Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 221
fradi kritika, aki nem akarja, nem olvassa el.

| a fradi szurkolóknak mégis mit sír a szája, hogy sok lesz a bérlet meg a jegyár az új arénába? Modern stadiont akartak nem? Nyugati színvonalú létesítményt. Ennyibe kerül kérem szépen. |
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hm hm hm, ez azért elég beszédes:

www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-tiz-edzo-egy-csapatban-guardiola-mourinho-karjaban-2337593
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
komolyan mondom, hogy a büdös francba nem lehet elmagyarázni a középső középpályásnak, hogy szélen semmi keresnivalója nincs?

Egy ilyen összetartáson - amin ugye a fél kezdő nincs jelenJC6
1. ha Koman nem keveredik ki a szélre, nincs a 2. gólunk :p

2. nincs összetartás, megfúrták a klubedzők.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igazság szerint messzemenő következtetéseket kár levonni, de ismerem a fiainkat, vezetőinket és edzőinket is, úgyhogy "max 2 pontra" számítok a kövi két meccsen. Nyilatkozatháború rulzz.

Viszont ami nem hagy nyugodni, az a védelem. Meg az, hogy alapvető dolgokat képtelen a fél csapat megcsinálni. Lehet azt mondani, hogy barimeccs, nem játszottak még így együtt és a többi közhely, csak az a baj, hogy 20 éve futballoznak, kábé, így jogosan várom el, hogy Varga vagy ki a tököm ne az előtte 10 méterre álló, oda sem figyelő dánnak passzolja a zsugát, hanem a csapattársának, aki pirosban játszik.

Úgy ültem le a meccs elé, hogy folyamatosan figyelni fogom a felállást és a tolódást, hát ember legyen a talpán, aki kitalálja, mit akartunk játszani. A hülye is tudja, hogy egy ilyen csapat nem életképes, így a bunker és kontra az, amiben bízni lehet, de az, hogy tolódáskor a fél középpálya kimegy szélre és marad egy emberünk a védelem előtt, az nonszensz. Én nem értem, komolyan mondom, hogy a büdös francba nem lehet elmagyarázni a középső középpályásnak, hogy szélen semmi keresnivalója nincs? Olyan mondjuk, hogy "magyar válogatott középpálya" körülbelül 5 éve nincs. Vagy több. Össze - vissza tolódnak, futkároznak, csoda, hogy a 60. percben elfogy az erő? Egy ilyen összetartáson - amin ugye a fél kezdő nincs jelen - nem szarrá kell hajtani a játékosokat, hanem egymás elé állítani őket 5-10 méterre és orrvérzésig gyakorolni a passzolgatást. 2 órán keresztül. Mert senki sem gyorsabb a labdánál.

A védelem? Az egyik kilép, a másik nem tolódik a helyére. A szélső védő nem jön be középre, kitámad, mire simán kipasszolják ketten. A 16-osról lőni készülő játékost nem támadja meg egyikük sem, behátrálnak...
De hát, ki vagyok én...

A dánok meg? Öröm volt nézni a magabiztosságot, lazaságot, mégis a koncentrációt. Hogy merik bepasszolni 3 ember közé, ha kell. Azok a szép kényszerítők, keresztmozgások, védelem mögé befutások...Tetszett.

Pintér meccsutánija öööözése meg EPIC volt.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
Most mit vártatok? Bejöttek a cserék a 2. félidőben, jó hogy lejátsszák a csapatot, nem igen volt minőségi padunk ma. Meg amúgy is kit érdekel egy ilyen kis buli meccs?

De ha ebből akartok valamit leszűrni, akkor tessék a kezdőnk 1-0-ra verte az övéiket, úgy hogy jobban is játszottunk (pedig még a kezdőnk is tartalékos volt). 😉Jughead
Azt hiszem, más meccset néztünk. 😊

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 684 — Csodabogár
 sportgeza.hu/futball/meccs/2014/05/22/magyarorszag-dania
kegyetlen 😀
Ugye, ugye, Szabó János! Úgy felpörgette a dolgokat, hogy a csapattársai se tudták követni – másképp aligha lett volna les.
A dánok most elintézék a magyar csapatot, mint Hamlet Poloniust. De jött Szabó János Paksról a védelem tengelyébe Korhut helyére, mindjárt helyretolódik minden.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Amúgy már csak 2300 jegy van gazdátlanul, ebből 1100 a lila oldalon.Bazzani
ez a szám hogy jött ki? o_o
itt jelenleg 258 szabad jegy van nálunk és 519 nálatok, de igazából mindegy, kezdésre el fog menni mindkát oldalról a 9100 és kurvajó hangulat lesz 😊
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondtam: Pintér összességében elégedett. Pedig ezen a védelmen én sírni tudnék, de engem nem is küldtek kommunikációs tréningre

| Menj a picsába, hülye fasz Pintér! Szar a védelem, te gyökér, nem gyanús?! | berger90
Ez még egy pozitív hozzáállás, mert szerintem az ami nincs az nem lehet gyanús és egyben nem is lehet sz.r 😛 😀
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Taktikát a válogatottaknál, pláne a magyarnál teljesen felesleges keresni. Azt kell nézni, hogy vannak-e olyan egyéniségek, akik képesek meccseket eldönteni, és szerintem ezen a téren nem állunk annyira rosszul. Viszont nincs egyetlen neves, vagy akár életképes védőjátékosunk sem, ez ellen meg max. a Koeman-féle bunkerfoci lehetne az ellenszer, semmi más

