Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
hát ehhez a hsz-hez gratula, igazán szép volt.Fakemighty szolnok. csak kikellett rakni a hirhedten profi ragyavert petot maris elkezd szarnyalni a csapat.
leikszelt a Szolnok a székletfehérvárral 😀Joci
en amugy nem irigylem toluk ( a szekletektol ) az aranyat. legalabb nem a konda nem a fagyi es nem a zstk lesz bajnok.
viszont azt keptelen vagyok feldolgozni h ilyenkor mitol no meg indokolatlanul nagyra bizonyos szurkolok arca.
nekik es a buzi mezei doktornak egy nagy sallert kene kiosztani nem bajnoki cimet.Fake
Idén Szolnok jobban játszik, meg fog szorongatni pár csapatot.
több mint 13 éve
vassadi
15 626
nem hittem, hogy valaha is látom majd Giggs-et balhátvédben... 😀Ezek az idegenbeli meccsek... Lehetett volna sokkal simább is - amennyiben az első játékrészben Valencia beadásaira Rooney-n kívül más olyan is érkezhetett volna, aki gólra tudja őket váltani -, de így volt szép. 😊 Rossz előérzetem volt a meccs előtt, 0-2-es félidőben én már teljességgel lemondtam a pontszerzésről, viszont az egyenlítés után már tudtam, akárhogy is, de ezt a meccset megnyerjük.
valahogy az egész meccs alatt éreztem, hogy még a 0-2 ellenére is forditunk.... :cool:
ja és a cselszki x meg hab a tortán.. 😂Keano
A forduló előtt azt mondtam volna, hogy hiába az Arsenal most a második, szerintem 2008-hoz hasonlóan ezúttal is fordul a kocka, és a hajrában a Chelsea lép elő elsőszámú riválissá a bajnokságban, ezzel a döntetlennel viszont, hát nem tudom... Jobb esetben (tehát a Birmingham elleni győzelem esetén) is 8 pont hátrány, igaz még játszunk velük, akárcsak az Arsenallal, de ők is igencsak leeresztettek az utóbbi időben, és hiába jöhetnek fel 2 pontra, nem vennék rá mérget, hogy a Spurs elleni elmaradt mérkőzésüket behúzzák majd (sőt...). Ha mindkét rangadót megnyernénk, azzal nem kérdés, eldőlne a bajnoki cím sorsa, de ki tudja, ilyen hajtás közepette lesz-e annyi a csapatban, hogy mindkét riválist megverje ('ágyúsokat' idegenben, a 'kékek' ellen pedig már előre félek a játékvezetéstől...). Mindegy, ez még a jövő zenéje, most első a szerdai BL-fellépés a Stamford Bridge-en.
több mint 13 éve
Hát igen én is erre gondolok, hogy rosszul csinálják ezt az egészet. Ez a jövő, ez a rendszer működik sok helyen a világon, de csak nálunk nem, mily meglepő. Pedig biztos lehetne jól csinálni, csakhát ez Magyarország, azon belül is a magyarfoci világa. Korrupció, bratyizás, hozzánemértés stb. Pedig örömteli lenne nézni még amúgy más csapat szurkolójaként egy ilyen MTK-t, de sajna egyre gyengébbek még ezek a fiatalok is a régebbiekhez képest is. A többi akadémia most még kamuzhat 3-4 évet, hogy na majd akkor tessék megnézni micsoda Honvéd lesz pl. aztán majd meglátjuk a valóságot.A fő gond az, hogy olyan játékosoktól várjuk az eredményt, akik egy éve még a 2. csapatunkban is cserének számítottak.Fölösleges fölhúznom magam... Siófoktól szopunk otthon...Irány a másodosztály...eaglesmcnabbErről cseráltünk véleményt múltkor. Sajnos a Sándor akadémia is lejtőn van egyre jobban, ahelyett hogy egyre jobb képzettebb játékosok jönnének, lassna kiderül, hogy kizárólag nálunk ez az akadémiai képzés is egy nagy lufi ami szép lassna kipukkad majd. Mi ezt is csak "magyarosan" tudjuk csinálni.Sajnos. Erre mondta Popovics Sándor, hogy nálunk olyanokat tanítanak, amit pl. Hollandiában már tiltanak az edzőknek. Nesze neked pro licenc.zavi27
Nem azzal van gond szvsz. hogy szar az Akadémia, hanem azzal hogy kurva szarul használjuk. Bedobjuk a fiatalokat a mély vízbe, ami semmi eredményre nem vezet.
