Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Mert hivatalos fifa nap van, amúgy meg csakfocin érdemes elolvasni egervári szösszenetét 😀 félelmetes az ember...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Ok, de akkor miért nincs bajnoki forduló?zidane5Te mit nem értesz azon hogy harmadikak lettünk? Megérdemlik, ennyi 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Ok, de akkor miért nincs bajnoki forduló?hát nehogy már ilyen biszem-baszom barimeccseket jáccunk, amikor 3.-ok lettünk a csoportunkban!Dexxter Tailoraz aranylábú szerethető válogatottunk nem játszik a hétvégén valami barátságos meccset? vagy nem mindenkinek kötelező vagy hogy van ez?Dexxter Tailornem, mert:
az MLSZ vezetése "kockázatosnak, felelőtlennek és szakmai szempontból haszontalannak" ítélte a mérkőzés elvállalását. 😀BaltimoreDefense
több mint 12 éve
hát nehogy már ilyen biszem-baszom barimeccseket jáccunk, amikor 3.-ok lettünk a csoportunkban!az aranylábú szerethető válogatottunk nem játszik a hétvégén valami barátságos meccset? vagy nem mindenkinek kötelező vagy hogy van ez?Dexxter Tailornem, mert:
az MLSZ vezetése "kockázatosnak, felelőtlennek és szakmai szempontból haszontalannak" ítélte a mérkőzés elvállalását. 😀BaltimoreDefense

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
az aranylábú szerethető válogatottunk nem játszik a hétvégén valami barátságos meccset? vagy nem mindenkinek kötelező vagy hogy van ez?Dexxter Tailornem, mert:
az MLSZ vezetése "kockázatosnak, felelőtlennek és szakmai szempontból haszontalannak" ítélte a mérkőzés elvállalását. 😀
több mint 12 éve
az aranylábú szerethető válogatottunk nem játszik a hétvégén valami barátságos meccset? vagy nem mindenkinek kötelező vagy hogy van ez?

Don't blink!
több mint 12 éve
Messi, Ibra, CR? hogy mondod?ilyet én is tudok, csak meg kell próbálnom vagy háromszázszor
POGBAeaglesmcnabb
több mint 12 éve
nem. Böde. Úgy hírlik egyre jobb formában van, remélem a válogatottban kezdeni fog. Megérdemli, ugyanúgy ahogy a Románok ellen 😊POGBAeaglesmcnabbnem NK9? 😮Divat
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Che Cazzo?POGBAeaglesmcnabbnem NK9? 😮Divat