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Nem volt játék.Nem tudom mit akartunk játszani,nem értek hozzá,de nem láttam,hogy mi volt a koncepció.Lőttünk 2 gólt,és semmi közünk nem volt a meccshez,se taktikailag,se technikailag,se erőnlétileg.Régóta nem nézek focit,és nem győztek meg,hogy változtassak ezen.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Most mit vártatok? Bejöttek a cserék a 2. félidőben, jó hogy lejátsszák a csapatot, nem igen volt minőségi padunk ma. Meg amúgy is kit érdekel egy ilyen kis buli meccs?

De ha ebből akartok valamit leszűrni, akkor tessék a kezdőnk 1-0-ra verte az övéiket, úgy hogy jobban is játszottunk (pedig még a kezdőnk is tartalékos volt). 😉Jughead
nem értek egyet, de az tényleg helytálló hogy vezettünk

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Mondtam: Pintér összességében elégedett. Pedig ezen a védelmen én sírni tudnék, de engem nem is küldtek kommunikációs tréningre

| Menj a picsába, hülye fasz Pintér! Szar a védelem, te gyökér, nem gyanús?! |

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214

De ha ebből akartok valamit leszűrni, akkor tessék a kezdőnk 1-0-ra verte az övéiket, úgy hogy jobban is játszottunk (pedig még a kezdőnk is tartalékos volt). 😉
több mint 11 éve
Lőttünk két gólt azonkívül helyzetünk nem volt, a dánok kihagytak vagy 4 ziccert. A második félidőben át sem lépünk a félpályán, de hát majd úgy is megmagyarázzák. Bezzeg Koeman idejében ilyenkor már fröcsögtek, hogy hol a támadó magyar virtus.... Mehehhe.

Eddig legalább buli meccseken jók voltunk, de ma csak a dánokon múlik, hogy nem 2-5.tüsi91
összefogás-ellenes mentalitás! miattad nem jutunk ki az EB-re!

1-2 után 2-2, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. Eztuán 3-2, 4-2, 5-2, 6-2 jön, akárki meglássa.

Amúgymeg ez a magyar B vs dán B, abban meg nem meglepő, hogy jobbak. Nekünk nincs 22 versenyképes focistánk, csak 7 kb

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
most az ezzel a baj, hogy ha 2-2 is marad, okosan lenyilatkozzák, hogy "hááát a dán az egy világklasszis csapat, sok sztárral, nagyon örülünk az eredménynek!"

a köcsög nemzetisport meg égbe emeli Pintért, pedig hol van ez a futballtól.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Lőttünk két gólt azonkívül helyzetünk nem volt, a dánok kihagytak vagy 4 ziccert. A második félidőben át sem lépünk a félpályán, de hát majd úgy is megmagyarázzák. Bezzeg Koeman idejében ilyenkor már fröcsögtek, hogy hol a támadó magyar virtus.... Mehehhe.

Eddig legalább buli meccseken jók voltunk, de ma csak a dánokon múlik, hogy nem 2-5.
több mint 11 éve
Szerintem Gula egész idény alatt nem dolgozott annyit a Salzburg védelme mögött mint ezen a mai meccsen 😀
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
a dánok ugye a strandról beesve is képesek megnyerni egy EB-t,most is van délszláv ország a VB-n így most ez nekik nem barátságos hanem felkészülési meccs, amit ők maximálisan komolyan vesznek. Ha innen nézzük a jelenlegi állást akkor mi is beesve megnyernénk ezt a VB-t (de nem hagyják a szemetek).
Mondanám hogy most a szöv kapitány nyilatkozatából idéztem de szerintem ő már azzal is bajba lenne hogy mikor nyertek a dánok és miért voltak ott azon az EB-n...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
24-es Dallas Cowboys mez (Marion Barber?) az egyik szurkolón a gól utáni képeken 😊baggio
vagy Claiborne, bár ez utóbbi maximum draft utáni felbuzdulásból születhetett 😊slowmotion
legalább abban nem divatdrukker

több mint 11 éve
24-es Dallas Cowboys mez (Marion Barber?) az egyik szurkolón a gól utáni képeken 😊baggio
vagy Claiborne, bár ez utóbbi maximum draft utáni felbuzdulásból születhetett 😊slowmotion
áááá ez a végeredmény akar lenni 2-4 😛
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Kantával meg sanyival már 2-vel mennénk, de így se rossz 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Jo mondjuk minden meccsunk elott bizom a sracokban!
Meg ha sikerult is elerniuk,hogy le sem ulok megnezni oket....
Gaz...de ez van sajnos!
Falabuak....
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
vagy Claiborne, bár ez utóbbi maximum draft utáni felbuzdulásból születhetett 😊
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
2-2? 😮

azt hittem laza cumi....
több mint 11 éve
Pintyő látványosan szenved a padon, hogy nem káromkodhat szabadon 😛 😀 Már lélekben hat a komunyikációs trényingdande
Mészöly Kálmán diszlájkolja ezt