Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
fradi kritika, aki nem akarja, nem olvassa el. | a fradi szurkolóknak mégis mit sír a szája, hogy sok lesz a bérlet meg a jegyár az új arénába? Modern stadiont akartak nem? Nyugati színvonalú létesítményt. Ennyibe kerül kérem szépen. |
több mint 11 éve
Hm hm hm, ez azért elég beszédes:www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-tiz-edzo-egy-csapatban-guardiola-mourinho-karjaban-2337593
több mint 11 éve
komolyan mondom, hogy a büdös francba nem lehet elmagyarázni a középső középpályásnak, hogy szélen semmi keresnivalója nincs?1. ha Koman nem keveredik ki a szélre, nincs a 2. gólunk :p
Egy ilyen összetartáson - amin ugye a fél kezdő nincs jelenJC6
2. nincs összetartás, megfúrták a klubedzők.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igazság szerint messzemenő következtetéseket kár levonni, de ismerem a fiainkat, vezetőinket és edzőinket is, úgyhogy "max 2 pontra" számítok a kövi két meccsen. Nyilatkozatháború rulzz.Viszont ami nem hagy nyugodni, az a védelem. Meg az, hogy alapvető dolgokat képtelen a fél csapat megcsinálni. Lehet azt mondani, hogy barimeccs, nem játszottak még így együtt és a többi közhely, csak az a baj, hogy 20 éve futballoznak, kábé, így jogosan várom el, hogy Varga vagy ki a tököm ne az előtte 10 méterre álló, oda sem figyelő dánnak passzolja a zsugát, hanem a csapattársának, aki pirosban játszik.
Úgy ültem le a meccs elé, hogy folyamatosan figyelni fogom a felállást és a tolódást, hát ember legyen a talpán, aki kitalálja, mit akartunk játszani. A hülye is tudja, hogy egy ilyen csapat nem életképes, így a bunker és kontra az, amiben bízni lehet, de az, hogy tolódáskor a fél középpálya kimegy szélre és marad egy emberünk a védelem előtt, az nonszensz. Én nem értem, komolyan mondom, hogy a büdös francba nem lehet elmagyarázni a középső középpályásnak, hogy szélen semmi keresnivalója nincs? Olyan mondjuk, hogy "magyar válogatott középpálya" körülbelül 5 éve nincs. Vagy több. Össze - vissza tolódnak, futkároznak, csoda, hogy a 60. percben elfogy az erő? Egy ilyen összetartáson - amin ugye a fél kezdő nincs jelen - nem szarrá kell hajtani a játékosokat, hanem egymás elé állítani őket 5-10 méterre és orrvérzésig gyakorolni a passzolgatást. 2 órán keresztül. Mert senki sem gyorsabb a labdánál.
A védelem? Az egyik kilép, a másik nem tolódik a helyére. A szélső védő nem jön be középre, kitámad, mire simán kipasszolják ketten. A 16-osról lőni készülő játékost nem támadja meg egyikük sem, behátrálnak...
De hát, ki vagyok én...
A dánok meg? Öröm volt nézni a magabiztosságot, lazaságot, mégis a koncentrációt. Hogy merik bepasszolni 3 ember közé, ha kell. Azok a szép kényszerítők, keresztmozgások, védelem mögé befutások...Tetszett.
Pintér meccsutánija öööözése meg EPIC volt.
több mint 11 éve
Most mit vártatok? Bejöttek a cserék a 2. félidőben, jó hogy lejátsszák a csapatot, nem igen volt minőségi padunk ma. Meg amúgy is kit érdekel egy ilyen kis buli meccs?Azt hiszem, más meccset néztünk. 😊
De ha ebből akartok valamit leszűrni, akkor tessék a kezdőnk 1-0-ra verte az övéiket, úgy hogy jobban is játszottunk (pedig még a kezdőnk is tartalékos volt). 😉Jughead
több mint 11 éve
sportgeza.hu/futball/meccs/2014/05/22/magyarorszag-daniakegyetlen 😀
Ugye, ugye, Szabó János! Úgy felpörgette a dolgokat, hogy a csapattársai se tudták követni – másképp aligha lett volna les.
A dánok most elintézék a magyar csapatot, mint Hamlet Poloniust. De jött Szabó János Paksról a védelem tengelyébe Korhut helyére, mindjárt helyretolódik minden.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Amúgy már csak 2300 jegy van gazdátlanul, ebből 1100 a lila oldalon.Bazzaniez a szám hogy jött ki? o_o
itt jelenleg 258 szabad jegy van nálunk és 519 nálatok, de igazából mindegy, kezdésre el fog menni mindkát oldalról a 9100 és kurvajó hangulat lesz 😊
több mint 11 éve
Mondtam: Pintér összességében elégedett. Pedig ezen a védelmen én sírni tudnék, de engem nem is küldtek kommunikációs tréningreEz még egy pozitív hozzáállás, mert szerintem az ami nincs az nem lehet gyanús és egyben nem is lehet sz.r 😛 😀
| Menj a picsába, hülye fasz Pintér! Szar a védelem, te gyökér, nem gyanús?! | berger90
több mint 11 éve
Taktikát a válogatottaknál, pláne a magyarnál teljesen felesleges keresni. Azt kell nézni, hogy vannak-e olyan egyéniségek, akik képesek meccseket eldönteni, és szerintem ezen a téren nem állunk annyira rosszul. Viszont nincs egyetlen neves, vagy akár életképes védőjátékosunk sem, ez ellen meg max. a Koeman-féle bunkerfoci lehetne az ellenszer, semmi más

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem volt játék.Nem tudom mit akartunk játszani,nem értek hozzá,de nem láttam,hogy mi volt a koncepció.Lőttünk 2 gólt,és semmi közünk nem volt a meccshez,se taktikailag,se technikailag,se erőnlétileg.Régóta nem nézek focit,és nem győztek meg,hogy változtassak ezen.
