Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
vassadi
15 626
Azt hittem, nagyobb visszhangot fog kiváltani a meg nem adott tizenegyes, de a Chelsea-szimpatizánsok becsületére legyen mondva, ők sem elsősorban a játékvezetőt okolják a vereség miatt. A bajnoki után szerintem kvittek vagyunk.
több mint 13 éve
Hát Ancelotti nincs hozzászokva, hogy lázadoznak a játékosok és nincs teljes összhang. A Milan azért a totális összhangról és egyetértésről volt híres, amíg Berlusconi ki nem fúrta őt az irányításból. 😊A játékosállománnyal kapcsolatban teljesen egyetértünk, elég csak megnézni Lampard mostanában és mondjuk 4 évvel ezelőtt nyújtott játékát, csak ennek a kijavításához szerintem nem ilyen Abramovic-féle jól hangzó igazolások kellenének, hanem tudatosan, posztra, játékrendszerbe illő játékosok. Mondjuk ez is felvet egy-két problémát, konkrétan főleg azt, hogy jelenleg nem tudom megmondani, hogy a csapatnak mi az alaptaktikája és hova kellene játékosokat szerződtetni.Nah, most ha Ancelotti nem a látványos taktikájáról híres, meg a játékosok sem érzik jól magukat, akkor ő mégis miben jó? Elhiszem, hogy elméletben nagyon ért a focihoz, de a vak is látja, hogy nem való a Chelseabe. Itt nem kell feltalálni a spanyol viaszt szerintem, egyszerűen valami olyan edző kellene, aki össze tudja fogni a játékosokat és ki tudja használni az erősségeiket. Szerintem Ancelotti nem ilyen. Egyébként itt szerintem vannak gondok a játékosállománnyal is, csak azt nehezebb megoldani egy lépésből.SchleckAncelotti nem ehhez szokott. A Chelsea úgy gondolom, hogy neki sok ilyen téren. Mourinho óta csak a gondok és a lázadozások folynak. Az meg tény, hogy Ancelotti nem a PL-be való. Neki az Serie A fekszik szerintem egyedül, az ő taktikája ott igazán megvalósítható és ott tudta csak érvényesíteni.
Nagyon jó edző ő, csak megvannak a határai. Ez a különbség közte és Mourinhoban például, ő a lehetetlen helyzetekben is ki tud találni valami ütőset. Ancelotti nem. A Milanban tulajdonképpen évekig álomcsapat volt a segge alá tolva, pontosan az ő taktikájába illő elit játékosokkal és munkásokkal.
Az tény egyébént, hogy játékosállománnyal is gondok vannak a Chelseanál, úgy gondolom, eléggé kezd kiöregedni a csapat gerince. Már nem tudják azt a minőségi játékot hozni a kulcsemberek, mint eddig.Stez
Az edzővel meg az a gond, hogy Abra még egyszer nem fog odavinni szerintem egy Mourinho szerű keménykezű edzőt, és enélkül megoldást sem nagyon látok. Ha már Mourinho, akkor nem lennék szomorú, ha bepróbálnánk Villas Boast, úgy is van Chelsea-s kötődése is, meg erősen Special One 2-nek tűnik nekem. 😊Schleck
Lampardnál én úgy gondolom, hogy a komoly sérülése óta esett vissza egy kicsit, illetve ugye már ő sem fiatal... Drogba sem hinti úgy a gólokat, ahogy tette ezt az elmúlt évekbe, Torres konkrétan fos, a védelemben pedig Terry is már egyre haloványabb, közel sem az a régi klasszis szint, mint volt. Ez pedig épp elég jelenleg, hogy szenvedjen a csapat.