Mondjuk tény, hogy egy Siófokot otthon alap hogy verni kéne, bármilyen csapattal is állunk fel.
Szépp előjelek: Jövőhéten megyünk a Vasashoz, az is sima L, miközben ősszel vertük őket 4-0-ra. Ja, hogy abból a nyertes csapatból vannak stabil 5-en a mostani kezdőben? Akkor nem szóltam. Akárki akármit mond, így nem lehet csinálni...eaglesmcnabb
több mint 13 éve
A fő gond az, hogy olyan játékosoktól várjuk az eredményt, akik egy éve még a 2. csapatunkban is cserének számítottak.Fölösleges fölhúznom magam... Siófoktól szopunk otthon...Irány a másodosztály...eaglesmcnabbErről cseráltünk véleményt múltkor. Sajnos a Sándor akadémia is lejtőn van egyre jobban, ahelyett hogy egyre jobb képzettebb játékosok jönnének, lassna kiderül, hogy kizárólag nálunk ez az akadémiai képzés is egy nagy lufi ami szép lassna kipukkad majd. Mi ezt is csak "magyarosan" tudjuk csinálni.Sajnos. Erre mondta Popovics Sándor, hogy nálunk olyanokat tanítanak, amit pl. Hollandiában már tiltanak az edzőknek. Nesze neked pro licenc.zavi27
Nem azzal van gond szvsz. hogy szar az Akadémia, hanem azzal hogy kurva szarul használjuk. Bedobjuk a fiatalokat a mély vízbe, ami semmi eredményre nem vezet.
Mondjuk tény, hogy egy Siófokot otthon alap hogy verni kéne, bármilyen csapattal is állunk fel.
Szépp előjelek: Jövőhéten megyünk a Vasashoz, az is sima L, miközben ősszel vertük őket 4-0-ra. Ja, hogy abból a nyertes csapatból vannak stabil 5-en a mostani kezdőben? Akkor nem szóltam. Akárki akármit mond, így nem lehet csinálni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Nem rossz: http://www.youtube.com/watch?v=lue6o6FhDC8&feature=player_embeddedMatthew99Biztos szeretik a csapattársai.
több mint 13 éve
Fölösleges fölhúznom magam... Siófoktól szopunk otthon...Irány a másodosztály...eaglesmcnabbErről cseráltünk véleményt múltkor. Sajnos a Sándor akadémia is lejtőn van egyre jobban, ahelyett hogy egyre jobb képzettebb játékosok jönnének, lassna kiderül, hogy kizárólag nálunk ez az akadémiai képzés is egy nagy lufi ami szép lassna kipukkad majd. Mi ezt is csak "magyarosan" tudjuk csinálni.Sajnos. Erre mondta Popovics Sándor, hogy nálunk olyanokat tanítanak, amit pl. Hollandiában már tiltanak az edzőknek. Nesze neked pro licenc.
több mint 13 éve
Nem rossz: http://www.youtube.com/watch?v=lue6o6FhDC8&feature=player_embedded
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Fölösleges fölhúznom magam... Siófoktól szopunk otthon...Irány a másodosztály...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
"Ott még egy lila majom is fölkerült a kerítésre, van belőle nem egy egyébként itt az Üllői úti stadionban." - Knézy Jenőgabtsiíme: http://www.youtube.com/watch?v=aJn2Fqu7kP0 😂
több mint 13 éve
nem hittem, hogy valaha is látom majd Giggs-et balhátvédben... 😀 valahogy az egész meccs alatt éreztem, hogy még a 0-2 ellenére is forditunk.... :cool:
ja és a cselszki x meg hab a tortán.. 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fakemighty szolnok. csak kikellett rakni a hirhedten profi ragyavert petot maris elkezd szarnyalni a csapat.
leikszelt a Szolnok a székletfehérvárral 😀Joci
en amugy nem irigylem toluk ( a szekletektol ) az aranyat. legalabb nem a konda nem a fagyi es nem a zstk lesz bajnok.
viszont azt keptelen vagyok feldolgozni h ilyenkor mitol no meg indokolatlanul nagyra bizonyos szurkolok arca.
nekik es a buzi mezei doktornak egy nagy sallert kene kiosztani nem bajnoki cimet.