több mint 11 éve
Most mit vártatok? Bejöttek a cserék a 2. félidőben, jó hogy lejátsszák a csapatot, nem igen volt minőségi padunk ma. Meg amúgy is kit érdekel egy ilyen kis buli meccs?nem értek egyet, de az tényleg helytálló hogy vezettünk
De ha ebből akartok valamit leszűrni, akkor tessék a kezdőnk 1-0-ra verte az övéiket, úgy hogy jobban is játszottunk (pedig még a kezdőnk is tartalékos volt). 😉Jughead
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Mondtam: Pintér összességében elégedett. Pedig ezen a védelmen én sírni tudnék, de engem nem is küldtek kommunikációs tréningre| Menj a picsába, hülye fasz Pintér! Szar a védelem, te gyökér, nem gyanús?! |
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Most mit vártatok? Bejöttek a cserék a 2. félidőben, jó hogy lejátsszák a csapatot, nem igen volt minőségi padunk ma. Meg amúgy is kit érdekel egy ilyen kis buli meccs? De ha ebből akartok valamit leszűrni, akkor tessék a kezdőnk 1-0-ra verte az övéiket, úgy hogy jobban is játszottunk (pedig még a kezdőnk is tartalékos volt). 😉
több mint 11 éve
Lőttünk két gólt azonkívül helyzetünk nem volt, a dánok kihagytak vagy 4 ziccert. A második félidőben át sem lépünk a félpályán, de hát majd úgy is megmagyarázzák. Bezzeg Koeman idejében ilyenkor már fröcsögtek, hogy hol a támadó magyar virtus.... Mehehhe.összefogás-ellenes mentalitás! miattad nem jutunk ki az EB-re!
Eddig legalább buli meccseken jók voltunk, de ma csak a dánokon múlik, hogy nem 2-5.tüsi91
1-2 után 2-2, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. Eztuán 3-2, 4-2, 5-2, 6-2 jön, akárki meglássa.
Amúgymeg ez a magyar B vs dán B, abban meg nem meglepő, hogy jobbak. Nekünk nincs 22 versenyképes focistánk, csak 7 kb
több mint 11 éve
most az ezzel a baj, hogy ha 2-2 is marad, okosan lenyilatkozzák, hogy "hááát a dán az egy világklasszis csapat, sok sztárral, nagyon örülünk az eredménynek!"a köcsög nemzetisport meg égbe emeli Pintért, pedig hol van ez a futballtól.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Lőttünk két gólt azonkívül helyzetünk nem volt, a dánok kihagytak vagy 4 ziccert. A második félidőben át sem lépünk a félpályán, de hát majd úgy is megmagyarázzák. Bezzeg Koeman idejében ilyenkor már fröcsögtek, hogy hol a támadó magyar virtus.... Mehehhe.Eddig legalább buli meccseken jók voltunk, de ma csak a dánokon múlik, hogy nem 2-5.
több mint 11 éve
Szerintem Gula egész idény alatt nem dolgozott annyit a Salzburg védelme mögött mint ezen a mai meccsen 😀
több mint 11 éve
a dánok ugye a strandról beesve is képesek megnyerni egy EB-t,most is van délszláv ország a VB-n így most ez nekik nem barátságos hanem felkészülési meccs, amit ők maximálisan komolyan vesznek. Ha innen nézzük a jelenlegi állást akkor mi is beesve megnyernénk ezt a VB-t (de nem hagyják a szemetek). Mondanám hogy most a szöv kapitány nyilatkozatából idéztem de szerintem ő már azzal is bajba lenne hogy mikor nyertek a dánok és miért voltak ott azon az EB-n...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
legalább abban nem divatdrukker24-es Dallas Cowboys mez (Marion Barber?) az egyik szurkolón a gól utáni képeken 😊baggiovagy Claiborne, bár ez utóbbi maximum draft utáni felbuzdulásból születhetett 😊slowmotion
több mint 11 éve
áááá ez a végeredmény akar lenni 2-4 😛24-es Dallas Cowboys mez (Marion Barber?) az egyik szurkolón a gól utáni képeken 😊baggiovagy Claiborne, bár ez utóbbi maximum draft utáni felbuzdulásból születhetett 😊slowmotion
több mint 11 éve
Kantával meg sanyival már 2-vel mennénk, de így se rossz 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Jo mondjuk minden meccsunk elott bizom a sracokban!Meg ha sikerult is elerniuk,hogy le sem ulok megnezni oket....
Gaz...de ez van sajnos!
Falabuak....
több mint 11 éve
24-es Dallas Cowboys mez (Marion Barber?) az egyik szurkolón a gól utáni képeken 😊baggiovagy Claiborne, bár ez utóbbi maximum draft utáni felbuzdulásból születhetett 😊
több mint 11 éve
Pintyő látványosan szenved a padon, hogy nem káromkodhat szabadon 😛 😀 Már lélekben hat a komunyikációs trényingdandeMészöly Kálmán diszlájkolja ezt