De azért megfigyelhető, hogy Ancelotti a Milannal is folyton szenvedős, kínkeserves bajnoki meccseket játszott folyton, a kupákban viszont azért komoly eredményeket tudott elérni. Abramovics a BL miatt hozta őt szerintem és ha még kapna 1-2 évet, illetve az erősítéseket, akiket kérne, akkor lenne esélyük nemzetközileg is, ismét.
több mint 13 éve
A játékosállománnyal kapcsolatban teljesen egyetértünk, elég csak megnézni Lampard mostanában és mondjuk 4 évvel ezelőtt nyújtott játékát, csak ennek a kijavításához szerintem nem ilyen Abramovic-féle jól hangzó igazolások kellenének, hanem tudatosan, posztra, játékrendszerbe illő játékosok. Mondjuk ez is felvet egy-két problémát, konkrétan főleg azt, hogy jelenleg nem tudom megmondani, hogy a csapatnak mi az alaptaktikája és hova kellene játékosokat szerződtetni.Ancelotti nem ehhez szokott. A Chelsea úgy gondolom, hogy neki sok ilyen téren. Mourinho óta csak a gondok és a lázadozások folynak. Az meg tény, hogy Ancelotti nem a PL-be való. Neki az Serie A fekszik szerintem egyedül, az ő taktikája ott igazán megvalósítható és ott tudta csak érvényesíteni.Ancelotti soha a büdös életbe nem a látványos taktikájáról volt híres. A Chelsea alapvetően más játékot játszik és játszott eddig is, mint amihez ő igazán ért és amire rá tud építeni egy csapatot. Angliában, egy ennyire dinamikus csapatnál az ő stílusáról sejthető volt, hogy nem jöBn be elsöprően.Nah, most ha Ancelotti nem a látványos taktikájáról híres, meg a játékosok sem érzik jól magukat, akkor ő mégis miben jó? Elhiszem, hogy elméletben nagyon ért a focihoz, de a vak is látja, hogy nem való a Chelseabe. Itt nem kell feltalálni a spanyol viaszt szerintem, egyszerűen valami olyan edző kellene, aki össze tudja fogni a játékosokat és ki tudja használni az erősségeiket. Szerintem Ancelotti nem ilyen. Egyébként itt szerintem vannak gondok a játékosállománnyal is, csak azt nehezebb megoldani egy lépésből.Schleck
Az most pluszban adódik hozzá, hogy mint ha a játékosok sem igazán éreznék jól magukat, nincs meg az összhang, a tökéletes harmónia.Stez
Nagyon jó edző ő, csak megvannak a határai. Ez a különbség közte és Mourinhoban például, ő a lehetetlen helyzetekben is ki tud találni valami ütőset. Ancelotti nem. A Milanban tulajdonképpen évekig álomcsapat volt a segge alá tolva, pontosan az ő taktikájába illő elit játékosokkal és munkásokkal.
Az tény egyébént, hogy játékosállománnyal is gondok vannak a Chelseanál, úgy gondolom, eléggé kezd kiöregedni a csapat gerince. Már nem tudják azt a minőségi játékot hozni a kulcsemberek, mint eddig.Stez
Az edzővel meg az a gond, hogy Abra még egyszer nem fog odavinni szerintem egy Mourinho szerű keménykezű edzőt, és enélkül megoldást sem nagyon látok. Ha már Mourinho, akkor nem lennék szomorú, ha bepróbálnánk Villas Boast, úgy is van Chelsea-s kötődése is, meg erősen Special One 2-nek tűnik nekem. 😊
több mint 13 éve
Ancelotti nem ehhez szokott. A Chelsea úgy gondolom, hogy neki sok ilyen téren. Mourinho óta csak a gondok és a lázadozások folynak. Az meg tény, hogy Ancelotti nem a PL-be való. Neki az Serie A fekszik szerintem egyedül, az ő taktikája ott igazán megvalósítható és ott tudta csak érvényesíteni.Nah, most ha Ancelotti nem a látványos taktikájáról híres, meg a játékosok sem érzik jól magukat, akkor ő mégis miben jó? Elhiszem, hogy elméletben nagyon ért a focihoz, de a vak is látja, hogy nem való a Chelseabe. Itt nem kell feltalálni a spanyol viaszt szerintem, egyszerűen valami olyan edző kellene, aki össze tudja fogni a játékosokat és ki tudja használni az erősségeiket. Szerintem Ancelotti nem ilyen. Egyébként itt szerintem vannak gondok a játékosállománnyal is, csak azt nehezebb megoldani egy lépésből.SchleckNem célom és nem is akarom azt érzékeltetni, hogy nem érdemeltétek meg a győzelmet, csak azt írom, hogy ez nagyban Ancelottinak köszönhető. Teljesen elhibázott taktika és amikor már mindenkinek, még annak a két hülyének is aki közvetített, leesett, hogy vissza kéne állni 4-5-1-re, Carlo vár és vár és vár.Ancelotti soha a büdös életbe nem a látványos taktikájáról volt híres. A Chelsea alapvetően más játékot játszik és játszott eddig is, mint amihez ő igazán ért és amire rá tud építeni egy csapatot. Angliában, egy ennyire dinamikus csapatnál az ő stílusáról sejthető volt, hogy nem jöBn be elsöprően.
