Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Ezt a Fever feldolgozást vajon hogy gondolta a tv2 az összefoglaló alá? 😀SchleckHát azért a Firework a Bernabeuban se gyenge 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Omg, de buta ez a colos. Így nem nagyon fog bejönni a fogadásom, hogy a real max 1-gyel nyer.Schlecknekem jól jött, mivel arra tettem h nem lő gólt a spurs. 2.03-as oddsért király volt 😊
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Kezdi elveszteni a fonalat a sporey,előbb nem adja meg a tizit,aztán,hogy kompenzálja,nem ad sárgát Ramosnak :/ Remélem összeszedi magát a Reallal együtt,2 gól még kell a biztos továbbjutáshoz
több mint 13 éve
Ez a bíró egy vicc. Mondanom sem kell...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Ezt a Fever feldolgozást vajon hogy gondolta a tv2 az összefoglaló alá? 😀
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Többet vártam a Realtól. Most simán betudnának rámolni 2-3 gólt, ha nagyon akarnának.
több mint 13 éve
JéBé
7 091
Ezért a másodikért nem adtam volna sárgát...
több mint 13 éve
Omg, de buta ez a colos. Így nem nagyon fog bejönni a fogadásom, hogy a real max 1-gyel nyer.
több mint 13 éve
nah, ki is esett a Spurs, hála Crouchnakfarok
több mint 13 éve
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága az FTC–Újpest mérkőzésen történt rendezési hiányosságok, valamint a hazai és a vendégszurkolók rendzavarásai miatt az FTC-t – mint visszaesőt – 500 000 forint, az Újpestet 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte – adta hírül az MLSZ honlapja. bravó mlsz!csak a szokásos
az viszont tetszik ahogyan reagáltunk az úttest közleményére 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azért itt se kellett sokáig várni 😊Inter bekezdett 😀kristofreal meccs meg még el sem kezdődött 😀braxa88
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Inter bekezdett 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Nekem csak ezzel az eltiltással az a bajom, amikor pont Drogba fuckozott a kamerába, ő ezért nem kapott semmit az FAtől. Mondjuk most megkapja a Wigan ellenit. Lehet ez is benne van.tüsi91Én is a City-meccs miatt sajnálom igazán, a Fulhamet - már csak az ősszel történtek miatt is - ütni kell otthon.
Kíváncsi vagyok, Rooney 'fuck'-olós esetének parodizálása során mik születnek majd...
http://www.youtube.com/watch?v=xJvGE7Vvd4M
Szerk.: Rooney fellebbez; azt mondják, akár még egy meccset (Newcastle ellen idegenben) is kaphat (aztán majd szép lassan eljutunk az Arsenal elleni rangadóig...).
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nekem csak ezzel az eltiltással az a bajom, amikor pont Drogba fuckozott a kamerába, ő ezért nem kapott semmit az FAtől. Mondjuk most megkapja a Wigan ellenit. Lehet ez is benne van.Rooney tegnapi "érzelemkitörése" miatt vizsgálatot indít az FA. Nem akarok vészjósló lenni, de Drogbát hasonló eset miatt tiltotta el az UEFA a 2009-es BL-elődöntő emlékezetes visszavágója után... :/ (mellesleg Rooney-nak volt az a vitatott esete a Wigan elleni meccsen is)vassadiSzerintem ezért nem szabadna eltiltani. Ha eltiltják akkor abban már benne lesz a Wigan elleni is. Drogba eset teljesen más volt, akkor ő a játékvezetőt élesen kritizálta, Rooney pedig csak boldog volt, kicsit felszabadult...Duff
Nyílván nem szép/kulturált dolog ez, de egy 0-2ről megfordított meccsen előfordulhat ilyen szvsz. Ettől függetlneül megint ökör volt, ezt sohasem fogja kinőni. Fulham elleni nem lehet gond, a másikon meg a szezon egyik legfontosabb meccsét (nekem fontosabb, mint a holnapi pl, és a kinti drukkereknek is legalább egál a fontossági mércén) nélküle is megkell nyerni. Ilyen jellemtelen, undorító brigád még a Chelsea sem volt soha, sőőőt.
