a_magyar_ember_es_a_labdarugas_3_resz
---
több mint 11 éve
www.bild.de/sport/fussball/mario-gomez/wechselt-zum-ssc-neapel-30657530.bild.htmlKlosenak mondjuk bejött a váltás, gondolta neki is. :Lol:
Gomez-->Nápoly
vicc bazmeg....Amadeus91
Mostantól Nápolyban nyomogathatják majd ezt.
www.gomezbutton.de/
több mint 11 éve
Nem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.DoM2006, 2010 😀 a legjobb nyolcig elmennek, onnan tovább úgy se szoktak jutni.
Mondjuk én nem értek a külföldi focihoz, de nevek alapján nem kéne kilátástalannak lenni.
A csapat:
Guilherme - Dani Alves, David Luiz, Thiago Silva, Marcelo - Ramires - Lucas Moura, Oscar, Willian - Hulk, Neymar
B csapat:
Julio Cesar - Rafael, Adriano, Filipe - Luis Gustavo, Sandro, Lucas Leiva - Kaká, Hernanes, Fernandinho - Taison
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.bild.de/sport/fussball/mario-gomez/wechselt-zum-ssc-neapel-30657530.bild.htmlGomez-->Nápoly
vicc bazmeg....
több mint 11 éve
Nem sok jóra számíthanak a brazilok a hazi vb-én. Nem emlékszem, mikor volt utoljára ennyire gyenge, kilátástalan a válogatott.
több mint 11 éve
Ezek összebeszéltek.Elnézve a kocsi elejét Ő is biztos 30al ment.---
sportgeza.hu/futball/2013/06/02/ennyi_maradt_a_barcas_alexis_autojabol/Hanni