több mint 13 éve
"Ott még egy lila majom is fölkerült a kerítésre, van belőle nem egy egyébként itt az Üllői úti stadionban." - Knézy Jenőgabtsi
több mint 13 éve
"Ott még egy lila majom is fölkerült a kerítésre, van belőle nem egy egyébként itt az Üllői úti stadionban." - Knézy Jenő
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Fakeleikszelt a Szolnok a székletfehérvárral 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 626
CSODA
több mint 13 éve
Vidic minősíthetetlen, Rooney meg az isten :cool: Nem értem miért kell 5 középpályással játszani egy ilyen meccsen amikor a támadósorunk el tudja dönteni 20 perc alatt...?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Egyszerre? 😀Ti is. 😀szabavagy -9-ben, -11-ben, de gólarányba jobbak az alamizsnánknak köszönhetően... 😛 😊Divatmajd jövőre bajnokok lesznekJoci
több mint 13 éve
Gratulálok az ellenfélnek! Amúgy abszolút döntetlen körüli meccs volt, ezzel a talált lövéssel nyert a Fradi, hozta a szokásos kapura veszéltelen darálós fociját, iksz lett volna a reális, de sajnos erőtlenek voltunk ma mi is. Szerintem nem volt annyira szar meccs azért magyar viszonyok között a szuper hangulat meg a küzdelem nézhetővé tette azért. Mondjuk kis knézy újabb elfogult gáz közvetítése nevetséges volt. Hogy pl. a helyzetek alapján megérdemelten vezet a fradi az első félidőben, amikor kidolgozott nem is volt. Ami még pozitív a botrányoktol mentes fasza hangulat végig, és a korrekt jól sikerült játékvezetás szerintem. Ennyi alamizsna járt már 7 év után, meg a 6-0 után , hiszen arra még évtizedekig emlékeni fogunk, erre a kiszenvedett győzelemre meg nem igazán. 😛 Még jó hogy a Fideszoton ilyene rős idén és ő lesz a bajnok, mert még végül az a röhej állt volna elő hogy a Fradi ezzel a játékkal bajnok lett volna.
több mint 13 éve
kicist off az időzítés, de a holland meccsekről beszélgetve, egy kollégám mondta (és láttam kinyomtatva), hogy az utánpotlásképzésünkben (Bozsik progi) az U-10 és U-11-ben (egyes tornákon) nincs bíró, a gyerekekre van bízva, hogy mi gól vagy szabálytalanság. Már ez is tiszta röhej lenne, de a következő, hogy a támadó harmadban van les. Bíró nélkül 10 éves gyerekek lesszabályt alkalmaznak.Király, ha valaki mégse focizik jól, mehet bírónak 😀
Nem tudom, hogy nyugaton, hogy van, de gyanítom nem így.zinedine5
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
szaba
10 679
Ti is. 😀majd jövőre bajnokok lesznekJociígy is +5-ben vannak 😀 😛vagy -9-ben, -11-ben, de gólarányba jobbak az alamizsnánknak köszönhetően... 😛 😊Divat
szar meccs voltpetey
több mint 13 éve
kicist off az időzítés, de a holland meccsekről beszélgetve, egy kollégám mondta (és láttam kinyomtatva), hogy az utánpotlásképzésünkben (Bozsik progi) az U-10 és U-11-ben (egyes tornákon) nincs bíró, a gyerekekre van bízva, hogy mi gól vagy szabálytalanság. Már ez is tiszta röhej lenne, de a következő, hogy a támadó harmadban van les. Bíró nélkül 10 éves gyerekek lesszabályt alkalmaznak.Nem tudom, hogy nyugaton, hogy van, de gyanítom nem így.
több mint 13 éve
http://kiajobb.blog.nepsport.hu/archives/2011/04/01/Vgre_futballhangulat_volt_egy_magyar_meccsen/jó hogy visszatért a lila majom 😊
több mint 13 éve
Németh Gabi SHUTOUTŐ se kellett JMD... (ja nem, ő nem ebben a ligában érdekelet) szóval Hemingwaynek (bár lassan egykutya...).
Egész tavasszal 0 kapott gólHöri
több mint 13 éve
majd jövőre bajnokok lesznekvagy -9-ben, -11-ben, de gólarányba jobbak az alamizsnánknak köszönhetően... 😛 😊DivatIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN,végre leszopattuk a dózsát! :cool: :cool: :cool:Jociígy is +5-ben vannak 😀 😛
szar meccs voltpetey