több mint 13 éve
Csak a Tottenham!!! 😀JC6Jaja, remélem is, hogy szép eredményt érnek el ma este, hogy aztán sima győzelem legyen a White Hart Lane-en. 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak a Tottenham!!! 😀
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Mondjuk azért úgy gondolom, mi jobban megérdemeljük, mint a Napoli, de tény, hogy az se semmi, amit ők művelnek, főleg Cavani. Félek is tőlük, totál esélytelenség nyugalmával játszhatják végig a bajnokságot, mondjuk ez megint csak egy egyéves tündöklés egy középcsapattól... :/És az Inter még megy Nápolyba... 😛
Cavanit meg már üldözi Mourinho. :/Stez
Cavani tényleg óriási, remélem megnyeri az európai Aranycipőt C. Ronaldo és Messi előtt.
több mint 13 éve
Így van.nem dőlt még ez el, eredmény kényszer rajtatok, és télleg bármi lehet, Napoli érdemelné amúgy... 😛Divatmár kezdtük azt hinni, h detoxba kerültél... 😊DivatHát 3 napig éjjel-nappal vedeltem is.. 😀
Csak nem igazán volt időm az eredménnyel és a meccsel foglalkozni. :/
De Leo azért alkotott és jól beégett, úgy látom. 😀
De még mindig csak 5 pont, ráadásul fosom a Nápolytól is, úgyhogy nem lettem azért nyugodtabb.. 😊 De fontos lépés a scudetto felé.Stez
Mondjuk azért úgy gondolom, mi jobban megérdemeljük, mint a Napoli, de tény, hogy az se semmi, amit ők művelnek, főleg Cavani. Félek is tőlük, totál esélytelenség nyugalmával játszhatják végig a bajnokságot, mondjuk ez megint csak egy egyéves tündöklés egy középcsapattól... :/
Cavanit meg már üldözi Mourinho. :/
több mint 13 éve
nem dőlt még ez el, eredmény kényszer rajtatok, és télleg bármi lehet, Napoli érdemelné amúgy... 😛Hát 3 napig éjjel-nappal vedeltem is.. 😀De jó, hogy elutaztam 3 napra..már kezdtük azt hinni, h detoxba kerültél... 😊Divat
Nem láthattam az Inter-verést 😕
De úgy látom, Prince megint király volt :cool:Stez
De még mindig csak 5 pont, ráadásul fosom a Nápolytól is, úgyhogy nem lettem azért nyugodtabb.. 😊 De fontos lépés a scudetto felé.Stez
|
több mint 13 éve
Hát 3 napig éjjel-nappal vedeltem is.. 😀De jó, hogy elutaztam 3 napra..már kezdtük azt hinni, h detoxba kerültél... 😊Divat
De még mindig csak 5 pont, ráadásul fosom a Nápolytól is, úgyhogy nem lettem azért nyugodtabb.. 😊 De fontos lépés a scudetto felé.
több mint 13 éve
De jó, hogy elutaztam 3 napra..már kezdtük azt hinni, h detoxba kerültél... 😊
|
több mint 13 éve
Mexés fél évre hello. 😕talán így több esély van rá, hogy marad, plusz az új tulaj is számít rá.
Gyógyulj Tátá!
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Az összefoglaló a Rapids hétvégi remek sikeréről:http://denversports.blog.hu/2011/04/05/rapids_ujabb_biztos_diadalmenet
Illetve Folan első gólját jelölték a 'Goal of the Week'-versenyben, eddig minden héten volt coloradói találat jelölve, de az elnyomás miatt egyszer sem nyerhettünk, és nyilván most is véletlen a NYRB-os köcsöggyerek sótlan ziccergólja lesz az első. Azért nyomjatok Folan-re. 😛
http://www.mlssoccer.com/att-goal-week
több mint 13 éve
De jó, hogy elutaztam 3 napra..Nem láthattam az Inter-verést 😕
De úgy látom, Prince megint király volt :cool: