Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 626
legalább a BL-re már nem kell koncentrálni...DivatMaradt az Olasz Kupa...
Igen nagy volt a Schalke. Kíváncsi vagyok, ma tud-e valami hasonlót alkotni a Sakhtar.
Crouch megmutatta, mennyire ostoba ember. A Spurs-ért kár, de őt nem sajnálom. Chivu is hasonló eset, zsinórban kétszer kiállíttatja magát, ráadásul két ilyen meccsen. 😂
több mint 13 éve
Azért Stankovic gólja nem volt olyan csúnya: http://www.youtube.com/watch?v=Y1ZZ6UzCvPcPocsés neki nem az első ilyen gólja...kár h utána besárgult és le is sérült 😕
|
több mint 13 éve
Nemes bosszút áll a Schalke. :cool:Vrijbloednem is kicsit! Nem baj, kellett valami ami feldobja ezt a napot 😊
Legalább lesz kinek szurkolni :cool:
több mint 13 éve
Hát nem semmi meccsek voltak ma, és gyönyörű gólok!
több mint 13 éve
Azért Stankovic gólja nem volt olyan csúnya: http://www.youtube.com/watch?v=Y1ZZ6UzCvPc
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1. kapd be Crouch2. kapd be Adebayor. Pont "ellenünk" kell jól játszanod.
Mindegy, remélem a Barca szarrá aláz titeket.
szerk.: Raúl a király.
több mint 13 éve
2-5 :cool:70 :cool:
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Régen láttam már ilyen jól játszani a Madridot,igaz,hogy 10 ember ellen,de jó látni 😊NewmanUgyanez volt szombat este is,csak akkor kihagyták a helyzeteket 😕
több mint 13 éve
Mindkét párharc eldőlt már az első meccsen, ezt nem vártam volna...Bár a Schalke esetében nem bánom persze. 😊
több mint 13 éve
Régen láttam már ilyen jól játszani a Madridot,igaz,hogy 10 ember ellen,de jó látni 😊
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Hát nem lesz izgalmas a jövő szerda az biztos. 😛
több mint 13 éve
cordoba lyukat rug a saját 16osán belül majd mutatja nyugi, semmi gond. majd odaadják Edunak az meg bebassza a schalke 5.gólját 😂braxa88ez mindent elmond a szerencsétlen védelmünkről...ez a fasz kommentátor szerint, meg simán pótolni lehetne Luciót (Samuelt meg se említem)
legalább a BL-re már nem kell koncentrálni...
|
több mint 13 éve
Nemes bosszút áll a Schalke. :cool:
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Holnap nem is ad semmit, ez a fos?Lakimikor adott a tv2 szerdán BL-t?
több mint 13 éve
braxa88
12 534
cordoba lyukat rug a saját 16osán belül majd mutatja nyugi, semmi gond. majd odaadják Edunak az meg bebassza a schalke 5.gólját 😂
több mint 13 éve
Holnap nem is ad semmit, ez a fos?
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Internek volt két száz százalékos helyzete, majd kaptak kettőt + piros... 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Chivu 😀Most kell kitömnie a Schalke-nak az Intert és meg is van a továbbjutás.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hmm, úgy tűnik kiesik a 2. számú csapatom... kösz (kr)Áúúcs!Viszont amit az Inter művel 😀 Parádé.
Raul-t meg mindig is bírtam, igazi klasszis...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lol inter
több mint 13 éve
Most nézem amúgy Schalke nem szarozik 😂