Lehet, hogy akkor is nyer az MU, ha az eredeti felállással játszik a Chelsea, de ennek nem kellett kiderülnie, mert ez a fasz egy teljesen impotens csapatot küldött ki.
De hetek, hónapok óta szar a Chelsea (egy-két jó meccs), csak az egyéniségek miatt nyer, nem a kidolgozott és látványos taktika miatt.zinedine5
Az most pluszban adódik hozzá, hogy mint ha a játékosok sem igazán éreznék jól magukat, nincs meg az összhang, a tökéletes harmónia.Stez
Az tény egyébént, hogy játékosállománnyal is gondok vannak a Chelseanál, úgy gondolom, eléggé kezd kiöregedni a csapat gerince. Már nem tudják azt a minőségi játékot hozni a kulcsemberek, mint eddig.
több mint 13 éve
Nah, most ha Ancelotti nem a látványos taktikájáról híres, meg a játékosok sem érzik jól magukat, akkor ő mégis miben jó? Elhiszem, hogy elméletben nagyon ért a focihoz, de a vak is látja, hogy nem való a Chelseabe. Itt nem kell feltalálni a spanyol viaszt szerintem, egyszerűen valami olyan edző kellene, aki össze tudja fogni a játékosokat és ki tudja használni az erősségeiket. Szerintem Ancelotti nem ilyen. Egyébként itt szerintem vannak gondok a játékosállománnyal is, csak azt nehezebb megoldani egy lépésből.Ancelotti soha a büdös életbe nem a látványos taktikájáról volt híres. A Chelsea alapvetően más játékot játszik és játszott eddig is, mint amihez ő igazán ért és amire rá tud építeni egy csapatot. Angliában, egy ennyire dinamikus csapatnál az ő stílusáról sejthető volt, hogy nem jöBn be elsöprően.Milyen érdekes azért ez az Ancelotti takarodj. Pár hónapja még mekkora Isten császár volt az FA ill. bajnoki cím után. Az oké, hogy most belebukni látszik, de ezeket ne feledjük. Nem egy olyan edzőről van szó, aki jött és nem ért el semmit.Nem célom és nem is akarom azt érzékeltetni, hogy nem érdemeltétek meg a győzelmet, csak azt írom, hogy ez nagyban Ancelottinak köszönhető. Teljesen elhibázott taktika és amikor már mindenkinek, még annak a két hülyének is aki közvetített, leesett, hogy vissza kéne állni 4-5-1-re, Carlo vár és vár és vár.
A meccsről csak annyit jobban mondva a párharcról, hogy nem szabad előnyből játszania a Unitednek a visszavágón. Tegnap megint előadtuk ugyanazt a játékot, mint egy hónapja, középpályás védekezésben 90 percig remekül. A tizenegyes egyértelmű volt, Evra minden megmozdulásán látszik a fáradtsággal egybekötött formán kívüliség (halkan jegyzem meg Essiennek sem kellett volna végig játszani). Ettől függetlenül nem érdemelte meg a Chelsea az Xet, egy otthon játszó csapatnak többet kell kialakítani 2 helyzetnél (Lampard, Torres). Márciusban a második félidőben egyértelműen fölénk kerekedtek, tegnap végig kézben tartottuk a meccset.tüsi91
Lehet, hogy akkor is nyer az MU, ha az eredeti felállással játszik a Chelsea, de ennek nem kellett kiderülnie, mert ez a fasz egy teljesen impotens csapatot küldött ki.
De hetek, hónapok óta szar a Chelsea (egy-két jó meccs), csak az egyéniségek miatt nyer, nem a kidolgozott és látványos taktika miatt.zinedine5
több mint 13 éve
http://www.acmilan.hu/2011/04/06/lehet-hogy-nem-is-kacsa-berlusconi-alma-ronaldorol/Na jól van, ez lenne a vég.