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve

Messi, Ibra, CR? hogy mondod?
POGBA
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Van olyan bárki aki látta, hogy a tegnapi 3. félidőben betta hogy húzott? Mert nekem csak annyit sikerült,hogy matyi barátunk kinyitja a gömböt, felolvassa a papìrkát mire a jó betta már mosolyogva közli ki az ellenfél a kis céduláját lobogtatva 😀 az h mit húzott,honnan húzta, mikor húzott azt jótékony homály fedi...és akkor még ahogy a kis papìrkäkat rendezgették azon könyöklő méretű asztalon össze-vissza....kabaré 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
sör és whiskey, de egyébként kiváló meglátásBorlovag lehetne...berger90Gascoigne?BazzaniBeckhamet lovággá ütik januárban. Kb az egyetlen focista, aki megérdemli.berger90Lineker? Bryan Robson? Rush? Dalglish?Sobri Jóska
több mint 12 éve
Borlovag lehetne...Gascoigne?BazzaniBeckhamet lovággá ütik januárban. Kb az egyetlen focista, aki megérdemli.berger90Lineker? Bryan Robson? Rush? Dalglish?Sobri Jóska
Mindig jövőre
több mint 12 éve
"Beckham az első angol focista, aki négy ország bajnoka volt különböző csapatokban"Beckhamet lovággá ütik januárban. Kb az egyetlen focista, aki megérdemli.berger90Lineker? Bryan Robson? Rush? Dalglish?Sobri Jóska
Ő az első olyan angol is, aki három vb-n is gólt rúgott. Emellett soha nem hallottam, hogy az említettek annyit jótékonykodtak volna, mint Beckham. Szóval itt szerintem a pályán kívüli élete is beleszámít.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Gascoigne?Beckhamet lovággá ütik januárban. Kb az egyetlen focista, aki megérdemli.berger90Lineker? Bryan Robson? Rush? Dalglish?Sobri Jóska
több mint 12 éve
Beckhamet lovággá ütik januárban. Kb az egyetlen focista, aki megérdemli.berger90Lineker? Bryan Robson? Rush? Dalglish?
több mint 12 éve
Felháborítóan impotens focit játszik az Arsenal.
több mint 12 éve
Én csipázom nagyon a diókat, egyszerűen kevés létszámmal sehol nincsenek, otthon meg nagyon jól tolják. Amúgy az X azért reaális volt, hülye Grumics ellőhette volna és akkor nincs vita, hogy tizi v. nem tizi.A hazai klub honlapjának tájékoztatása szerint a Szpari 1-0-s sikerével végződött összecsapásra 5000 drukker látogatott ki.Kivételesen ott voltam a Pécs meccsen. 1200-nál többen voltunk. De nem ez a lényeg. Mindenképpen le akartam írni, hogy le a kalappal a miskolci szurkolók előtt. Nagyon szimpatikusan szurkoltak, nagyon odatették magukat, inkább a DVTK játszott hazai pályán köszönhetően nekik is (Solymosi vette is a lapot és adta nekik a hazai pályát😊 )diverdoc
Érdekesség, hogy ezzel erre a másodosztályú mérkőzésre több ember volt a helyszínen kíváncsi, mint az OTP Bank Liga négy késő délutáni vagy esti összecsapására összesen. A Győri ETO – Kaposvár találkozót 1400-an, a Lombard Pápa és a Paks meccsét 1000-en, a PMFC és a Diósgyőr összecsapását és az MTK – Honvéd fővárosi belharcot 1200-1200-an kísérték figyelemmel a stadionban – ez így összesen 4800 fő.
Ezeken a nézőszámokon elgondolkodhatna a kedves MLSZ.
Valóban az ultrák a legnagyobb problémái a magyar labdarúgásnak avagy ebben a formában ahogy az egész NB1 működik nincs megfelelő kereslet rá? Mi régen jártunk meccsekre (főleg Újpest), ma már eszembe sem jut. Jó nekem a megye1, ott legalább magyar fiatalok játszanak szívből minimális pénzért.Bazzani
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kivételesen ott voltam a Pécs meccsen. 1200-nál többen voltunk. De nem ez a lényeg. Mindenképpen le akartam írni, hogy le a kalappal a miskolci szurkolók előtt. Nagyon szimpatikusan szurkoltak, nagyon odatették magukat, inkább a DVTK játszott hazai pályán köszönhetően nekik is (Solymosi vette is a lapot és adta nekik a hazai pályát😊 )diverdocmindig öröm ilyet olvasni, pedig nem is ment teljes légyszámmal a kemény mag, egy csoport utánpótlás meccsekre jár, egy másik pedig már szombat hajnalban elindult Lengyelországba a Függetlenség Menetére
több mint 12 éve
szánalmas megint a fradi, a meccs legjobb jelenete: Halmosi a gólja után Haladás címer helyett véletlenül (?) az MB1 logóját csókolta meg a mezén xD 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Neki azért lenne hozzászólása a dologhoz, mert Daviddet a végén már nagyon nem csípte. Én erre gondoltam 😊 Amúgy szerintem megérdemli.Ő azért inkább az edzői teljesítményéért kapott, vagy tévednék? Meg hát akkor még úriemberek voltak a pályán 😀berger90Beckhamet lovággá ütik januárban. Kb az egyetlen focista, aki megérdemli.berger90Sir Alex-nek lenne egy-két szava ehhez a megérdemli témához 😊vandeminek
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
a newcastle londonban verte a tott'ham-et, az utolsó előtti sunderland meg legyőzte a mancity-t. gotta love premier league 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Ő azért inkább az edzői teljesítményéért kapott, vagy tévednék? Meg hát akkor még úriemberek voltak a pályán 😀Beckhamet lovággá ütik januárban. Kb az egyetlen focista, aki megérdemli.berger90Sir Alex-nek lenne egy-két szava ehhez a megérdemli témához 😊vandeminek
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Beckhamet lovággá ütik januárban. Kb az egyetlen focista, aki megérdemli.berger90Sir Alex-nek lenne egy-két szava ehhez a megérdemli témához 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
|