Berlusconi állítólag Ibrahimovicot, Patot és még egy rakat zsét adna a buziért.
több mint 13 éve
Ancelotti soha a büdös életbe nem a látványos taktikájáról volt híres. A Chelsea alapvetően más játékot játszik és játszott eddig is, mint amihez ő igazán ért és amire rá tud építeni egy csapatot. Angliában, egy ennyire dinamikus csapatnál az ő stílusáról sejthető volt, hogy nem jön be elsöprően.Milyen érdekes azért ez az Ancelotti takarodj. Pár hónapja még mekkora Isten császár volt az FA ill. bajnoki cím után. Az oké, hogy most belebukni látszik, de ezeket ne feledjük. Nem egy olyan edzőről van szó, aki jött és nem ért el semmit.Nem célom és nem is akarom azt érzékeltetni, hogy nem érdemeltétek meg a győzelmet, csak azt írom, hogy ez nagyban Ancelottinak köszönhető. Teljesen elhibázott taktika és amikor már mindenkinek, még annak a két hülyének is aki közvetített, leesett, hogy vissza kéne állni 4-5-1-re, Carlo vár és vár és vár.
A meccsről csak annyit jobban mondva a párharcról, hogy nem szabad előnyből játszania a Unitednek a visszavágón. Tegnap megint előadtuk ugyanazt a játékot, mint egy hónapja, középpályás védekezésben 90 percig remekül. A tizenegyes egyértelmű volt, Evra minden megmozdulásán látszik a fáradtsággal egybekötött formán kívüliség (halkan jegyzem meg Essiennek sem kellett volna végig játszani). Ettől függetlenül nem érdemelte meg a Chelsea az Xet, egy otthon játszó csapatnak többet kell kialakítani 2 helyzetnél (Lampard, Torres). Márciusban a második félidőben egyértelműen fölénk kerekedtek, tegnap végig kézben tartottuk a meccset.tüsi91
Az most pluszban adódik hozzá, hogy mint ha a játékosok sem igazán éreznék jól magukat, nincs meg az összhang, a tökéletes harmónia.
több mint 13 éve
Milyen érdekes azért ez az Ancelotti takarodj. Pár hónapja még mekkora Isten császár volt az FA ill. bajnoki cím után. Az oké, hogy most belebukni látszik, de ezeket ne feledjük. Nem egy olyan edzőről van szó, aki jött és nem ért el semmit.Nem célom és nem is akarom azt érzékeltetni, hogy nem érdemeltétek meg a győzelmet, csak azt írom, hogy ez nagyban Ancelottinak köszönhető. Teljesen elhibázott taktika és amikor már mindenkinek, még annak a két hülyének is aki közvetített, leesett, hogy vissza kéne állni 4-5-1-re, Carlo vár és vár és vár.
De hetek, hónapok óta szar a Chelsea (egy-két jó meccs), csak az egyéniségek miatt nyer, nem a kidolgozott és látványos taktika miatt.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Milyen érdekes azért ez az Ancelotti takarodj. Pár hónapja még mekkora Isten császár volt az FA ill. bajnoki cím után. Az oké, hogy most belebukni látszik, de ezeket ne feledjük. Nem egy olyan edzőről van szó, aki jött és nem ért el semmit. A meccsről csak annyit jobban mondva a párharcról, hogy nem szabad előnyből játszania a Unitednek a visszavágón. Tegnap megint előadtuk ugyanazt a játékot, mint egy hónapja, középpályás védekezésben 90 percig remekül. A tizenegyes egyértelmű volt, Evra minden megmozdulásán látszik a fáradtsággal egybekötött formán kívüliség (halkan jegyzem meg Essiennek sem kellett volna végig játszani). Ettől függetlenül nem érdemelte meg a Chelsea az Xet, egy otthon játszó csapatnak többet kell kialakítani 2 helyzetnél (Lampard, Torres). Márciusban a második félidőben egyértelműen fölénk kerekedtek, tegnap végig kézben tartottuk a meccset.
több mint 13 éve
Ancelottinak egy nagy hátránya van: képtelen fegyelmet tartani, a kérdés az h mennyi idő múltán indul be a locker room cancer, a Chelsea-nél ez még korábban megtörtént, mint korábbi állomáshelyein.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Lehet szidni a bírót (és van is benne igazság), de ez az a meccs ami 100%-ban az edzőn ment el. Ilyen eltaktikázás után, ennél gyengébb csapatnál, kevésbé fontos meccs után is elköszönnek az edzőtől. Ha marad csak azért maradhat, mert megvárják a nyarat vagy úgy gondolják, hogy két hét alatt más sem tudja felkészíteni a csapatot.
davemayerrel értek egyet, a jó kezdés után Ancelotti gyakorlatilag nem tudja összerakni a csapatot.
több mint 13 éve
Ancelotti takarodj! És vidd magaddal azt a balfasz jobbhátvédnek mondott valamit is. Bosingwa ezen a meccsen kb. Laczkó szint volt.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Azért mondom 😊Még egy tizit nem fújnak majd be az Old Traffordon se és akkor talán le van tudva a bajnoki elcsalása 😊JoeyPorterWTF?
Március 1.davemayer
több mint 13 éve
olaszoktól mit vártok? 😛A meccs után zavarnám el a k...a anyjába Ancelottit.Mindig ezt csinálja... Annyira túl van értékelve ez a csávó sztem mint az állat - lassan 4 hónapja nem bírja összekapni a Chelseat pedig nekik van a legjobb játékosállományuk, mást meg 2 rossz meccs után elküldenek. Ne legyen igazam de sajnos valószínűnek tartom Hiddink érkezését a nyáron és akkor a mosolyom nem lesz őszinte, mert... U-N-I-T-E-D , United! 😛 😂davemayer
Mi a faszért áll ott az a szerencsétlen az alapvonalon?!? :mad:zinedine5
A Barcának meg gratula, bár a jövőhét kicsit unalmas lesz, 4-ből 3 továbbjutó már megvan...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Még egy tizit nem fújnak majd be az Old Traffordon se és akkor talán le van tudva a bajnoki elcsalása 😊JoeyPorterWTF?
Március 1.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 631
Még egy tizit nem fújnak majd be az Old Traffordon se és akkor talán le van tudva a bajnoki elcsalása 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mi a szarnak az alapvonalra a bíró, ha semmit nem csinál, csak les? Állítólag segítenie kellene a JV munkáját, de szart sem csinál. Az 1-1-et megérdemelte volna a Chelsea, mert az MU-nak jó volt az 1-0, beálltak csak védekezni. De hogy ezt a 100%-os 11est nem látni? "Öbrevőt" még megértem, neki nehezebb dolga volt, hisz nem 5en voltak 😀 Viszont ez az állandó csalás, korrupció az UEFA-nál, már kicsit vérlázító...
VIDEÓBÍRÓT!
(nem vagyok Chelsea-s 😊 )
több mint 13 éve
A meccs után zavarnám el a k...a anyjába Ancelottit.Mindig ezt csinálja... Annyira túl van értékelve ez a csávó sztem mint az állat - lassan 4 hónapja nem bírja összekapni a Chelseat pedig nekik van a legjobb játékosállományuk, mást meg 2 rossz meccs után elküldenek. Ne legyen igazam de sajnos valószínűnek tartom Hiddink érkezését a nyáron és akkor a mosolyom nem lesz őszinte, mert... U-N-I-T-E-D , United! 😛 😂
Mi a faszért áll ott az a szerencsétlen az alapvonalon?!? :mad:zinedine5
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
No minden jó ha jó a vége 5-1 szép volt de gratula az ellenfélnek is lehetett volna szorosabb azért a hazai kapufa velünk volt rendesen😀 Hétvégén az Almeriát is verni kell.
több mint 13 éve
A meccs után zavarnám el a k...a anyjába Ancelottit.Mi a faszért áll ott az a szerencsétlen az alapvonalon?!? :mad:
több mint 13 éve
dande, szerintem hagyd abba, sok embernek nem fog tetszeni. ez nem eredménykövető...JC6Jó oké de éppen fociba is lehetne időnként mondjuk az látom, hogy mindenki inkább nézi a meccset igazatok van bocsi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
dande, szerintem hagyd abba, sok embernek nem fog tetszeni. ez nem eredménykövető...
több mint 13 éve
Messi még nem lőtte meg a magáét kéne
több mint 13 éve
ott is van ez első gyorsan mennek itt a dolgok a stream nem bírja követni 😀 😀 😀 😀